PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Τα παραθυρα(πισω)πεθαινουν!

xristos_c - Δευ 31 Ιαν 2011, 21:14:57
Θέμα δημοσίευσης: Τα παραθυρα(πισω)πεθαινουν!
Το αμαξι ειναι ενα 306cabriolet,Ελπίζω να μην το εχω βάλει σε λάθος τομέα,
Όπως λέει και ο τίτλος εχω θέμα με τα πίσω παράθυρα, δηλαδή, το παράθυρο από του οδηγού την πλευρά, αν πατησω το κουμπί για να ανεβεί το παράθυρο ακούω το μότερ να προσπαθεί να κάνει κίνηση, αλλά δεν πάει άλλο πάνω, αν πατησω το κάτω κουμπί το μότερ δεν κάνει τίποτα. Το παράθυρο του συνοδηγού όταν πατησω το κουμπί να κατεβεί κατεβαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς ενώ πολλές φορές στο ανέβασμα θέλει κλώτσες για να ανέβει[εχω την εντύπωση ότι κατι δεν πάει καλά στο μοντάρισμα διότι αν πίεσω το πλαίσιο στο πλάι σαν να ανεβαίνει πιο εύκολα, ενώ μου πετάει έξω την εξωτερική γλυστρα. Σε συνεργείο μου είπαν ότι φταίνε τα μότερ από τα παράθυρα.
Έχει κανείς άποψη επί του θέματος;
Vini - Δευ 31 Ιαν 2011, 21:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
έχεις ανοίξει εσύ τις πόρτες να δεις αν πράγματι τα μοτέρ δουλεύουν ή όχι;

Σε δικό μου αυτοκίνητο παλιότερα που είχα παρόμοιο πρόβλημα με το παράθυρο συνοδηγού τελικά έφταιγε ο οδηγός που συγκρατεί το τζάμι. Είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν το αυτοκίνητο και με ένα κατσαβίδι/λάμα είχαν στραβώσει τον οδηγό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Σε Golf όταν καιγόντουσαν τα μοτέρ τίποτα απολύτως δεν λειτουργούσε.

Οπότε κοίτα μήπως κάτι άλλο εμποδίζει την κίνηση των τζαμιών. Π.χ. τσιμούχες, οδηγός κίνησης/συγκράτησης, γρανάζια, κλπ...κλπ...

Άποψή μου μην λειτουργείς τα μοτέρ μέχρι να διαπιστώσεις τι φταίει. Μπορεί να τα κάψεις, αν τυχόν δεν έχουν πρόβλημα.
MEMsound - Δευ 31 Ιαν 2011, 21:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
λυστο ολο και λαδωσε οπου υπασχουν κινουμενα τμηματα
καθαρισε πρωτα απο βρωμες / λαδο-λασπες κλπ κλπ
ξεκαρε οτι ολο ειναι σωστα ευθυγραμμισμενα και δεν εχει πιεστει τιποτα

αν εκανε τιποτα "ταρζανιές" στο πισω καθισμα... δεν ειναι απιθανο να χει πιεστει καποια λαμαρινα εσω της ταπετσαρίας και να μην αφηνει το παραθυρο να ανεβοατεβαει ελευθερα μεσα στον οδηγο/γλυστα του
Giannis307 - Δευ 31 Ιαν 2011, 22:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πονηρουλιιιι
xristos_c - Δευ 31 Ιαν 2011, 22:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω ρε παιδια, να ειστε καλα, μολις βρω χρονο θα κατσω να βγαλω τις ταπετσαριες, να δω τι ακριβως παιζει απο μεσα και θα ποσταρω νεοτερα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες