PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - XENON στα προβολακια ομιχλης???

Costas Vlgs - Τρι 25 Ιαν 2011, 20:33:09
Θέμα δημοσίευσης: 207 - XENON στα προβολακια ομιχλης???
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω...
Bill207 - Τρι 25 Ιαν 2011, 21:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
το θέμα είναι για ποιο λόγο να το κάνεις;
σε περίπτωση που πέσεις σε ομίχλη, τι θα κάνεις;
θα ανάβεις όλα τα φώτα και θα είναι σαν να έχεις έναν άσπρο τοίχο μπροστά σου
android - Τετ 26 Ιαν 2011, 03:03:56
Θέμα δημοσίευσης:
Costas Vlgs έγραψε:
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω...

εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια Laughing

tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.

και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν
thodwrhs - Τετ 26 Ιαν 2011, 10:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ

για δωσε κανα λινκ με Η1 τετοιες.... μπορεις??? 8αρες παντα
NoDsl - Τετ 26 Ιαν 2011, 10:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα".

Αυτές οι μλκιες που κάνουν ορισμένοι που μου κλείνουν τα φώτα και αναβουν τα προβολάκια και πάνε είναι απίστευτη μλκια. Μέρα-νύχτα ενοχλούν. Ειδικά αν τον βλέπεις τον άλλον αντικριστά.
Και το θέμα είναι οτι εκτός απο αισθητικούς λόγους δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να είναι ανοικτά. Δεν "φωτάνε". Είναι μόνο για τις άκρες.

Δηλαδή οκ είπαμε. Μη το μαμάμε το θέμα. Βέβαια Ελλάδα είμαστε ότι θέλει ο καθένας κάνει.
MEMsound - Τετ 26 Ιαν 2011, 11:05:56
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Confused Confused Confused
'Andy'-lag - Τετ 26 Ιαν 2011, 13:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
Costas Vlgs έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......?
Λευτέρης - Τετ 26 Ιαν 2011, 13:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......?

Άμα είναι κινέζικα και κάνεις σινιάλο, εκτοξεύονται σαν ρουκετάκια και πετυχαίνουν τον στόχο που ενοχλεί οπότε και καθάρισες.... Laughing Το κακό είναι να έχεις κάνει καλό λοκ στον στόχο αλλιώς τζάμπα οι λάμπες και το ρεφιλ!!!! Laughing Laughing
Bill207 - Τετ 26 Ιαν 2011, 16:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα".

πες τα ρε άνθρωπε να τα ακούνε...
drdino - Τετ 26 Ιαν 2011, 21:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Eίναι αγωνιάρικο να 'ουμ έτσι Confused

Ειδικά τελευταία έχει παραγίνει το κακό με xenon σε ομίχλης και σε αμάξια με ακατάλληλο φωτιστικό σώμα που κάνουν lasic στις μπεκάτσες.
Costas Vlgs - Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

μια χαρα....δεν εχω προβλημα...
Costas Vlgs - Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια Laughing

tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.

και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν

ξερεις αν μπορω να βρω αλλου λαμπες 8000Κ???
Costas Vlgs - Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Η11 δε φοραει το 207 στα προβολακια ομιχλης?
'Andy'-lag - Πεμ 27 Ιαν 2011, 03:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
Costas Vlgs έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

μια χαρα....δεν εχω προβλημα...

Προλαβαίνουν να ζεσταθούν δηλαδή τραβώντας στιγμιαία τη ''μανέτα'' για να κάνεις συνιάλο....?
driver7 - Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:56:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως...
'Andy'-lag - Πεμ 27 Ιαν 2011, 15:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
driver7 έγραψε:
Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως...

Καλώς...πάντως απ'οτι ξέρω για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τη λάμπας καλό είναι να σβήνουν κανά δυο λεπτά αφού ανάψουν.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες