PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - AlienHack's 206cc και προβλημα καταναλωσης

AlienHack - Πεμ 09 Δεκ 2010, 12:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και οταν μου το ειχε πει ο Νικος το κοροιδευα...

μου συνεβει προσφατα μια φορα..

αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο θεμα δεικτη..

Πρεπει να παιζει και αναλογα το βεζιναδικο, γιατι συνηθως οταν ο δεικτης ειναι κοντα στο τερμα , αν βαλω 10 Ε (~6,5λίτρα ) ανεβαινει πανω απο το σημειο που αναβει το λαμπακι οποτε ολα καλα..

Και 9 στις 10 φορες ετσι γινεται. ΑΛΛΑ σε ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο ΟΤΑΝ βαζω ο δεικτης δεν κουνιεται καθόλου και μετα απο αναψε σβησε την μηχανη κτλ ισα ισα που ανεβαινει 1-2 χιλιοστα... ΑΡΑ μαλλον το βενζιναδικο κατι κανει με τις αντλιες του και την ποσοτητα που βαζει , μεχρι που σκεφτομαι να τον καταγγελω.. δεν μπορει να ειναι ο μονος που οταν βαζω η βελωνα δεν κουνιεται... Confused
GreeceHot - Παρ 10 Δεκ 2010, 00:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλα τα προβληματα δυστηχως alexander για ενα προιον που ειναι αμεσης αναγκης που "φλεγετε" απο νοθεια, αισχροκερδια. Ολα υπερ των αλλον και κατα του καταναλωτη.
Για την καταγγελια που ελεγες μπορεις να την κανεις και online στο ΚΕ.Π.ΚΑ αν δεν κανω λαθος. Εχει κι ενα ενδιαφερον αρθο για την βενζινη.
http://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1405&Itemid=1
AlienHack - Δευ 13 Δεκ 2010, 14:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον λιγο τα εκεντρα λιγο οι 17αρες... εχω καταφερει να εχω μεση καταναλωση 10-11 λιτρα στα 100... ουαο!! ουτε s2000 να ειχα.. Confused
nikos 206cc - Δευ 13 Δεκ 2010, 14:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και αυτα τα τελευταια ποστ πρεπει να μεταφερθουν στο τοπικ περι καταναλωσης....να σου απαντησω οτι δεν σε φταινε ουτε τα εκκεντρα ουτε τα 17αρια σου...ο τροπος που οδηγας φταιει Wink
AlienHack - Δευ 13 Δεκ 2010, 15:06:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο σοβαρα τωρα δεν ειναι ο τροπος.. δεν το παω πανω απο 3500-4000σαλ εδω και βδομαδες.. δεν ανεβαζω στροφες στην 1η, προσπαθω να μην πηγαινω απο δρομους με κινηση και φαναρια, και οταν βγω περιφεριακο παω με 110-130 μαξ...

η καταναλωση μου εχει ξεφύγει.. Confused
10-11 λιτρα στα 100?? και ειναι καρατσεκαρισμενο με πανω απο 5-6 γεμισματα...
εκτος αν ολα τα βανζιναδικα μου βαζουν λιγοτερη βενζινη τι να πω...
shiba - Δευ 13 Δεκ 2010, 16:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
μια απο τα ιδια ειμαι και εγω..απλα χωρις εκεντροφορους Evil
AlienHack - Δευ 13 Δεκ 2010, 23:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
τι μπορει να παιζει ρε σιμπα... Confused αρχιζω να ανυσηχω...
drdino - Δευ 13 Δεκ 2010, 23:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
λ τσέκαρες; Τι λάδια φοράς;

Μπουζί, φίλτρα είσαι οκ;
Pugobios - Δευ 13 Δεκ 2010, 23:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
το να το ξεκινας σαν ταριφας σε κανει και καις παραπανω να το ξερεις...στα πετρελαια βοηθαει γιατι τραβανε απο χαμηλα εμας θελει περισσοτερο γκαζι στην δευτερα μετα για να ανεβασεις στροφες...πριν βαλς το αεριο πηγαινα ετσι μεσα στην πολη 2-2μιση και περιφερειακο 80-90 μαξ...και εκαιγα 8/100...τωρα καιω 9 με αεριο που καιει παραπανω με αυτο κανα λιτρο καθολου οικονομικη οδηγηση με αρκετα πατηματα και προγραμμα που καιει δεν χαριζει...αν το πας σανιδα καιω γυρω στα 15/100...και για να επιστρεψουμε στα ζαντολαστιχα τα 17αρια του αρ σι ειναι αρκετα βαρια σιμπα ισως και γιαυτο να σου καιει παραπανω...βεβαια ειναι αρκετα παραπανω απο το συνιθησμενο αλλα υπαρχουν πολλοι παραγοντες για την αυξημενη καταναλωση..μη σωστη συντηρηση,βρωμικο βουλωμενο φιλτρο,κακη ποιοτητα βενζινης,λ,μαπ,φθαρμενα τσιμουχακια(σχετικο με τα χιλιομετρα σου αυτο)και ποσα αλλα...
AlienHack - Τρι 14 Δεκ 2010, 00:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
map σενσορ ειναι οκ , λ ειναι οκ. φιλτρο οκ....

τα εχω τσεκαρει ολα.. τι μπορει να ειναι? να τα ξαναβγαλω ολα για καθαρισμα?
Pugobios - Τρι 14 Δεκ 2010, 00:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
βαλβιδα ψυχρης..αν και νομιζω σε βολευει τωρα που εισαι στεγνος λιγο καυσιμο παραπανω Laughing
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 00:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Tι λάδια φοράς;

Βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης δεν υπάρχει σε αυτό το αμάξι.
Pugobios - Τρι 14 Δεκ 2010, 00:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
τη φουσκα θερμοκρασιας νερου εννοω που συνδεεται στον εγγεφαλο
AlienHack - Τρι 14 Δεκ 2010, 12:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
και τι σχεση εχει η φουσκα θερμοκρασιας νερου (το οποιο δοξα το θεο μια χαρα θερμοκρασιες εχει) με την αυξημενη κατανάλωση μου?
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 12:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βλέπει κρύο τότε δουλεύει πλούσιο.
AlienHack - Τρι 14 Δεκ 2010, 12:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
απο τα νερα ρυθμίζει ή απο τα λάδια? η αλήθια ειναι οτι στουσ 70-80 ειναι το νερο μου συνέχεια...
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 13:03:53
Θέμα δημοσίευσης:
Νερά. Τέσπα, είμαστε κάργα οφφτοπικ, σόρρυ. Embarassed
AlienHack - Τρι 14 Δεκ 2010, 13:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
οπα κατσε κατσε... εκτος απο τον μαπ και απο τον λ τους οποιους συμβουλευεται ο εγκεφαλος για να ρυθμίσει τα μειγματα παιζει σχεση και η θερμοκρασια νερου? και στους ποσουσ βαθμους δουλευει σωστα? εμενα ειδικα τωρα με τα κρυα σας ειπα 70-80 ο δεικτης. πολυ σπανια ανεβαινει προς τους 90.. Αντι να ειναι καλο το οτι εχω καλη ψυξη νερου τωρα θα μου βγει και αντιοικονομικό?
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 14:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι καλό να δουλεύεις πιο κρύος από αυτό που είσαι σχεδιασμένος να δουλεύεις. Πάμε στο θέμα του τουτου σου αν ειναι πριν μας σφαξουν.
AlienHack - Τρι 14 Δεκ 2010, 14:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
και τι να κανω να βραζω το νερο?
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2010, 15:39:23
Θέμα δημοσίευσης:

Pugobios - Τρι 14 Δεκ 2010, 15:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
89αρη θερμοσταση,κλεισιμο ενα μερους του ψυγειου(οπως κανανε παλια στα φορτηγα)κατι αλλο δεν γινεται και το οτι κραταει τετοια θερμοκρασια σημαινει οτι δουλευει το ψυγειο.με 80 βαθμους δεν εχεις προβλημα μεχρι τους 50-60 νομιζω ψεκαζει παραπανω με επιφυλαξη σαυτο...επισης το οργανο σου δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τη φουσκα νερου του εγγεφαλου οποτε και να χαλασεις δεν το καταλαβαινεις απ το οργανο...
τα οφφ να μεταφερθουν ομως γιατι εχουμε ξεφυγει και θα μας βαλει αυτο που ποσταρε ο μανθος μην πω που Laughing
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 16:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
επισης το οργανο σου δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τη φουσκα νερου του εγγεφαλου οποτε και να χαλασεις δεν το καταλαβαινεις απ το οργανο...
:

Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό; Wink
Pugobios - Τρι 14 Δεκ 2010, 16:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
100% αποσο ξερω απο ηλεκτρονικα σε αυτες τις φουσκες δεν μπορεις να συνδεσεις πανω απο ενα οργανο.στα 106 τουλαχιστον γιαυτο εχει 2 μια για οργανο μια για εγγεφαλο τωρα στα δικα σας αν το εχουν αλλιως(που δεν νομιζω εκτος αν ειναι μουλτιπλεξ)δεν ξερω...
mechanic - Τρι 14 Δεκ 2010, 16:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Re Mantho milame lythika sto gelio.... Very happy

re paidia 3way temperature regulator den exete?
drdino - Τρι 14 Δεκ 2010, 16:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
100% αποσο ξερω απο ηλεκτρονικα σε αυτες τις φουσκες δεν μπορεις να συνδεσεις πανω απο ενα οργανο.στα 106 τουλαχιστον γιαυτο εχει 2 μια για οργανο μια για εγγεφαλο τωρα στα δικα σας αν το εχουν αλλιως(που δεν νομιζω εκτος αν ειναι μουλτιπλεξ)δεν ξερω...

Αλλιώς είναι πλέον.
AlienHack - Τετ 15 Δεκ 2010, 21:51:58
Θέμα δημοσίευσης:
παρακαλω του μοντερειτορσ να μεταφερουν τισ 2 τελευταιες σελιδες που μιλανε για καταναλωση σε νεο θεμα να συνεχισουμε εκει...

λοιπον εχω προβλημα με την καταναλωση μου... σε τεστ 4 ημερων 12.05 λ/100χλμ !!! χωρις πατηματα χωρις γκαζια κτλ..

Confused τι σκ**α φτεει? Στελιο παιζει να ειναι απο τα εκεντρα μαζι με το χταποδι?
Sinanai - Τετ 15 Δεκ 2010, 21:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πω, Αλέξανδρε, τι λες τώρα! Τρελά ψηλή κατανάλωση!!! Sad
AlienHack - Τετ 15 Δεκ 2010, 22:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
ρε δεν το πιστευα αλλα τα νουμερα δεν λενε ψεματα.. οσες φορες και να τα υπολογισα τοσο βγαζει...

τι μπορει να φτεει...
λ υποτιθεται ειναι οκ, φιλτρα μαπ και πεταλουδα καθαρισμενα

εχει σπασει το φις της θερμοκρασιας λαδιων... λογικα καντραν και εγκεφαλος δεν παιρνουν ενδειξη. ΔΕΝ μου τα βγαζει ομως σε σφαλμα στο εγκεφαλο, δεν βγαζει καν engine check...
αλλα το καλωδιο ειναι στον αερα κομμενο...
drdino - Τετ 15 Δεκ 2010, 22:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τσέκαρε αν ο αισθητήρας θερμοκρασίας δίνει σωστές τιμές. Αν είναι σωστός, άλλαξε θερμοστάτη. Τι λάδια φοράς;
AlienHack - Τετ 15 Δεκ 2010, 22:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Τσέκαρε αν ο αισθητήρας θερμοκρασίας δίνει σωστές τιμές. Αν είναι σωστός, άλλαξε θερμοστάτη. Τι λάδια φοράς;

για του νερου μιλας ετσι? στο καντραν παντος σου ειπα παιζει 70-85 συνεχεια σε κινηση μονο 90
AlienHack - Πεμ 16 Δεκ 2010, 13:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
εβαλα 13 λιτρα χτες σε αδειο ρεζερβουαρ και θα δω αυριο μεθαυριο που θα μου τελειωσει τι καταναλωση εχω... Confused ενα τελευταιο τσεκ. ΑΝ παλι βγαλω κανα 12αρι θα τρελαθω..
Δεν ανεβαζω πανω απο 3500σαλ . Το κοβω να μου βγαζει γυρο στο 10.5-11...

Crying or Very sad

ας τα παρουμε απο την αρχη τι μπορει να φταιει? εχω 17αρια, οκ, υποθετω ανεβαζουν λιγο κατανάλωση αλλα οχι σε τετοια επιπεδα.
Ο λ φαινεται απο το χαλμιτερ να λειτουργει μια χαρα.
ΔΕΝ ΕΧΩ 2ο λ ομως (ουτε καν μου το αναφερει ως βλαβη στο διαγνωστικο) ΚΑΙ δεν εχω καλωδιο για θερμοκρασια λαδιου (ουτε αυτο μου το αναφερει σαν βλαβη ο εγκεφαλος)

Παιζει κατι απο τα 2 να μου δημιουργει προβλημα? Οσο για την θερμοκρασια νερου που λεει ο DrDino , ε δεν νομιζω στους 68-85 που δουλευει τωρα να ειναι σε mode πλουσιου καυσιμου για να ζεσταθει... Confused
Αφου εξω εχει 0 βαθμους ποσο να ανεβει το νερο\?
drdino - Πεμ 16 Δεκ 2010, 13:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νερά σου πρέπει να είναι στους 90 βαθμούς (89 για την ακρίβεια) και να παίζουν εκεί γύρω. Εσένα μάλλον έχει κολλήσει ψιλοανοιχτός ο θερμοστάτης σου. Άλλαξέ τον, έχει αστείο κόστος.

Σε ρωτάω ξανά, τι λάδια φοράς; Ακόμα και αυτά επηρεάζουν την κατανάλωση.

Επίσης, την κατανάλωσή σου πώς την μετράς;
AlienHack - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
40αρια λαδια...
μαρκα θελεις? δεν θυμαμαι.
τι δινει ο γκαγκασταθης? ο στιβις θα θυματε μαζι τα πηραμε.

δηλαδη λες να αλλαξω θερμοστατη? γιατι να εχει κολήσει αφου κειμενεται απο 65-90 . ισως απλα παιζει κρυο το αμαξι. . Confused
δηλαδη απο οσο ξερεις εσυ πρεπει να εισαι 90 για να δουλεψει σωστα? στους 80 δηλαδη τι κανει φτηνει αβερτα βενζινη?

Pughell δεν μου ειπες την γνωμη σου για τις καταναλώσεις με τα εκεντρα..

Καταναλωση μετραω αφου φτασει ο δεικτης σε μια συγκεκριμενη γραμμη βαζω συγκεκριμενα λιτρα μηδενιζω τα χιλιόμετρα και βλεπω ποσα θα κανω μεχρι να ξαναπεσει ο δεικτης σε αυτην την γραμμη. Δεν ειναι οτι ποιο ακριβες ΑΛΛΑ δεν εχω τριπ. Παντος γενικοτερα δουλευει. παλια δηλαδη εβλεπα 8-9 καταναλώσεις..
drdino - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
O θερμοστάτης σου ανοίγει θεωρητικά στους 89 βαθμούς. Από κει και κάτω δεν πρέπει να βλέπεις θερμοκρασίες όταν έχει ζεσταθεί το μοτέρ. Να τον αλλάξεις, ναι. Το 80 δεν είναι τοοοσο τραγικό, το 65 όμως είναι χαμηλό και για τα λάδια και για τις ανοχές του.

Φουλάρισε μια το ρεζερβουάρ και πες.
Pugobios - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
αν θες να κανεις σωστη μετρηση και οχι μπουρδες γεμισε το μια τερμα μεχρι να χτυπησει η αντλια του βενζινα δεν βαζεις παραπανω...κανε καμια 100αρα χιλιομετρα και ξαναγεμισε απο τον ιδιο με τον ιδιο τροπο...τοτε μονο θα δεις πραγματικα νουμερα...καντο και τα ξαναλεμε
drdino - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
αν θες να κανεις σωστη μετρηση και οχι μπουρδες γεμισε το μια τερμα μεχρι να χτυπησει η αντλια του βενζινα δεν βαζεις παραπανω...κανε καμια 100αρα χιλιομετρα και ξαναγεμισε απο τον ιδιο με τον ιδιο τροπο...τοτε μονο θα δεις πραγματικα νουμερα...καντο και τα ξαναλεμε

Ακριβώς. Με γραμμές δείκτη δεν βγαίνει άκρη.
AlienHack - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:

ειναι και αυτος ενας τροπος. Αλλα θελω 100 ευρώ για να γεμισω φουλ... Confused

Επισης αφου ο τροπος μετρησης χοντρικα δουλευε παλια με καλλες τιμες που εδινε στις καταναλώσεις δεν βλεπω λογο τωρα ξαφνικα να εχουν ανεβει τοσο..

Dr DIno, αν εννοεις τον θερμοστατη που δινει εντολη στο βεντιλατερ να παρει μρος δουλευει σωστα γιατι το βεντιλατερ μου παιρνει μπρος μονο στους 90+ βαθμους.. μεχρι εκει ειναι σβηστο.
Pugobios - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
οχι προφανως εννοει τον θερμοστατη που επιτρεπη στα νερα να γυρναν μεσα στο μοτερ μηχανικος ειναι αυτος.ισω; αυτο να φταιει που εχεις τοσο χαμηλη θερμοκρασια.γεμισε το ρε μαπα λες και αμα τα δινεις δεκα δεκα αλλαζει κατι παλι τα ιδια θα καψεις...
drdino - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes
Που κολλάνε τα βεντιλατέρ τώρα; Για τον θερμοστάτη του κυκλώματος νερού σου λέω, όχι αισθητήρα θερμοκρασίας.

Λοιπόν:
Με διαγνωστικό ελέγχεις αν η θερμοκρασία νερών που βλέπει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πχ με εξωτερική θερμοκρασία 10 βαθμούς δεν γίνεται να βλέπει 0 ή -5 στα νερά.

Αν οι θερμοκρασίες που βλέπεις είναι σωστές τότε αλλάζεις τον θερμοστάτη σου. Το μοτέρ έχει θερμοκρασίες λειτουργίας από τους 89 και πάνω. Γενικά τα γαλλικά δουλεύουν ζεστά.

Τα 65-70 που βλέπεις εσύ είναι χαμηλά.

Θερμοστάτης κ αισθητήρας θερμοκρασίας:

Θερμοστάτης live:

Pugobios έγραψε:
γεμισε το ρε μαπα λες και αμα τα δινεις δεκα δεκα αλλαζει κατι παλι τα ιδια θα καψεις...

Παίζει να δίνει και περισσότερα αν κυκλοφορεί με πολύ χαμηλή στάθμη στο ρεζερβουάρ.
AlienHack - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing αν δωσω 100 ευρω σημερα για βενζινη στην τσεπη θα εχω 10 ευρώ. Πως θα βγαλω το σαββατοκύριακο?? ΟΕΟ?? Cool

τεσπα θα δω τι θα κανω, καποια στιγμη θα το μετρησω και ετσι..
απλος επειδη ο τροπος μετρηματος χοντρικα δουλευε παλια με λογικες σχετικα καταναλώσεις και τωρα βγαζω οτι ναναι γιαυτο πιστευω οτι πραγματικα κατι παιζει..

Οκ θα παω γκαγκαστάθη να παρω τον μηχανικο θερμοστατη που επιτρεπει τα νερα να κυκλοφορουν. Εχει κανενας το σχεδιο απο το servicebox να μου δειξει να μην ψαχνομαστε με τον Γκαγκα.. Steve εσυ που εχει και αδεια και τα ξινεις ολη μερα κανε μια κινηση .. ετσι κ αλλιος ολη μερα χαζευεις στο servicebox... Laughing
AlienHack - Πεμ 16 Δεκ 2010, 14:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Dr εισαι πολυ μπροστα... με προλαβες μεχρι και για το servicebox... Very happy
reselie - Πεμ 16 Δεκ 2010, 16:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
γέμισμα που έκανα με ~1,58 το λίτρο έδωσα γύρω στα 75€ για 47 λιτρα(ναι καλά ακούσατε)απο χαμηλά χαμηλά ρεζέρβα,ΑΡΑ θα σου μείνουν 25€ + 10 για το Σ/Κ Laughing
nikos 206cc - Πεμ 16 Δεκ 2010, 16:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παραπονιεται για την καταναλωση αλλα σημερα μου ειπε να κανουμε ανοιγμα για να δει τι γινεται με εκκεντρα Rolling eyes Shocked Cool
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:02:50
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Παραπονιεται για την καταναλωση αλλα σημερα μου ειπε να κανουμε ανοιγμα για να δει τι γινεται με εκκεντρα Rolling eyes Shocked Cool

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ρε λουλού? Evil
η καταναλώση μου ειναι απο τοτε που εβαλα τα εκεντρα στα προαναφερθεντα επιπεδα.. 12+λ/100χλμ

Το οτι ανοιξα χθες μαζι σου πρωτη φορα απο τοτε που εβαλα τα εκεντρα (πριν 15 μερες) τι να λεει? αυτο εφταιξε για την καταναλωση μου?

Λοιπον, το τελευταιο δηιμερο εκανα αλλο τεστ για την κατανάλωση. Περιπου σαν αυτο που μου ειπατε αλλα στην οικονομικοτερη μορφη του.
Αφησα την βενζινη να τρελειώσει εντελος . Εμεινε το αμαξι δηλαδη. Εβαλα μισο λιτρο απο μπουκαλι ισα ισα να παω στο βενζιναδικο. Γεμισα 20Ευρώ, δηλαδη 13.07 λιτρα. και κινησα το αμαξι μεχρι να ξαναμεινει.. ξερετε ποσα χλμ πηγε? Shocked Confused 107χλμ... αν κανετε την πραξη ειναι 12.21λ/100χλμ
δεν μπορει 2 βδομαδες τωρα 7 φορες που εχω υπολογήσει την καταναλωση μου να βγαινουν τα ιδια νουμερα. 12+...

ΑΡΑ εχω πραγματικα προβλημα.

Επισης ενα τελευταιο update. Πριν 2 μερες μου αναψε λαμπακι κινητηρα. χτες που εβαλα το elm327 ειδα σφαλμα για τον δευτερο λ (λογικο αφου δεν εχω) ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ενα ακομα σφαλμα PO170 - Fuel Trim Malfunction (bank1)

Τι ειναι τουτο? μπαινω google να το ψαξω τωρα... Confused
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
A fuel trim malfunction doesn't pop up b/c the 02 sensor is bad. The fuel trim malfunction occurs when the car has adjusted fuel trim to such an extent that it can't adjust anymore.

Apparently the ECU is trying to lean things out b/c of your rich condition (I'm assuming). So your fuel trim is probably in the negative trying to cut back on fuel.

P0171 is fuel system lean
P0172 is system too rich
P0170 is a generic fuel trim code.

Αρα ο εγκεφαλος προσπαθει να δωσει περισσοτερο καυσιμο λογο εκκεντρων ΑΛΛΑ εχει φτασει στο μαξ του και μου βγαζει σφάλμα?? Shocked Confused
reselie - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ κατάλαβα το αντίθετο οτι προσπαθεί να τα στεγνώσει και όχι να το κάνει πιο πλούσιο σύμφωνα με αυτά τα αγγλοφωνικά που διάβασα Laughing

εκτός και εάν --> ο εγκέφαλος για χ (lambda?)λόγους διαβάζει too lean μίγμα και προσπαθεί να διορθώσει για την ασφάλεια του μοτέρ σου δίνοντας όσο καύσιμο το παίρνει.το
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται, μπορει να ειναι either way, ειτε προσπαθει να σετγνώσει και δεν μπορει ειτε να το κανει ποιο πλουσιο και δεν μπορει.
ΠΑΝΤΩΣ δειτε και αυτό... κοινος πρεπει να ελενξω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
Μεσα στην λίστα ειναι και αυτο που ειπε ο DRdino Ποιο πανω "Engine coolant temperature sensor" να αναφερω πανω σε αυτο οτι σημερα πχ στον περιφερειακο με 120 η θερμοκρασια του νερου ηταν ~67c... αλλα εξω ειχε 2C Και επισης κατι που σκεφτηκα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΤΑ μπροστρα στην μετόπη του αυτοκινήτου. Ο αέρας χτυπάει κατευθειαν πανω στο ψυγειο .. ισως γιαυτο ειναι κρυο το νερό...

Straight outta the Service Manual...

Potential causes for the P0170 code are:

Volume air flow sensor output frequency
Injector
Fuel pressure
Intake air leaks
Engine coolant temperature sensor
Intake air temperature sensor
Barometric pressure sensor
o2 sensor
Exhaust manifold cracks
SnakeMJK - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
από τότε που έβαλες τα έκκεντρα... άλλαξες/έβαλες πρόγραμμα ή είσαι ακόμα με το παλιό/μαμά σεταπ;
volvos - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει...ε Cool
Pugobios - Παρ 17 Δεκ 2010, 14:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Λοιπον, το τελευταιο δηιμερο εκανα αλλο τεστ για την κατανάλωση. Περιπου σαν αυτο που μου ειπατε αλλα στην οικονομικοτερη μορφη του.
Αφησα την βενζινη να τρελειώσει εντελος . Εμεινε το αμαξι δηλαδη. Εβαλα μισο λιτρο απο μπουκαλι ισα ισα να παω στο βενζιναδικο. Γεμισα 20Ευρώ, δηλαδη 13.07 λιτρα. και κινησα το αμαξι μεχρι να ξαναμεινει.. ξερετε ποσα χλμ πηγε? Shocked Confused 107χλμ... αν κανετε την πραξη ειναι 12.21λ/100χλμ
δεν μπορει 2 βδομαδες τωρα 7 φορες που εχω υπολογήσει την καταναλωση μου να βγαινουν τα ιδια νουμερα. 12+...

το οικονομηκοτερη μορφη μαρεσε...οταν θα πληρωσεις το 80αρι για την αντλια να σε δω...[/b]
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν σας λεω υπερβολικους μου λετε οχι. Δηλαδη ρε Pug οποιοδηποτε αμαξι μεινει απο βενζινη πρεπει να αλλαξει και αντλια γιατι την εκαψε? Η' πιστευεις οτι εν γνωση μου αφησα την βενζινη να τελειώσει και μετα καθομου μεσα στο αμαξι να παταω την μιζα και το γκαζι μεχρι να καψω αντλια?? αναρωτιομενος τι εχει και δεν παιρνει μπρος?
δηλαδη ελεως μην ειστε τοσο υπερβολικοι! εσβησε το αμαξι και κατευθειαν κατεβηκα και του εβαλα το μπουκαλακι με την βενζινη που ειχα για να παω στο βενζιναδικο να βαλω το 20αρικο.. Confused
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει...ε Cool

Ρε βολβε, ρωταω γιατι εχει ανεβει τοσο η καταναλωση. και παραθετω και το σφαλμα που εβγαλε... ΚΑΙ ΑΠΟ 2 σελιδες πριν εχω κανει Ερωτηση στον PUGHELL και σε οσους ισως ξερετε ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ αλλα δεν βλεπω να απαντησε κανενας
και τωρα βγαινεις και μου το παιζεις ανετος λεγοντας "EXEI balei εκκεντρα και φου εξατμιση ειναι με το αμαμα προγραμμα και ψαχνει τι του φταει..."

αφου γνωριζεις αποτι φαινεται οτι η εγκατασταση των εκεντρων ανεβαζει τοσο την καταναλωση αν δεν βαλεις προγραμμα τοτε γιατι δεν απαντησες στις προηγουμενες σελιδες να μας δωσεις τα φωτα σου και να τελειωνει το θεμα? Confused
Pugobios - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:16:35
Θέμα δημοσίευσης:
1ον οταν ειναι τοσο χαμηλα το ρεζερβουαρ η αντλια ανεβαζει θερμοκρασια καθως ο μοναδικος τροπος ψυξης της ειναι η βενζινη..
2ον οτι σκουπιδια ειχε τοσα χρονια μεσα στο ρεζερβουαρ κατεβαινοντας τοσο χαμηλα η σταθμη τα ρουφαει ολα η αντλια...
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
τα γνωριζω και τα 2...
αλλα shit happens που λενε και τα αμερικανακια και καμια φορα μενεις απο βενζινη... Laughing
Pugobios - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
επισης πανε μετρα επιτελους τη φουσκα θερμοκρασιας νερου...αν ειναι χαλασμενη ομως και δειχνει λιγοτερη θερμοκρασια αποσο πρεπει μη την αλλαξεις...τουλαχ οχι πριν κανεις προγραμμα
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι να ΜΗΝ την αλαξω? γιατι λογικα το αμαξι δουλευει ΦΟΥΛ καυσιμο λογο φουσκας οποτε βολευειε για τα εκεντρα... σωστος;? Laughing

ρε σεις σε ποιο συνεργειο να παω και να τον πω βαλε λιγο το διαγνωστικο να δω 2 λεπτα αν ειναι σωστη η θερμοκρασια νερου... ΑΛΛΑ χωρις να με χρεώσει κανα 30αρι...
Pugobios - Παρ 17 Δεκ 2010, 15:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος βοηθαει σε ενα μικρο βαθμο...τσεκαρε αν τα φυσακια της φουσκας νερου και της φουσκας οργανου ειναι ιδια και εναλλαξιμα μεταξυ τους...αν ειναι βαλε το φισακι του ενος στο αλλο με θερμοκρασια 90 βαθμους αν και μετα την αλλαγη σου δειξει 90 ειναι οκ..(δεν ειμαι σιγουρος αν θα δουλεψει αυτο που σου λεω απλα εχω την εντυπωση οτι οι φουσκες ειναι ολοιδιες ας επιβεβαιωσει καποιος)τις εν λογο φουσκες θα της βρεις κατω απ το φιλτρο αερος πισω απο τον θερμοστατη
drdino - Παρ 17 Δεκ 2010, 16:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εναν αισθητήρα έχει.

Αλεξ, 67 βαθμοι σε πορεία είναι αστείο νούμερο, εκτός αν δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί. Είτε έχεις χαλασμένο αισθητήρα είτε κολλημένο θερμοστάτη.
AlienHack - Παρ 17 Δεκ 2010, 16:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Εναν αισθητήρα έχει.

Αλεξ, 67 βαθμοι σε πορεία είναι αστείο νούμερο, εκτός αν δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί. Είτε έχεις χαλασμένο αισθητήρα είτε κολλημένο θερμοστάτη.

μετα απο οδήγηση 45 λεπτων ηταν αυτο , σε κινηση και σε πορεια..

να παω σε διαγνωστικο να δω πρωτα τι δειχνει και εκει.. μηπος ο δεικτης μου εχει προβλημα.. και μετα αν δειχνει οτι τραβαει ο αισθητηρας παω και αλλαζω και θερμοστατη και αισθητηρα και ειμαι σιγουρος.. τι τιμες παιζουν αυτα DR?
drdino - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνει μπαμ ότι κάτι πάει στραβά.

Λοιπόν, με κρύο το αμάξι βάλε μπρος. Πήγαινε στη μηχανή και βάλε το χέρι σου στο πάνω κολάρο του ψυγείου. Αν το νιώσεις σχετικά γρήγορα (πχ σε 5 λεπτά) να αρχίσει να γίνεται χλιαρό τότε σίγουρα είναι ανοιχτός ο θερμοστάτης σου. Τα νερά πρέπει να κυκλοφορούν στο ψυγείο από τους 89 περίπου και μετά. Wink

Ο θερμοστάτης φθηνός είναι, αν πιάνουν τα χέρια σου τον αλλάζεις και μόνος και κάνεις και την εξαέρωση.

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας δεν θυμάμαι πόσο έχει.
nikos 206cc - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν ειχε χαλασει ο θερμοστατης μου η θερμοκρασια ηταν κολλημενη στους 67-68 βαθμους και δεν ανεβαινε αν αυτο λεει κατι Confused
reselie - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
μιας κια λέμε για θερμοκρασίες πάνω απο 90 είναι λογικά? δηλαδή όταν είμαι φανάρια κτλπ πάει 100 και ξαναπέφτει 90 και ξανα το ίδιο κάθε λίγο....εθνική είναι περίπου στα 83-84 όσο και αν το σκίζω..μόνο λάδια ανεβαίνουν...!
nikos 206cc - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:31:46
Θέμα δημοσίευσης:
Απολυτα λογικες θερμοκρασιες Wink
Βεβαια τωρα με τα κρυα ειναι αρκετα σπανιο να φτασει 100 ακομα και μεσα στην κινηση αλλα δεν ειναι και κακο αφου σου την ριχνει αμεσως σημαινει οτι ολα δουλευουν καλα Wink
nikolas206gti - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο το εχουμε ξαναγραψει για τις θερμοκρασιες στο 206. 100 δουλευουν τα δικα μας και εκει αναβει το βεντιλατερ. Πορεια καπου στα 85. Wink
reselie - Παρ 17 Δεκ 2010, 17:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ ομολογώ οτι αν και όλη μέρα λόγω της φύσης της δουλειάς διαβάζω το φόρουμ όλη μέρα δεν έκανα αναζήτηση μιας και μου ήρθε εκείνη την στιγμή^^ προσπάθησα να το σβήσω μετά να ψάξω αλλα είχε απαντηθεί ήδη και μου έβγαλε ενα πολύ πιασάρικο μηνυμα " Συγνώμη, εάν θέλετε μην διαγράφετε μηνύματα που έχουν απαντηθεί!"
AlienHack - Σαβ 18 Δεκ 2010, 18:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον.. ακομα και μεσα στην κινηση πανω απο 85 δεν πηγαινε...
χθες κατα λαθος εκλεισα την θερμανση (ειχα τον τελευταιο μηναλογο κρυου ανοιχτη την θερμανση να φερνει αερα απο εξω-απο κινητηρα) με το που την εκλεισα ανεβασ εκατευθειαν 90-100.... Confused

στην πορεια στον περιφερειακο εχω ποια 70-75 ενω πριν με ανοιχτη την θερμανση ειχα 60-65

το θεμα ειναι οτι οταν λεει πχ 60-70 το ψθγειο πιανεται με τα χερια... ειναι οντως ζεστο αλλα πιανεται.. Αρα θεωριτικα ο αισθητηρας δουλευει σωστα..

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ θερμανση να ανεβει η θερμοκρασια εστω και 5-10 βαθμους στα νερα η καταναλωση μου επεσε στο 10 ακριβος... 2 γεμισματα που εχω κανει ειναι 10 και 10.2λ/100χλμ

Confused τι να πω.. επισης το ρελαντι μου πια (με νερα 90-100C) ειναι βελουδο σκετο... και ας εχω ραλοεκεντρα, ενω πριν που τα νερα ηταν ποιο κρυα 70-80 το ενοιωθες το ρελαντι..
drdino - Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ειλικρινά, απορώ τι δεν καταλαβαίνεις... Confused Embarassed

Ταλαιπωρείς άδικα το μοτέρ σου όταν δεν έχεις σωστές θερμοκρασίες.

Στο ξαναλέω, βάλε μπροστά ένα πρωινό το αμάξι σου και μετά από 5 λεπτά πιάσε το πάνω κολάρο. Λογικά θα το νιώσεις χλιαρό, αυτό σημαίνει πως ο θερμοστάτης σου είναι ανοιχτός ενώ δεν πρέπει.
γιωργος xsara - Κυρ 19 Δεκ 2010, 03:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι ρε παιδια εσας ποσο καιει;
ΦΠΕ εκκεντρα απο ραλι και 13-61κορ/νιο με 55λιτρα αν κανω πανω απο 500 αντε 550 (με αυγο κατω απο το πεταλι) κανω παρτυ!!!
nOkpos - Κυρ 19 Δεκ 2010, 09:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
καλο ειναι παντως να αλλαζουμε ανα 30000 χιλ και τα νερα του ψυγειου μας!
μονο καλο κανουμε!
nOkpos - Κυρ 19 Δεκ 2010, 09:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
λοιπον.. ακομα και μεσα στην κινηση πανω απο 85 δεν πηγαινε...
χθες κατα λαθος εκλεισα την θερμανση (ειχα τον τελευταιο μηναλογο κρυου ανοιχτη την θερμανση να φερνει αερα απο εξω-απο κινητηρα) με το που την εκλεισα ανεβασ εκατευθειαν 90-100.... Confused

στην πορεια στον περιφερειακο εχω ποια 70-75 ενω πριν με ανοιχτη την θερμανση ειχα 60-65

το θεμα ειναι οτι οταν λεει πχ 60-70 το ψθγειο πιανεται με τα χερια... ειναι οντως ζεστο αλλα πιανεται.. Αρα θεωριτικα ο αισθητηρας δουλευει σωστα..

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ θερμανση να ανεβει η θερμοκρασια εστω και 5-10 βαθμους στα νερα η καταναλωση μου επεσε στο 10 ακριβος... 2 γεμισματα που εχω κανει ειναι 10 και 10.2λ/100χλμ

Confused τι να πω.. επισης το ρελαντι μου πια (με νερα 90-100C) ειναι βελουδο σκετο... και ας εχω ραλοεκεντρα, ενω πριν που τα νερα ηταν ποιο κρυα 70-80 το ενοιωθες το ρελαντι..

το οτι πιανεται το ψυγειο δεν σημαινει κατι!
μπορει η βαλβηδα σου να ανοιγει πιο νωρις και να μην κλεινει η να μην κλεινει καθολου! οποτε περναει τι θερμοκρασια απο το μοτερ στο ψυγειο ! αρα μειωνετε η θερμοκρασια του μοτερ σου !
αρα ? +++ καταναλωσει ?
ολα αυτα αν καταλαβα καλα τι λενε τα παιδια..
drdino - Κυρ 19 Δεκ 2010, 14:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
καλο ειναι παντως να αλλαζουμε ανα 30000 χιλ και τα νερα του ψυγειου μας!
μονο καλο κανουμε!

Αρκετά σύντομα είναι θα έλεγα για ένα καλό παραφλού. 60.000 χλμ ή 2 χρόνια είναι καλά.
AlienHack - Κυρ 19 Δεκ 2010, 21:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο παω να αλλαξω θερμοστατη... να ειμαι σιγουρος . παντος η καταναλωση μου εχει ψηλοσυνελθει.. κοιμενεται απο 9-10 λ/100χλμ..

τα νερα μου παντος συνεχιζουν να ειναι παγωμενα.. 65-75C

Dr ο αισθητηρας θερμοκρασιας μετραει νερα εξω στο ψυγειο ή μεσα στον κινητηρα? υποθέτω εξω στο ψυγειο ετσι?
drdino - Κυρ 19 Δεκ 2010, 21:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν από τον θερμοστάτη μετράει ο αισθητήρας=στη μηχανή.
AlienHack - Δευ 20 Δεκ 2010, 14:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
17E η βαλβιδα και 9Ε το αλλο..

θα τα παρω και τα 2 να εχω το κεφαλι μου σιγουρο...

DrDino... ποσο δυσκολο ειναι να τα αλλαξω εγώ?
drdino - Δευ 20 Δεκ 2010, 17:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εύκολο είναι αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις εργαλεία. Πάρε και παραφλού γιατί θα φύγει όταν βγάλεις τον θερμοστάτη.
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 01:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαζω το κουτι της μπαταριας και ειναι απο κατω?
ή να πεσω καλυτερα κατω απο το αμαξι?
πως λες να με βολεψει καλυτερα?
RoadRunner122 - Τρι 21 Δεκ 2010, 04:23:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι κάτω απ'το αμάξι ρε. Είναι στο ύψος του καπακιού η φωλιά του θερμοστάτη. Όπως κοιτάς το καπάκι του μοτέρ, δεξιά. Αριστερά απ'τη μπαταρία την οποία δε νομίζω να χρειάζεται να τη βγάλεις. Στο J4 έχει 3 10ρες βίδες. Λογικά αντίστοιχα και για JP4. Απλά πρόσεξε μη βρέξεις με παραφλού τους ιμάντες (αν κ δύσκολο γιατί είναι στην άλλη μεριά). Μετά θα στριγγλίζουν ανελέητα! Επίσης πρόσεξε τη φορά που θα τοποθετήσεις το θερμοστάτη! Τσέκαρε πώς ήταν τοποθετημένος ο παλιός ώστε να βάλεις με ίδια φορά τον καινούριο. Πάντα η χρυσαφί κάψουλα προς το μοτέρ Wink
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 13:52:51
Θέμα δημοσίευσης:

αν ειναι αυτα που λεω λογικα μονο τον σωληνα της εισαγωγης πρεπει να βγαλω και ειμαι οκ.. θα εχει χορο να δουλεψω λογικα, αν και περναει πλεξουδα απο κει οποτε θα εχει μπολικα καλώδια...
RoadRunner122 - Τρι 21 Δεκ 2010, 14:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left
drdino - Τρι 21 Δεκ 2010, 14:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Eχω οδηγό για το δικό μου αλλά έχουν σβηστεί οι φωτό. Θα τις ξανανεβάσω να χεις ένα μπούσουλα αν το κάνεις μόνος σου.
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 14:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε ρε ντοκτορα κανε την μαγκια!!
drdino - Τρι 21 Δεκ 2010, 14:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=236971#236971

Σε γενικές γραμμές εδώ είσαι... Δεν ξέρω αν εσύ είσαι με πλαστικό ή αλουμινένιο καπάκι αλλά η γενική ιδέα είναι ίδια. Επίσης δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες τάπες εξαέρωσης ή έχεις και 3η κοντά στο ψυγείο.
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 14:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
1000 thanks!!! Laughing
AlienHack - Τρι 21 Δεκ 2010, 21:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αλάχθηκε θερμοστατης και αισθητηρας θερμοκρασιας..
ολα δουλευουν ρολοι τωρα, οι θερμοκρασιες ειναι απο 80+ μεχρι 100C

μου φαινονται υψηλες καθοτι εδω και μηνες δουλευα με 60-80+ C και ειχα συνηθισει να τις βλεπω στο καντραν
αλλα αφου σε αυτες πρεπει να δουλευει το μοτερ

αποσο φαινεται ειχε κολήσει ανοιχτός ο θερμοστατης...

Χιλια thanks στον DR
drdino - Τρι 21 Δεκ 2010, 22:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ενημέρωσέ μας και για την κατανάλωση όταν μετρήσεις. Cool
AlienHack - Τετ 22 Δεκ 2010, 14:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το βραδυ θα ξερω κατανάλωση..

Παντος εχω να πω οτι ωρα που ο κινητηρας δουλευει ζεστος (νερα 85-100C) η συμπεριφορα του κινητηρα εχει αλλάξει εντελος..
Ρελαντι ενω εχω εκεντρα ΧΩΡΙΣ προγραμμα νομιζεισ οτι ειναι μαμα.. δεν καταλαβαινεις καποια αλαγη.. βελουδο..

και επισης η ανταποκριση ειναι καλυτερη σε γκαζι κτλ..

Ολα αυτα απο επειδι δουλευε 10-20C ποιο κατω? και εγω που νομιζα οτι το να δουλευει δροσερο το μοτερ του κανει καλο.. Confused

ολα αυτρα απο εναν κολημενο θερμοστατη..
drdino - Τετ 22 Δεκ 2010, 16:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κακό κάνει, τα λάδια δεν φτάνουν σε θερμοκρασία λειτουργίας, οι ανοχές του μοτέρ δεν είναι σωστές κλπ.
AlienHack - Πεμ 23 Δεκ 2010, 00:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
η καταναλωση δεν μειώθηκε περεταιρο.. στο πρωτο τεστ 10λ/100... βλεπουμε και αυριο
nikos 206cc - Πεμ 23 Δεκ 2010, 02:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσο πιο κατω να παει ρε ?Φορας εκκεντρα εξατμιση δεν εχεις προγραμμα για να στρωσεις μειγματα ακομα και φορας και 17αρια και το κινεις μεσα στη πολη... Confused Confused Confused
Αντε να παει 9,5...ποσο πιο κατω ομως Question Rolling eyes Confused Shocked
AlienHack - Πεμ 23 Δεκ 2010, 12:45:38
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι και αυτο... Confused
AlienHack - Τρι 28 Δεκ 2010, 15:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
οκ εχει κλεισει η κατανάλωση πια απο 9,3-10,2 λ/100χλμ...

Που οπως λεει και ο Νικοσ206cc ειναι λογικη για εκεντρα και 17αρες.. χωρις προγραμμα

Oσοι εχετε βαλει προγραμμα μετα ειδατε βελτίωσητης κατανάλωσης? δηλαδη παιζει να πεσω κανα λιτρο στα 100? Γιατι με την τιμη της αμόλυβδης κλαιω καθε μερα στα βενζινάδικα... Confused
nikolas206gti - Τρι 28 Δεκ 2010, 16:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις προγραμμα εγω, με εισαγωγη c2, εκκεντρα και μεγαλυτερη εξατμιση εχω καταναλωση στα 7,1 περιπου βαση trip computer Wink Τα συμπερασματα δικα σου Confused
SAKIS-LEMANS - Τρι 28 Δεκ 2010, 16:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Που οπως λεει και ο Νικοσ206cc ειναι λογικη για εκεντρα και 17αρες.. χωρις προγραμμα

Oσοι εχετε βαλει προγραμμα μετα ειδατε βελτίωσητης κατανάλωσης? δηλαδη παιζει να πεσω κανα λιτρο στα 100? Γιατι με την τιμη της αμόλυβδης κλαιω καθε μερα στα βενζινάδικα... Confused

συγνώμη, τώρα το είδα αυτό, τι έκκεντρα έχεις και δεν έχεις βάλει πρόγραμμα? εννοείται ότι με το πρόγραμμα θα βελτιωθεί η κατανάλωση, αν δεν έχει πάθει πρώτα καμια ζημια με τα έκκεντρα, κανα λιώσιμο τίποτα εκεί μέσα.... λογικά τα μίγματα είναι ότι να ναι όπου να ναι.....

Μην μου πείς ότι ακόμα δεν έχεις καταλύτη? Αλλα τι να βάλεις να τον κάνεις ζημια και αυτόν.....
nikolas206gti - Τρι 28 Δεκ 2010, 16:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πιο συγκεκριμενα, με 30 ευρω βενζινη στο 1,55 το λιτρο κανω 260 χιλιομετρα και με αναμενο λαμπακι. Wink
AlienHack - Τρι 28 Δεκ 2010, 23:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Πιο συγκεκριμενα, με 30 ευρω βενζινη στο 1,55 το λιτρο κανω 260 χιλιομετρα και με αναμενο λαμπακι. Wink

Κοιταξε εχουμε και 200κιλά διαφορα... σχεδον 20% αυτο σημαινει 1+λιτρα διαφορά στην κατανάλωση...

Επίσης ο νικος206cc χωρις εκεντρα και χταποδι και με μικροτερες ζαντες εχει 8λιτρα/100χλμ... εγω λογο των εξτρα λογικό δεν ειναι να ειμαι κανα λιτρο παραπάνω?

μην με τρομάζεις με τις καταναλώσεις τωρα... απο 7 σε 10 ειναι μεγαλη διαφορα.. απο που αλλού μπορει να εχω αυξηση κατανάλωσης? Ολα τα φιλτρα ειναι καθαρισμενα. Confused και τα μπεκ και τα μπουζι...

υπαρχει περιπτωση απο αντλια να εχω προβλημα?΄
MEMsound - Τετ 29 Δεκ 2010, 01:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
το που μενει και κυκλοφορει καθενας σας το λαμβανεται υποψιν σας η απλα πετατε ενα νουμερο ...

γιατι αν ΔΕΝ (το λαμβανετε) να σας πω οτι υπαρχει εδω μεσα 206 που με μαμα ολη την εξατμιση (προς το παον), με εκκεντρα 106, εισαγωγη/μπεκ c2, προγραμμα... εχει καταναλωση 5,6... και να μην πω τιποτα για το τι και πως... Wink Wink Wink

για προβληματιστειτε λιγο.... Wink
shiba - Τετ 29 Δεκ 2010, 01:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως σταθερα 10,4
drdino - Τετ 29 Δεκ 2010, 01:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
το που μενει και κυκλοφορει καθενας σας το λαμβανεται υποψιν σας η απλα πετατε ενα νουμερο ...

γιατι αν ΔΕΝ (το λαμβανετε) να σας πω οτι υπαρχει εδω μεσα 206 που με μαμα ολη την εξατμιση (προς το παον), με εκκεντρα 106, εισαγωγη/μπεκ c2, προγραμμα... εχει καταναλωση 5,6... και να μην πω τιποτα για το τι και πως... Wink Wink Wink

Βασικά έχουν τόσες μεταβλητές στο καλάθι που δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλές συμπέρασμα.
mechanic - Τετ 29 Δεκ 2010, 02:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

+1
nikos 206cc - Τετ 29 Δεκ 2010, 07:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μια λογικη μεικτη καταναλωση σε ενα cc ειναι απο 7 στην καλυτερη και 10+ στην χειροτερη..
Οι λογικες τιμες πρεπει να ειναι καπου στο 8.Τωρα αν αυτο ξεφυγει λιγο δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα..τοσοι παραγοντες μπορει να ειναι που την ανεβαζουν...Αλεξ περιμενε να κανεις το προγραμμα και τοτε θα δεις διαφορα τι και ποσο και θα μας πεις ρε...βεβαια αμα το σκιζεις ξεχνα και τα 10αρια που εχεις Razz Razz Razz
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 08:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά, είχαμε ΔΕΝ είχαμε, πάλι με τα υγρά του drdino και του Alienhack ασχολούμαστε, ευτυχώς αυτή τη φορά είναι διαφορετικά (υγρά φρένων vs παραφλού).

Όπως είπε και ο volvos, βάλε πρόγραμμα να πέσει η κατανάλωση στα λογικά επίπεδα, και μη μας σπας άλλο τον πο***ο μέχρι νεοτέρας. Ήδη φτάσαμε στις 6 σελίδες Sad
drdino - Τετ 29 Δεκ 2010, 10:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=N1KvgtEnABY

Ξύδι Razz
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 11:05:45
Θέμα δημοσίευσης:

Βαζελίνη Laughing
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 12:53:07
Θέμα δημοσίευσης:
συζητηση κανουμε ρε! και εσυ στιβι αν ζοριζεσαι μην ποσταρεις! δικο μου ειναι το thread! Laughing

ρε σεις ειναι δυνατον να υπαρχουν καταναλώσεις 5? σε 206 CC ??
γιατι ειπαμε ειναι και βαρυτερο απο το απλο...

ΕΠΙΣΗΣ δεν ξερω κατα πόσο το trip computer σας δινει ακριβεις μετρήσεις...
(θεωριτικα θα δινει αλλα ισως ειναι λιγο αισιόδοξο)
καθοτι εχω δει trip computer σε 206 να λεει οτι εχει βενζινη για ακομα 10χλμ και τελικα το παιδι εκανε αλλα 40χλμ και δεν εμεινε ... Confused

εγω μετραω με τα λιτρα που βαζω και ποσα χλμ κανω.. ακριβης μετρηση σε δεκαδικα δεν μπορώ να κανω αλλα χοντρικα μετα απο υπολογισμους με δεκαδες γεμισματα ξερω που κειμενεται.. βάζω 10 ευρώ (~6,3 λιτρα) ενω το ντεποζιτο ειναι αδειο και κανω απο 58-70 χλμ.. δηλαδη απο 9 μεχρι 10.8...
υποθετω οτι ειναι αναλογα την οδηγηση που κανω και τις διαδρομές που κανω.. .. ΠΑΝΤΟΣ ποιο κατω δεν πεφτω...
Crying or Very sad

και μου λετε για 5αρια εδω μεσα (μιση κατανάλωση απο μενα) και με ποιανουν τα blues μου...
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 13:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σου πετάει μια μαλ***α ο Μ*νθος για του Κουλαλέξη το 206 που πάει με cruise, 5η και 80χ.α.ω. στην Αττική Οδό (έτσι βγάζω και εγώ 5,6 και χαμηλότερα) και εσύ αμέσως τσιμπάς... Rolling eyes

Επίσης τα trip computer μας, γαμάνε και δέρνουνε και αν έχεις αμφιβολία έλα στο δικό μου να δεις Cool

http://www.spritmonitor.de/en/

Κάνε άλλο ένα άδειασμα το ρεζερβουάρ και κράτα εδώ στατιστικά όπως ο Ζήσης να σου λυθούνε οι απορίες.
volvos - Τετ 29 Δεκ 2010, 13:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ
οταν βαλεις προγραμμα ή το σπασεις θα το ξανασυζητησουμε...

ο κουλαλεξης ειχε 5.6 αλλα αν δεις πως οδηγεις θα τραβας τη κοτσιδα του σαλεξ...στις ανηφορες κατεβαινει και σπρωχνει. ο τυπος ειναι τελειως παρανοια
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 14:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
που να ξερω οτο ο κουλ αλεξ ειναι psycho ρε!!! Laughing

ενταξη παραδεχομαι οτι δεν εχω και το ποιο ελαφρυ πόδι.. αλλα ουτε σκισμενο το παω... τεσπα
τα ξαναλεμε οταν βαλω προγραμμα.

Αν και 2-3 τιπς για το τι μπορει να ανεβάζει καταναλωση θα βοηθούσαν.. και δεν εννοώ τροπο οδήγησης.. εννοώ καποιο ανταλακτικο που απο φθορά ισως ανεβασε την κατανάλωση..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι απο αυτο το εντελος θεωριτικο thread και με την βοήθεια του DrDino βρηκα οτι ειχα προβλημα με τον θερμοστατη και απο 12 οι καταναλώσεις μου πεσαν στο 10... οποτε δεν ειναι παντα ασκοπα αυτα τα thread .... Confused
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 14:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
Rε στιβι! για καλό το εδωσες αυτο το λινκ? Sad

http://www.spritmonitor.de/en/overview/36-Peugeot/881-206CC.html?fueltype=2&power_s=100&power_e=115&powerunit=2

μεσος ορος 7,52?? μαξ 9.14? θα αρρωστήσω!!! εγω γιατι 10λ/100χλμ σε αυτους τους χαλεπούς καιρούς? Embarassed

τι σκ**α μπορει να ειναι ....
drdino - Τετ 29 Δεκ 2010, 14:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Mη βλέπεις καταναλώσεις από sprit, καμία σχέση οι συνθήκες εκεί με τις αντίστοιχες εδώ.
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 14:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Mη βλέπεις καταναλώσεις από sprit, καμία σχέση οι συνθήκες εκεί με τις αντίστοιχες εδώ.

