kanelj έγραψε: |
...με την ευκαιρια νικο τι χρειαζεται για να εχεις επαγγελματικο διπλωμα και τι σου προσφερει?(απο περιεργεια ρωταω) |
Miltellas έγραψε: | ||
Φασαρία και μόνιμο άγχος... Να το βγάλεις μόνο εάν έχεις άμεση επαγγελματική ανάγκη. Εγώ θα ρωτούσα το Νίκο: Μπορείς να καταργήσεις το επαγγελματικό δίπλωμα εάν κρίνεις ότι δεν το χρειάζεσαι; |
Miltellas έγραψε: |
Εγώ θα ρωτούσα το Νίκο: Μπορείς να καταργήσεις το επαγγελματικό δίπλωμα εάν κρίνεις ότι δεν το χρειάζεσαι; |
kanelj έγραψε: |
με την ευκαιρια νικο τι χρειαζεται για να εχεις επαγγελματικο διπλωμα και τι σου προσφερει?(απο περιεργεια ρωταω) |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Επίσης υπάρχει και μία καλύτερη συμπεριφορά της τροχαίας όταν βλέπουν επαγγελματικό δίπλωμα ... Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει ... ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Σπάνια περίπτωση. Σιγά μην συγκινηθούν από το είδος του διπλώματος. Υπάρχουν περιπτώσει που αν έχεις επαγγελματικό δίπλωμα είναι πιο αυστηροί! Ειδικά εάν καταλήξεις στα δικαστήρια, και υπάρχει συγκεκριμένη λογική σε αυτό (λέγε με "παραδειγματισμό")... |
Nikos(Vini) έγραψε: | ||
Βασικά για χρήση εταιρικού αυτοκινήτου ή για χρήση αυτοκινήτων ή φορτηγών μέχρι 3.500 τόνους ... ![]() Επίσης υπάρχει και μία καλύτερη συμπεριφορά της τροχαίας όταν βλέπουν επαγγελματικό δίπλωμα ... Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει ... ![]() |
chatasos έγραψε: |
Άραγε θα το εφαρμόσουμε?
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=5676 |