Pughell έγραψε: |
Βρες και ενα σασμαν να εχεις... |
reselie-206 έγραψε: |
Το είχε το κομπρεσοράτο cooper S συνάδελφος απο την δουλειά εδώ (γυναίκα) και σύνέχεια το πλήρωνε...δέν ξέρω αν έτύχε αλλα το έδωσε όσο όσο και πήρε ένα 500αράκι new χαχα ![]() |
volvos έγραψε: |
kai να τη ρωτας τη πατσαβουρα
ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΛΟ Α ΘΕΛΩ να ειναι γρηγορο ποσα αλογα ειναι? α δε ξερω ειναι τουρμπο οχι κομπρεσορατο ειναι τι ειναι αυτο? ΓΑ**ΣΕ το τελικα ποσα αλογα ειναι? α δε ξερω 160?180? να το αφησω 170 στη μεση ? αχαχαχα ναι πλακα εχεις και για πες μου κορτισι μου εχει μπλοκε? α ναι εχει οροφη και ριγεσ στο καπο οχι μπλοκε εχει? τι ειναι αυτο? ενα πραμα που στριβει καλυτερα? α δε το φοβαμαι στροφες εχω μονιμα το εσπ ανοιχτο ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ? μινι ες τζιλι με οροφη...χιχιχιχι μετα παρατησα τη συζητηση γιατι βαρεθηκα και ειχα γινει κοκκινος και ολοι με ρωταγαν τι ειχα και γιατι αφριζω ο θεος ειναι μεγαλος ομως και μερικους μηνες μετα ετυχε να παμε σε ενα γα** και με ειχε παρει μαζι της. της ζητησα να οδηγησω. το παρτυ ηταν στο κτημα παντελικο στη βαρυμποπη. μπηκαμε απο τη γεφυρα της βαρυμποπης. καναμε ολο το στροφιλικι. οταν φτασαμε μπροστα στο ιππικο εκανα επιτοπου με χειροφρενια με 50χλμ γιατι κατι ακουγα στο μπροστινο συστημα και νομιζω οτι ειχε προβλημα το αμαξι. ξανακανα τη διαδρομη πανω κατω. μετα η κοπελα δε μου ξαναμιλησε ποτε στο γα** και απο τοτε εχω να τη δω πολλα χρονια. παντως εμαθα οτι το πουλησε και πηρε slk γιατι ειπε σε μια κοινη μας γνωστη οτι ηταν πολυ επικινδυνο το αμαξι και το φοβοταν και ηθελε κατι πιο ασφαλες.... ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
Andreas έγραψε: |
Σκεφτομαι την αγορα ενος Mini Cooper S με compresora , μπλοκε , παραλληλο εγκεφαλο αλλη τροχαλια τα 210 αλογα στα 12500 ευρω.
Παρακαλω για την γνωμη σας οσους γνωριζουν ευχαριστω ![]() |
kane έγραψε: | ||
+1, βρες και 2 μη σου πω. Φιλος το πηρε (οχι φιλος που βρισκομαστε μια το χρονο) και ρημαξε 2 σαζμαν. Χωρις ταρζανοχρηση. Σιχαθηκε,το πουλησε και πηρε το καινουργιο μινι. Αυτα απο μενα. Κατα τ'αλλα,καιει τον αμπακο.Στριβει ωραία,κουτσουρο πολυ (μια εκδοση με ρανφλατ λαστιχο και υπερσκληρη αναρτηση). Μοτερικα δεν ειχε παθει κατι,στα 2 χρονια και 40.000χλμ που το ειχε. |
ilianos έγραψε: | ||
αυτο που θα παρεις ειναι το facelift κομπρεσορατο? η το πρωτο? το facelift παντως ειναι πολυ καλυτερο σε ολα. αλλο κιβωτιο,αλλος κομπρεσορας ,παραπανω μαμισια αλογα. πολλα.. |
Andreas έγραψε: | ||||
ναι ειναι τελος του 2004 . facelift με μπλοκε πανοραμικη κτλ κτλ κτλ... τωρα ολα αυτα που γραψανε τα παιδια ισχυει για το προ facelift , και αυτο που λεω εγω ειναι η αλλη εκδοση που ειναι η καλη ? (αλλο σασμαν , κομπρεσορα κτλ κτλ? ) το αυτοκινητο που σκεφτομαι να παρω ειναι το http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1165652/ ευχαριστω ![]() |
παιδια επειδη εχω ταλαιπωρηθει με γαλλικα δεν θελω μια απο τα ιδια.
οι επιλογες μου ειναι π.χ κατι τετοιο mazda mx 5 mk2 η mk3 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1050713/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/698903/ ή vw Polo GTI 20V http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1075677/ ή ο λογος που ανοιξα το θεμα mini cooper s http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1165652/ αλλα αν εχει προβλημα με το κιβωτιο κτλ κτλ κτλ παω για το mazda. εκτος αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη επλογη σε γρηγορο αυτοκινητο και αξιοπιστο ευχαριστω[/img] |
manosm3 έγραψε: |
Γνωμη μου... παρε ενα μιατα μκ2, το 1.8 anniverary με το μπλοκε κατα προτιμηση, και ΑΝ το βαρεθεις (απο πλευρας δυναμης) βαζεις κομπρεσσορα. γα**το αυτοκινητο, με πολυ καλο στησιμο και πολλες βελτιωτικες λυσεις. Καμια σχεση με τα υπολοιπα αυτοκινητα και θα σου βγει φθηνοτερο |
Andreas έγραψε: | ||
γα ποιο λογο προτιμας το mk2 απο το mk3 ? |
...
mini cooper s http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1165652/ αλλα αν εχει προβλημα με το κιβωτιο κτλ κτλ κτλ παω για το mazda. εκτος αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη επλογη σε γρηγορο αυτοκινητο και αξιοπιστο ευχαριστω[/img] |
ilianos έγραψε: |
τοτε παρε το mini. αυτο για το κιβωτιο δεν ισχυει. το κιβωτιο ειναι μια χαρα.εχω παρα πολλους φιλους με ρ53. δεν ισχυει κατι τετοιο. |
Γνωμη μου... παρε ενα μιατα μκ2, το 1.8 anniverary με το μπλοκε κατα προτιμηση, και ΑΝ το βαρεθεις (απο πλευρας δυναμης) βαζεις κομπρεσσορα. γα**το αυτοκινητο, με πολυ καλο στησιμο και πολλες βελτιωτικες λυσεις. Καμια σχεση με τα υπολοιπα αυτοκινητα και θα σου βγει φθηνοτερο |
MEMsound έγραψε: |
δεν θελει 2λιτρο
δεν θελει να μπλεξει με περαιτερω βελτιώσεις (αν εχει κατι ηδη το αμαξι και δουλευει οκ, δεν μας ενοχλεί) δεν θελει απειρο γκαζι - ελεος σιγα τους δρομους... δεν θελει πολεμικη μηχανή τωρα το τι θελει μαλλον μονο ο ιδιος ΙΣΩΣ το ξερει ![]() ![]() ![]() ![]() |
stratos gti έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1114993/ gamw ta telh m ....kai t venzinh ...an k dilitro.. |
αααααααααααααααα ναι σωστα
ειχα ξεχασει την celica κατα την γνωμη μου πανεμορφο αμαξι και ακρως ενδιαφερον οδηγικά ειτε στην "μικρή" εκδοση με τον 1800 με τα 140+ ειτε στην πιο πορωτική με τον 1800 στα ~190...... |
αααααααααααααααα ναι σωστα
ειχα ξεχασει την celica κατα την γνωμη μου πανεμορφο αμαξι και ακρως ενδιαφερον οδηγικά ειτε στην "μικρή" εκδοση με τον 1800 με τα 140+ ειτε στην πιο πορωτική με τον 1800 στα ~190... http://www.geecar.com/1/2pic/celica_ts_04.jpg i like ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
η χρηση του θα ειναι βολτισια, κανα βραδακι παραλια, μερικα σ/κ μινι ταξιδακια , και κανα 2 μεγαλα ταξιδια σε ετησια βαση. |
Εχετε οδηγησει τετοια Celica; ![]() Γιατι η οδηγικη ευχαριστηση που προσφερει ειναι τετοια,οσο και μια τριθυρη Corolla προηγουμενης γενιας με την διαφορα οτι ειναι σαφως χαμηλοτερη και οδηγας ξαπλωμενος. Και οχι,σε fun to drive δεν εχει καμια απολυτως σχεση με 2λιτρο 206 καθως δεν ειναι καν ρυθμισιμη αλλα ουτε και εχει εντονες αντιδρασεις. Ε,χωρις τις αντιδρασεις συνυπολογιζωντας και το γελοιο esp,μιλαμε για τραγικο αμαξι με τα δεδομενα της κατηγοριας... ![]() |
mitsos84 έγραψε: | ||
αφου το παλικαρι λεει πιο πανω καθαρα
τα 192 του ts ειναι μια χαρα ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Η Celica με τα 140κάτι κινείται άνετα πάρα πολύ γρήγορα, λόγω σωστού στησίματος. Κατ' αντιστοιχία, κάτι σαν το 206 GTi 2.0, που δεν έχει μπόμπα μοτέρ, αλλά κινείσαι γρηγορότερα από τα περισσότερα αυοκίνητα γύρω σου. Η TS με τα 192 έχει τρελή δύναμη, που όμως δύτσκολα εκμεταλλεύεσαι σε ελληνικό δρόμο, μιας και ξεσπά σαν παλιό VTEC, κάπου στις 6000-6200, και θέλει οπωσδήποτε μπλοκέ. Προσωπικά, πριν ξαναπάρω 206, σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την απλή, αλλά ανέβαινα σε κόστος πολύ, μιας και ακόμα τότε κρατούσαν αρκετά καλά την αξία τους. Οι καλές, δλδ, έπαιζαν πάνω από 15-16 χιλιάρικα (αρχές 2009). Πάντως είναι ένα σωστό σπορ αυτοκίνητο, που πιστεύω πως κανείς μπορεί να χαρεί, είτε σε καθημερινή κίνηση, είτε σε ταξιδάκι, είτε σε στρίψιμο. Ε, κι άμα την "τελειώσεις", λύσεις για "ψαχούλεμα", σε θέμα ανάρτησης υπάρχουν πολλές. Τη δύναμή της δε νομίζω να την αύξανα. |
Ειχα βρει ενα με τα 192 (με τον αεραγωγο) και του ειχα ριξει κολωνα με το μαμα 325 μου ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ε και? τι εγινε? κι αν πετυχενες εμενα με το 206 8α μου εριχνες 2 ταχυδρομικους κωδικες. so? δεν μας ενδιαφερει παλικαρι μου ολους το ποσες κολώνες διαφορα εχουν 2 αμαξια |
και γω εγω ανοιξει απο σποντα με 190αρα κορολλα τσ και ειμασταν σχεδον κοπιες
ε και? δεν λεει κατι αυτο στο 90% των δημοσιων δρομων ουτε το δικο μου δεν μπορω να το παω "τερμα" (ωστε να μου λειπει δυναμη) |
δεν θελει 2λιτρο
δεν θελει να μπλεξει με περαιτερω βελτιώσεις (αν εχει κατι ηδη το αμαξι και δουλευει οκ, δεν μας ενοχλεί) δεν θελει απειρο γκαζι - ελεος σιγα τους δρομους... δεν θελει πολεμικη μηχανή τωρα το τι θελει μαλλον μονο ο ιδιος ΙΣΩΣ το ξερει ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bill207 έγραψε: |
το celica το "192" δεν είναι ούτε 180 άλογα... |
manosm3 έγραψε: | ||
Δεν ξερω τι κανει το δικο σου αλλα το celica με τα 192 ΔΕΝ εχει τρελη δυναμη |
MEMsound έγραψε: | ||||
μα δεν ειπε κανείς οτι εχει κατα την γνωμη μου εχει ικανοποιητική ισως για σενα να είναι "νεκρό" ε για εμενα δεν ειναι |
sps έγραψε: |
Φαντασου οτι η κορολλα που εχω εγω ειναι πιο χαμηλη και απο το χαμηλωμενο 206 μου, και σαν αμαξωμα και σαν θεση οδηγησης! Σαν συμπεριφορα ειναι εκνευριστικα υποστροφικη και μονο-τιποτα αλλο δεν κανει, στις καμπες παντως μπαινει χαλαρα πιο ανετα απο 206! |
Έχω οδηγήσει, Στέλιο, και μου άρεσε πολύ. |
stratos gti έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/807517/ πιο celica... μεσα στα 10 καλυτερα τιμονια ever.... |
δεν θελω να παω παλι σε γαλλικα διοτι ειχα 3 Χ 206 τα τελευταια 4 χρονια και τα 2 τελευταια απλα με καναν να γνωρισω για τα καλα το συναφη των "μηχανικων". δεν θελω αλλη γνωριμια μαζι τους... καποια παιδια γραψατε για το 207 rc,... δεν ξερω αν μπορω να το εμπιστευτω σαν γαλλικο που ειναι ( ειναι ? γιατι ισως να γερμανιζει λιγακι) , απο την αλλη ψαχνω κατι σε japan αλλα ειναι λες και να τα σχεδιασε μεθυσμενος και κακογουστα αλοιθωρος σχεδιαστης... γερμανικα ? αμφιλεγομενα αλλοι λενε μακρια αλλοι λενε super αλλα προσεξε μην αυτο εκεινο το αλλο κτλ κτλ κτλ. μερικα παραδειγματα... ( δεν ειναι τα μονα απλα διαλεγω καποια) καλο το 207 gt/rc ? δεν παει μια .... κιβωτιο χαλι μαυρο , και ολο θα εχεις και καποιο προβληματακι για να κανεις την επισκεψη σου στο μηχανικο .. γαλλικα μωρε δεν ξερεις?? ξερω ξερω... καλο το mr 2? διθεσιο . καλο αλλα καιει λαδια ... παρε και ενα 2ο μοτερ ααα και που σαι ο κωλος σε καθε στροφη παει οπου θελει. καλο το mini ? παρε 2 σασμαν να εχεις ... καινε τον αμπακο ....ακριβα ανταλακτικα... να παρω golf η polo ? μακρια , δεν εχεις καμια αισθηση οδηγικη και ειναι ακριβα corsa opc? λενε 192 αλλα δεν παει ουτε σαν 170αρι... ζημιαρικα , εχει φιλος μου ολο συνεργειο.... ρχ8 ? καλοοοοο !!! αλλα για να πας βολτα θες και 2ο ντεποζιτο .... alfa romeo ? ιταλικο ? τρελος εισαι μακριααααα.... καλα λεω φευγω και απο εκει... audi a3/s3? το εχει φιλη μου ολο συνεργειο ειναι και πανακριβα ανταλακτικα , audi ειναι .... παει και αυτο seat ibiza fr η cupra το παλιο? τρελος εισαι ρε ανδρεα? ηλεκτρολογικα προβληματα στο full , μακρια... και επειδη ηξερα την απαντηση στο επομενο ερωτημα μου , ειχα ετοιμη και την απαντηση... toyota yariss??? αξιοπιστο , πολυ καλο δεν καιει.... ναι αλλα δεν μου αρεσει ρε τραχανα... δεν παει μια και το εσωτερικο του ειναι σαν το εφτιαξε ο sport billy !!! ενα ταμπλο που μοιαζει με σαμαρι με ενα ξυπνητηρι απο εκεινα τα παλια που τα κουρδιζαμε για χλμ μετρητη , και καθισματα αναλογης αξιας με εκεινες που καθεσε στα παλια καφενεια με την ψαθα απο κατω... ξερω αυτες οι καρεκλες δεν χαλανε ποτε... αλλα ο κωλος σου πλακε και μετα μου λεει ο ξανθο απατσι αν ξερω τι ακριβως ψαχνω... |
νομιζω οτι ψαχνεις το τελειο αμαξι...γελαγα 5λεπτα ειδικα εκει που θες και 9λιτρα καταναλλωση λυθηκα... δυστυχως αντρικο δεν υπαρχουν τετοια αμαξια εκτος αν παρουμε ντισελ ![]() kai sorry ανδρεα τα αμαξια που αγορασες ηταν περιπτωσαρες ειδικα τα διλιτρα...δεν αποτελουν αντιπροσωπευτκο δειγμα 206 ειδικα οταν τοτε ουρλιαζαμε ολοι να μη παρεις προφεισλιφτ 206.... απροβληματιστο αμαξι δεν υπαρχει πλεον... πιστευω παντως οτι η σελικα ειναι ιδανικη για σενα ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΙΣΛΙΦΤ για να μη τραβηξεις τα ιδια σε υπερθετικο βαθμο με ανοιγμενους κορμους διαλυμενες φλαντζες και καποιες αλλες χοντρες βλαβες που βγαλανε τα πρωτα μοντελα... το μινι που θες εχει ενα μικρο θεμα. τα ακριβα ανταλλακτικα...αν παθεις τα μισα απο οσα σου εβγαλε το 206 με το μινι θα πρεπει να πουλησεις ενα σπιτι για να το φτιαξεις....... |
mechanic έγραψε: |
Anyway, den exeis na xaseis kati (pera apo xrono) me to na pas kai na to kaneis ena test drive |
μα αφου θελει και εμανιση...σιγα μη παρει και σκοντα τζιπακι...
αντρεα παντως αν σε φτανουν τα λεφτα κοιτα για μχ-5 1.8 το τελευταιο nc...νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για σενα επιδοσεις ιδιες με το πλιοτερο μχ5 ποιοτητα γρανιτης μηδεν προβληματα μουρη σταθεροτατο και ασφαλες μονο χωρους δεν εχει |
Πάντως, χωρίς παρεξήγηση, πας και βλέπεις κάτι αυτοκίνητα... Εγώ θα απέκλεια όσα φοράνε 17άρες και 18άρες αφτερμάρκετ κτλ... Είναι σημάδι, δλδ, για εμένα τουλάχιστον, ότι είναι σκαλισμένα και πιθανώς σκισμένα. Δλδ είναι σημάδι για το είδος των ιδιοκτητών τους, αυτό εννοώ. Εγώ γενικώς θα κοιτούσα όσο πιο μαμά. |
[...] αν και εγω 8α επελεγα την 190αρα για να γουσταρω οταν μπαινει το VVTL-i και να εχει σασπενς το παιχνιδι με την προσφυση... [...] |
οπως ειπε και ο οκτανε...
παλι στο nc καταλήγω... ![]() οχι ομως σε αυτο που εβαλες πιο πάνω... αλλα σε εκεινο που σου χει πει ο sod (ναι μιλησαμε σημερα ![]() εκείνο το 1,8 με την μεταλλικη αναδιπλώμενη οροφη (που σε ταξιδια που λες οτι σε ενδιαφερουν ειναι απειρως καλητερο σε ηχομόνωση απο την υφασματινη) και απ οσο θυμαμαι ειναι σε πολυ καλά λεφτα...και με λιγα κμ |
Έχω άδικο ρε Σπύρο; ![]() |
κοπιασε...
κοπιασε... θα σε περιλάβω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ενα μαμα MX-5(χωρις αναρτηση εννοω) και θα ειναι jet...
Το να το δεσεις με μπαρες δεν ειναι κατι δυσκολο ή εξαιρετικα ακριβο. ![]() |
sps έγραψε: | ||
ετσι αυτο λεω κι εγω ΤΕΛΙΚΑ Αντρεα επρεπε να επαιρνες το 206cc του 206xs ![]() |
AN exeis ta lefta nc Μη κοιτας καν τα nb
ειναι χαωδης η διαφορα σε ποιοτητα και στιβαροτητα. το nc δε θελει τιποτα απο ενισχυσεις ουτε καν αυτοι που λιωνουν πιστες δεν ασχολουνται με την ακαμψια του.... και αν παρεις 207 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ και οχι τσιγγουνιες. θα σκασεις 15 και θα παρεις ενα 09 μοντελο με λιγα χλμ για να εχεις και ενα μικρο υπολοιπο εγγυηση ![]() αν δεν εχεις αναγκη για χωρους ενα 1.8nc Θα το καταχαρεις και για χαρντ τοπ ειναι πολλα τα λεφτα κανε ασφαλεια για κουκουλα... |
Octane έγραψε: |
-Μπλοκαδουρα (τσαμπιτο απο 2λιτρο , αν δεν απαττωμαι μπαινει , εκτος κ αν κανω καποιο λαθος). |
LexQ έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/711249/ |