δρομοι, κινηση , καιρικες συνθηκες, κτλ?
Steve - Τετ 29 Δεκ 2010, 14:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
δρομοι, κινηση , καιρικες συνθηκες, κτλ?
πλαστικές π**τσες κτλ?
takis_206 - Τετ 29 Δεκ 2010, 15:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
alienhack για λιγοτερη καταναλοση,αν σε καiει τοσο πολυ δες καλυτερα να το κανεις υγραεριο ι 1100.
mechanic - Τετ 29 Δεκ 2010, 15:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy (den exeis kai adiko...)

na sou po kati?
apo tin stigmi pou pernane 4-5 selides postarismatos gia to idio kai idio thema,
(thermostatis)
tote... pas to allazeis kai telionei, min to kourazeis parapera...
kai genika kaneis 2-3 kiniseis sosta kai amesos kai telionei i ypothesi.
giati i atelioti syzitisi kai to gyro gyro apo to idio thema eite kourazei,

eite dinei aformi na se piasei o Steeve....... Very happy Very happy Very happy

pantos eimai periergos na do ti diadromes kaneis kai pos odigeis,
i katanalosi sou gia 1.6 moter pou ypotithetai oti to odigeis normal
einai ligo tsimpimeni....
alla oxi kai tipota tragiko,
tis adelfis mou to 206 1.4 tafos version
kai tis kaei 10lt/100 xlm, kai exei 75 aloga kai oxi tin dynami pou exeis esy, oute to varos pou exeis esy... Wink

an kai gia na paikso ligo to dikigoro tou diavolou
tha sou po to eksis:
otan eixa ena megane I face II me ton 1.6 16v
(moter idias filosofias me to diko sou)
kai varos amaksomatos + - idio me to diko sou
mesa stin poli sta xeria tis manas mou ekaige peripou 7.5 me 8 lt/100
sta dika mou itan 9 me 9.5
karamama....

evala xeri pano sto moter
anevasa tin apodosi tou (o Stellaras kserei poly kala na sas pei pos pigaine)
kai eidika sto psilo fasma strofon (ekei pou prin kleidone to stromometro)
meta stin poli kai sta dika mou xeria den kseperase pote ta 8 lt/100
kai sto taksidi o pateras mou eixe 5.kati katanalosi otan to eixe paei patra mia fora.
alla ayto den to lamvano yp'opsin
ayto pou eixe megali diafora itan oti otan to eixa karamama
foulariza sto sirio stin ethniki (eko)
kai ston korino stin katerini eixa idi anameno lampaki venzinis
(entaksei pigaina plakomenos alla gia pano apo 190 konterisia ithele katifora kai evnoiko tyfona apo piso tou)
sto gyrismo kai ystera apo tin proti kinisi veltiosis
foularo venzini mesa stin thessaloniki kai me tous idious rythmous epistrego peiraia kai lampaki eixa tin alli mera pou piga glyfada....
loipon sigoura den exei ginei kati lathos stin veltiosi sou?
stin ethniki ti katanalosi exeis? kai me posa xlm???

(giati stin poli den tha vgaloume akri, an den do pou kai pos kineisai)
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 15:42:57
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:

na sou po kati?
apo tin stigmi pou pernane 4-5 selides postarismatos gia to idio kai idio thema,
(thermostatis)
tote... pas to allazeis kai telionei, min to kourazeis parapera...
kai genika kaneis 2-3 kiniseis sosta kai amesos kai telionei i ypothesi.
giati i atelioti syzitisi kai to gyro gyro apo to idio thema eite kourazei,

eite dinei aformi na se piasei o Steeve....... Very happy Very happy Very happy

Mα ρε mechanic άλλαξα θερμοστατη και επεσα απο τα 12λ/100χλμ στα 10... Confused

τωρα γκρινιαζω γιατι εχω 10 .... Laughing
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 15:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:

loipon sigoura den exei ginei kati lathos stin veltiosi sou?
stin ethniki ti katanalosi exeis? kai me posa xlm???

(giati stin poli den tha vgaloume akri, an den do pou kai pos kineisai)

Τι μπορει να πηγε λαθος στην Βελτίωση? χταποδακι μπηκε, εκεντρακια μπηκαν ... προγραμματάκι δεν μπηκε... Smile

Κοιταξτε , νομιζω οτι το 1 λιτρο στα 100 το τρωνε τα 17αρια με το 205 πατημα.. θυμαμαι οτι οταν τα εβαλα μετα ειδα διαφορα στην κατανάλωση.. απλος τοτε η βενζινη εκανε 0.65/λ και δεν με πολυενοιαζε.. Confused

Eπίσης mechanic σε εθνικη με 100-130χλμ/ω και χωρις αποτομες επιταχύνσεις η καλυτερη κατανάλωση που ειδα ηταν 8.2λ/100χλμ...

ποιο κατω απο αυτο δεν πεφτει ουτε με σφέρες...
mechanic - Τετ 29 Δεκ 2010, 16:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
gia to thema tou thermostati poly kala ekanes kai ton allakses,
apla to na rotas epi 4 selides postarismatos (epi tis ousias) ta idia pragmata, tote eite tous kourazeis
eite tha se arxisoun stin plaka... Very happy

kai vlepeis oti oloi edo eimaste mazi sou sto pos na kaneis
(to idi poly omorfo amaksi sou)
poio apodotiko kai na to fereis poio konta sta gousta sou... Cool

sxetika me tin veltiosi tora,
den se ksero kai fysika oute exo dei to amaksi sou apo konta
oste na exo sosti apopsi ktl...
an den do kati apo konta, den thelo na milao giati to poio pithano einai na kano lathos... Confused

apla yparxei enas kanonas:
prin apo opoiadipote veltiosi prota sigourevomaste oti to moter mas
doulevei 100% sosta kai einai "etoimo" gia veltiosi...
(den anaferomai se sena, apla ena paradeigma tha po)
an exeis mia pollapli eisagogis kai petalouda mesa sti laspi
einai to ligotero xazomara na pas na valeis filtroxoanes i na psaxnesai pos tha doulepsei kalytera i eisagogi sou....
katharise tin foukariara prota,
kane tin na doulevei sosta kai opos einai ftiagmeni gia na doulevei
kai meta tin veltioneis kai tin kanei na apodidei kalytera.... Wink

epeita ta mpek sou px:
einai sosta?
akoma kai kathara na einai os pros tin paroxi tous
na ksereis pos aytokinita pou kinountai me polla start/stop
dimiourgoun krystalikes epikathiseis pano sta mpek pou allazei gonia psekasmou...
(ta migmata mporei na ta vlepeis sosta)
alla i apodosi peftei, anevainei i katanalosi kai
(se oriakes katastaseis oxi stin diki sou) mporei "kseplenontas"
to xitonio na sou kolisei ta ellatiria tou emvolou...

einai genika ena soro pragmata pou prepei na sigourepseis kai meta na proxoriseis...

kamposa paidia pou milame me pm
ayto einai pou tous leo:
prota sigourepse oti doulevei sosta kai meta ola ta alla....

kathos an kati den doulevei sosta,
anevazontas tin apodosi tou moter sou tha kanei poio entona tin "diafora" tou.
meta tha valeis programma,
kai an tyxon pareis kati sto xeri poios tha ftaiei meta o programmatistis?
i to provlima pou ypeskapte toses kai toses ores leitouergias prin
kai apla etyxe meta na vgei stin epifaneia?
AlienHack - Τετ 29 Δεκ 2010, 17:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜα ηξερες τι τιτιζης ειμαι με την συντηρηση του τουτου θα ηξερες. Laughing

Λοιπον , τα μπεκ ειναι καθαρισμενα, τα φιλτρα ολα επισης. Η πεταλουδα απο τα χερακια μου. Ο μαπ σενσορ επισης. μπουζι φρεσκα, λαδια το ιδιο, μονο η αντλια βενζινης δεν εχει αλαχθει και ο πολλαπλασιαστης.

Ε κοιταξε να δωσω 200 ευρω να τα αλλαξω χορις να ξερω αν εχουν προβλημα δεν ειναι κατι απλο.. Confused

μακαρι να καναν οσο ο θερμοστατης θα τα αλλαζα αυριο κιολας...

ΑΛΛΑ θελεις να μου πεις οτι οσοι εδω κανουν βελτίωση ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ολα τα προαναφερθεντα? καθαριζουν πεταλουδες και μπεκ? δεν νομιζω να το κανουν αυτο ΠΡΙΝ κανουν καποια βελτίωση. . Εγω οσα απο αυτα μπορουσα τα καθαρισα-συντηρησα για τους σωστους λογους που ειπες..

ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν εχω καθαρισει και ξερω οτι εχει λαδια μεσα ειναι η πολλαπλή εισαγωγής... αλλα επειδη πραγματικα δεν ξερω , μπορει να επιβαρύνει την κατανάλωση το οτι εχει στα τοιχόματα της λαδια ? γιατι απο επιδωσεις δεν νομίζω να το κόβει..
mechanic - Τετ 29 Δεκ 2010, 18:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ontos den ksero... Very happy

pantos min nomizeis oti eimai yper tis alogistis allagis periferiakon
i tis alogistis xrisis xrimaton,
opos sevomai ta lefta mou pou mono ego ksero me ti kopo ta vgazo
allo toso kai poly akoma perisotero sevomai ta xrimata ton paidion,
otan rotane tin apopsi mou gia to tade i deina thema...
(poses kai poses fores exo pei min petate ta lefta sas
i prosexete pou ta dinete...)

Apla den ksero me ti tropo na to po,
alla opos lene kai sta mathimatika, "einai aksioma"
oxi theorima... Very happy

kai to "aksioma" leei pos an thes na megaloseis ton vathmo apodosis se ena kinitira
tote prepei na sigourepseis prota oti idi doulevei sosta
(vasi ton ergostasiakon prodiagrafon kai apodoseon)
kai meta ton ftiaxneis oste na apodidei parapano... Cool

tora isoun ligo atyxos me to thema tou thermostati,
ok den egine kai tipota siga tin ypothesi...

apla an thes na sou po tin gnomi mou gia to moter sou
prepei na to do apo konta,
na do tis allages/veltioseis pou exeis kanei
kai na to do en leitourgia tote tha mporo na exo mia apopsi...
tora sorry alla x'apostaseos (an kai thelo) den mporo na se voithiso parapano... Sad

sigoura exeis ton stellara pou mporei na se symvoulepsei se polla themata
mias kai to katexei kala to thema.
tora apo ekei kai epeita an to xtapodi einai "etsi i allios" ayta einai leptomeries.... Very happy
pou an den tis do apo konta den mporo na sou po an (epi tis ousias)
kanoun diafora i oxi...
dont worry pantos koita na apolayseis to amaksi sou kai min dyilizeis
ton konopa.

@pughel:
re Stelio voitha to re to palikari...
nikos 206cc - Τετ 29 Δεκ 2010, 18:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παπαρα γιατι το κουραζεις?Ειπαμε με ολα αυτα που εχεις πανω και χωρις προγραμμα δεν πεφτεις κατω απο 10 Mad
Οσο για το trip μην τη ψαχνεις.Ειναι σε παραλογο σημειο ακριβες Wink
8 εχω εγω μαμα με
μικροτερη ζαντα
μικροτερο πελμα
οχι εκκεντρα
οχι εξατμιση
ενα κλικ ελαφρυτερο ποδι

ΜΗΝ ξαναρωτησεις ''ναι αλλα τι μπορει να φταιει'' Laughing
volvos - Τετ 29 Δεκ 2010, 18:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα επειδη εχεις καταντησει για πολλες μπαφλες και βαζεις και σοβαρα ατομα σα το θαναση να ασχολουνται μαζι σου το κλειδωνω στα σοβαρα μεχρι να βαλεις μυαλο...

εχεις ενα αμαξι που δουλευει πανω απο 13.5 στοιχειμετρικο με εκκεντρα εξατμιση φουλ και ο καημενος ο εγκεφαλος ψεκαζει οτι μπορει για να σωσει το πραμα... αν εσυ το θεωρεις λογικο να το αφηνεις ετσι δικαιωμα σου αλλα μη μας τα πρηζεις αλλο. το προβλημα σου οφειλεται
α. στο μαμα προγραμμα
β. στα 17αρια

οταν λυσεις τουλαχιστον το α στειλε πμ σε καποιο μοντ να στο ξεκλειδωσει
volvos - Δευ 24 Ιαν 2011, 18:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
μου υποσχεθηκε να ειναι καλο παιδι για αυτο του το ξεκλειδωνω Laughing
mechanic - Δευ 24 Ιαν 2011, 18:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy
Steve - Δευ 24 Ιαν 2011, 20:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μου υποσχεθηκε να ειναι καλο παιδι για αυτο του το ξεκλειδωνω Laughing
Άφησε τα αυτά, μίλησες με salex Laughing
AlienHack - Τρι 25 Ιαν 2011, 13:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
μιλησε μαζι μου δεν χρειάστηκε να μιλήσει με salex. Laughing

Λοιπον μπηκε το προγραμμα. εστρωσαν ολα τα μικροπροβληματα που ειχα (oBD , ρελαντι κτλ) και φτανουμε στο θεμα κατανάλωσης...

πρωτο γεμισμα και οδηγαω σαν γιαγιακα (εκανα και 1-2 ανοιγματα) και εχει πεσει στο 8λ/100 Razz

δευτερο γεμισμα και κανω ταξιδι στο οποιο με πιανουν οι γκαβλες και το παταω τελικες για 45-50χλμ.. 4ες στους κοφτες (185χαω Cool ) και πεμπτες μεχρι τελικες.. 190+ καταναλωση 10λ/100

τριτο γεμισμα και εκει εχω προβληματιστει γιατι κατανάλωση 12 με πολυ χαλαρη οδηγηση, εδω παιζουν 2 υποθεσεις, ειτε ο βενζινας κλεβει στην αντλια και μου εβαλε οτι ναναι λιτρα.. (εβαλα απο αλλον βενζινα οχι αυτον που εβαλα τις 2 πρωτς φορες) ειτε ενα μικροατυχημα που ειχα προχτες και μου κοστησε στραβη μπροστα αναρτηση και την ευθυγράμμιση να εχει γινει οτι ναναι (η μια ροδα ειχε μηδεν αποκληση και η αλλη συγκληση κατι μοιρες... ) , αν αυτο το προβλημα με το συστημα διευθυνσης μπορει να ανεβασε την κατανάλωση 2-3λ/100 ισως να δικαιολογείται. αλλα εδώ αν εχεις λιγο ξεφουσκοτα λαστιχα και μπορει να ανεβει η κατανάλωση σου 1λ/100 αν εχεις θεωστραβο συστημα διευθυνσης δεν θα ανεβαινει? Confused

σημερα εκανα ευθυγραμμιση και περιμενω να δω αποτελεσμα στην κατανάλωση.. Confused
AlienHack - Παρ 28 Ιαν 2011, 14:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
η καταναλωση συνεχιζει να ειναι ~11-12λ/100 και αφου μιλησα με σαλεξ και ειδα το σφαλμα που μου βγαζει ο εγκεφαλος
P0172 - Fuel Trim Too Rich
ψαχνω να δω τι φταιει ...

στο νετ (αλλα και ο salex) λενε να δω τον μαπ που πρωτα... αν δεν ειναι αυτο.. θα εχω ιστοριες , θα πρεπει να ψαξω να δω τα μπεκ μου, την εισαγωγη μου μηπως εχει διαροη καπου... Confused
nikos 206cc - Παρ 28 Ιαν 2011, 14:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου δωσω τον δικο μου για 2-3 μερες και βλεπουμε... Rolling eyes
volvos - Παρ 28 Ιαν 2011, 14:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
το παρον ξανακλειδωνεται
οταν αλλαξεις μαπ το ξανασυζηταμε

και νομιζω στο ειχε πει ο κωλαρας πρωτο πρωτο οταν ρωταγες σε αλλο τοπικ να το κοιταξεις μαζι με λ Evil
AlienHack - Παρ 28 Ιαν 2011, 15:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μα ειναι καθαρισμενος ο μαπ και ο λ αλαγμενος προσφατα... που να ξερω εγω αν εχει προβλημα...

καλα τι το κλειδωνεις ρε ... αστο και σε 2 μερες θα ξερω αν φταιει ο μαπ..
Pughell - Παρ 28 Ιαν 2011, 15:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ναι μα ειναι καθαρισμενος ο μαπ και ο λ αλαγμενος προσφατα... που να ξερω εγω αν εχει προβλημα...

Αφου σου λεει ρε μλκα Τακη οτι ειναι καθαρισμενος ο map,που να ξερει αν εχει προβλημα το γιδι; Laughing Laughing Laughing

Α,ρε,ας ημουν admin για μια εβδομαδα να δειτε τι καλα που θα περνουσατε... Evil
AlienHack - Τετ 02 Φεβ 2011, 14:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
πληροφοριακα και μονο αλάχτηκε ο μαπ και η καταναλωση επεσε απο 11+ σε 8,5-9,5λ/100χλμ

για μοτερ με εκεντρα και εξατμηση και 17αρια (205) πιστευω οτι παλευεται η καταναλωση..
reselie-206 - Τετ 02 Φεβ 2011, 14:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τί να πώ και εγώ που ήρθα χθές απο Λαμία καίγοντας 10,5 Λίτρα μπετζίνα και με μέση ταχύτητα 91χλμ έγραψε μέση κατανάλωση 5,2λ Laughing
Sinanai - Τετ 02 Φεβ 2011, 14:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Those are... (Αυτά είναι Laughing )

Προσεχώς και δική μου μέτρηση κατανάλωσης στο πρώτο ταξίδι με πρόγραμμα, στο "σωστό" Αθήνα - Πάτρα... Wink
Ghost Dog - Τετ 02 Φεβ 2011, 15:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!
nikos 206cc - Τετ 02 Φεβ 2011, 15:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
Να ανοιξω και εγω θεμα τωρα nikos's 206cc και προβλημα καταναλωσης που εδω και 5 μερες βλεπω 9αρια και 10αρια με τον κωλομαπ σου Mad Razz Rolling eyes
AlienHack - Τετ 02 Φεβ 2011, 15:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Να ανοιξω και εγω θεμα τωρα nikos's 206cc και προβλημα καταναλωσης που εδω και 5 μερες βλεπω 9αρια και 10αρια με τον κωλομαπ σου Mad Razz Rolling eyes

XAXAXA!!! ετσι να δεις την γλυκα που κοροιδευες!! Laughing

πουλιεται συλεκτηκος μαπ για λεφταδες και κατοχους βενζιναδικων! ανεβαζει καταναλωση 2-3λ/100 ΑΛΛΑ δεν θα εχετε ποτε φτωχο μειγμα... Laughing
nikos 206cc - Τετ 02 Φεβ 2011, 15:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
Για να καταλαβεις ποσο ανωμαλο αμαξι εχεις(εμοιασε στον κατοχο φαινεται) το ρελαντι σου σε σενα με εκκεντρα ηταν βελουδο και σε μενα που ειναι μαμα χορευε ποντιακα Razz
AlienHack - Τετ 02 Φεβ 2011, 15:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
ναι γιατι τα εκεντρα θελανε την παραπανω βενζινη τους... και ο modαρισμενος μαπ τους την εδινε? με τον καινουριο το ρελαντι ποιο αγριο εγινε...

Laughing
salex - Πεμ 03 Φεβ 2011, 00:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά δηλαδή, αντί να δώσουμε 45 ευρώ να πάρουμε έναν MAP,
τα πληρώσαμε μέσα σε 5-6 γεμίσματα σε βενζίνη του Αλεξ και τώρα πληρώνει
το χρονομέρισμά του ο Νίκος!!!

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε κουφαλίτσες!
Είστε κουβαρντάδες με τα καύσιμα. Smile
nikos 206cc - Πεμ 03 Φεβ 2011, 00:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

Ενω αυτη η κουφαλα ενα δωρο μου εχει κανει,εναν κινεζικο αναπτηρα για το αμαξι και αυτος χαλασμενος Laughing
AlienHack - Πεμ 03 Φεβ 2011, 11:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
salex έγραψε:

Ενω αυτη η κουφαλα ενα δωρο μου εχει κανει,εναν κινεζικο αναπτηρα για το αμαξι και αυτος χαλασμενος Laughing

το αμαξι σου εχει προβλημα! Laughing εμενα μια χαρα μπαινει ο αναπτηρας ασε που οι κινεζοι δεν κανουν ποτε λαθος στην ποιοτητα κατασκευης τους... Confused
AlienHack - Δευ 07 Φεβ 2011, 15:00:25
Θέμα δημοσίευσης:
UPDATE!!

Μr PUGHELL που ακουσα και μπινελικια επειδη δεν καταλαβα οτι ο μαπ μου εχει προβλημα...

ΛΟΙΠΟΝ... η καταναλωση μετα την αλλαγή μαπ εστρωσε για 1-2 γεμισματα και σιγα σιγα ανεβηκε παλι στα 10+ λ/100χλμ...

ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ P0172 - Fuel Trim Too Rich ξανα εμφανιστηκε...

λοιπον ακουω τι αλλο μπορει να φταιει.. ο λ??
στο νετ λενε οτι εχω πολυ αερα στην εισαγωγή μου και δεν μπορει να πεταξει ο εγκεφαλος αρκετη βενζινη.. γιατι διαροη στην πλαστικη εισαγωγη? απο που? Sad
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 11:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
?? κανενας αλλος? ΣΤελαρα? για πε τωρα τι μπορει να φταιειε? Βολβε?
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 11:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 10+ εχουν καμια σχεση με τα 12αρια που ελεγες παλιοτερα;
Οποτε κοψε τις εξυπναδες περι map...

Για να ανεβαζει τα καυσιμα ο εγκεφαλος σημαινει οτι καπου χτυπαει πυρακια ή διαβαζει αυξημενες θερμοκρασιες.
Κοινως ψαχνεις βενζινη,βουλωμενα μπεκ,κακη αντλια καυσιμου και προγραμμα.
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 12:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
ο μαπ δεν διόρθωσε την κατασταση ρε Στελιο.. δεν ειχε προβλημα..

ο εγκεφαλος εβγαζε σφαλμα 0172 - Fuel Trim Too Rich
και συνεχιζει να το βγαζει..
η καταναλωση ηταν 10,5-11,5 και επεσε στα 10-10,5 οκ παραδεχομαι οτι φενεται να επεσε αλλα το σφαλμα συνεχιζει να υπαρχει και η καταναλωση συνεχιζει να ειναι μεγαλη και αδικαιολογητη...

ο καθαρισμος μπεκ κανει 120 ευρω στην bosch στο 424 απεναντι..
αν ειναι να δωσω 120 για καθαρισμα παω και παιρνω εισαγωγη C2 με μπεκ μαζι στα 350-400Ε
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ο map δεν ειχε προβλημα,του Νικου θα χτυπουσε 11αρια και 12αρια;

Αυτο περι καθαρισμου μπεκ αποδυκνειει οτι πολυ απλα δεν κανεις για βελτιωμενο αυτοκινητο...
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βαρεσαι δωδεκαρια του νικου ρωτα τον. Απλος ο μαλ**ας πανικοβληθηκε γιατι με τον που τον εβαλε το ρελαντι του εκανε ανεβοκατεβασματα και για τα πρωτα χλμ ναι ειχε αυξημενη καταναλωση.. αλλα μετα απο μιση μερα λεει εστρωσε σε κανονικες καταναλωσεις...

ας πει και ο ιδιος.
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Αυτο περι καθαρισμου μπεκ αποδυκνειει οτι πολυ απλα δεν κανεις για βελτιωμενο αυτοκινητο...

εχω 130.000χλμ και καθαρισμα μπεκ εκανα στα 90.000 λες σε 40.000 χλμ να ξαναμπουκωσαν? με εξωτερικο φιλτρο βενζινης που εχω στο δικο μου μ,οντελο και αλλαζει συνεχεια? (οχι σαν τα καινουρια που εχουν φιλτρο μεσα στην αντλια βενζινης και δεν αλλαζει ποτε... )

οταν τα ειχα βγαλει τα μπεκ στισ 90.000 για καθαρισμα ηταν πεντακαθαρα, σε ογκομετρηση που μου εκαναν πριν τα καθαρισω βγηκαν αψογα. αφου μου λενε μην τα καθαρισεις αν θελεις δεν χρειαζεται αλλα λεω ρε μαστορα τα βγαλαμε τωρα αντε ριξτα μια με υπερηχους και τα καθαρισαν...
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Θες να σου εξηγησω το ποσο ευκολα(γιατι με χιλιομετρα δεν περιγραφεται) λερωνει ενα φιλτρο βενζινης,ιδιαιτερα οταν κυκλοφορεις συνεχως με το λαμπακι αναμμενο;
Steve - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για εξήγησε το;
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Με διελευση 5 λιτρων βενζινης,μπορει να στουμπωσει και εντελως.
Σας καλυπτει;
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Στελιο γαμοτο γιατι εισαι μια ζωη τοσιο εριστικος μαζι μου μπρεις να μου πεις?

Αναφερω πριν 1μιση μηνα οτι η καταναλωση μου εχει παει στα ουρανια 11+λ/100 με αρχιζεις στα μπινελικια οτι τι περιμενω απτην στιγμη που εχω εκεντρα χωρις προγραμμα και 17αρια λαστιχα... επειμενω εγω οτι δεν μπορει μονο λογο εκεντρων να εχω 11+ γιατι και αλλοι που ειχαν εκεντρα χωρις προγραμμα ΤΟΣΟ υψηλες καταναλωσεις δεν ειχαν... ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ο VOLVOS το θρεντ "μεχρι να βαλω προγραμμα" λεει...

ΒΑΖΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και οι καταναλωσεις συνεχιζουν... βεβαια κανετε και οι 2 τις παπιες μετα και μου λετε οτι ειμαι μαλ**ας γιατι δεν καταλαβα οτι φτεει ο μαπ μου ,(ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η' ΟΤΙ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΕΚΕΝΤΡΑ ΧΩΡΙ΅ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ακουω τα μπινελικια σας και μου ξανακλειδωνει ο volvοs το thread...

ΑΛΑΖΩ ΜΑΠ η κατασταση δεν διορθώνεται το σφαλμα 0172 - Fuel Trim Too Rich παραμενει ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ THREAD εισαι εριστικος απεναντι μου με κραζεις γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ οτι τα μπεκ μου ειναι το προβλημα οπως λες και οτι βρομισανε σε 40.000χλμ αφοτου τα καθαρισα....

ΚΑι ξερεις κατι? παλι θα το κλειδωσει ο VOLVOS, παλι θα παω να σκασω 120 ευρβω για καθαρισμα παλι θα συνεχισω να εχω 0172 - Fuel Trim Too Rich και καταναλωσεις 10+ και μετα ΠΑΛΙ θα αρχισεις να με κραζεις γιατι δεν καταλαβα οτι η εξατμιση μου εχει καποιο σφαλμα καπου και ανεβαζει τις καταναλωσεις ... και θα συνεχισει η ιστορια...

Εγω ξερω οτι η συμπεριφορα σου ειναι σαν του κλασικου Ελληνα μηχανικου που κραζουμε εδω μεσα...

-Πελατης Alienhack : "Αδερφε! εχω καταναλωση 11+"
- mastro Pughell: Ε καλα ρε φιλε με εκεντρα που πας χωρις προγραμμα! και με 17αρια? και παλι καλα εισαι! 15λ/100 επρεπε να εχεις! βαλε προγραμμα και θα στρωσει...

....ο πελατης πληρωνει 250Ευρώ για το προγραμμα (το οποιο θα το εβαζε ετσι κ αλλιος απλος ισως το εβαζε αργοτερα καθοτι οικονομικα στριμογνωταν τοτε) ....

