recife_rallye έγραψε: |
Οτι θελουν μας πασαρουν τλκ |
vamvakoolas έγραψε: |
http://www.dailymail.co.uk/debate/newsdebate/r/t-10221799/index.html
ειναι ενα παραδειγμα το τι γινεται, θα μεταφρασω καποιες αποψεις απο εκει ειναι τυχερος που δε χτυπησε ασκημα, χρησιμοποιει την αναπ καρεκλα ως πολιτικο μεσο, ειναι ενας αλητης (απατεωνας), γιατι ενας αναπηρος παει σε πορειες? εχει ηδη το δικο του θεμα, η αναπ καρεκλα μπορει να γινει "οπλο" αν δε το περιμενεις, εγω θα τον χτυπαγα, μερικες νυχτες σε κελι κανουν θαυματα, η αναπηρια δε πρεπει να ειναι δικαιολογια μπρος στο νομο! londoner432 |
Steve έγραψε: | ||
Αν έχει κινητικά προβλήματα, να κάτσει σπίτι του. Δεν τον ώθησε ούτε τον υποχρέωσε κανείς να πάει σε πορείες. Αν είχε το θράσος να κατέβει σε πορεία, να υποστεί και τις συνέπειες και να περιμένει και τα απρόοπτα. Αλλά μάθαμε όλοι, θέλουμε να έχουμε ισότητα και τα ίδια δικαιώματα με όλους, αλλά όταν είναι να μας μεταχειριστούνε τότε θυμόμαστε την αναπηρία. Ή ισότητα σε όλα ή σε τίποτα... (Δεν κάνω σε κανέναν από το club μας προσωπική επίθεση, το τονίζω). |
volvos έγραψε: |
ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ |
δες προσεκτικα τη συνεντευξη του παιδιου στο BBC και τις απαντησεις που δινει στο πρετεντερη της αγγλιας
και απαντησε το ιδιο ερωτημα στο εαυτο σου...απο ποτε ενα παραλυτο ατομο που μετακινειται σε καροτσακι με τη βοηθεια του αδερφου του αποτελει κινδυνο για την αστυνομια????? εχετε ολοι μπερδεψει τη σημασια της διαδηλωσης... διαδηλωση δε κανουμε για να τα σπασουμε και να προκαλεσουμε πανικο και να ριξουμε ξυλο στα μπατσονια. διαδηλωση για να κανεις δε χρειαζεται να εισαι χουλιγκανι και να μπορεις να τρεχεις γρηγορα ή να πετας μακρυα πραγματα.... διαδηλωση κανεις για να προασπισεις τα δικαιωματα σου και να διαμαρτυρηθεις για κατι... ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ |
Steve έγραψε: |
Όταν έχουμε το καινούριο πανέμορφο μας αμάξι, ΔΕΝ θέλουμε να μας το γρατσουνίσει κανένας.
Να λοιπόν έρχεται ο γείτονας με το παρτάλι του '80 και κατά το παρκάρισμα μας στολίζει τον πίσω προφυλακτήρα. Αυτός φεύγει αδιάφορος για το σπίτι του, εμείς πλησιάζουμε το αμάξι μας και χάνουμε 10 χρόνια από την ζωή μας, γιατί το αγοράσαμε μόλις χθες... Αν θέλαμε να το προστατέψουμε, θα το παρκάραμε στο σαλόνι μας, μέσα σε μια γυάλα. Εφ' όσον αυτό δεν γίνεται, συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι είναι ένα ακόμα αμάξι όπως όλα τα υπόλοιπα, και ότι εκτείθεται στους ίδιους κινδύνους, όπως όλα τα υπόλοιπα. Το συγκεκριμένο παληκάρι, καλά έκανε και κατέβηκε στην πορεία να διαδηλώσει. Δεν επικροτώ την ενέργεια των αστυνομικών σε καμία περίπτωση. Επισημαίνω την ηλιθιότητα του, που ενώ έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, θέλει να γίνει τόσο "δραστήριος" και να εκτεθεί στους ίδιους κινδύνους με όλους τους υπόλοιπους στην πορεία, φταίει δεν φταίει. Αν σεβόταν τον εαυτό του, θα έμενε στο blog μόνο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ανεξαρτητα πάντως με το εν λογω συμβαν... κάπου εχουμε χασει το νοημα της διαδηλωσης και της διαμαρτηρίας...καπου εχει μπερδευτεί με τις καταστροφες...και το χειροτερο με τις καταστροφές περιουσίας ανθρωπων που δεν εμπλεκονται αμεσα |
Driver ///M έγραψε: |
Το άτομο αυτό, εκτός του ότι έχει ειδικές "ικανότητες" και χρειάζεται σεβασμό και ιδιαίτερη αντιμετώπιση, ακόμα και αν έκανε κάτι, στο βίντεο φαίνεται ότι δεν έκανε το παραμικρό.
