ParisMcridis έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=UBVm5QIYR3Q αυτο ειναι κατι διαφορετικο αλλα κ σε αυτο μενει ο συμπλεκτης. |
takis_206 έγραψε: |
τα c2 sensodrive εχουν κιβοτιο σαν το δικο μας αλλα εχουν ηλεκτρικο επιλογεα σειριακο και ταχυτητες στο τιμονι.το θεμα ειναι στα ηλεκτρικα αν καποιος καταφερει να κανει αυτο το μαραφετι να δουλεψει |
LIONHEART έγραψε: |
Εγώ θα το έβαζα μόνο αν καταργούσαμε τον συμπλέκτη στην αλλαγή!!!
βασικά αν είχα ενα σειριακό με ον μοχλό χωρίς συμπλέκτη θα ήταν ότι πρέπει!! Αλλά άμα είναι να μέινει ο συμπλέκτης δεν συμφέρει αν δεις πως αλάζω τις ταχύτητες τώρα είτε κανονικά ειτε χωρίς να αφήσω γκάζι!!!Παιστευω υπάρχουν αρκετοί με σειριακά χέρια!!!! ![]() ![]() ![]() Γιατί αν κάνω τώρα την αλλαγή σε 0.8 με 1 δευτερόλεπτο αν βάλω αυτό είτε τον σειριακό λεβιέ πιο πάνω αντε να κάνω 0.6!!! Αλλο όμως το σειριακό που νομίζω πέφτει η αλλάγη στα 0.3 νομίζω!! |
takis_206 έγραψε: |
σιγουρα δεν ειναι κατι απλο,και πολυ δυσκολα θα γινει αν γινει,ειναι κανονικοτατο σαζμαν σαν το δικο μας με δισκο πλατο απλα εχει απο πανω εναν ηλεκτρικο επιλογεα και ολα τα ηλεκτρικα συστηματα για το πεταλ της απομονοσης |
Tzive έγραψε: |
ότι και να κάνεις απο την στιγμή που πατάς συμπλέκτης καθυστερεις. Αν δεν ειναι ασυγχρόνιστο το σαζμάν δεν κάνεις δουλεία. Επίσης αν οδηγήσεις σειριακό σαζμάν με flat-shift θα καταλάβεις οτι ή αλλάγες που κάνεις σε συμβατίκο σαζμάν είναι απλα παιδίκες. Στο λέω αυτο χωρίς να θέλω να σε κατακρύνω. Και εγώ είχα 106 και άλλαζα χωρίς να αφήσω γκάζι και με τον συμπλέκτη ψηλά ψηλά ίσα ίσα να μην πατινάρει και μόλις οδήγησα σειριακό και άλλαξα με τερμα γκαζί τόσο απλά έμεινα Μ@Μ@Κ@Σ !!! |