-Πελατης Alienhack : Αδερφε παλι καιει τα αντερα του! και βγαζει και σφαλμα P172 - Fuel Trim Too Rich!
- mastro Pughell: Ε καλα ρε μπαγλαμα με χαλασμενο μαπ εισαι τοσο καιρο και δεν μου το λες?
-Πελατης Alienhack : ..μα εγω δεν ειμαι μηχανικος δεν ξερω αν ο μαπ δουλευει σωστα μια χαρα μου φαινοταν.. δεν κανει κομπιασματα κτλ.. και τον εχω καθαρισει κιολας...
- mastro Pughell: ΧΑΛΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ! τον αλαζουμε και θα στρωσει....!!!

..... ο πελατης πληρωνει 45 ευρω μαπ και 20 ευρω περαστικα...

-Πελατης Alienhack : Αδερφε ακομα καιει 10+! και το σφαλμα εκει!!
- mastro Pughell: Kαλα ρε φιλε μας δουλευεις? τα μπεκ σου εχουνε προβλημα!! δεν το εχεις καταλαβει και μας ζαλιζεις τοσο καιρο?
-Πελατης Alienhack : Mα .. τα εχω καθαρισει πριν 40.000 χλμ με υπερηχους! ποτε κιολας ξαναβουλωσαν? Confused αλλα αμαξια κανουν 180.000χλμ και τα μπεκ δεν βουλωνουν...
- mastro Pughell:Θα το συζητησουμε τωρα? εγω ειμαι ο μαστορας εδω! καθαρισε τα μπεκ! 120 ευρο κανει!!

... o πελατης πληρωνει αλλα 120 ευρο για καθαρισμο....

ΣΥμπερασμα? συνολο εχει δωσει 250+65+120= ~400Ε και το προβλημα συνεχιζει... και ο μηχανικος παλι θα βρει να τον κραξει και να του πει οτι ο πελατης φταιει που δεν διορθωνεται το προβλημα καθοτι αυτος παντα του λεει το σωστο για να διορθωθει τ ορποβλημα αλλα κατα μια διαβολικη συμπτωση δεν φτιαχνει το ατιμο...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Μηπως ειναι οι κλασσικες περιπτωσεις με συνεργεια που παμε να φτιαξουεμ κατι μας βαζουνε να αλλαξουμε ολο το αμαξι να πληρωσουμε τα μαλλιοκεφαλα μας και τελικα το ρποβκλημα απλα επειμενει?

ΥΓ. ΣΤελιο δεν εισαι ο μηχανικος μου και εννοειται οτι δεν εχεις την υποχρεωση να συμπεριφερεσαι σαν επαγγελματιας μηχανικος ουτε να μου δινεις σωστες συμβουλες.. Ουτε και εγω απαιτω απο σενα κατι τετοιο πρως θεεου... απλος εγραψα τον παραπανω κομικο διαλογο γιατι ωρες ωρες η εριστικη και απολυτη συμπεριφορα σου πραγματικα μου θυμιζει τους μηχανικους ξερολες που ολοι αγαπαμε (μισουμε) και προσπαθουμε να αποφυγουμε! που σε αρμεγουν απο λεφτα και τοπ προβλημα σου δεν το φτιαχνουν ποτε και συνεχιζουν να σου λενε και απο πανω οτι εσυ φταις γιαυτο... παρολο που εσυ κανεις οτι σου πουνε...

Ολα αυτα δεν θα τα ελεγα αν τοσο καιρο τα ποστ σου για το προβλημα που εχω με την καταναλωση δεν ηταν εριστικα και απολυτα! "Αυτο ειναι μαλ**α! καντο και θα στρωσει" .... και αλλοι δινουν συμβουλες εδω μεσα αλλα τουλαχιστον ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... και αν δεν πιασουν δεν σε βριζουν επειδη ακολουθησες τις συμβουλες τους...

Τεσπα, δεν εχω κατι μαζι σου και σεβομαι τις γνωσεις σου. απλος ο τροπος σου πιστευω οτι σε κανει να χανεις σε αυτο που εχεις να πεις και ας εχεις και δικιο...
volvos - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
το προγραμμα το εβαλες για να μη σπασεις το μοτερ σου
το μαπ σε ειχαμε ρωτησει απο τη πρωτη στιγμη πριν ανοιξεις αυτο το τοπικ και για λ
μπεκ γνωμη μου δεν ειναι απο εκει το προβλημα

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΦΑΛΜΑ
ΠΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ

αν και το πιθανοτερο ειναι να θες τροχαλια
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 13:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΦΑΛΜΑ
ΠΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ

To Σφαλμα το εχω σβησει 3 φορες και επανερχεται... σαν σφαλμα στο ιντερνετ ολοι λενε οτι για καποιο λογο ο εγκεφαλος θελει να ριξει τοσο πολυ βενζινη για να πιασει το 14.7:1 που δεν μπορει το υπολοιπο συστημα.. και αυτο γινεται γιοατι μαλλον υπαρχει πολύς αερας στην εισαγωγή για καπποιο λογο (ή οι σενσορες διαβαζουν περισσοτερο αερα αποτι πραγματικα υπαρχει)

οποτε οι λυσεις μπορει να ειναι :
1 ραγισμενη εισαγωγη και μπαινει αερας ακομα και οταν η πεταλουδα ειναι κλειστη και οταν πατας γκαζι και ανοιγει μπαινει εξτρα αερας και ο μαπ - λ τρελενονται... και ο εγκεφαλος στυνειο οσο περισσοτερο μπορει για να πιασει την στοιχειομετρικη αναλογια

2 ειτε ο μαπ ειτε ο λ ειναι χαλασμενοι και διαβαζουν περισσοτερο αερα απο οσο υπαρχει (ο μαπ περισσοτερο στην εισαγωγη ο λ περισσοτερο Ο στην εξατμιση αρα προσπαθει να κανει ποιο καλη καυση και αυξάνει την παροχη για ποιο πλουσιο μειγμα)

3 προβληματα με την αντλια βενζινης , τα εχει παιξει και ενω ο εγκεφαλος ζηταει μια Α πιεση αυτη φτυνει με περισσοτερη πιεση αρα ποιο πλουσιο μειγμα (ή φτηνει με μικροτερη πιεση δεν πεφτει αρκετη βενζινη και ο εγκεφαλος φτηνει ακομα περισσοτερο για να εχει αρκετο καυσιμο)

4 τα μπεκ εχουν προβλημα , ειτε καποιο κολαει ανοιχτο (αν και σε αυτες τις περιπτωσεις βγαζει κανονικα σφαλμα στον κιλυνδρο του μπεκ - μου εχει τυχει και ξερω)

... δεν θυμαμαι εχει ακομα 1-2 λογους..

volvos έγραψε:

αν και το πιθανοτερο ειναι να θες τροχαλια

κλασικη ειρωνια by volvos...
volvos - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
edit

ξερω πολυ καλα μαλλον πιο ειναι το προβλημα σου και το ειχα αντιμετωπισει και εγω. ψαξε βρες το ειναι γραμμενο στις βλαβες

edit

βαρεθηκα δε απανταω αλλο.
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια γιατι σαν πολιτισμενος ανθρωπος αφου εχεις καταλαβει τι προβλημα εχει το αμαξι δεν μου λες και καθεσε να με κραζεςι συνεχεια και να μου κλειδωνεις το ποστ?

δηλαδη εχει ή δεν εχει κατηγορια το φορουμ "Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά " ?? για να ποσταρουμε σφαλματα? αυτο εκανα και εγω.. τι σε εκνευριζει δεν μπορω να καταλαβω..

εψαξα ολα τα thread που εχεις ανοιξει εσυ στην κατηγορια βλαβες... δεν βρηκα καποιο που να αναφερει καταναλωση...
Pugobios - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
πρωτον...αν δεν σαρεσουν αυτα που σου απαντανε να μην ρωτας...δευτερον περνα μια βολτα απο το μηχανικο σου και ζαλισε τον γιατι ειναι ο μονος που μπορει να βρει τι εχει και οχι καποιος απο δω μεσα..τριτον εκανες προγραμμα με τον παλιο μαπ η με τον καινουργιο?τεταρτον λες μονος σου οτι εβαλες βενζινα της πουτσας και το αμαξι δεν τραβαγε στην δυναμονετρηση...και εχεις αμφιβολιες για τα μπεκ?θα μας καραφλιασεις τελειως...
volvos - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
για να τελειωνουμε οσο ειμαι ακομα ηρεμος και πριν μπει ο αλλος και σε αρχισει στο υπερκραξιμο.

θα πας και θα δεις τη βλαβη σε διαγνωστικο σα αυτα που εχου οι αντιπροσωπειες οχι στο κιτσος ελμ ψαχνοντας κωδικους απο ιντερνετ. αυτο μπορει να δειξει κατι παραπανω. μετα θα ψαξετε και καλωδιωση του μαπ. εμενα ειχε πισω απο τη πολλαπλη αρπαξει το καλωδιο με αποτελεσμα αναλογα με τα κεφια του να κανει διαφορα κουλα και να καιει οτι θελει. ο μαπ γενικοτερα σαν αισθητηρας οπως π.χ και πολλαπλασιαστες δε φαινονται ευκολα σε διαγνωστικα οτι εχουν βλαβη το καταλαβαινεις απο συμπτωματα και οχι απο ερορ απαραιτητα. εσενα για να σβηνεις και να ξαναβγαζει παει να πει οτι εχεις σοβαρο θεμα και βλαβη που δεν ειναι περιοδικη και τυχαια αλλα pending δηλαδη μονιμη.

επισης υπολογισε οτι οι 17αρες ειναι περιπου 1λιτρο πανω. και το ολο σεταπ σου αλλο 1 αρα αν εισαι περιπου 1.5+πανω απο νικο που εχετε ιδιο αμαξι ισως να μη φταιει κατι ειδικα αν και βλαβη μονιμη κανει μπαμ

το τοπικ κλειδωθηκε κατα καιρους α. για πλακα - αν δε μας ενδιεφερε το θεμα σου θα ειχε φαει διαγραφη και β για να αναγκαστεις να μας ακουσεις και να προσπαθησεις να λυσεις το το προβλημα σου ορθοδοξα και οχι αναποδα οπως προσπαθουσες. και τωρα που πλεον ακολουθεις τον ορθοδοξο τροπο θα πρεπει να τα παρεις ενα ενα ολα μεχρι να βρεις τι φταιει . αυτο ομως ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΜΑΠ δε μπορουσες να το κανεις αφου παντα θα χτυπαγες εκει και δε θα μπορουσες να δεις τι κρυβεται πισω απο αυτα τα προβληματα...

ειναι σα να προσπαθεις σε κρασαρισμενο απο π.χ σκληρο πισι να δεις αν εχει προβλημα η μνημη π.χ χωρις να μπορεις να αλλαξεις τη μνημη. αμα δεν το ξεκρασαρεις πως θα το βαλεις να δουλεψει οποτε να δεις αν φταιει ΚΑΙ η μνημη.

αυτα και υπομονη. δεν εισαι μηχανικος και δε μπορεις να κανεις τη δουλεια του οπως εχει προσπαθησει στο παρελθον . βρες καποιο που εμπιστευεσαι και ξεκινα ενα ενα
nikos 206cc - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το συνηθιζω αλλα θα συμφωνησω με βολβο Cool

Οσο για το περι μαπ. Confused
Οντως στην αρχη καταναλωσεις και ρελαντι ηταν στον κοσμο τους Sad ...μονο απο το ρελαντι δηλαδη φαινεται οτι ο μαπ ειχε προβλημα.ΤΕΛΟΣ
Μετα απο καμια 200αρια χιλιομετρα τα πραγματα καπως βελτιωθηκαν ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι
1)Εστρωσε εντελως το ρελαντι και
2)Εστρωσαν εντελως και οι καταναλωσεις,παλι ηταν 1,0-1,5 λιτρο παραπανω απο το κανονικο.Οποτε εννοειται οτι τα λεφτα για το μαπ δεν πηγαν τσαμπα. Wink
volvos - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
κατσε ρε νικο τι εννοεις κανονικο?
οταν εχεις ενα μοτερ 20αλογα κανονικα πανω απο δικο σου δε μπορει να καιει το ιδιο. ενα κατι τις θα το τσιμπησει συν ζαντες που κοβουν ΑΠΕΙΡΑ στη καταναλλωση.
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:56:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ενας λογικος ανθρωπος που θα διαβασει οοοολα αυτα,θα καταλαβει οτι δεν μιλαμε με σοβαρο ανθρωπο...

Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 13, 2010 23:57

Pugobios έγραψε:
το να το ξεκινας σαν ταριφας σε κανει και καις παραπανω να το ξερεις...στα πετρελαια βοηθαει γιατι τραβανε απο χαμηλα εμας θελει περισσοτερο γκαζι στην δευτερα μετα για να ανεβασεις στροφες...

Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 14, 2010 00:11

AlienHack έγραψε:

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 13:36

drdino έγραψε:
Τα νερά σου πρέπει να είναι στους 90 βαθμούς (89 για την ακρίβεια) και να παίζουν εκεί γύρω. Εσένα μάλλον έχει κολλήσει ψιλοανοιχτός ο θερμοστάτης σου. Άλλαξέ τον, έχει αστείο κόστος.

Σε ρωτάω ξανά, τι λάδια φοράς; Ακόμα και αυτά επηρεάζουν την κατανάλωση.

Επίσης, την κατανάλωσή σου πώς την μετράς;

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:12

AlienHack έγραψε:

δηλαδη λες να αλλαξω θερμοστατη? γιατι να εχει κολήσει αφου κειμενεται απο 65-90 . ισως απλα παιζει κρυο το αμαξι. . Confused
δηλαδη απο οσο ξερεις εσυ πρεπει να εισαι 90 για να δουλεψει σωστα? στους 80 δηλαδη τι κανει φτηνει αβερτα βενζινη?

---

Καταναλωση μετραω αφου φτασει ο δεικτης σε μια συγκεκριμενη γραμμη βαζω συγκεκριμενα λιτρα μηδενιζω τα χιλιόμετρα και βλεπω ποσα θα κανω μεχρι να ξαναπεσει ο δεικτης σε αυτην την γραμμη. Δεν ειναι οτι ποιο ακριβες ΑΛΛΑ δεν εχω τριπ. Παντος γενικοτερα δουλευει. παλια δηλαδη εβλεπα 8-9 καταναλώσεις..

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:25

Pugobios έγραψε:

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:31

drdino έγραψε:
Pugobios έγραψε:

Ακριβώς. Με γραμμές δείκτη δεν βγαίνει άκρη.

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:32

AlienHack έγραψε:

ειναι και αυτος ενας τροπος. Αλλα θελω 100 ευρώ για να γεμισω φουλ... Confused

Επισης αφου ο τροπος μετρησης χοντρικα δουλευε παλια με καλλες τιμες που εδινε στις καταναλώσεις δεν βλεπω λογο τωρα ξαφνικα να εχουν ανεβει τοσο..

Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Υπομονη βεβαια γιατι ακολουθουν και αλλα "μαργαριταρια" του ταγαροβλαχου...
nikos 206cc - Τρι 08 Φεβ 2011, 14:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οταν εχεις ενα μοτερ 20αλογα κανονικα πανω απο δικο σου δε μπορει να καιει το ιδιο. ενα κατι τις θα το τσιμπησει συν ζαντες που κοβουν ΑΠΕΙΡΑ στη καταναλλωση.

Εννοω 1,0-1,5 λιτρα πανω απο το δικο μου.
Παμε απο την αρχη.
Εγω εχω καταναλωση 8 λιτρα /100χλμ
Ακομα και οταν εστρωσε ο μαπ του αλεξ σε μενα ημουν καπου στο 9,5..
Οι λογικες καταναλωσεις που θα επρεπε να ειχε ο αλεξ ειναι 10λιτρα/100 αφου εγω εχω 8λιτρα.(ελεω ζαντων και 10 αλογων πανω)
Οποτε δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο τρελες οι καταναλωσεις του και του το εχω πει.Ισως λιγο τσιμπημενες αλλα οχι και αμαν το προβλημα Exclamation
Pugobios - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
στο επιπεδο που ειναι και με τα εκκεντρα που δεν ειναι τιποτα τερατα δεν ειναι και φυσιολογικο να εχει τεραστιες διαφορες...επισης μη συγκρινεις με το δικο σου...μπορει εμφανισιακα να ειναι ιδια αλλα σαν οδηγοι δεν εχετε καμια σχεση...9-9.5 ειναι καλη καταναλωση για μεσα στην πολη με τα σπεκς του
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:02:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Laughing ΠΟΟΟΣΣΑΑΑΑΑΑΑ??? αχαχαχχα

στην τελευταια δυναμομετρηση ειμαι 5 πανω απο τον νικο...αχαχαχ
Pugobios - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
στον δρομο ομως 15...θα συνεχισεις για πολυ με την δυναμομετρηση?
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 21, 2010 21:45

AlienHack έγραψε:
Αλάχθηκε θερμοστατης και αισθητηρας θερμοκρασιας..
ολα δουλευουν ρολοι τωρα, οι θερμοκρασιες ειναι απο 80+ μεχρι 100C

μου φαινονται υψηλες καθοτι εδω και μηνες δουλευα με 60-80+ C και ειχα συνηθισει να τις βλεπω στο καντραν
αλλα αφου σε αυτες πρεπει να δουλευει το μοτερ

αποσο φαινεται ειχε κολήσει ανοιχτός ο θερμοστατης...

Χιλια thanks στον DR

Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 28, 2010 15:39

AlienHack έγραψε:

Καραγκιοζης mode on

Εδω γελαμε... Laughing Laughing Laughing

Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 29, 2010 17:39

AlienHack έγραψε:
ΑΜα ηξερες τι τιτιζης ειμαι με την συντηρηση του τουτου θα ηξερες. Laughing

Καραγκιοζης mode off

και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να ψαξω να βρω τα post που του εχουμε πει για ελεγχο σε συστημα τροφοδοσιας γενικοτερα και ολα οσα εχει ακουσει κατα καιρους. Evil

Αλλα δυστυχως αμα εισαι καραγκιοζης και ασχετος,επειδη εχεις παραισθησεις και νομιζεις οτι ολοι σε κοροιδευουν και συνομοτουν εναντιον σου,εσυ πας και αγοραζεις ενα OBD II διαγνωστικο για να γινεις ο μαγκας του χωριου,ασχετα αν δεν ξερεις την τυφλα σου απο μηχανολογια.
Επειδη ομως δεν ειναι δυνατον να ξαναγυρισουμε στα καρμπυρατερ για να ησυχασει ο κοσμος απο τετοιους ξερολες που τα καβουρια στις τσεπες ειναι μεγαλυτερα και απο Boeing 747,αντε αγορι μου καλο με το ELM σου και τις high tech εξυπναδες σου να λυσεις το προβλημα σου,μπας και ηρεμησουμε και οι υπολοιποι...
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
στο επιπεδο που ειναι και με τα εκκεντρα που δεν ειναι τιποτα τερατα δεν ειναι και φυσιολογικο να εχει τεραστιες διαφορες...επισης μη συγκρινεις με το δικο σου...μπορει εμφανισιακα να ειναι ιδια αλλα σαν οδηγοι δεν εχετε καμια σχεση...9-9.5 ειναι καλη καταναλωση για μεσα στην πολη με τα σπεκς του

Νικοσ εχει μεση καταναλωση 8-8,5 . εγω 10-10,5
2 λιτρα παραπανω δεν το βρισκω τοσο λογικο..

και θα το εβρισκα αλλα μετα απο σβησημο του σφαλματος 0172 μεχρι αυτο να ξαναεμφανιστει (και με την αλαγη του μαπ ο οποιος εριξε την καταναλωση κατα 0,5λ) η καταναλωση μου πεφτει στα 8,7-9λ/100!! και οχι με οδηγηση χαλαριιι , με νορμαλ και κανα αποτομο πατηματακι σε καμια στροφη στον περιφερειακο..

δηλαδη οταν το αμαξι δουλευει σωστα πετυχαινει καταναλωσεις καλες... και μετα τσουπ το σφαλμα στον εγκεφαλο και 10,5λ/100.... Sad

γιαυτο πιστευω οτι οταν βρω το προβλημα με το γαμημενο error 0172 θα πεσει στο 9 η καταναλωση μου που θα ειμαι και ευχαριστημενος..

@volvos αυτο με την καλωδιοση του μαπ το φοβαμαι και αυριο θα παω να το δω... ο Προφυτης εχει διαγνωστικο?

παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον... στο τελος μια αντλια θα μου λειπει και ολο τα περιφρειακα θα ειναι καινουρια... Laughing
AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Αλλα δυστυχως αμα εισαι καραγκιοζης και ασχετος,επειδη εχεις παραισθησεις και νομιζεις οτι ολοι σε κοροιδευουν και συνομοτουν εναντιον σου,εσυ πας και αγοραζεις ενα OBD II διαγνωστικο για να γινεις ο μαγκας του χωριου,ασχετα αν δεν ξερεις την τυφλα σου απο μηχανολογια.
Επειδη ομως δεν ειναι δυνατον να ξαναγυρισουμε στα καρμπυρατερ για να ησυχασει ο κοσμος απο τετοιους ξερολες που τα καβουρια στις τσεπες ειναι μεγαλυτερα και απο Boeing 747,αντε αγορι μου καλο με το ELM σου και τις high tech εξυπναδες σου να λυσεις το προβλημα σου,μπας και ηρεμησουμε και οι υπολοιποι...

καραγκιοζης και ξερολας εισαι.. Smile εχω ενα προβλημα στο αμαξι και προσπαθω να το λυσω αλλαζοντας πραγματα και πληρονωντας γιαυτα. ποσο χαρουμενος θελεις να ειμαι ? επισης το αμαξ ειναι πια 10 χρονων και εχει αρχισει να βγαζει φθορες μη εμφανεις σε περιφερειακα...
μαπ, λ , αντλια? θερμοστατης? σενσορας θερμοκρασιας λαδιων? , μεχρι και τα αμορτισερακια του πορτ μπαγκαζ χαλασανε και τα αλαξα.. συνεχεια χωνω λεφτα και οχι επειδη δεν ξερω ή ειμαι άπλας αλλα ενα αμαξι δεκαετιας αρχιζει να βγαζει..

ουτε εχω παρεσθησεις αγορι μου και βλεπω συνομοσιες εναντιων μου. Το μονο που ειπα ειναι οτι απο το στωμα σου βγαινουν μονο κακιες, προσβολες , υπεροπτια και χλευασμος πρως τους αλους.. και δεν το κανεις μονο πρως τα εμενα γενικα ειναι το στυλακι σου ετσι και μαγκια σου. εγω δεν ειμαι οι γονεις σου για να σου βαλω μυαλο. απλος οταν μου την μπαινεις αγρια χωρις λογο σου απανταω δεν κανω την παπια γιαυτο και μαλακιζομαστε σαν τα κοκορακια εδω μεσα χωρις πραγματικα να βλεπω τον λογο. Ακουω πολλα απο αυτα που λες και προσπαθω να ακολουθω τις συμβουλες σου οταν τις βρισκω λογικες , οταν παλι οχι τις ψαχνω και λιγο μονος μου. αυτο θα εκανε καθε λογικο ελευθερα σκεπτομενο ον. εσενα αυτο σε πειραζει αποσο φαινεται γιατι θελεις να μιλας σαν παντογνωστης και ολοι να κανουμε αυτο που ειπες γιατι νομιζεις οτι ειναι το σωστο..

και για του λογου το αληθες... Οποιος βρει ποστ του Pughell του τελευταιου χρονου που να λεει μεσα "δεν ξερω" ή "σορυ εκανα λαθος" κερδιζει 10 ευρω απο μενα...
Laughing

*εξαιρειτε ενα ποστ που εκανε πριν 2 λεπτα που λεει
"Sorry,νομιζα οτι το εγραψα και αυτο.
Εννοειται οτι χωρις εισαγωγη δεν πας 145... "

Steve - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:47:27
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον...
Εγώ στο είπα από την πρώτη στιγμή κι όλας που επαναλήφθηκε το σφάλμα Evil

Off Topic

ΑΝ αντί να γράφεις όλη την ώρα εδώ μέσα, έπαιρνες τον κωλάρα για ένα καφέ από κοντά για ένα γαμημένο 2ωρο, θα είχατε πει τα 10πλάσια πράγματα, χωρίς να δίνει λόγο ο κανένας σας εδώ μέσα και χωρίς να δίνετε τροφή για σχόλια.

Αλλά αυτό το κωλοΐντερνετ, πιο μακρυά μας φέρνει παρά πιο κοντά τελικά Evil

AlienHack - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
AlienHack έγραψε:
παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον...
Εγώ στο είπα από την πρώτη στιγμή κι όλας που επαναλήφθηκε το σφάλμα Evil [/size]

οντως το ειπες αλλα ο λ εχει ηδη 3 βδομαδες που παραγγειλθηκε.. ειναι απο τις αποστολες του εβαυ που ερχοντε φεεετταααα... Laughing

Steve έγραψε:

Off Topic

ΑΝ αντί να γράφεις όλη την ώρα εδώ μέσα, έπαιρνες τον κωλάρα για ένα καφέ από κοντά για ένα γαμημένο 2ωρο, θα είχατε πει τα 10πλάσια πράγματα, χωρίς να δίνει λόγο ο κανένας σας εδώ μέσα και χωρίς να δίνετε τροφή για σχόλια.

συμφωνω... και στα 2...
Steve - Τρι 08 Φεβ 2011, 15:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
οντως το ειπες αλλα ο λ εχει ηδη 3 βδομαδες που παραγγειλθηκε.. ειναι απο τις αποστολες του εβαυ που ερχοντε φεεετταααα... Laughing
Πολλές φορές, όπως και στην αντλία, προκειμένου να γλιτώσεις 10-20 ευρώ, βλέπεις πόσα προβλήματα δημιουργούνται. Αρκετές φορές, είναι προτιμότερο να επιλέγεις την οδό του γνήσιου, ή του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού από τον τόπο σου, παρά από τις παπ***ές αυτές Smile

AlienHack έγραψε:
συμφωνω... και στα 2...
Τώρα που συμφωνείς, βρες και χρόνο να το κάνεις όμως Wink
Pughell - Τρι 08 Φεβ 2011, 16:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρε δεν καταλαβες...
Οταν γραφτηκε ο μαλακoπιτουρας στο club,δεν τον αντιμετωπιζαμε ετσι παρα το γεγονος οτι το αξιζε.
Στην πορεια βεβαια εδειξε οτι το αξιζει και με το παραπανω οποτε καλα να παθει για να μαθει...

Πριν 1 χρονο θα αγοραζε SLK και φετος δεν γεμιζε το ρεζερβουαρ για να μην μεινει με 10Ε για το Σ/Κ.
Μετα εγω ειμαι ο κακος και ο ξερολας...Δεν πειραζει.
Παντα θυμαμαι τον Σταυρο(Kane) σε τετοιες περιπτωσεις...Κοροιδα πληρωστε για να μαθετε! Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 08 Φεβ 2011, 16:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
axaxaxaxaxa

TO EIXA ΞΕΧΑΣΕΙ

ΑΖΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

SLK ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΡΕΣΠΕΚΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Steve - Τρι 08 Φεβ 2011, 16:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααχ... Rolling eyes
nikos 206cc - Τρι 08 Φεβ 2011, 16:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

+10000000000

Πατε για ενα καφε και οτι προκυψει Love
Steve - Τρι 08 Φεβ 2011, 16:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Πατε για ενα καφε και οτι προκυψει Love
*censored*
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες