lary750 έγραψε: |
7Μαλλον εκανα λαθος που εβαλα το θεμα σττις γενικες συζητησεις φιλε giorgo80 απλως ειμαι καινουριος στο σιτε και προσπαθω να κατατοπιστω!!!!οι σταθμες του λαδιου ειναι σιγουρα οκ του αντιψικτικου οκ .Να σας πω επισης οτι εχω αλλαξει 3 ψυγεια εχω καθαρισει τους θαλαμους που περναει το νερο και εχω πιασει την τρομπα για να δω αν χανει απο το γραναζι (με το χερι δεν γυρισε).Επισης να σας πω οτι το ιδιο ακριβως πραγμα κανει ενος φιλου το ξαρα ....Θα δοκιμασω και καινουρια τρομπα μπας και δω σωτηρια...παντως ουτε τα κολαρα μου τα φουσκωνει.ακινητοποιημενο το αμαξι δουλευει 90-97 βαθμους....Το προβλημα ειναι σε πορεια με ταχυτητες ανω των 100 χμ!!!! |
giorgos80 έγραψε: | ||
Να βάλεις ένα θερμοστάτη που να ανοίγει σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Ψάξε να βρεις ποιος ταιριάζει στο δικο σου. Όταν ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία, άνοιξε τέρμα το καλοριφέρ. Πέφτει καθόλου η θερμοκρασία; Κανονικά θα έπρεπε... |
giorgos80 έγραψε: |
Αρκεί να βγάζει η βαλβίδα υγρό, δεν χρειάζεται να το πετάει απαραίτητα με πίεση. Εξαέρωση του έκανες αφού καθάρισες όλα τα κολάρα και ξαναγέμισες το κύκλωμα ή δεν χρειάζεται; Η τάπα στο δοχείο υπερχείλισης σφίγγει σωστά; Άλλαξε και τη βαλβίδα μήπως φταίει αυτή. Όταν έκαψε φλάντζα, συνέχισες να οδηγείς; |