milvas7 έγραψε: |
με τα 180-190 άλογα εννοώ την έκδοση με το κιτ
αλλα το new το λέει evo, αυτά είναι http://img832.imageshack.us/i/fiatgrandepuntoabarthsu.jpg/ http://img841.imageshack.us/i/fiatpuntoevoabarth017.jpg/ |
μιλάμε για το esseese? είναι κατώτερο του ραλλύ? σε τι ?ποιότητα? η λες για στρίψιμο γκάζι?
εννοείται ότι πάω για κάτι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.. |
εννοείται ότι πάω για κάτι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.. |
bagosgt έγραψε: |
με το πουντο θα πηγαινεις στην εθνικη,κ θα νομιζεις οτι εισαι η ζωη λασκαρη "στον κατηφορο",σα να τρεχεις ξεβρακωτος την κατηφορα |
με το πουντο θα πηγαινεις στην εθνικη,κ θα νομιζεις οτι εισαι η ζωη λασκαρη "στον κατηφορο",σα να τρεχεις ξεβρακωτος την κατηφορα |
το αμάξι είναι σούπερ, κ γώ βάση σαζμάν έχω , αλλα κ κάτι κωλοmpilstein παρέα με κάτι κωλοpzero κ γίνεται κουδόυνι ώρες ώρες, μια κάτι ακούω στο καντράν ,μια στις πόρτες
κ για το πούντο το ίδιο πρέπει να παίζει μετά απο λίγο καιρό εδώ κ για το μινι παραπονιούνται τι να πείς.. λύση για τα τριξίματα ταμπλό δεν υπάρχει? ξαναλέω κατα τα άλλα το αμάξι το γουστάρω σε όλα αλλά εκεί γύρω στα 35 αρχίζεις κ γεροπαραξενέυεις κάτι διάβασα κ για audi a1 με τα 180 έρχεται, αλλα πολύ μικρό κ αυτό σαν το πόλο δεν ξέρω μήπως με κανα 215 λαστιχο, μπλοκέ κ ένα καλό πρόγραμμα σώσω λίγο την τσέπη μου κ το αμάξι αλλάξει προς το καλύτερο.. |
μια ενσταση το σιροκο είναι αλλη κατηγορία, το γκολφ που δεν έβαλα στη παρέα, είναι στη δικιά μας
|
οπελ κ 308 πολύ μεγάλα, φόκους καλό ακούγεται..
|
κάτι διάβασα κ για audi a1 με τα 180 έρχεται, αλλα πολύ μικρό κ αυτό σαν το πόλο |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
καταρχας θα σου ελεγα να περιμενεις
βγαινουν focus 1,6 180hp 308 gti 1.6 me 200hp Astra GTC και άλλα που δε τα θυμαμαι |
chiefjian έγραψε: |
Το punto ειναι πολυ φαντεζι νομιζω,το scirocco πολυ ακριβοοο,το cooper τα κανει ολα ειδικα με το καινουριο κινητηρα ειναι απιστευτο αλλα πολυφορεμενο (οχι πως το 207 δεν ειναι... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
to punto δε βγαινει το εσπ τελειως....οποτε οφ
αν παρεις σιροκο θα εχεις δωσει 25 και σε 2 χρονια θα το δωσεις 12 αρα???????? εν τελεις μια η αλλη? |
akis23 έγραψε: |
Επειδη εχω βρεθει στην καμπινα και των τριων αυτοκιnητων που αναφερεις, το μονο που εδωσε την εντυπωση οτι ειναι αλλης κατηγοριας αυτοκινητο σε πατημα στο δρομο και γενικα ποιοτητα κυλισης ειναι το scirocco. Σου δινει την αισθηση οτι ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας, πιο σιγουρο στο 'ανετο' στριψιμο( δεν το νιωθεις οπως στο 207 που στριβει αλλα ξερναει ο συνοδηγος σου) και αρκετα σβελτο για το βαρος του. |
... εδώ ρε κ το 500αράκι το ss το abarth 22-23 φτάνει η κουτσουλιά αλλά ράβει γαζιά στο δρόμο
|
clio?????????
ξαναλεω με βαση τα νεα τελη μπορει το αμπαρθ να ειναι πιο ακριβο.. επισης τσεκαρετε αν βγαινει το esp. δεν ειναι σε ολα τα αμαξια τοσο ευκολο οσο στο 207...π.χ γκολφ δε βγαινει με τιποτα ή και στο 407 που εψαχνε βινμαν δεν.... |
βαγγελάκη τα παραλές λίγο.. |
clio?????????
ξαναλεω με βαση τα νεα τελη μπορει το αμπαρθ να ειναι πιο ακριβο.. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Cooper - Abarth = πιστιάρικο στήσιμο
207rc = στρίβεις σε ελληνικούς δρόμους (το πιο σωστά στημένο για ελλαδα) Σιρόκο = βόλτα στους ελληνικούς δρόμους |
clio?????????
ξαναλεω με βαση τα νεα τελη μπορει το αμπαρθ να ειναι πιο ακριβο.. επισης τσεκαρετε αν βγαινει το esp. δεν ειναι σε ολα τα αμαξια τοσο ευκολο οσο στο 207...π.χ γκολφ δε βγαινει με τιποτα ή και στο 407 που εψαχνε βινμαν δεν.... |
milvas7 έγραψε: | ||
TO RS? θα ρυπαίνει λιγότερο? sakis-le mans τι μπηχτή ήταν αυτη για το σιρόκο? ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||||
Δε νομίζω να είναι πιο ακριβό στο σήμα γιατί θα έχει τον multiair που δεν βγάζει πολλούς ρύπους.
Μπορεί να έχει το abarth πιο πιστάδικο στήσιμο, αλλά τελικά μάλλον το rc στρίβει καλύτερα στην πίστα..Πώς γίνεται αυτό δε ξέρω.. ![]() |
egefalos έγραψε: |
είπες ότι δεν θα κανεις συμβιβασμούς σε κάτι λιγότερο sport. τα 207 τρίζουν αλλα και οι πορσε τρίζουν. γνώμη μου είναι το clio rs είναι μονόδρομος πάρε κάτι που θα γουστάρεις πολύ έτσι θα το πληρώνεις κιόλας. εγώ πάντως πάλι rc θα έπαιρνα ![]() |
to fiesta ti moter? |
για πάρετε μάτι http://img205.imageshack.us/i/fordfiestarsconcept.jpg/ ![]() ![]() |
γιατί δύσκολό τους είναι να το βγάλουν έτσι κωστής? για το rs μιλάω |
γιώργο διπλοβαπτισμένος είσαι? ![]() |
πάντως πολύ θα το γούσταρα έτσι το rs |
καλύτερο στο στρίψιμο το σιρόκο σου φάνηκε? δεν έχει τύχει να το οδηγήσω ακόμα.. |
Στριβει εξισου καλα με το 207, αλλα χωρις το εφε αν με καταλαβαινεις.
PS:Εκτος κι αν εχεις το RC του Κωστα που ειναι το καλυτερο 207 που βγηκε στην παραγωγη γιατι μετα εσπασε το καλουπι. |
akis23 έγραψε: | ||||
Στριβει εξισου καλα με το 207, αλλα χωρις το εφε αν με καταλαβαινεις. PS:Εκτος κι αν εχεις το RC του Κωστα που ειναι το καλυτερο 207 που βγηκε στην παραγωγη γιατι μετα εσπασε το καλουπι. |
Άκη όταν ξερνάει ο οδηγός, σημαίνει ότι το αμάξι στρίβει.... |
NoDsl έγραψε: | ||
Καλά μην παίρνεις και όρκο. Αμα σε βάλω στην ασκόνα του παπού και σε πάω απο τον αχλαδόκαμπο θα ξεράσεις. Αλλά δεν είναι και 207 στο στρίψιμο ![]() |
θα είμαι με την κοπέλα μου. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Με παρατας γι αυτην??? Θα σου κανω σκηνη το απογευμα!! ![]() ![]() ![]() |
δλδ οπως οδηγεις εσυ συνεχεια. |
μανθο δεν το βαρεθηκα
αλλα οποιος εχει οδηγησει κλιο κ κουπερ πιστευω καταλαβαινει ποσο οδηγοκεντρικα αυτοκινητα είναι σαν αισθηση το γκολφ που αναφερες ειναι καπως αποστειρωμενο εδω κ σε audi s3 φιλου το αμάξι ναι κανει παπαδες, αλλα απο αισθηση πχ μετα τα 200 ε μου θυμιζε κλινικη τωρα για αμπαρτ συμφωνουμε για τους τριγμους.. μια συγκριση των 4ων ηθελα να γινει δεν εχω αποκλεισει να το κρατησω κ να του ριξω λεφτα ![]() |
δλδ οπως οδηγεις εσυ συνεχεια. |
Που να μαθεις και τα καινουργια μαργαριταρια του!!! ![]() ![]() ![]() Μιλτο ψηφιζω δαγκωτο 207 rc.. Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ σχεση με ραλι σε αισθηση(οπου ετσι κ αλλιως την βελτιωνεις με αυτα που σου ειπε ο σεφ μανθους)και επιπλεον σε γεμιζει απολυτα πιστευω με την απειρη ροπη του! Και ενα ακομη + ειναι οτι εχει απιστευτα χαμηλο κοστος συντηρησης σε σχεση με κλιο και μινι κουπερ ![]() its your choice ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||||
Άν πάς για RC πάρε μεταχειρισμένο κατά τη γνώμη μου. Παίζουν πολύ καλές τιμές. Γιατί το χάσιμο που θα έχεις με το να δώσεις το rallye θα είναι μεγάλο και δεν αξίζει να δώσεις 10000 ακόμα (κάπου τόσο θα πάει) για να πάρεις ίδιο σχεδόν αμάξι καινούργιο. Απλά δε λέει.. ![]() ![]() |
αν παρεισ rc να προσεχεις μην σε περάσει κάνα 106 γιατί μερικοι έχουν πικραθεί πολύ εδώ μέσα ελπίζω να μην ήταν το δικό μου ![]() |
για αυτό το κρατάω είναι ένας θρύλος ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη και τα 207 μας ![]() |
για αυτό το κρατάω θρύλος ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη και τα 207 μας ![]() |
akis23 έγραψε: | ||
Καλα κανεις και το κρατας για να βγαζεις γουστα. Εγω απλα γελαω μ αυτους που τα τουρμπιζουν, (πανε γαμιωντας και λογω βαρους) και νομιζουν πως επειδη περνανε στην ευθεια το Μ3, εχουνε κι αμαξι. |
mitsos84 έγραψε: |
φιλε milvas7 δε βρισκω το λογο να το δωσεις το ραλυ σου για καποιο απο τα αμαξια που αναφερεις στον τιτλο του θρεντ...
για μενα κανενα δε υπερτερεί τοσο πολυ ώστε να αξίζει τα χρήματα που θα χάσεις απο την πώληση του δικού σου, +τα χρήματα που θα χάσεις αγοράζοντας και ΠΑΛΙ καινούριο. λογικη αλλαγη θα εβρισκα να πας σε ενα 4κινητό s3 1.8, η σε ενα merc c180 spots coupe με τα 192πς πχ. αυτα νομιζω θα ειχαν πράγματα παραπάνω να σου προσφέρουν το καθενα με τον τροπο του. (πισω κίνηση/4κινηση, πολυτελεια κλπ) οπως και να χει γνωμη μου ειναι να πας σε κατι σαφως ανωτερο απο τις επιλογές στον τιτλο του θρεντ σου και μτχ. με το καλο οτι και αν αποφασίσεις! |
το merc το ξεχνας αν μου βρεις καθαρο s3 1.8 με τα 225 το πήρα χθές ![]() |
mitsos84 έγραψε: | ||
θελει ψαξιμο για να βρεις ενα που να μην του χουν πετάξει τα ματια εξω, να εχει φουλ ιστορικό σερβις, και κατα προτίμηση αποδείξεις. το ακομα σπανιοτερο (και για μενα άκρως επιθυμητό) ειναι η 100% εργοστασιακή κατάσταση. ειναι αμαξι για το οποιο θα παρεις 50 τηλεφωνα, θα δεις 10 απο κοντα, για να βρεις τελικα ενα καθαρο. υπομονή θελει και τπτ αλλο ![]() |
milvas7 έγραψε: | ||||
δεν υπαρχει καθαρο μαμα s3 ![]() κ οποιος ξέρει ας το πει.. |
εσυ καλα τα λες , υπομονη δεν υπαρχει να ψαξεις να βρεις μαμα
απο κανενα γνωστο μονο που το ξερει το αμαξι κ δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο τελικα εχω 2009 αμαξι, να παρω του 2000 +? θα χει πανω απο 150000χλμ σιγουρα εγω ειμαι με 10 ακομα.. ![]() |
grpts έγραψε: | ||
|
Ghost Dog έγραψε: |
+1! |
MEMsound έγραψε: | ||
+πολλα "1" ![]() ![]() |
εσυ καλα τα λες , υπομονη δεν υπαρχει να ψαξεις να βρεις μαμα
απο κανενα γνωστο μονο που το ξερει το αμαξι κ δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο τελικα εχω 2009 αμαξι, να παρω του 2000 +? θα χει πανω απο 150000χλμ σιγουρα εγω ειμαι με 10 ακομα.. ![]() |
Δεν είμαι χομπιστας, ουτε προνομιουχος,
αλλιως θα αγοραζα μια deltona integralle ![]() αλλα κοιταω κατι που θα τα κανω ολα σε ενα αμαξι,(κ σε ενα σημειο το εχω καταφερει) μιας κ διτροχα εχω απο 2 ![]() οσο για την πορσε 25ετιας κ το rc δεν ξερω ποιο θα ηταν καλυτερο σε μια τεχνικη πιστα η εστω στο βουνο ![]() |
kanelj έγραψε: |
... θα κανω μια συνοψη αφου με ρωτησατε!! |
Το MINI ειχε περισσοτερο γκαζι αλλα δεν σε προδιαθετει τοσο οσο τα παραπανω!Δεν εχω να πω κατι αλλο για αυτο γιατι δεν μου αρεσε πολυ επειδη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο-οπως τα υπολοιπα! |
Το 207 εχει πολυ καλο στριψιμο,περιπου σαν το abarth και μου αρεσε εξισου το γκαζι του,αν και για καποιον λογο το ηθελα λιγο πιο νευρικο στα χαμηλα!! |
Το scirroco δεν το συζητω καθολου!Ασε που εχει και φορο πολυτελειας! ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
ποιος σε ρωτησε? ![]() |
milvas7 έγραψε: | ||||
χαχαχα:lol: ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||||||
δε μου εκανε κατι,αλλά ειπε πολλα ακυρα και δεν κρατήθηκα ![]() |
αν το μονο πραγμα σε ενα αυτοκινητο ειναι το γκαζι του τοτε μαλλον εισαι μονο για ευθειες και dragster!
Φορο πολυτελειας εχει και μαλιστα προσφατα πηγε να το παρει φιλος και δεν το πηρε για αυτο το λογο! και ναι λιγο ακομα σε σχεση με τα αλλα θα το ηθελα στα χαμηλα το 207! καλα επιχειρηση σκουπα δεν ειχατε κανει?!?! |
αν το μονο πραγμα σε ενα αυτοκινητο ειναι το γκαζι του τοτε μαλλον εισαι μονο για ευθειες και dragster!
Φορο πολυτελειας εχει και μαλιστα προσφατα πηγε να το παρει φιλος και δεν το πηρε για αυτο το λογο! και ναι λιγο ακομα σε σχεση με τα αλλα θα το ηθελα στα χαμηλα το 207! καλα επιχειρηση σκουπα δεν ειχατε κανει?!?! |
δηλ το αμπαρτ εχει καλυτερα χαμηλα? κ αν ναι που σπουλαρει η τουρμπινα? κραταει ομοιογενεια παντου η μονο κλωτσημα κ τελος? |
MEMsound έγραψε: |
αλλουνου παπα ευαγγειλο αυτο...
πολυ καλο τιμονι και πλαίσιο λογικη ποσοτητα γκαζιου για στροφοπαιχνιδι λιγες δυνατοτητες βελτιωσης - εκτος και αν χωσεις βαθια το χερι στην τσεπη... συμπαθητικο σουλουπι, αξιολογη ποιοτητα κατασκευής (αφηνοντας στην ακρη τα τεκμηρια/κιβικα και τα ρεστα που ειναι υποκειμενικα για τα οικονομικα του καθενός) |
Παράθεση: | ||
εχει πολυ καλες χαμηλες αλλα ψοφαει ψηλα...το ειπα και πιο πριν! To abarth δεν ειναι δικο μου!Απλα το εχω εδω και μια βδομαδα! (ας εξηγησει καποιος αν θελει...! ![]() |
εχει πολυ καλες χαμηλες αλλα ψοφαει ψηλα...το ειπα και πιο πριν! To abarth δεν ειναι δικο μου!Απλα το εχω εδω και μια βδομαδα! (ας εξηγησει καποιος αν θελει...! ![]() |
@κανελογιαννο ναιο βρε κουκουρουκου...εμφανιζεσαι απο σποντα εδω μεσα πλεον...και περιμενεις να ξερουν οι νεοτεροι τι σχεση εχεις με τα αμαξια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||
Πάρα πολύ χλωμό να είναι καλύτερο χαμηλά από το RC.. |
kanelj έγραψε: | ||
Απλα δεν γραφω! Το οτι διαβαζω,διαβαζω! ![]() |
(ας εξηγησει καποιος αν θελει...! ![]() |
kanelj έγραψε: | ||||
γιατι ειναι χλωμο?! |
GGiannis έγραψε: |
Το punto δεν το ξερω καθολου αρα δεν θα εχω αποψη , το μονο σιγουρο ειναι οτι γενικα ενα punto εχει χειροτερη τιμη μεταπωλησης απο ενα 207 rc.
Οσον αφορα το μινι , το οποιο εχει τον ιδιο κινητηρα με το rc αλλα καινουργιο ειναι παρα πολυ ακριβο , σε σημειο που δεν υπαρχει λογος να αγοραστει και επισης σε επιδοσεις,κυριως σε στησιμο ειναι χειροτερο απο το 207. Το scirocco εχει γκαζι ( παλι λιγοτερο απο το rc ) και σε στριψιμο ειναι 100 φορες χειροτερο , το ειχα οδηγησει και το αμαξι μετα απο το rc μου , μπικα σε αυτο και στις στροφες δεν πατουσε και βαρκαρε παρα πολυ , δεν μου αρεσε καθολου. Αν δεν εχεις προβλημα με κυβικα συνιστω ανεπυφιλακτα ενα Clio RS το οποιο ειναι αρχοντας στο στριψιμο σε αυτην την κατηγορια και επισης ειναι πολυ γρηγορο και πανεμορφο(προσωπικη αποψη παντα) |
manosm3 έγραψε: | ||
To mini ειναι πιο γρηγορο και καλυτερα στημενο απο το 207 ![]() |
to mini EXEI πΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΕΩΝ
ΤΟ 207 ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ |
Θεωρητικα , εχεις δικιο , πρακτικα δεν μπορεις ποτε να ξερεις . |
Οχι Παναγιωτη δεν τιθεται θεμα διαφωνιας , εμεις εδω απλως λεμε την γνωμη / αποψη μας . Απλα δεν υπαρχει βαση συζητησης αν καποιος για παραδειγμα ερχεται και λεει , Το μινι ειναι καλυτερο στην πιστα , το 207 ειναι καλυτερο στις ευθειες. Οκ ειναι. ΓΙΑΤΙ? Αυτο προσπαθω να προσθεσω στην συζητηση , βασιμες πληροφοριες οι οποιες μπορουν να το αποδειξουν. Επισης ο ελεφαντας αν κουνησει πολυ γρηγορα τα αυτια του μπορει να απογειωθει , γιατι ? Γιατι μπορει!!! ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Περα απο το τι πιστευεις εσυ κι εγω και ο καθενας, το ΜΙΝΙ Γα**ει το 207 και στις ευθειες και στις στροφες. Και ΔΕΝ μιλαω ΚΑΝ για το jcw. It's a fact. Ομως αυτη η διαφορα που εχουν, δεν δικαιολογειται -κατ' εμε- στα +10.000 που κοστιζει το ΜΙΝΙ. |
It's a fact. |
Ομως αυτη η διαφορα που εχουν, δεν δικαιολογειται -κατ' εμε- στα +10.000 που κοστιζει το ΜΙΝΙ. |
Εχω βαρεθει να βλεπω 18χρονες γκομενες με cooper S , ας δουμε καμοια με RC!
A και οσον αναφορα το JCW το οποιο ξεφευγει ΠΟΛΥ σε επιπεδο τιμων, το αγοραζεις ενω στα ιδια λεφτα περνεις 100 φορες καλυτερο αμαξι, ερχεται ο αλλος με το clio rs και σου ριχνει κατι δευτερολεπτα ( αφου μιλαμε για επιπεδο πιστας) |
στελακο μολις πηρε φιλος jcw turbo με quaife Πανω παρε ενα κλιο και ελα να σε κερασω κανα τ.κ να δεις τι γλυκα....προφανως μονο σε φωτο εχεις δει το jcw για αυτο τα λες αυτα |
στελακο μολις πηρε φιλος jcw turbo με quaife Πανω παρε ενα κλιο και ελα να σε κερασω κανα τ.κ να δεις τι γλυκα....προφανως μονο σε φωτο εχεις δει το jcw για αυτο τα λες αυτα |
A και οσον αναφορα το JCW το οποιο ξεφευγει ΠΟΛΥ σε επιπεδο τιμων, το αγοραζεις ενω στα ιδια λεφτα περνεις 100 φορες καλυτερο αμαξι, ερχεται ο αλλος με το clio rs και σου ριχνει κατι δευτερολεπτα ( αφου μιλαμε για επιπεδο πιστας) |
profanos στελακο δεν εχεις οδηγησει μινι για αυτο συνεχιζεις να γραφεις οτι γραφεις. εσυ εκτιθεσαι δικο σου θεμα. οσοι εχουν οδηγησει και τα δυο καταλαβαινουν αν ξεκινησουν απο το Α σημειο να πανε στο Β σημειο ποιο θα φτασει πρωτο... |
Sinanai έγραψε: |
Ή απλά: "Πάνο και Στέλιο, αυτά δεν είναι τα δικά σας!"
![]() ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Παντως με τα ...ακομα πιο νεα μετρα... το JCW παιρνει μερικους ακομα ποντους... , οποτε το Clio... συνεχιστε να το ονειρευεστε ![]() |
sps έγραψε: | ||||
ετσι οπως παμε σε λιγο θα μιλαμε για το polo 1,2 tsi VS ibiza 1,2 tsi ![]() |
![]() ![]() ![]() Παντως με τα ...ακομα πιο νεα μετρα... το JCW παιρνει μερικους ακομα ποντους... , οποτε το Clio... συνεχιστε να το ονειρευεστε ![]() |
silo έγραψε: |
εγω παντως τωρα την 1μαγια που πηγα στο hockenheim να δω το DTM στο αχανες parking της πιστας ειδα πραγματικα εκπληκτικα αμαξια,ειδα παρα πολλα JCW με ολων των ειδων πινακιδες...και μπορω να πω οτι δεν ειδα κανενα απο τα 207 RC,clio k abarth...με εκανε εντυπωση οτι ολα τα mini τους ηταν works πραγματικα,αυτο ισως να σημαινει κατι ! δε τους εχω για βλακες τους Γερμανους και τους αλλους Ευρωπαιους |
kostas207rc έγραψε: |
Αν είχα την οικονιμική άνεση θα έπερνα cooper s πάντα μιλάω
για καινούργιο σε σχέση με αυτά τα 3 που λέμε και μην ακούω βλακείες για ποιότητα κατασκεύης..... όσο για την εμφάνιση είναι θέμα γούστου |
Pughell έγραψε: |
Απλα ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο οπως πολυ σωστα ειπες κατασκευαστηκε με απολυτο κριτηριο το marketing και το image και οχι την χρηστικοτητα,την ασφαλεια,την ποιοτητα κατασκευης και το χαμηλο κοστολογιο κτησης. |
Στα χρηματα που κοστιζει αυτη η μλκια(γιατι περι μλκιας προκειται),υπαρχουν επιλογες με πολυ μεγαλυτερες αξιωσεις,ειτε το ζητουμενο ειναι στριψιμο,ειτε γκαζι,εκτος και αν ειναι θεμα μοστρας οποτε εκει ειναι το προσωπικο γουστο του καθενος... ![]() |
Χοντρικά 23 το RC, 27 το Cooper S και 34 το JCW...
Κατ' εμέ το 207 είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολύ πιο τίμιο στα λεφτά του. |
Ε τότε όποιος αγοράζει μινι και σκάει 27χιλιάρικα είναι μλκς και τον πιάσανε κοροιδο και εμείς οι υπόλοιποι ήμαστε οι μάγκες και οι έξυπνοι που καταλάβαμε ότι πρόκειτε περι μλκας αυτοκίνητο! |
kostas207rc έγραψε: | ||
Ε τότε όποιος αγοράζει μινι και σκάει 27χιλιάρικα είναι μλκς και τον πιάσανε κοροιδο και εμείς οι υπόλοιποι ήμαστε οι μάγκες και οι έξυπνοι που καταλάβαμε ότι πρόκειτε περι μλκας αυτοκίνητο! |
drdino έγραψε: | ||||
Aυτό που πρέπει να δει κανείς είναι τις βασικές εκδόσεις των αμαξιών, όσον αφορά την κριτική του εσωτερικού τουλάχιστον. Το 207 δλδ είναι ένα αυτοκίνητο που ξεκινάει από τα 12μιση χιλιάρικα. To μίνι κοντά 23. ![]() |
Μπήκαν κ άλλα 2 στο παιχνίδι ![]() |
android έγραψε: | ||
Αλλη κατηγορια τα αλλα 2 ... |
king207cc έγραψε: |
μην ειστε μηδενιστες, δεν σημενει επειδη είναι υπερτιμημένο το cooper ειναι και μαπα, επειδη είναι value for money το rc δεν είναι και καλύτερο απο το cooper |
+1 ![]() |
με την ίδια λογική και το clio rs κάνει τα κέρατα του και αν το πάρεις θα συνεχίσεις να δινεις κερατιάτικα αρα και αυτο μάπα είναι. ![]() |
25 εκανε το RS καινουργιο και μαλιστα πριν βγουν τα facelift στην αγορα,καποια τα εδιναν και 23 για να φυγει το στοκ...
Σε σχεση με τα 26 της μλκιας(του Mini εννοω),ποιο ειναι το κοινο κριτηριο; Και μην μου πεις στριψιμο γιατι η μονη σχεση που εχουν ειναι η πoυτσα με την βουρτσα... |
Να μην εμενες στην Καρδιτσα... ![]() Οσο δεν υπαρχει επισημο δικτυο,ο καθενας παιζει την τιμη οπως θελει μιας και το ιδιο γινοταν και στην Lion... ![]() |
ειτε 25 ειτε 27 ακριβο είναι, δεν μας λές φίλε Στέλιο όμως το rs αξίζει τα 25 του? |
saikoe_39 έγραψε: | ||
για τον νορμαλ οδηγο οχι.....!!!! Δεν θα το παει ποτε.....και απλα θα το εχει για να λεει..οτι το χει ![]() δε με λενε στελιο...το ξερω... ![]() |
king207cc έγραψε: | ||||
και η επόμενη ερώτηση είναι ποιο απο τα δύο προσφέρει παραπανω πράγματα για τον μέσο οδηγο με βάση την τιμή του? |
τοτε με 2000Ε ακομα κανεις το RC μακραν καλυτερο απο το Mini(με ενα Quaife και μια 4αδα λαστιχα) και σου μενουν και ρεστα για προγραμμα ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||||||
τωρα αμα πω κανενα θα φαω πετρες....ας πει ο στελιος.. ![]() |
![]() |
Na προσθέσω ότι to clio κάνει και 27,000 και είναι ΜΟΥΦΑ μέσα ![]() |
ΙΔΙΑ;;; ![]() ![]() ![]() Καλα... Να ξεκινησω απο τα καθισματα,να συνεχισω σε πλαστικα,σε συναρμογη πορτας και λοιπων κινουμενων μερων; Μην χεσw...Ειναι σαν να συγκρινεις Clio MK1 με 106... Δεν ειναι χαλια το 207 αλλα Clio δεν θα γινει ουτε στον καλυτερο του υπνο. Και αυτο δεν ειναι μονον για το RS αλλα για οοολη την γκαμα Renault vs PSA γενικοτερα... Η PSA ειναι μαλωμενη με την ποιοτητα απο τον εμφυλιο ακομα... |
Και εδω ακριβως ξεχωριζουν ακομα πιο εντονα οι συνειδητοποιημενοι κοντρακηδες απο τους "χεραδες" με τις αναλογες επιλογες. Τοσο απλα... |
Πάνος έγραψε: | ||
Αυτη η φραση δικαιολογει απολυτα γιατι θελω να παρω clio rs... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτη η φραση δικαιολογει απολυτα γιατι θελω να παρω clio rs... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εμφανισιακα κι εγω θεωρω οτι εσωτερικα το κλιο ειναι πολυ πισω σε σχεση με το 207...
ποιοτικα (συναρμογή κλπ) ειναι μου φαινεται μια απ τα ιδια τωρα λειτουργικα (και σε βαθος χρονου) δεν εχω ιδεα... |
Πάνος έγραψε: |
Παντως επειδη προσφατα εκατσα σε rc 207 σαν τα μικρα παιδακια χωρις να το οδηγησω μου εδωσαν πολυ καλη αισθηση στηριξης.
Δεν ξερω βεβαια πως θα ειναι σε παρατεταμενη χρηση. Επισης βολευτηκα πολυ καλυτερα στα καθισματα του 207 απότι στου 206 rc. Επισης δεν εχω κατσει καθολου σε καθισματα clio rs. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Καμια σχεση τα καθισματα του 206rc με αυτα του 207.... ![]() Δυστυχως τα χαλασανε αρκετα.... ![]() |
Ναι αλλά προχθές μια χαρά βολεύτηκες που πηγαμε Ριτσώνα χαχα ![]() |
Καλα, αυτο να λεγεται.....! ![]() Αχ0α0χ0α0χα ![]() ![]() απλως μλκια τους που τα "χαλασαν".......... ![]() |
Εγώ ξέρω ότι το χειρότερο RC με αυτά τα απαίσια καθίσματα
κάνει 13.000 και το Clio κάνει 9.000 (μεταχειρ.) 4 χιλιάρικα είναι αρκετά...και μην μου πεις ότι η διαφορά είναι στα τέλη... |
Εγώ ξέρω ότι το χειρότερο RC με αυτά τα απαίσια καθίσματα
κάνει 13.000 και το Clio κάνει 9.000 (μεταχειρ.) 4 χιλιάρικα είναι αρκετά...και μην μου πεις ότι η διαφορά είναι στα τέλη... |
saikoe_39 έγραψε: |
Για χτυπα να δεις τιμες που κρατανε τα Punto tjet σε σχεση με Gt-rallye... |
to παιζετε ολοι μαζι?