Και εκτός αυτού, τι θα μπορούσε να κάνει πια ένα τέτοιο άτομο ώστε να απειληθεί ο αστυνομικός και να τον χτυπάει με τέτοια βία? Ντροπή τόσο σε ορισμένους ηλιθιουπάνθρωπους ένστολους που προβαίνουν σε πράξεις βίας γενικά ενάντια σε ειρηνικούς (το τονίζω αυτό) διαδηλωτές, όσο και στα ξεπουλημένα μέσα ενημέρωσης που κάνουν προπαγάνδα υποκρύπτοντας την πραγματικότητα και λέγοντας αρλούμπες (βλέπε δημοσιογράφο BBC). Όσο για τους τρίτους που υποστηρίζουν ή δικαιολογούν τέτοιες πράξεις, τους χρειάζεται να βρεθούν στην κατάσταση του ατόμου αυτού και να έχουν την ίδια τύχη μήπως και καταλάβουν, αν και ειλικρινά δεν τους το εύχομαι. |
king207cc έγραψε: |
ρε τι πέρνετε πρωι πρωι ![]() ![]() ακου έκει χρησιμοποιει την αναπηρία σαν άλλοθι ![]() πέζει να χει μήνει και ανάπηρος επίτηδες εεε?!! οπωε λέει κ ο vamvakoulas το παιδι ειναι κ με εγκεφαλικη αναπηρία... μάλλον κ αυτο επίτηδες το κάνει! Εγώ πιστεύω οτι είναι ένας πολύ επικύνδινος αναρχικός τρομοκράτης, που οι αστυνομικοι έδρασαν ακαριαία κ τον έβγαλαν εκτός μάχης πρίν σημβούν τα χειρότερα. Ασε που το καροτσάκι του θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη ταινία του james Bond που θα το παίζει ανάπηρος πράκτορας, ναι το καροτσακι είναι το τελευταιο μοντέλο της Aston Martin που στα χερούλια κρίβονται ξιφολόγχες, οι ακτίνες απο τις ροδες ειναι βέλη, κάτω απο το κάθισμα αντί για το δοχείο για την ανάγκη του έχει τοποθετημένες μολότοφ κ μερικά ακόμα gadgets που δεν έχουν γίνει γνώστα απο την παραγωγή της νέας ταινίας του 007. |
Δειτε το απο την σκοπια του αστυνομικου..πιστευετε πως ειστε πιο πολυ ανθρωπιστες απο τους αστυνομικους ή οτι αυτοι πανε στις πορειες και λενε ''ωραια θα δειρουμε και σημερα''? |
Αν το πιστευετε αυτο ειστε πολυ γελασμενοι και να ξερετε πως και αυτοι ανθρωποι ειναι και μη μου πειτε οτι εκτελουν εντολες,γιατι οταν οι καταστασεις φτανουν στα ακρα,κανενας αστυνομικος δεν ενεργει συμφωνα με αυτο που τον διεταξαν και οχι με αυτο που κρινει αυτος σωστο. |
Φυσικα και οι αστυνομικοι κανουν λαθη και παιρνουν λαθος αποφασεις,αλλα μην βιαζεστε να κατακρινετε τις πραξεις τους χωρις να τα ξερετε εκ των εσω τα πραγματα. |
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΡΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ |
Αν ήταν κάποιος από εμάς (που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) στην θέση του Jody, ΔΕΝ νομίζω να έμπαινε στον κόπο, ούτε και στον κίνδυνο να κατέβαινε να διαδηλώσει.
Όλοι σας σπιτάκι θα καθόσασταν και θα προσέχατε την υγεία σας. Αν δεν θέλατε προβλήματα θα μένατε μακρυά από αυτά. Και μη μου πείτε σα δικαιολογία ότι εδώ οι αστυνομικοί είναι τραμπούκοι, δε θα κατεβαίναμε. Παντού το ίδιο είναι. Όπως είπε και ο Τάκης, από τις σπάνιες φορές που συμφωνώ μαζί του,
|
Αν ήταν κάποιος από εμάς (που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) στην θέση του Jody, ΔΕΝ νομίζω να έμπαινε στον κόπο, ούτε και στον κίνδυνο να κατέβαινε να διαδηλώσει.
Όλοι σας σπιτάκι θα καθόσασταν και θα προσέχατε την υγεία σας. Αν δεν θέλατε προβλήματα θα μένατε μακρυά από αυτά. Και μη μου πείτε σα δικαιολογία ότι εδώ οι αστυνομικοί είναι τραμπούκοι, δε θα κατεβαίναμε. Παντού το ίδιο είναι. Όπως είπε και ο Τάκης, από τις σπάνιες φορές που συμφωνώ μαζί του,
|
Παιδια το θεμα σηκωνει απειρη συζητηση και απο εδω δεν προκειται να βγαλουμε ποτε ακρη!
Μεινεται σε ενα μονο πραγμα που ειπα και θα το ξαναπω.. κανεις μας δεν ειναι πιο ανθρωπιστης απο αυτους..ειναι το ιδιο και λιγο παραπανω,μιας και αυτα που εχουν δει τα ματια τους με τροχαια-ληστειες και δολοφονιες,τους καθιστα σε υψηλοτερο βαθμο απο εμας! Believe it or not.. ![]() |
Παράθεση: |
ειλικρινα,χειροτερα ατομα,σαν ανθρωποι,δεν εχω δει απο τους μπατσους.τους δινουν εξουσια κ νομιζουν οτι ειναι υπερανω ολων. |
bagosgt έγραψε: |
ειλικρινα,χειροτερα ατομα,σαν ανθρωποι,δεν εχω δει απο τους μπατσους.τους δινουν εξουσια κ νομιζουν οτι ειναι υπερανω ολων. |
Άπορος έγραψε: |
Εξαιρέσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν.Αν κάποιος από αυτούς ήταν η εξαίρεση, θα είχε πάει να μάθει γράμματα και να βρει μια δουλειά |
recife_rallye έγραψε: | ||
Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις...εγω δεν κατεω πραμα Δεν θελω να ερθω σε αντιθεση γιατι οπως ειπα και πριν ειναι πολλα αυτα που πρεπει να πουμε..και στο τελος και εσεις θα συμφωνησετε μαζι μου,αλλα και εγω μαζι σας..οποτε ας μεινει ως εχει! Δεν παιρνω το μερος κανενος,γιατι ξερω και γω απειρες περιπτωσεις(βαγγελακο πιστεψε με αυτα που ειπες δεν ειναι τπτ σε σχεση με αυτα που εχουν ακουσει και δει τα ματια μου) οπου και οι μπατσοι φερθηκαν σα ζωα,αλλα και τα παιδακια των διαδηλωσεων δεν πανε πισω! Μην παιρνετε το μερος ΚΑΝΕΝΟΣ.. |