charger έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά
θα ήθελα να ρωτήσω το ενδεικτικό κόστος για κάποιες εργασίες επισκευής που έκανα στο 106Gti μου. Τα χρήματα που έδωσα τα θεωρώ υπερβολικά για τον λογό αυτό και ερωτώ.. Λοιπόν έχουμε και λέμε... α)Αντικατάσταση δίσκο,πλατό,ρουλεμάν,βαλβολίνες β)Δύο εσωτερικές φούσκες ημιαξονίων(τις ακριβότερες που υπάρχουν υπολογίστε..!!) γ)Φούσκα κρεμαγιέρας εσωτερική δ)Αλλαγή λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο βενζίνης,μπουζί(υλικά δικά μου) Θέλω να δώ αν εγώ είμαι περίεργος ή απλά Μ.....ς όπως αισθάνομαι.. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
με μπερδεψες λιγο...
λες αγορά δισκό πλατό 130€ βαλβολίνες 20€ φούσκες 50€ υπόλοιπα 80€(εδώ τι εννοείς?αγορά ανταλλακτικών?Τα πήγα εγώ στο συνεργείο όπως περιγράφω) εργασία 150€ για όλα τα παραπάνω? Οι τιμές που λες να υποθέσω ότι είναι με απόδειξη?(ΦΠΑ) Ας πάρουμε ορισμένες απόψεις ακόμα και αργότερα σας λέω πόσο πλήρωσα. Ευχαριστώ |
Καλησπέρα παιδιά
θα ήθελα να ρωτήσω το ενδεικτικό κόστος για κάποιες εργασίες επισκευής που έκανα στο 106Gti μου. Τα χρήματα που έδωσα τα θεωρώ υπερβολικά για τον λογό αυτό και ερωτώ.. Λοιπόν έχουμε και λέμε... α)Αντικατάσταση δίσκο,πλατό,ρουλεμάν,βαλβολίνες β)Δύο εσωτερικές φούσκες ημιαξονίων(τις ακριβότερες που υπάρχουν υπολογίστε..!!) γ)Φούσκα κρεμαγιέρας εσωτερική δ)Αλλαγή λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο βενζίνης,μπουζί(υλικά δικά μου) Θέλω να δώ αν εγώ είμαι περίεργος ή απλά Μ.....ς όπως αισθάνομαι.. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
Sinanai έγραψε: |
Με κάθε σεβασμό, και χωρίς διάθεση ειρωνείας... Την παλεύεις;;; Γιατί το 'κανες αυτό; |
παιδια για να μην σας παιδεύω άλλο
εγώ πλήρωσα για τις παραπάνω εργασίες 410€ χωρίς απόδειξη στην ερώτηση μου να μου δώσει κάποιες αποδείξεις ο κύριος μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω τον φπα δηλαδή 410€+23%=504,3€ για εργασίες που σύμφωνα με τις απαντήσεις σας στοίχιζουν γύρω στα 350€ Διαφορά δηλαδή 154€!!!(εγώ πλήρωσα 410€ χωρίς φπα) Συμπέρασμα 1)ο συγκεκριμένος κύριος με "έκλεψε" σύμφωνα με την δική μου γνώμη 2)είναι απίστευτο ότι εισπράτει χρήματα χωρίς να εκδίδει αποδείξεις και οταν του το ζητάς εσύ σου απαντά με μεγάλη φυσικότητα οτι πρέπει να του πληρώσεις επιπλέον φπα. 3)παρόμοια διαδικασία έγινε καποιους μήνες νωρίτερα που για επισκευή καπακιού χρέωσε 700€ για εργασία σύν ιμάντα εκκεντροφόρου και ενα γρανάζι εκκεντροφόρου... φυσικά και πάλι χωρίς αποδείξεις.. Ρε παιδιά μία ακόμη ερώτηση...αυτές οι αναθεματισμένες εσωτερικές φούσκες ημιαξονίου(αυτές με το μέταλλο) πόσο κοστίζουν?Μου είπε 35€ η μία και εγώ τις βλέπω στον Ντίνο με 7,75€ την μία!!!τοση μεγάλη διαφορά ποια...!!!!Α ο Ντίνος 7,75€ με φπα ενω αυτός χωρίς.. Περιμένω μήπως απαντήσει ο ίδιος και μετά θα σας πω και ποιος είναι... Φιλικά Yiannis ps: προτείνω να δημιουργηθεί ένα θέμα με εντυπώσεις απο συνεργεία. Μόνο καλό πιστεύω θα κάνει..Να γράφουμε απο ποιούς είμαστε ευχαριστημένοι και ποιους όχι. |