το κλιο αυτη τη στιγμη εχει 80ευρω παραπανω τελη απο το 207 αφου πλεον πανε με καυσαερια...και οταν επεκτεινουν αυτο το μετρο για τα μετα 2005 μοντελα για να κανουν πιο πρασινη τη κυβερνηση θα παρετε τα αρχ**ια μου οσοι ζητατε για το 207 4000πανω απο το κλιο....... επισης ασφαλεια 1.6-2.0 ειναι το πολυ 80 το χρονο εξτρα...οποτε μιλαμε σε καινουργιε συνολικο εξτρα κοστος το χρονο κατω απο 200ευρω αει απο δω. και αν ειναι να συγκρινετε μεταχειρες σας βαζω και εγω στο παιχνιδι 350Ζ που βρισκεις με 16000 και πηδαμε τη συζητηση στιβικα |
ΕΥΚΟΛΑ
και στο διαολο οι στροφες με γραμμες... ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Αν θες να θεωρεις τον εαυτο σου σκεπτομενο ατομο και οχι ελληνα γιδοβοσκο,τοτε ξερεις ηδη την απαντηση στην ερωτηση σου... ![]() Γιατι με την ιδια ακριβως λογικη και πριν το 2000-2001 που ελευθερωθηκαν τα τεκμηρια,κυκλοφορουσαμε με 1400αρακια και εμεις και οι γονεις μας... Μολις επεσαν τα τεκμηρια,ολοι πηραμε 1600αρια και βαλε και μολις η κατασταση βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο με τα 2λιτρα,ολοι ορμηξαν... Και η διαφορα ναι,ειναι στα τελη,στα ασφαλιστρα,στο τεκμηριο και σε ολα οσα μπορει να χαντακωνουν ενα 2λιτρο αυτοκινητο... Οπως ειπε βεβαια σωστα ο Τακης,αυτα μεχρι τωρα...Απο εδω και στο εξης με τα καυσαερια,ρουφηξτε ελευθερα. Γιατι η αληθεια ειναι οτι στην Ψωροκωσταινα που ζουμε,βρακι δεν εχουμε να βαλουμε στον κwλο μας αλλα το αυτοκινητο μας πρεπει να ειναι πριονι και με αξιωσεις,για αυτο αλλωστε και αυτο το club εχει πια τοσους τουρμπατους 207ακηδες που ειναι περισσοτεροι ακομα και αν αθροισεις ολα τα υπολοιπα μελη ανεξαρτητως τυπου οχηματος μαζι. ![]() Γιατι ακριβως με την ιδια λογικη σου,η Μερτσεντε και η ΠεΕμΒε,ονοματα που ουτε καν ηξερε να αρθρωσει ο ελληνας πριν 20 χρονια,ξαφνικα εγινε banal και τωρα πια που ο συγχρονος ελληνας φοραει το ιδιο βρακι 3 μερες και γυριζει και το μπρος-πισω αμα λαχει μεχρι να γινει καφε και απο τις δυο πλευρες γιατι δεν εχει χρηματα να παρει σαπουνι για να το πλυνει ουτε καν στο χερι... ![]() Οποτε τις παπαριες περι τιμης μεταχειρισμενων αστες,αν θες αντικειμενικο κριτηριο,μπες mobile.de ή autoscout24 και βγαλε συμπερασμα,αν και σιγουρα εχεις δει οτι η αναλογια Clio με 207 ειναι περιπου 5 προς 1 και με ακομα χειροτερη τιμη μεταπωλησης τα 207... ![]() Για αυτο και το Clio συνεχιζει να πουλαει εξω,και φυσικα το εκθειαζει και ο ειδικος τυπος απο τοτε που βγηκε,και συνεχιζει,και συνεχιζει και....Duracell. Για το 207,ενα σοβαρο τεστ ειχε κανει καποτε το Echappement(ελπιζω να το ξερεις,αν οχι,χανεις) και το 207 πηρε πρωτη θεση σε πιστα...2,8 χιλιομετρων. Ελπιζω να σε καλυψα... ![]() |
to παιζετε ολοι μαζι?
το κλιο αυτη τη στιγμη εχει 80ευρω παραπανω τελη απο το 207 αφου πλεον πανε με καυσαερια...και οταν επεκτεινουν αυτο το μετρο για τα μετα 2005 μοντελα για να κανουν πιο πρασινη τη κυβερνηση θα παρετε τα αρχ**ια μου οσοι ζητατε για το 207 4000πανω απο το κλιο....... επισης ασφαλεια 1.6-2.0 ειναι το πολυ 80 το χρονο εξτρα...οποτε μιλαμε σε καινουργιε συνολικο εξτρα κοστος το χρονο κατω απο 200ευρω αει απο δω. και αν ειναι να συγκρινετε μεταχειρες σας βαζω και εγω στο παιχνιδι 350Ζ που βρισκεις με 16000 και πηδαμε τη συζητηση στιβικα |
Πρώτον δεν ρώτησα...έκανα μια διαπίστωση δεύτερον περί bmw k mercedes δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει τρίτον δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες χώρες πως πουλάνε και τι συγκρισεις κάνουνε γτ απλά εγώ ζω Ελλάδα και όχι εξωτερικό Επήσεις δεν με απασχολέι πόσα δευτερ. διαφορά έχουν στην πίστα καθώς δεν αγοράζω αμάξι για να τρέχω σε πίστες ![]() αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω σε γενικλές γραμές θα καταλάβεις γτ τα 27.000 που ζητάγανε γτ τόσο είχε το ΄08 όσο και να χτυπάς το κώλο κάτω είναι πάρα πολλά για αυτό το αμάξι... Εν πάσει περιπτώση τώρα που είναι και φτηνά τα clio μεταχειρ. πήγαινε να χτυπήσεις ένα με 8.500 στο χέρι θα έχεις το πιο super καυλιάρικο αμάξι όπως ανέφερε και ο φίλος μου ο Βαγγέλης! Ελπίζω να σε κάλυψα και εγώ ![]() |
Υ.Γ. Λες να ειναι τυχαιο παντως το οτι οσοι συνειδητοποιημενοι SaxoRallακηδες γουσταριζαν το στριψιμο ονειρευονται ενα Clio και οχι ενα RC; ![]() |
Υ.Γ. Λες να ειναι τυχαιο παντως το οτι οσοι συνειδητοποιημενοι SaxoRallακηδες γουσταριζαν το στριψιμο ονειρευονται ενα Clio και οχι ενα RC; ![]() |
μπας και σας ξεμπερδεψω...
και κο Κωστας με το RC το σκεφτοταν για μια περιοδο να το αλλαξει με Κλιο...κι ευτυχως που εν λογω δεν ειναι κοντρακιας με την απολυτη εννοια του ορου και το στριβει και οσο μπορει τελος πάντων... απλα σου λεει οτι "αυτη τη στιγμη" (= που στα οικονομικα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...) το κλιο για Ελλαδα δεν ειναι "ιδανικό" και οχι αν ειναι "καλητερο ή οχι" απο το 207ρψ αντε γιατι μαζι μιλατε και χωρια καταλαβαινετε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μπας και σας ξεμπερδεψω...
και κο Κωστας με το RC το σκεφτοταν για μια περιοδο να το αλλαξει με Κλιο...κι ευτυχως που εν λογω δεν ειναι κοντρακιας με την απολυτη εννοια του ορου και το στριβει και οσο μπορει τελος πάντων... απλα σου λεει οτι "αυτη τη στιγμη" (= που στα οικονομικα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...) το κλιο για Ελλαδα δεν ειναι "ιδανικό" και οχι αν ειναι "καλητερο ή οχι" απο το 207ρψ αντε γιατι μαζι μιλατε και χωρια καταλαβαινετε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πρώτον δεν ρώτησα...έκανα μια διαπίστωση δεύτερον περί bmw k mercedes δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει τρίτον δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες χώρες πως πουλάνε και τι συγκρισεις κάνουνε γτ απλά εγώ ζω Ελλάδα και όχι εξωτερικό |
αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω σε γενικλές γραμές θα καταλάβεις γτ τα 27.000
που ζητάγανε γτ τόσο είχε το ΄08 όσο και να χτυπάς το κώλο κάτω είναι πάρα πολλά για αυτό το αμάξι... |
Εν πάσει περιπτώση τώρα που είναι και φτηνά
τα clio μεταχειρ. πήγαινε να χτυπήσεις ένα με 8.500 στο χέρι θα έχεις το πιο super καυλιάρικο αμάξι όπως ανέφερε και ο φίλος μου ο Βαγγέλης! |
Ρε μας κανεις πλάκα δεν υπάρχει περίπτωση... ποια καθίσματα?ποια πλαστικά και ποια ποιότητα??? που το datsun μόλις μπεις μέσα σε εμπνέει πιο πολύ από το clio |
+1 ![]() |
Αν είχα την οικονιμική άνεση θα έπερνα cooper s πάντα μιλάω
για καινούργιο σε σχέση με αυτά τα 3 που λέμε και μην ακούω βλακείες για ποιότητα κατασκεύης..... όσο για την εμφάνιση είναι θέμα γούστου |
"Υ.Γ. Λες να ειναι τυχαιο παντως το οτι οσοι συνειδητοποιημενοι SaxoRallακηδες γουσταριζαν το στριψιμο ονειρευονται ενα Clio και οχι ενα 207 RC; " Γραψ'το πιο σωστα για να μην ανεβω Σαλλλονικα με Τικη και κλαινε οοολα τα μπουγατσο-κλιο....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Το τοπικ σε λιγο καιρο θα παρει ΟΛΟ ποδι, μιας και δεν εχει ουσιαστικο λογο υπαρξης πια........ ![]() |
Περι ποιοτητας,δες Clio ανεξαρτητος ηλικιας και τα ξαναλεμε... |
Ναι μαι παλι εγω στη συζητηση και γιατι δικαουμαι - ονειρευομαι να παρω clio rs... ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Clio με 9000 θέλω και εγώ άμα βρείτε κανένα... ![]() |
οτι του φανεί του λολοστεφανή ![]() ζούμε σε μια εποχή οπου σε λίγο θα αγοράζουμε την βενζίνη σε μπουκαλάκι eau de toilette kai θα βάζουμε μια σταγόνα πίσω απο κάθε λοβό μου λέτε οτι είναι η κατάλληλη περίοδος για να αγοράσεις rs. δλδ υπάρχει ακόμα μέσος οδηγός που κάθε σουκού πέρνει τα βουνά για στρίξημο ή μπαίνει Μέγαρα ??!! επειδη εγω δεν νομίζω ειναι δωρο αδωρο να παρεις rs δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αφου ειναι τοσο μαπα το cooper εχει γεμήσει ο τοπος και το rs gamato το έχουν επιλέψει ελάχιστοι?? ![]() |
[...] σε λίγο θα αγοράζουμε την βενζίνη σε μπουκαλάκι eau de toilette [...] |
Sinanai έγραψε: | ||
Ω ναι. ![]() ![]() ![]() |
Περι βενζινης μαζι σου,οντως ποναει... Δεν μιλαμε ομως και για διπλασια ποσοτητα,ιδιαιτερα σε διαδρομες εκτος πολης... ![]() Για το αν υπαρχουν οδηγοι που παιρνουν τα βουνα,ναι,υπαρχουν...Λιγοι μεν πια,αλλα υπαρχουν. Οσο αφορα τα Mini,αμα βγαινεις μονον για καφε,Mini θα βλεπεις...Αμα ανεβεις στα βουνα,ιδιαιτερα προπαραμονες αγωνα,μονον RS θα δεις. Ενα Mini ειχε μεινει,ο Χαλι Jr,και ειχε βγει στο σφυρι εδω και παααρα πολυ καιρο πολυ απλα γιατι δεν εκανε σωστα αυτο που επρεπε να κανει(να στριβει δηλαδη). ![]() Οποτε απο οτι βλεπεις,ειτε σας αρεσει,ειτε οχι,οι χεραδες και αυτοι που συνειδητα κανουν οτι κανουν,δεν επιλεγουν Mini αλλα Clio. ![]() ![]() ![]() |
Περι πωλησεων,μην λεμε τα ιδια,τα RC απλα δεν υπαρχουν καν στην ευρωπαικη αγορα.
|
ironman02 έγραψε: |
Ρε mod του topic βγάλε το golf από τον τίτλο. Είναι άλλη κατηγορία. Αλλιώς βάλε μέσα και astra και giulietta και leon και bravo κτλ να έχουμε να λέμε.. ![]() |
MAD έγραψε: |
Τα περί κοντρακιδων και περι αποτυχημενων πωλητών Καλο είναι να μην λέγονται!!! Γιατί εμενα προσωπικά με χαλάνε!!! |
Δηλαδη οταν γραφεις σε αυτο το topic ρε Μακη,δεν χαλιεσαι; ![]() |
Θες να ψαξω μεσα στις σχεδον 20 σελιδες του συγκεκριμενου topic και να σου βρω σκηνικο με ανοιγμα ή κατι αναλογο;
Ή μηπως ξεχνας ποσες φορες εσβησαν(ή μετεφεραν) κοντρες απο αυτο το topic τα παιδια; Εκτος και αν ειναι εντελως τυχαιο το οτι φτασατε Part 3 με 110 σελιδες στο κοντροthread με τα 207... Καλο ειναι να εχουμε και το γνωθεις εαυτον... Υ.Γ. Και δεν ειναι προσωπικο το θεμα μαζι σου,στο συνολο παει... |
Να σε ρωτήσω και Εγώ κάτι;;; Έχεις κάποιο θέμα με τους 207κιδες;;; ![]() ![]() |
Συγκεκριμενα οχι αλλα γενικευμενα(και υποσυνειδητα) μαλλον ναι ![]() ![]() |
Από τη μια Στέλιος συχνά υπερβάλει με κάποιες εκφράσεις κτλ. Από την άλλη στο συγκεκριμένο έχει απόλυτο δίκιο. Καθώς, δυστυχώς, αν μπει κάποιος άσχετος στο φόρουμ, θα καταλάβει ότι το 207 είναι το σύγχρονο πουντότζιτο.
Μάκη, ακριβώς αυτό πρέπει να αναδειχθεί! Ότι το 207 μπορεί να έχει αξιώσεις σε στρίψιμο, πίστα και ούτω καθ' εξής! ![]() Δε λέει το ανάποδο ο Στέλιος. ![]() |
Ε, σ' αυτό συμφωνώ. Ξέρουμε όμως πιστεύω, τουλάχιστον αρκετοί από εδώ μέσα ο ένας το ύφος του άλλου. ![]() Τέσπα, δε νομίζω πως αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας γι' αυτά τα πράγματα. ![]() ![]() |
pughell έγραψε: |
Συγκεκριμενα οχι αλλα γενικευμενα(και υποσυνειδητα) μαλλον ναι ![]() |
γνώθι σ' αυτόν
![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Know_thyself |
![]() |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
Εμείς λοιπόν ήμαστε η κουτσή και η κουλή Μαρία και αν δεν υπήρχαν τα 207 δεν ξέρω κατά πόσο θα καυλάντιζες τώρα εδώ να λες την άποψη σου γράψε ότι τεχνικό θέμα θ'ελεις πες ότι άποψη θέλεις δικαιωμά σου αλλά μην μπαίνει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς γτ αυτό δεν σε τιμά καθόλου... |
Ναι αλλα Αυτο που λες προσβάλει και εμενα προσωπικά.... Και με τι να ασχοληθούμε με το AX??? Peugeot sport club Είμαστε.... ΕΛΕΟΣ!!! Το έχεις οδηγήσει ποτε με ρυθμιζομενη ανάρτηση μπλοκε και προγραμμα να δεις τι καβλα είναι;;; |
(εχω βαρεθει να βλεπω κοκορομαχίες / διαπληκτισμους τυπου νηπιαγωγείου εδω μεσα...ελεος...) |
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ανακαλέσεις προσωπικους χαρακτηρισμους προς Κωστα και αλλους. |
(το ποσο σε σεβομαι το ξερεις) ΑΛΛΑ ανεξαρτητα ποσες γνωσεις/εμπειρια εχεις ή τους ποσους εχει βοηθήσει εδω μεσα, κανεις δε σου δινει το δικαιωμα ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ το "τι και πως" για τον οποιονδηποτε να τον χαρακτηριζεις ευθεώς ή εμμεσως.
Το να σχηματιζεις εικόνα απο ποστ σε συγκεκριμενα τοπικ ειναι λάθος. Μπορει να δειχνουν κάτι τα όποια ποστ ΑΛΛΑ, για να χαρακτηρισεις δημοσια οποιονδηποτε πρεπει να εχεις σφαιρική αποψη (να εχεις γνωρησει καποιον απο κοντα πχ ή να τον ρωτησεις επιτουτου συγκεκριμενα για την αποψη του για τον προς συζητηση θεμα) |
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα συμφωνήσω (εκτος απο την εκφραση κωλαμαξο - το γιατι μπορει να στο εξηγησει ο mechanic) ΑΠΕΙΡΩΣ με αυτό...:
...ΑΛΛΑ υπαρχουν εδω μέσα AΡKETA παιδια με 207 (αν θες στα ανοματιζω) τα οποία δεν κανουν μονο (ή και καθολου) "ανοιγματα" με τα 207 τους και ειναι λάθος να μπαινουν ολοι μαζι "σε ενα σακί" και "μαζι με τα ξερα να καιγονται και τα χλωρα". |
Και το βασικότερο:
Καθεστε και ανεβαζετε τους τονους και χαλιεστε συζητώντας ενα ελαχιστης σημασίας θεμα "επιλογής λαμαρίνας". Δεν υπαρχει λογος εντασεων σε τετοιες συζητησεις. Θα παρακαλεσω να επιστρεψουμε στο θεμα του τοπικ χωρις χαρακτηρισμους και λοιπα περιττα (τα οποία απο δω και στο εξης θα παιρνουν επιτοπου ποδι). |
Επισης να θυμησω και ΣΕ ΟΛΟΥΣ οτι ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ αυτή την στιγμη το PSClub απο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ αποψης στηριζεται στα Επισημα Μελη του - οχι σε διαφημισης οχι σε οτιδηποτε αλλο - εκ των οποίων παρα πολλα ειναι παιδια με 207...το να αφοριζονται οι ιδιοκτητες των 207 γενικευοντας ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος τοσο απο ηθικής αποψης, οσο και απο πρακτικής...και θα το καταλαβαιτε επι του πρακτικου αν καποια στιγμη δειτε λουκετο τοσο στην Λέσχη οσο και στον Συλλογο γενικως...γιατι επισης καλώς ή κακώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ απλα ενα ιντερνετικο φορουμ αλλα Συλλογος ΜΕ ΕΞΟΔΑ, κι αν αυτο ΔΕΝ σας αρεσει υπαρχουν αλλα φορα/κλαμπ κλπ να διαπληκτιζεστε με τις ωρες (αυτο το τελευταιο δεν πάει στον Στελιο - γενικα το γραφω) |
Παράθεση: |
Για το αν υπαρχουν οδηγοι που παιρνουν τα βουνα,ναι,υπαρχουν...Λιγοι μεν πια,αλλα υπαρχουν.
|
ParisMcridis έγραψε: |
Πολυ θα θελα να τους δω αυτους...και σε ποια βουνα πανε. |
ParisMcridis έγραψε: | ||
Πολυ θα θελα να τους δω αυτους...και σε ποια βουνα πανε. |
Παράθεση: |
Έλα, πες μου; |
ParisMcridis έγραψε: | ||
|
εδο το μινι απο λιμνη δοξα που εριξε ενα αιωνα στο κλιο
το οποιο εφτυσε αιμα για να περασει το 207 ολα με τσιγκρη οδηγο και οποιος αμφισβητει τσιγκρη ειναι επικινδυνα βλακας... το ποσο σκ**α στην οδηγηση ειναι το μινι το βλεπετε... και αντιστοιχα και το 207 στο περιπου βεβαια σε σχεση με κλιο αλλα το θεμα ειναι οτι σε μεικτη διαδρομη το κλιο μενει πισω επισης το κλιο εφαγε τον αγλαιωρα στην ιδια δριδρομη και απο το λεον και το γκλοφ εχει κανεις το αρθρο? http://www.youtube.com/watch?v=8FOREvoeFJ4 http://www.youtube.com/watch?v=JX0g2I0T2SM |
Octane έγραψε: |
Το ερωτημα βεβαια "mini ή clio" , εμενα θα με παιδευε πολυ... . ![]() |
μη λες μαλ***ες αμπαλο πλασμα που θα παρεις κλιο-μινι
ορθιο κουνουπι S2000 ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ![]() |
μη λες μαλ***ες αμπαλο πλασμα που θα παρεις κλιο-μινι
ορθιο κουνουπι S2000 ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||
για σενα clio και μονο.... γιατι με Mini σε κοβω τεζα πιεση...και φουλ χειροφρενα..! ρε σεις δεν παμε σε καμια στροφουλα...να ξεχασουμε και τον πονο της πατριδας κλπ....!?> |
Δε θα έπαιρνα κανένα απ' τα δυο, αν "ήμουν οριακά".
Οπότε, υποθέτοντας ότι και τα δυο θα μπορούσα να τα είχα άνετα (όχι και τα δυο μαζί ![]() ![]() |
Κλασική νοοτροπία κοντράκια, που καλά κάνει και κράζει Στέλιος... Τι μιλάς ρε; Μόνο το 20βάλβιδο τουρμποπαρλθόν σου να δει κανείς καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Και μετά εγγραφή στο http://www.hondas2000katafraktosgamawkaidernwclub.gr |
Το 20βαλβιδο τουρμποπαρελθον μου , εχει τσαγιασει πολλους "χεραδες" με υπεροπλα σε απειρες στροφοδιαδρομες , οποτε λιγα τα λογια σου. ![]() Α ρε , κατσε να παρω ενα ιδιο τωρα που εχουν πεσει στον πατο οι τιμες , κ μετα βρες evo κ ελα... , κουλαδιόν μου. ![]() ![]() |
Κ θα περιμενεις παλι την κατηφορα , για το επομενο κλυσμα... , οπως κανω εγω με το c2... . Ε να μου λειπει... . Με 10.000 μεταχειρισμενο (ποσο μαλλον με 20.000+ για καινουριο) , προτιμω να εχω κατι που να τα βαζει με ολους παντου , οχι μονο στο καρτοδρομο... . ![]() Επισης , κατα προτιμηση , πισωκινητο , αν κ τα μπροσθιοκινητα κουβαδακια εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου. ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
το δικο σου ολα στην πλατεια της βαρυμπομπης ειναι...ζητα το πισω..! |
υ.γ.3...περι ανταμωμα των "μαπών μας" ΓΙΔΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ![]() ![]() |
εδο το μινι απο λιμνη δοξα που εριξε ενα αιωνα στο κλιο
το οποιο εφτυσε αιμα για να περασει το 207 ολα με τσιγκρη οδηγο και οποιος αμφισβητει τσιγκρη ειναι επικινδυνα βλακας... το ποσο σκ**α στην οδηγηση ειναι το μινι το βλεπετε... και αντιστοιχα και το 207 στο περιπου βεβαια σε σχεση με κλιο αλλα το θεμα ειναι οτι σε μεικτη διαδρομη το κλιο μενει πισω επισης το κλιο εφαγε τον αγλαιωρα στην ιδια δριδρομη και απο το λεον και το γκλοφ εχει κανεις το αρθρο? http://www.youtube.com/watch?v=8FOREvoeFJ4 http://www.youtube.com/watch?v=JX0g2I0T2SM |
οσον αφορα τα 207 κανετε δυο βασικα λαθη α. αν δεν υπηρχουν τα 207 και τα μελη τους στελιο ναι το κλαμπ θα ειχε κλεισει αφου δε μπορουμε να συντηρουμε τη λεσχη και το υπολοιπο κολποσχεδιο 20ατομα... εχουμε ματωσει να πληρωνουμε ακομα και ατομα που ειναι ανεργοι αυτα τα 40ευρω που αλλοι τα φτυνουν. |
β. στο τοπικ με τα 207 κανεις απο οσους αναφερονται εδω μεσα δεν εχει γραψει πανω απο 10 ποστ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΣ. οι πιο πολλοι τσακωνονται και γραφουν για τις βλακειες κατι ζωυφιων εκτος αθηνων που μιας και το λεμε κλεισανε το μαγαζι. μηπως ξερετε αν βαλανε λουκετο ή ανοιξαν αλλου?? με τη λογικη σου στελιο των ποστ εγω και οκτανε ειμαστε 800φορες πιο κοντρακδες αφου γραφουμε συνεχεια στα ποστ για 206 vs..... |
στελιο δε μπορεις να αφοριζεις τους 207κηδες αφου ξερουμε ολοι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι αν ειχες 7-8κ στη τσεπη σου και σου λεγε μαρια να παρετε αμαξι θα πηγαινες και θα επαιρνες με κλειστα ματια 207rc 5πορτο αν υπηρχε.... εκτος αν γεννας λεφτα απο τα αυτια και μπορεις να συντηρησεις διλιτρο οπως ο μανθος |
Pughell έγραψε: | ||||||
Σε αυτην την λιστα http://www.psclub.gr/forum/groupcp.php?g=338&start=0 εχει κατι παραπανω απο 50 ατομα εκ των οποιων,πολυ εμπειρικα,οι 20 σχεδον εχουν 207... Οι υπολοιποι;
Ρε χαμενε,το 206 VS δεν εχει καν αλλαξει part ενω το 207 VS βρισκεται ηδη στην 100+ σελιδα απο το part 3!
Τωρα πλακα κανεις,ε; Οσοι με ξερουν πολυ καλα,και εννοω πολυ καλα,ξερουν οτι ουτε πεθαμενος δεν θα εμπαινα σε νεκροφορα 207 RC SW και ας ειχε και το kitακι της PS επανω με 220 αλογα στις 6500... Με 7-8 χιλιαρικα στην τσεπη μου θα ειχα ηδη ετοιμο το αγωνιστικο μου,εναλλακτικα θα ειχα παρει ενα 206 RC ή οριακα ενα RS 197αρι αν μου εφταναν τα χρηματα... Εγω να μπω σε τουρμπατο,κατα ποσο 5θυρο μαλλον,οπως ειπα ουτε πεθαμενος... |
Στελιο ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ (καλώς ή κακώς) ΔΕΝ ΓΝΩΡΗΖΕΙΣ. ![]() ![]() ![]() ![]() |
διαβαστε το με προσοχη σαν καλα παιδακια ακομα μια φορα....
ΤΑ ΠΡΩΤΑ Ρ56 ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΕ. ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ EDL. ΟΚ; |
Γμησε με ρε!!!
Steve,Silo,Alien,Nikos206cc,hom και αλλοι τοσοι,ολοι απο το δικο μου κεφαλι περασαν για ram air και εξατμιση... |
Δεν με νοιαζει τι θα βγει,αρκει να μην χρειαστει να δωσω προικα... ![]() ![]() ![]() |
Γμησε με ρε!!!
Steve,Silo,Alien,Nikos206cc,hom και αλλοι τοσοι,ολοι απο το δικο μου κεφαλι περασαν για ram air και εξατμιση... ![]() ![]() ![]() Δεν λες παλι καλα που αξιωθηκε ο Νικος και εβαλε την ρυθμιζομενη Raceland και εσπασε λιγο η μονοτονια του μοτερ; ![]() |
ρ56 ειναι τα τουρμπο? τα πρωτα-πρωτα Τ ηρθαν ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΚΕ (οδηγησα και ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ) προφανως μετα εβαλαν μηχανικό και μετα αυτην την ηλεκτρονικη μαλ***α που εχει γινει μοδα σε ολα τα συγχρονα... ΕΛΕΟΣ πια με τις 8000χιλιαδες ηλεκτρονικες παπαριες οχι γιατι υπαρχουν... (καλα κανουν και υπαρχουν για την κακκια στιγμη αφηρημαδας) αλλα που δεν απενεργοποιουνται στα περισσότερα αμαξια οταν θες να πας "μονος σου εσυ και οι οδηγικές γνωσεις σου" |
manosm3 έγραψε: | ||||
Ναι. Ηταν εξτρα εξοπλισμος λεω. 182€ στοιχιζε ![]() ![]() |
αυτο το 182 το θυμαμαι κι εγω τοτε νομιζα οτι αναφεροταν σε μηχανικό - με το σκεπτικό οτι απο το εργοστασιαο αντι να σου βαλουν το ελευθερο σου βαζουν το μηχανικό και πληρωνεις ας πουμε "την διαφορα" - αλλα αν απ οτι μου λες προκειται για ηλεκτρονική παπ***ά... ενα το χεσω... ελεος...απο ενδοαυτοκινητιστικο βραχυκυκλωμα θα πάμε στο τελος ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με φθορά, όμως, σε μέρη του αυτοκινήτου που ένα κανονικό μπλοκέ δεν προκαλεί. ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
Εκτός απο την φθορά σε τακάκια, άντε κ δίσκους, πού αλλού? Το θέμα είναι αν κάνει την ίδια δουλεία με το μηχανικό... |
makis106 έγραψε: |
Το εξηγείς λίγο? ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||
αυτο το 182 το θυμαμαι κι εγω τοτε νομιζα οτι αναφεροταν σε μηχανικό - με το σκεπτικό οτι απο το εργοστασιαο αντι να σου βαλουν το ελευθερο σου βαζουν το μηχανικό και πληρωνεις ας πουμε "την διαφορα" - αλλα αν απ οτι μου λες προκειται για ηλεκτρονική παπ***ά... ενα το χεσω... ελεος...απο ενδοαυτοκινητιστικο βραχυκυκλωμα θα πάμε στο τελος ![]() ![]() ![]() ![]() |
με ελαχιστο "ασε-πατα" στο αριστερο φρενο ο εγκεφαλος δεν προλαβαίνει να το καταλάβει - τουλαχιστον στο δικο μου (με το ΕΣΠ οφ φυσικα με το εργοστασιακο κουμπακι...χεχεχεχε)
περι εσπ κλπ το ξερω οτι υπαρχει τροπος... ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=vcSAiRxmm0w ![]() |
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/100338.asp |
manosm3 έγραψε: | ||||||||
ρε λεω... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ EDL. ΚΑΙ ΤΑ 2 ήταν με χρεωση 182€. |
Στα vag μενεις χωρις γκαζι για μερικα δευτερολεπτα , αλλα μετα επανερχεται. Στα γαλλικα... σβηνει τελειως... . ![]() Πακετο λεμε , αλλα τι να κανεις. Hondaκι/Toyotaκι 80's (crx , ae86 κ σια...) κ τα προβληματα λυθηκαν ![]() |
[...] σαφι...[...] |
MEMsound έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σε ποια Γαλλικα ρε???? ![]() |
Τι θέλει να πει ο ποιητής τώρα ![]() ![]() Και μετά κράζετε θείο Τάκη (σλουρπ) που του φεύγουν πότε πότε τπτ greeklish... ![]() |
Octane έγραψε: | ||||||
Στο c2 μου σιγουρα κ αν θυμαμαι καλα (γιατι παει καιρος) το ιδιο κανει κ το 207. Ας το δοκιμασει καποιος βρε παιδια , εμενα ειναι 2.000χλμ μακρια ![]() |
punto t jet με μερικα "καλουδια" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DyNQ835Shvc καλα πανε,κ το σημαντικοτερο,ειναι 1.4 κ δε καινε τιποτα απο βενζινη,σε σχεση με τα δικα μας ![]() |
punto t jet με μερικα "καλουδια" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DyNQ835Shvc καλα πανε,κ το σημαντικοτερο,ειναι 1.4 κ δε καινε τιποτα απο βενζινη,σε σχεση με τα δικα μας ![]() |