Costas Vlgs έγραψε: |
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
Costas Vlgs έγραψε: |
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
'Andy'-lag έγραψε: |
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......? |
NoDsl έγραψε: |
Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα". |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......? |
android έγραψε: | ||
εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια ![]() tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα. και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα... στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν |
Costas Vlgs έγραψε: | ||||
μια χαρα....δεν εχω προβλημα... |
driver7 έγραψε: |
Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως... |