Paoki έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους. Έχω τοποθετήσει εδώ και ένα 4μηνο σύστημα LPG στο 207 μου. Κανενα πρόβλημα ως τώρα. Το μόνο που παρατήρησα είναι πως χρησιμοποιώντας υγραέριο η βελόνα στάθμης της βενζίνης κατεβαίνει σα να καταναλώνει βενζίνη. αυτό,μετά από ψαξιμο, οφείλεται στο ότι ο δείκτης βενζίνης δουλευει βάση χιλιομετρων που κανει το όχημα και οχι με βαση φλοτερ που βλεπει τη σταθμη. Τα συνεργεία εγκαταστασης συστηματων LPG περιμενουν ενα ηλεκτρονικο τσιπ που "ξεγελαει" το φλοτερ.Βρισκεται σε φαση εγκρισης ISO οποτε....υπομονη.
[/img] |
Tzive έγραψε: |
Μην ξανακουσω αυτο για το βάρος γιατι όλο το kit είναι περίπου 15-20κιλα... Πόσο δηλαδή κόβει ένα αμάξι αν του βάλεις 30€ βενζίνη ![]() |
Pugobios έγραψε: |
εγω θα πω αυτο για οποιον βαλει ειδικα σε τουρμπο μοτερ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΑΝΑΛΟΓΙΑ.τσεκ στα μπουζι καθε 1000 χλμ και αλλαγη συχνα πυκνα...οι περισσοτεροι καφροι ελληνες δεν νιωθουν να το ρυθμισουν ο εγγεφαλος που χρησιομοποιουν ειναι αρκετα εξελιγμενος και επιδεχεται ρυθμησεων ωστε να δουλεψει τελεια...γνωσεις δεν υπαρχουν και ορεξη...καλο θα ειναι να ρυθμιστει με wideband γνωμη μου... |
drdino έγραψε: |
Δεν μου είπες πώς θα τα δεις όμως. Εκτός αν εννοείς ότι κάθε 1.000 χλμ θα βγάζεις τα μπουζί να τα ελέγξεις και μετά θα τα ξαναβιδώνεις. ![]() |
Pugobios έγραψε: | ||
δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος να βγαλεις τα μπουζι...επισης μπουζι αλλαζεις καθε 5 σε αμαξι με υγραεριο ουτε 10 ουτε 20 ουτε 30...εκτος αν πας σε ιριδιου... |
.επισης μπουζι αλλαζεις καθε 5 σε αμαξι με υγραεριο ουτε 10 ουτε 20 ουτε 30.. |
γιατι λογο ''ξερης'' καυσης εχει ανεβασμενες θερμοκρασιες σε σχεση με την βενζινη ειναι το μοναδικο ελατωμα της χρησης υγραεριου... |
εγω θα πω αυτο για οποιον βαλει ειδικα σε τουρμπο μοτερ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΑΝΑΛΟΓΙΑ.τσεκ στα μπουζι καθε 1000 χλμ και αλλαγη συχνα πυκνα...οι περισσοτεροι καφροι ελληνες δεν νιωθουν να το ρυθμισουν ο εγγεφαλος που χρησιομοποιουν ειναι αρκετα εξελιγμενος και επιδεχεται ρυθμησεων ωστε να δουλεψει τελεια...γνωσεις δεν υπαρχουν και ορεξη...καλο θα ειναι να ρυθμιστει με wideband γνωμη μου... |