Slash έγραψε: |
Σκέφτηκα στην αρχή για μεγαλύτερα ηχεία αλλά ποιος ξέρει τι παίζει με την καλωδίωση. |
Έβαλα και το 6δισκο Changer από την Peugeot για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. |
Παράθεση: |
Και επιπλέον ότι το main είναι κολλημένο στην κονσόλα οπότε κάθε απόπειρα απομάκρυνσης μπορεί να ήταν καταστρεπτική. |
theflame έγραψε: | ||||||
Με τα ηχεία δεν παίζει τίποτα ύποπτο απ' όσο έχω ψάξει αρκεί να μείνεις σε ηχεία που μπαίνουν στο 206 και όχι αυτοσχεδιασμούς που θα σου "καταστρέψουν" τις πόρτες - θήκες. Αυτό φαίνετε από το manual, αυτό λένε οι γνώσεις μου και αυτό λένε όσοι άλλοι έχω ρωτήσει. Στο XS τουλάχιστον τα δύο πίσω ηχεία είναι μάπα (πρέπει να είναι μονόδρομα - τα πρίμα τους είναι ελάχιστα) και σκέφτομαι να τα αλλάξω. Μοναδική αιτία καθυστέρησης: το νεαρό ηλικίας της μικρής! (2 μηνών)
Πόσο κόστισε φίλε μου; Από εγράψιμα CD (υπολογιστή) πώς πάει;
Είσαι σίγουρος ή μήπως έτσι δείχνει; Το R-CD(Clarion) στο δικό μου είναι ξεχωριστό κομμάτι (έτσι δείχνει) και από την αντιπροσωπεία είπαν ότι βγαίνει. Σε τελική αν κάτι δεν πάει καλά (φτού-φτου μακριά από εμάς) τι γίνετε; (Ωχ ωχ με άγχωσες ![]() |
Έβαλα και το 6δισκο Changer από την Peugeot για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. |
Yannis έγραψε: |
Ο ανταπτορας είναι ένα κουτάκι με θηλυκά και αρσενικά βίσματα και καλλώδια. Στα θηλυκά μπαίνουν σχεδόν όλα τα αρσενικά καλλώδια που ξεκινούν από το αυτοκίνητο. Από τον αντάπτορα αυτό ξεκινούν αντίστοιχα αρσενικά καθώς και ένα αρσενικό που μπαίνει στη θηλυκή υποδοχή για joystick του SONY. Το multiplex μπλέκεται στο ότι το χειριστήριο της Peugeot συνδέεται ΚΑΙ με την κεντρική μονάδα BSI Το ασύρματο δεν είναι ίδιο με το αυτό του καλωδίου? Έχεις καμιά ιδέα για το που θα μπορούσε να μπει αυτό? |
"Το ασύρματο χειριστίριο της SONY από ότι θυμάμαι είναι τηλεχειριστίριο που έχει δική του βάση και προσαρμόζεται σε όποιο σημείο θέλεις."
Γνωρίζεις καθόλου πως θα μπορούσα να περάσω το καλώδιο μέσα μέχρι το κασετόφωνο για να μη φαίνεται? Γιάννης |
Παράθεση: |
Γιάννη το ασύρματο τηλεχειριστίριο δεν έχει καλώδιο ![]() ![]() Αν ωστόσο εννοείς το Ενσύρματο joystic τότε μπορεις να το προσαρμόσεις πανεύκολα στο σημείο που είναι τώρα το εργοστασιακό εφόσον το βγάλεις. Το καλώδιο περνάει από μέσα και καταλήγει στο RadioCD από πίσω από το ταμπλό ΧΩΡΙΣ να βγάλεις τίποτα.... |
Για να καταλάβεις το ενσύρματο το έχω ήδη από ένα παλιότερο κασετόφωνο της SONY. Το πρόβλημα μου είναι από που πρέπει να περάσω το καλώδιο του από το τιμόνι προς τη θέση του radio/cd.
Γιάννης |