PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 307 - Μου ανοίγει ο κλιματισμός

sonermgb - Δευ 20 Δεκ 2010, 11:05:54
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Μου ανοίγει ο κλιματισμός
Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει που μου ανοίγει το clima στα καλά του καθουμένου την ώρα που οδηγώ?Στην αρχή νόμιζα πως το πατούσα καταλάθος αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως δεν έκανα κάτι εγώ....
reselie - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου ανοίγει το Α/C μόνο του αλλα αυτό όταν κάνει πολύ κρύο/ζέστη και βάλω μπρός...
sonermgb - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μου το έκανε τελευταία φορά προχθες βράδυ που δεν είχε το κρύο των προηγούμενων ημερών.Και μάλιστα το έκλεινα και μετά από κάνα τέταρτο ξανά άνοιγε μόνο του....όλο αυτό κράτησε καμιά ώρα..μετά συνήρθε.
ParisMcridis - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα νομιζω μου το ειχε κανει οταν ειχα διαφορετικη θερμοκρασια στο δυζωνικο αναβε μονο του...οταν εβαλα την ιδια σταματησε.
sonermgb - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
ParisMcridis έγραψε:
εμενα νομιζω μου το ειχε κανει οταν ειχα διαφορετικη θερμοκρασια στο δυζωνικο αναβε μονο του...οταν εβαλα την ιδια σταματησε.

Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες.....αν και γενικότερα μου το κάνει ανά καιρούς και όχι συστηματικά.
giannhs13 - Τετ 22 Δεκ 2010, 16:59:57
Θέμα δημοσίευσης: ΗΙ
το a/c ανοιγει μονο οταν κανει πολυ κρυο η ζεστη.το παθαινα και εγω και το ρωτησα στη λαιον
sonermgb - Παρ 24 Δεκ 2010, 13:04:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΙ
giannhs13 έγραψε:
το a/c ανοιγει μονο οταν κανει πολυ κρυο η ζεστη.το παθαινα και εγω και το ρωτησα στη λαιον

Rolling eyes ....δεν το ήξερα αυτό...μακάρι να είναι έτσι.....
grpts - Παρ 24 Δεκ 2010, 15:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
κι εμενα ανοιγει καποιες φορες μονο του με το που βαζω μπροστα , αλλα το γραφω κανονικα . . . (εχω παντα διαφορετικες θερμοκρασιες στο διζωνικο) , μη δινεις σημασια δεν εχει προβλημα
kostasvti - Παρ 24 Δεκ 2010, 16:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Συμπασχον! εμενα μου το κανει στις αρχες που ανοιγω το κλιματισμο το καλοκαιρι και στις αρχες του χειμωνα!! Δεν θα ξεχασω μια μερα στη βουλιαγμενης που ανοιγε μονος του και λεω αποκλειετε κανω κατι στις αλλαγες και το ακουμπαω με το δαχτυλο!! αλλα μπαααα ανοιγε μονος του! επαιζα με τα auto και οτι αλλο κουμπι εχει και συνερχεται
sonermgb - Δευ 27 Δεκ 2010, 10:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
Συμπασχον! εμενα μου το κανει στις αρχες που ανοιγω το κλιματισμο το καλοκαιρι και στις αρχες του χειμωνα!! Δεν θα ξεχασω μια μερα στη βουλιαγμενης που ανοιγε μονος του και λεω αποκλειετε κανω κατι στις αλλαγες και το ακουμπαω με το δαχτυλο!! αλλα μπαααα ανοιγε μονος του! επαιζα με τα auto και οτι αλλο κουμπι εχει και συνερχεται

Kαι εγώ κάτι τέτοιο νόμιζα στις αρχές...ότι το πατάω εγώ καταλάθος.Έπειτα κατάλαβα ότι δεν έκανα εγώ κάτι.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει λογικά κάποιο πρόβλημα....ή κάποια επιπλοκή...οπότε με καθησυχάσατε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες