PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - πληκτρολόγιο immo σε 406

DoctorAbo - Σαβ 08 Ιαν 2011, 00:50:57
Θέμα δημοσίευσης: πληκτρολόγιο immo σε 406
Φίλοι τα φώτα σας. Το 406 μου (97) έχει ένα πληκτρολόγιο που κάθε φορά που πρέπει να βάλω μπρος πρέπει να πατάω 4 νουμεράκια. (Σιγά που δε ξέρετε).
Αυτό λοιπόν το πληκτρολόγιο τώρα το χειμώνα, και ιδιαίτερα με βοριά, χαζεύει. Μερικά πρωϊνά μου πέρνει και 3 λεπτά μέχρι να καταφέρω να μπάξω τα νουμεράκια να πάρει μπρος.

Τοχει αντιμετωπίσει κανείς ? Αλλάζει ολόκληρο το πληκτρολόγιο? Το ψεκάζει κανείς με κανα τζατζίκι του στυλ WD40 ?? ? Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω για πάντα να ησυχάσω από δαύτο ?

Σημείωση. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στα 4 συγκεκριμένα νουμεράκια, αλλά ακόμα και αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Με κύο και βορινό καιρό δε πατιέται κανένα κουμπάκι !!!!!
action_peugeot - Τρι 11 Ιαν 2011, 23:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
1) κάποιες φορές μπορούμε και το επισκευάζουμε (καθάρισμα)
2) αλλαγή με καινούριο η μεταχειρισμένο
3) κατάργηση δεν αρέσει το αμάξι μας στους κλέφτες ευτυχώς
DoctorAbo - Τετ 12 Ιαν 2011, 11:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητέ μου ευχαριστώ. Η πιο sexy λύση που άκουσα είναι η κατάργηση.
Φαντάσου τώρα να έχεις φίλους μέσα στο αυτοκίνητο , να βιάζεσαι, να πατάς τα κουμπάκια και αυτά να κάνουν κούκου.
ΚΑΤΑΡΗΣΗ ΤΩΡΑ
ευχαριστώ πάρα πολύ.
chuck - Τετ 12 Ιαν 2011, 12:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
ειχανε τα 406του 97τετοιο imo???του πατερα μου γιατι το εχει στο κλειδι??μαλλον πρεπει να το καταργησεις με καποιο τροπο!!!
tonism - Πεμ 13 Ιαν 2011, 00:54:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: πληκτρολόγιο immo σε 406
DoctorAbo έγραψε:
Φίλοι τα φώτα σας. Το 406 μου (97) έχει ένα πληκτρολόγιο που κάθε φορά που πρέπει να βάλω μπρος πρέπει να πατάω 4 νουμεράκια. (Σιγά που δε ξέρετε).
Αυτό λοιπόν το πληκτρολόγιο τώρα το χειμώνα, και ιδιαίτερα με βοριά, χαζεύει. Μερικά πρωϊνά μου πέρνει και 3 λεπτά μέχρι να καταφέρω να μπάξω τα νουμεράκια να πάρει μπρος.

Τοχει αντιμετωπίσει κανείς ? Αλλάζει ολόκληρο το πληκτρολόγιο? Το ψεκάζει κανείς με κανα τζατζίκι του στυλ WD40 ?? ? Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω για πάντα να ησυχάσω από δαύτο ?

Σημείωση. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στα 4 συγκεκριμένα νουμεράκια, αλλά ακόμα και αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Με κύο και βορινό καιρό δε πατιέται κανένα κουμπάκι !!!!!

Σε μερικα εχει παρουσιαστει.. αν ανοιξεισ και το μεγαλο πορτακι που στηριζει το πληκτρολογιο θα δεισ μια κοπιτσα που κραταει την καλωδιωση κοψε την και πιθανον να εχουν γδαρθει τα καλωδια με το ανοιξε κλεισε ριξε μα ματια δεσ μεσα και απο το μακαρονι της καλωδιωσησ
Tzive - Πεμ 13 Ιαν 2011, 03:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
αν το ξεκλειδωσεις και βαλεις μπροστα και μετα ψεμπριζωσεις το immo λογικα απενεργοποιειται οπως και σε ολα τα pegeuot με πληκτρολογιο...
DoctorAbo - Πεμ 13 Ιαν 2011, 09:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
Tzive έγραψε:
αν το ξεκλειδωσεις και βαλεις μπροστα και μετα ψεμπριζωσεις το immo λογικα απενεργοποιειται οπως και σε ολα τα pegeuot με πληκτρολογιο...

Ακούγεται πολύ εύκολο αλλά δε θα το δοκίμαζα μόνος μου για κανένα λόγο. Φαντάσου να κλειδώσει μπρρρρρρρ ούτε να το σκέπτομαι !!!! Καλύτερα στο γιατρό με σιγουριά. (όχι πως δε με γαργαλάει η ιδέα πάντως Wink )
blackpug106 - Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:06:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: πληκτρολόγιο immo σε 406
DoctorAbo έγραψε:

το κανει και σε μενα κ νομιζα πως ηταν απο την πολυ χρηση
γιαυτο ελεγα να αλλαξω τετραψηφιο

συνηθως μου κολλαει το 9 που ειναι στην ακρη

σπαστικο παντως να καθεσαι σα το χαζο να πληκτρολογεις, αλλα και να το βγαλουμε τελειως Question Question

δεν ειναι και πρωτος στοχος τα 406, αλλα ποτε δεν ξερεις, ασε που αν ειναι και φουλαρισμενο εχει 100 ευρω βενζινη Very happy Very happy
drdino - Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με 1,52+ το λίτρο ξεπερνάμε άνετα το 100ευρω Laughing Laughing Laughing
DoctorAbo - Πεμ 13 Ιαν 2011, 13:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Με 1,52+ το λίτρο ξεπερνάμε άνετα το 100ευρω Laughing Laughing Laughing

Mα είναι γνωστό πως αν θες να αυξήσεις την αξία ενός Yugo απλά το φουλάρεις. Μετράει πολύ για τον επόμενο Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες