ady έγραψε: |
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να πάρω άδεια τη Δευτέρα 27/10. Είναι νωρίς. |
Vaggelis έγραψε: |
Υ.Γ. Ελπίζω να μην χιονίζει, γιατί ντεν έχει χιονοαλυσίδες καρντιά μου....
|
mick206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ. Ελπίζω να μην χιονίζει, γιατί ντεν έχει χιονοαλυσίδες καρντιά μου.... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Γι αυτο λεμε 25-26 μαστορα.Για να μην χιονιζει ![]() |
Περιμένω την αναλυτική - επίσημη ανακοίνωση με χάρτες, σχεδιαγράμματα, πρόγραμμα, διαμονή, για να δώσω την τελική μου απάντηση... |
Υ.Γ. Ελπίζω να μην χιονίζει, γιατί ντεν έχει χιονοαλυσίδες καρντιά μου.... |
Που σε μικρεεεεεεεεεεεεεεε.....................................................Πιασε μι μεριδα αρνισια παιδακια και για γλυκο θελω κουρκουμπινια ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Tότε δεν θα είμαστε το 206 club αλλά ο 543 ΛYT (λόχος υπερβολικής ταχύτητας) |
Γιαυτο λεμε 25-26 μαστορα.Για να μην χιονιζει ![]() ![]() |
glf έγραψε: | ||
Ακριβώς... και γώ θα κάνω και προπόνηση για τον επόμενο Κένταυρο.. ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
glf εγω εγω θα σε παω να γραφεις σημειώσεις !!!! |
lia206cc έγραψε: |
Μη μου κάνεις λοιπόν Χρήστο λατρεία μου το τετραήμερο διήμερο γιατί αρρωσταίνω!
Ευχαριστώ |
pezomania έγραψε: |
Θέλω να έρθω!!!!
Πρέπει να έρθω!!!! Θα προσπαθήσω να έρθω!!!!!! Δεν πρέπει να χάσω άλλο Tour!!! Τελικά θα έρθω;;;; (Μάλλον ΝΑΑΙΙΙΙΙΙ!!! ![]() |
pduke έγραψε: |
Η άποψή μου πάντα ήταν ότι το κλαμπ πρέπει να οργανώνει τουρ σε νεκρές περιόδους για να μην:
1. μποτιλιάρουμε από τον πολύ κόσμο 2. μας πιάνουν τον κώλο στις τιμές(σε άλλη περίπτωση θα είχαμε έκπτωση λόγο ατόμων, αλλά σε φουλ περιόδους δεν μας έχουν ανάγκη) |
Οπου και όποτε και αν πάμε ας φροντίσουμε να βρούμε κάτι στεγανό να μείνουμε!!!! ![]() |
Και τώρα τα κακά (ή καλά, δεν ξέρω) νέα. Πολύ φοβάμαι ότι ο απουσιολόγος θα το βάλει το τικ δίπλα στο ονομά μου....... |
teoman έγραψε: |
Τα καλά νέα είναι ότι θα πάρουμε όλοι τα μαγιώ μας,τις ψάθες και τα αντηλιακά λόγω έκτακτης καλοκαιρίας ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Πολύ φοβάμαι ότι ο απουσιολόγος θα το βάλει το τικ δίπλα στο ονομά μου....... |
OLGA έγραψε: |
Αν δεν ακούσουμε και τραγουδάκια ελληνικά εγώ δεν έρχομαι........ ![]() |
Αν δεν ακούσουμε και τραγουδάκια ελληνικά εγώ δεν έρχομαι........ ![]() Νοέμβριο με βολεύει και εμένα... |
Αν δεν ακούσουμε και τραγουδάκια ελληνικά εγώ δεν έρχομαι........ ![]() |
Bloom έγραψε: |
και προπαντώς.... τι θα τους βάλουμε να ακούνε?! ![]() ![]() ![]() |
τι θα τους βάλουμε να ακούνε?! ![]() ![]() ![]() |
Και τώρα τα κακά (ή καλά, δεν ξέρω) νέα. Πολύ φοβάμαι ότι ο απουσιολόγος θα το βάλει το τικ δίπλα στο ονομά μου....... |
Judger έγραψε: | ||
Αν τωρα πω οτι το καταλαβα αυτο,θα πω ψεματα.... ![]() |
Μωρο μου σόρυ μα έχω βρεί καλύτερο αγόρι;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κομμάτια αυστηρώς Ελληνικά και κατάλληλα για χορούς πάνω σε.... καρέεεκλες... τραπέεεεζια.... u know, τα γνωστά! ![]() |
konstantinos έγραψε: |
για χαλάρωσε, |
πάρε βαθειά εισπνοή... |
κλείσε τα μάτια. |
Είμαστε ήδη ξημερόματα Σαββάτου στο γνωστό μέρος με την μούρη του 206 να ορίζει τον προορισμό και δίπλα κάποια "κακά" κορίτσια να σχολάνε απο ένα κουραστικό νυχτοκάματο... |
Εγω προσωπικα,ευχαριστω πολυ κοριτσια,αλλα δεν θα παρω...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγω προσωπικα,ευχαριστω πολυ κοριτσια,αλλα δεν θα παρω...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και όσοι υπόλοιποι πιστοί.... mick206? ![]() |
Σύνολο ψήφων 17!!!!!
εύγε !! είμαστε μακράν η συντριπτική μειοψηφία!!!!!! |
Η άποψή μου πάντα ήταν ότι το κλαμπ πρέπει να οργανώνει τουρ σε νεκρές περιόδους για να μην:
1. μποτιλιάρουμε από τον πολύ κόσμο 2. μας πιάνουν τον κώλο στις τιμές(σε άλλη περίπτωση θα είχαμε έκπτωση λόγο ατόμων, αλλά σε φουλ περιόδους δεν μας έχουν ανάγκη) |
Τί ψάχνεις να βρείς Πανούλη μου; ![]() |
ady έγραψε: | ||||
Τους 613 εγγεγραμμένους.... Είμαι υπερβολικός; Ναι, είμαι. Πόσους να πω; Τους τετρακόσιους; Τους τριακόσιους; Τους διακόσιους; Τους εκατό; Έχει δίκιο ο Πάνος και είμαι μαζί του όχι τόσο στη (μη) συμμετοχή στα tours, όσο στη γενικότερη (μη) συμμετοχή. Για να δούμε τι θα κάνει ο λέοντας στις 3 Νοεμβρίου; Θα παραμείνει βασιλιάς ή θα τον φάνε το όρνια; |
Παιδιά γιατί μας χαλάτε το κέφι. Πιστεύω πως πάνω απ' όλα είμαστε μια καλή παρέα και έτσι πρέπει να παραμείνουμε.
Γιατί δεν προτείνεται μία ή δύο άλλες ημερομηνίες που να βολεύει όλους? Πολύ με στεναχωρείται. Τι σας έπιασε σήμερα ![]() Δεν θέλω τέτοια! Δεν θέλω τέτοια! Αντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά.... ![]() |
Γιατί δεν προτείνεται μία ή δύο άλλες ημερομηνίες που να βολεύει όλους?
Πολύ με στεναχωρείται. Τι σας έπιασε σήμερα ![]() |
Αδριανάρα μου!!! σε πάω,
...ο γραπτός και ο προφορικός σου λόγος απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους.... Ο πρώτος έναντι του δεύτερου, εκτός του ότι υ π ά ρ χ ε ι , είναι και γεμάτος ένταση και δύναμη σαν τα καλογυμνασμένα σου μπράτσα όταν είσουν νέος..... Στα "live" τα χαλάς αλλά δεν πειράζει γιατί τέτοιος λόγος σε συνύπαρξη με τέτοια φάτσα θα με έριχνε knock out από το πρώτο λεπτό φιλούρες |
Τίποτα σε Joe Cocker θα παίξει?Με το ανάλογο χορευτικό από τα κορίτσια,βεβαίως βεβαίως... ![]() You can leave your hat on.... για τα καπελάκια (τα κλαμπίσια) θα φροντίσουμε να είναι διαθέσιμα... ![]() |
Στα "live" τα χαλάς αλλά δεν πειράζει γιατί τέτοιος λόγος σε συνύπαρξη με τέτοια φάτσα θα με έριχνε knock out από το πρώτο λεπτό |
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------- Και εγω στην αρχη ειμουνα διστακτικος αλλα σιγα σιγα μου εφυγαν ολα αυτα τα ψυχολογικα και καταφερα οταν μιλαω για το κλαμπ να ειναι σαν να μιλαω για την οικογενεια μου και οταν γραφω εδω μεσα να αισθανομαι σαν το σπιτι μου. |
Εγω απορω πως και δεν μπλεκετε στον υπνο του με τα μαλλια του να παθει και τιποτα.Φαντασου Χρησταρα σε καμια αναρροφηση στον υπνο του να καταπιει την κοτσιδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aπό που προκύπτει ότι επειδή δύο μέλη του club πολύ πιθανόν να μην μπορέσουν να έρθουν, θα αναβληθεί το tour? |
ΜΙΑ φορά βρε... μία μόνο έκανα το τραγικό λάθος να σε υπερασπιστώ και μου το γυρνάς στα μούτρα huh? ![]() |
Εγώ φταίω που έκανα ότι μπορούσα μπας και καταφέρεις να έρθεις μαζί μας στο touring.... ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!! ![]() ![]() (hey.... κάπου το 'χω ξαναπεί αυτό... ![]() ![]() |
Φάινεται πως πιο πολύ μου πάει να μαλλιοτραβιέμαι μαζί σου... ![]() ![]() ![]() Πάμε λοιπόν ξανά...... στα όπλαααααααα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... άι σιχτίρ τελικά |
Ήδη δύο από τους βασικότερους "παίκτες" της παρέας που ονομάζουμε 206club μάλλον δεν θα μπορέσουν να έρθουν.... Είπαμε πλειοψηφία-πλειοψηφία αλλά τι σόι "παρέα" θέλουμε να ονομαζόμαστε αν δεν μας ενοχλεί που κάποιοι αγαπημένοι και "κλασικοί" φίλοι μας δεν μπορούν να ακολουθήσουν? ![]() |
Εγώ μετράω και ξανα μετράω τα ονόματα, αλλά πάνω από 40-50, δεν τα βγάζω!!!!!! |
...πολλά και σοβαρά πράγματα.... |
Αχ, να δούμε εσένα πότε θα σε δω.....
Να σε δω θέλω, όχι να σε γνωρίσω, γιατί νιώθω ήδη ότι σε γνωρίζω.... Μα να είσαι 50 μέτρα πίσω μου (στον Πλαστήρα), και να μου τη σκάσεις !!!!!! Μου στοίχησε.... ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||||
Σύνολο ψήφων 17!!!!!
εύγε !! είμαστε μακράν η συντριπτική μειοψηφία!!!!!!
|
douf έγραψε: |
1-2 Νοεμ. γιατί εκτός της γιορτής μου στις 26, στις 25 πρέπει να πάω στο γάμο μου, οπότε αν δεν ταιριάξει καλά να περάσετε. |
Βρε Άντα μου, στο 1ο touring πήγα ξέροντας 3 μόνο άτομα.
Εκεί γνώρισα άλλους 15 και πέρασα φανταστικά !! |
![]() ![]() ![]() Πρέπει να είναι βαρειά άρρωστη ![]() Πάσχει από κρίση ειλικρίνειας... ![]() |
Θα μου βάζει σκυλοτραγουδάκια του στυλ "μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι" ![]() ![]() Καλά το υποπτεύθηκα ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα ![]() ![]() |
Άααααα... καλάάάάάααααααααααα... μια χαρά είναι ![]() ![]() Τζάμπα ανησύχησα ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Είναι ανπιστέπσταμπλ!!!!!! ![]() ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πήρα ένα καφάσι ντομάτες και περιμένω να σαπίσουν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είναι ανπιστέπσταμπλ!!!!!! ![]() ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πήρα ένα καφάσι ντομάτες και περιμένω να σαπίσουν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Το ρεπερτόριο της cd-συλλογής που θα έχουμε μαζί εγώ και η Όλγα (και όσοι υπόλοιποι πιστοί.... mick206? ![]() ![]() |
Τώρα που είδα το τζάκι... τι θυμήθηκα!
Κύριοι διοργανωτές, προφανώς έχετε ήδη υπόψη σας το σπίτι που θα μείνουμε. Και ερωτώ: θα μπορέσουμε να το κλείσουμε όλο για την πάρτη μας; Να μπορούμε να ξενυχτήσουμε, να πιούμε, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε κρυφτό, σφαλιάρες, ή ό,τι μας κατέβει ρε παιδί μου! Άμα γουστάρουμε να το κάψουμε το παλιοαρχοντικό! Μη μας ξενερώσουν τίποτα σωβρακάνθρωποι 60 και άνω που θα πέφτουν για ύπνο απ' τις 10... |
... αναμένονται ραγδαίες εξελήξεις στο θέμα του εν λόγω touring. ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
Θα σας φερω κουραμπιεδες και θα μοιρασω απο εναν στον καθενα σας για να τους ξεσκονιζετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Προς Μικε και Λιανα.Δεν θα αντεξετε στα σφυνακια κοντρα μαζι μου.Σας βλεπω να κυλιεστε κατα'η σαν τα χταποδια οξω απ το νερο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πως βλεπω να μην ερχομαι στο τελος |
Sidobre έγραψε: |
Αει ρε, και στα ποτά όπως και στο αυτοκίνητο είσαι... Φάτε μάτια ψάρια και από κοιλιά.... |
Προς Μικε και Λιανα.Δεν θα αντεξετε στα σφυνακια κοντρα μαζι μου.Σας βλεπω να κυλιεστε κατα'η σαν τα χταποδια οξω απ το νερο ![]() |
Προς Τασο:Θα φας καλα εσυ μην σε νοιαζει.Αντε να τσιγαρι'ς τον χαλβα ![]() |
......Λεπόν!
Επειδή τα ξέρουμε όλα αυτά (τι νομίζεις ![]() ![]() ![]() ... αναμένονται ραγδαίες εξελήξεις στο θέμα του εν λόγω touring. ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Nαι καλά, από λόγια τρελοκοζανίτη έχουμε μπαφιάσει! Είπαμε, το "κουβαδάκι" σου και σε άλλη παραλία :Ρ Ε,ρε μπαλντάς που έχει να πέσει!!!! |
Lord Cypher έγραψε: |
Εν τω μεταξύ ,αν το προσέξατε η διδα Bloom βάζει τα posts το ένα κάτω από το άλλο ώστε να μετριούνται σαν 2 και να παίρνει αστεράκια τσάμπα ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Προς ΜΙΚΕ:Ασε αγορι μου.Εσυ εισαι απο τωρα τουμπερλεκι.Παρε και ορο μαζι σου και μια πιπιλα ![]() ![]() ![]() |
Σας εχω μια εκπληξη την οποια δεν θα την πω τωρα.Αυτο που μπορω να σας πω με σιγουρια ειναι οτι θα τσιριζετε και θα πιασετε ολοι σας ψηλα μεροι πανω απο το πατωμα.Θα ειναι ενα τουρινγκ στο οποιο θα φερω και εγω ενα ζωακι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ |
Σας εχω μια εκπληξη την οποια δεν θα την πω τωρα.Αυτο που μπορω να σας πω με σιγουρια ειναι οτι θα τσιριζετε και θα πιασετε ολοι σας ψηλα μεροι πανω απο το πατωμα.Θα ειναι ενα τουρινγκ στο οποιο θα φερω και εγω ενα ζωακι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ |
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ |
Θα τη βγάλεις και θα τη σέρνεις;; |
Xε χε τι μου θυμίζουν όλα αυτά...
...... θα ξέρετε καλά ότι, ώς καλοί γαλάτες, μετά από κάθε περιπέτεια, μαζευόμαστε στο τέλος σε ένα τραπέζι τρώγοντας (μιαμ... γουρουνόπουλα!) και συζητώντας τις περιπέτειες που ζήσαμε... Ε, ναι λοιπόν (αυτό εννοούσε και ο Χρήστος) ότι μετά από κάθε "περιπέτεια" θα κάτσουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, με τον πιο καλό τρόπο, το "τέλος" (ή την αρχή αν θέλετε) των περιπετειών μας... |
![]() Mais alors, ne pas oubliez S I D O B R I X !!! Le Chef du village !!!! |
Πανο....τωρα με αυτο τι θες να μας πεις δηλαδη ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Α ρε μπαγασα Νικο ποσα ξερεις απο Γεωγραφία....
Δεν μου λες?Και εκει κοπανα εκανες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Γλυκέ μου δρυίδη... Να δεις τι δωράκι σου κάνω αυτή την στιγμή! ![]() |
Darliiiiiiiiiiiiiiiing μου λατρεία μου καμμένη μπαταρία μου ![]() Όταν θα είμαστε εδώ: ![]() Βρίσκεις ότι μπορείς να βγείς με ένα κασσετόφωνο και να αρχίσεις τα γνωστά σκυλοτράγουδακια ![]() ![]() ![]() Πάει με το κλίμα ![]() |
![]() |
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν ξέρει. ![]() Το παιδί αριστερά-αριστερα που λες φίλτατη-Darliiiiing είναι ο φοβερός και τρομερός Micho, έτσι για να μαθαίνεις πέντε πράγματα. ![]() |
Και πρόσεξε γιατί μετά από άγρια ποτοποσία πάει μία σουπίτσα που σου φτιάχνει στομάχι σου φτιάχνει τα πάντα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε Χρήστο, πες στην Αντούλα ότι στην εν λόγω φωτογραφία πίνουμε ακόμα καφέ. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Πώς μπορώ να ακυρώσω την ψήφο μου για 1-2;;;;;;;;;;;
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ!!!!!!! ![]() ΨΗΦΙΖΩ 25-26... εεεεεεεε 25-28 ήθελα να πώ!!!!!!!! ![]() Γίνεται;;;; ![]() ![]() ![]() |
Φαε σ..τα τωρα για να μην πω κακουλια ![]() ![]() |
Αποφάσισε βρε Φίλτατε τελικά τι θα με κάνεις ![]() |
Πώς μου το είπες εκείνο το πετυχημένο χτες?... Να παχύνω και λίγο μήπως γίνω "πιο φιλική προς το χρήστη"??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Σκ@τ@ ε;; ![]() ![]() Ρε αϊ σιαπέρα! ![]() ![]() Μπορεί στο Πήλιο να μην έχει νερά αλλά θα σου κάνουμε με τον Πέτρο πατητές στα... χιόνια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδιά, ημ/νια τελικά καταλήξαμε;;;
Εγώ παρόλο που είχα πεί για 25-26, μου κάθετε καλύτερα 1-2 Νοεμβρίου. |
seridim έγραψε: | ||
Γιώργο απ' ότι βλέπω ούτε σε ημερομηνία θα καταλήξουμε ούτε στο αν τελικά πραγματοποιηθεί το touring |
micho έγραψε: |
θα γινει θα γινει!
εχουμε εναν ολοκληρο μηνα μπροστα μας! |
Θα γίνει, θα γίνει!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εδώ θα μου επιτρέψετε να γελάσω και εγώ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μη με ρωτήσετε γιατι... όποιος με ρωτήσει θα το πληρώσει... ![]() ![]() |
To touring στο Πήλιο αναβάλεται για τις 22- 23 Νοεμβρίου ή τις 29-30 Νοεμβρίου.
|
Εγώ θα έλεγα για 29-30.... Είναι ιδανική ημερομηνία δεδομένου ότι στις 29 έχω και γενέθλια... Να το γιορτάσω με φίλους τουλάχιστον... ![]() |
KAI EΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ 29-30 ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ.......!!!!!!!!!!!! ![]() |
Lord Cypher έγραψε: | ||
ΕΓΩ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||||
Μην αγχώνεσαι,θα μαζευτούμε να πάνε... ![]() |
ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΘΗΝΑ... ![]() ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ!!ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ... Ή ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... ![]() ![]() ![]() |
Σε ρεμπετάδικο την παλεύω... Ντριγκι ντριγκι και μεζεδάκια...
Αλλά στους καραγκιόζηδες στα μεγάλα κέντρα δεν πατάω.... |
Ή ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... [/b]![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Χε! Χε! Μήπως θα έχω άδεια τότε; Λέω.. μήπως; ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Kαλά εδώ έχουμε την δήλωση της χρονιάς...
|
Miltellas έγραψε: |
Χε! Χε!
Μήπως θα έχω άδεια τότε; Λέω.. μήπως; ![]() ![]() ![]() |
Σας ευχαριστώ! ![]() Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην σας απογοητεύσω... ![]() |
pezomania έγραψε: | ||
XA XA, Εύχομαι αυτη τη φορά να έχεις χάσει κανα κιλό, γιατί εγώ έρχομαι ελαφρομένως ![]() ![]() ![]() |
Μιλτο μην ξεχασεεις να παρεις και τα κοντομανικα μαζι σου.Σου εχω και εγω ενα δωρακι κατευθειαν απο την PEUGEOTSPORT Γαλλιας ![]() |
flouri2003 έγραψε: |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 1-2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Κ Ο BYRON ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. |
OLGA έγραψε: | ||
Μάλλον πρέπει να διαβάσεις και λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα ..... Οι ημερομηνίες έχουν αλλάξει... ![]() |
! Το μυαλό μας όμως έχει πάει ήδη εκεί και σας περιμένει! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Που εισαι και δεν σε βλεπω ρε μεγαλε ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Θα είμαστε στη φύση... |
Εγώ θέλω ένα δωμάτιο δίπλα στον Κωνσταντίνο γιατί έχουμε ασορτί πυτζάμες....
Το τάβλι δεν θα το φέρω....Τουρ και τάβλι δε λέει.....Άμα δει τάβλι ο Πανοδούκας στο Πήλιο, θα μου το φορέσει γραβάτα..... Θα είμαστε στη φύση, θα έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε..... |
psaraCS έγραψε: |
Θα ηταν ωραια να ερχόμασταν και εμεις απο την Κυπρο, αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο ![]() Απο όλους τους peugeot-lovers εδω στην Κύπρο ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!! ![]() |
Ήθελα κι εγώ Πήλιο.... ![]() ![]() ![]() |
Ήθελα κι εγώ Πήλιο.... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Μωρό μου γιατί ![]() Σκοπεύεις να μην έρθεις ![]() Μήπως να στείλουμε τον Νίκο να σε φέρει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||
Θες να 'σαι σίγουρος ότι δεν θα 'ρθω ε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Για βαστα ρε αλάνι...............Γιατι δηλαδη τι σου εκανα ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||||||
ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα να με πάρεις τότε ρε μάστορα! (αλάνι... άκου αλάνι! τέτοια λες και μας διώχνεις τα τυχερά!) |
Αφου γραφεις αιδιες τι να κανω |
pduke έγραψε: | ||
Μεγάλε, μπορείς να βάζεις τόνους και διαλυτικά γιατί δουλεύουμε και δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε "αιδίες" και άλλα ζουμερά φρουτάκια πρωινιάτικα!!!!! |
Εγωω σε διωχνω τα τυχερα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nαι λες και το μυαλό σου πάει πίσω παλιομπαγάσα! |
χμ... θα το θυμάμαι... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mε εκπλήσεις!!!!!!! Μπορείς και θυμάσαι κι'όλας???? Τσκ τσκ τσκ... τι σου κάνει η επιστήμη! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά είμαστε μια πολύ ωραία παρέα είμαστε...
(Ας γράψω και εγώ καμιά μαλ***α να περάσει η ώρα, να έρθει το αύριο για να πάω................Θεσσαλονίκη) |
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά είμαστε μια πολύ ωραία παρέα είμαστε...
(Ας γράψω και εγώ καμιά μαλ***α να περάσει η ώρα, να έρθει το αύριο για να πάω................Θεσσαλονίκη) |
"Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!" ![]() ![]() Ντίνος Ηλιόπουλος |
GIANNIS206 έγραψε: |
Ποιος ady ανεβαίνει πάνω πάνω?Δώσε λεπτομέρειες!! |
Ποιος ady ανεβαίνει πάνω πάνω?Δώσε λεπτομέρειες!! |
ady έγραψε: | ||
Υπάρχει κι άλλος ady ; Ανεβαίνω πάνω με την Έμυ και άλλα δύο φιλαράκια σήμερα το βράδυ και την Κυριακή το μεσημεράκι επιστρέφω. Ο λόγος του ταξιδιού είναι για καθαρά καταναλωτικούς σκοπούς (λέγε με ΙΚΕΑ). Ίσως είναι η τελευταία φορά που ανεβαίνω για αυτόν το λόγο (φτιάχνεται ΙΚΕΑ κοντά στο Ελ. Βενιζέλος). Έχω όμως πολλούς άλλους λόγους για να ξανανέβω στη Σαλονίκη ![]() |
Πεταξου τσααακ.......και μεχρι την Βεροια.Κερναω καφε ![]() |
ady έγραψε: | ||
Άμα ήμουν μόνο με την Έμυ θα το έκανα. Με τους άλλους δύο φίλους χλωμό το βλέπω γιατί θέλουν να δουν λίγο τη Σαλονίκη (ότι προλάβουν). Το κέρασμα δεν το ξεχνάω, Νικόλα. Θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. |
TED έγραψε: |
παιδια και γω μεσα για 1-2 /11 .Ολγα για σκι ψιλοχλομο σε βλεπω με τον καιρο που κανει !!αλλα δεν ξανακανουμε μια εκδρομουλα μεχρι την αραχοβα οταν ασπρισει σιγα για το κλαμπ μας ολα ειναι διπλα !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
..να πω την αμαρτία μου ήρθα Σαλονικα Σάββατο βράδυ, είδα και "τους ωραίους της Σαμοθράκης), πέθανα στο γέλιο και το μεσημέρι γύρισα.. είχαμε και το γάμο.. ![]() |
Κουτσομούρα έγραψε: |
Tέτοια ώρα σε ένα μήνα ακριβώς από σήμερα... θα καταφθάνουμε Πήλιο παίδες!! ![]() ![]() ![]() |
ΧΡΥΣΣΣΟ ΜΟΥ έγραψε: |
Μ ελικόπτερο θα έρθουμε χρυσό μου...... ![]() |
Θέλω να φωνάξω! Να βγάλω μια κραυγή να ακουστώ μέχρι την Ορεστιάδα και την Κρήτη! ![]() ![]() |
....στα ζεϊμπέκικα του Vaggelis... |
Vaggelis έγραψε: | ||
Τέλος πάντων, αν έρθουμε στο κέφι, ρίχνουμε και δυο-τρεις στροφες αν θέλεις.... |
και μην πεί κανείς τίποτα για βούρτσες και ... τον έφαγα!!!! ![]() ![]() |
Ποιός Βαγγέλης έριξε ζεϊμπέκικο στο γάμο του Τάσου; ![]() Δεν ήσουν εσύ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μην πεί κανείς τίποτα για βούρτσες και ... τον έφαγα!!!! ![]() ![]() |
Τελικά ο tequila-man και μασκότ του club mick206 εκτός απροόπτου θα είναι μαζί σας(μαζί με τεκίλες φυσικά! ) και θα τα τσούζει στην ταβέρνα του PoLiThS,θα παραστεί στα μαθήματα οδήγησης και σύγκρισης των αμορτισερ του καρντάση Miltella,στα απέραντα ταξίδια ανα την Ελλάδα της ccΛιάνας,στις αμπελοφιλοσοφίες της Άντας,στον παστουρμά του Αδριαννού και του ΠανοΔούκα μας,στις αργοπορίες του Φορουμάρχη μας,στις καγκουριές του p206Mike και των υπόλοιπων παιδιών,στα φαγοπότια των Γαλατών φίλων του Sidobre,στα μαθήματα περί γυναικών απο τον Teoman,στα ελληνικά τραγούδια και στα φοβερά στραφταλάκια της Όλγας που την κάνουν Θεά,στις πίτσες του Κωνσταντίνου,στα ζεϊμπέκικα του Vaggelis και φυσικά στον christhehealer που θα εξηγεί το πως πίνουν κάνα μπουκάλι Johnnie χωρίς να πάθεις τίποτα και το πρωί να ξυπνάς γεμάτος κέφι και ζωντάνια... ![]() |
Ναι παίδες! ![]() ![]() Τελικά ο tequila-man και μασκότ του club ![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω αν ετοιμάζεστε ή έχετε ετοιμαστεί ήδη ψυχολογικά γι αυτό το tour αλλά κάτι μου λέει οτι αυτό το tour θα μείνει στην Ιστορία! ![]() ![]() Θέλω να φωνάξω! Να βγάλω μια κραυγή να ακουστώ μέχρι την Ορεστιάδα και την Κρήτη! ![]() ![]() |
Nα ρωτησω παλι ποτε φευγουμε για πηλιο ? η εχω καταντησει αηδια? ![]() ![]() ![]() Η ψηφοφορια πανω τι ρολο βαραει ? ![]() Αντε μια φορα ειπα να ερθω και γω και πατε να μου ξεφυγετε ε? ![]() αν μαθω οτι φυγατε και δεν το ειπατε αχ θα σας κυνηγαω μεχρι τις πιστες (και δεν εχω και κανα γρηγορο αχ) Παιδια σοβαρα δεν θελω να το χασω παρτεμε μαζισας ![]() ![]() ![]() ο τελευταιος να γραψει ΘΟΔΩΡΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ και θα σας προλαβω!! ειπα το παραπονομου και ησυχασα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ααααχ παλιόπαιδο, θα με βάλεις να τη ζητήσω τελικά την άδεια...
κι αν απολυθώ... κι αν απολυθώ... ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ και της Όλγας παπαγάλοι!!! |
Τσόγλανοι, μου λείψατε... πολύ! |
ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡ? |
Nα ρωτησω παλι ποτε φευγουμε για πηλιο ? η εχω καταντησει αηδια? ![]() ![]() ![]() |
καλα που το ειπατε νωρις αλλιως |
Κατι αλλο τωρα μονο Σ.Κ θα παμε (απλα ρωταω για να εχουμε κατι να λεμε ! ![]() ![]() |
Dimip έγραψε: |
πλακα θα χει να το χασω για τις αλυσιδες... |
TED έγραψε: | ||
Κατι αλλο τωρα μονο Σ.Κ θα παμε (απλα ρωταω για να εχουμε κατι να λεμε ! ![]() ![]()
|
Ή στις 28 το βράδυ ή στις 29 το πρωί(πολύ πρωί όμως... ![]() ![]() |
Αυτά τα πρωινά να τα ξεχάσετε... (Καλομαθημένοι Νότιοι) Καλά ρε 'σεις θα χάσετε το βραδυνό το τζερτζελίδι; Δε λέει ... ![]() |
Ή στις 28 το βράδυ ή στις 29 το πρωί(πολύ πρωί όμως... ![]() ![]()
|
Ναι παίδες! ![]() ![]() Τελικά ο tequila-man και μασκότ του club ![]() |
Τώρα μπορούμε πχ. να ανακοινώσουμε πχ. ότι δεν θα πάρουμε κιθάρες μαζί... γιατί κάποιος δήλωσε ότι δεν τις ζητάω απλώς τις α-παι-τώ! ![]() ![]() |
Βρε καλώστηνα! Καλως ήλθες στο 206 Club, Λιάνα |
Αγαπητή ccΛιάνα με τη σειρά μου να σε καλως ορίσω στο club! |
Καλώς σας βρήκα !!! ![]() Ακριβώς ένας χρόνος από τότε που σας ανακάλυψα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές, για την ζεστή αγκαλιά σας, για τις συγκινήσεις, τα γέλια, τα δάκρυα, την αδρεναλίνη... Ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που μια search engine με έβαζε σ' ένα μαγικό internetικό παιχνίδι ...που εξελίχθηκε σε virtual insanity ...κι ήταν γραφτό να γίνει καταφύγιο Δεν ξέρω πόσο τυχεροί αισθάνεστε εσείς... δεν ξέρω αν βρήκατε εδώ μέσα μια παρέα, έναν πραγματικό φίλο, ίσως έναν έρωτα, μια ευκαιρία για απόδραση από τη ρουτινιάρα τη ζωή σας... Εμένα τούτος ο μικρόκοσμος με γεμίζει! Είναι το "μυστικό" μου... ένας ονειρεμένος παιχνιδότοπος! Κανείς απ' την πραγματική ζωή μου δεν μπορεί να πλησιάσει... δεν είναι χώρα για μεγάλους η χώρα του "ποτέ"... είναι αραξοβόλι για παιδιά μοναχικά, που θέλουνε να νιώσουν, να μοιραστούν, να δώσουν... Οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά μέχρι το 5ο touring... Ένα τιμόνι, ο δρόμος κι η λαχτάρα ν' αντικρύσω τα χαμόγελά σας... |
ΧΡΥΣΣΣΟ ΜΟΥ έγραψε: |
ρε εσεις οι Βορειοι πως γραφετε ετσι ![]() ![]() ![]() |
Καλώς σας βρήκα !!! ![]() Ακριβώς ένας χρόνος από τότε που σας ανακάλυψα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές, για την ζεστή αγκαλιά σας, για τις συγκινήσεις, τα γέλια, τα δάκρυα, την αδρεναλίνη... Ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που μια search engine με έβαζε σ' ένα μαγικό internetικό παιχνίδι ...που εξελίχθηκε σε virtual insanity ...κι ήταν γραφτό να γίνει καταφύγιο Δεν ξέρω πόσο τυχεροί αισθάνεστε εσείς... δεν ξέρω αν βρήκατε εδώ μέσα μια παρέα, έναν πραγματικό φίλο, ίσως έναν έρωτα, μια ευκαιρία για απόδραση από τη ρουτινιάρα τη ζωή σας... Εμένα τούτος ο μικρόκοσμος με γεμίζει! Είναι το "μυστικό" μου... ένας ονειρεμένος παιχνιδότοπος! Κανείς απ' την πραγματική ζωή μου δεν μπορεί να πλησιάσει... δεν είναι χώρα για μεγάλους η χώρα του "ποτέ"... είναι αραξοβόλι για παιδιά μοναχικά, που θέλουνε να νιώσουν, να μοιραστούν, να δώσουν... Οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά μέχρι το 5ο touring... Ένα τιμόνι, ο δρόμος κι η λαχτάρα ν' αντικρύσω τα χαμόγελά σας... |
Από την Παρασκευή το βράδυ και θα περιμένω με ανυπομονησία να έρθουν όλοι που με τον τρόπο τους θα βάλουν ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το όμορφο κόσμο που χτίσαμε όλοι μαζί. Και μέσα από αυτόν, να δουν τι μπορούν να κάνουν και στην υπόλοιπη ζωή μας! |
Θα σε πείραζε να σου έκανα παρέα και να τους περιμένουμε μαζί; ![]() ![]() Τελικά μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα ξεκινήσω και εγώ! ![]() |
Θα σε πείραζε να σου έκανα παρέα και να τους περιμένουμε μαζί; ![]() ![]() Τελικά μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα ξεκινήσω και εγώ! ![]() |
Αυτά τα πρωινά να τα ξεχάσετε... (Καλομαθημένοι Νότιοι) |
Βρε μπας και σου έμεινε κάνα ψυχολογικό, από το Σάββατο που σε βρήκα πρωϊνιάτικα ? ![]() |
Εδω και ο αλλος......και ελεγα θα ρθει δεν θα ρθει ![]() |
εσύ τι πετάγεσαι μετά από κάθε post ρε φίλε ? κριτή (της ΕΘΕΑ) πάνω από το κεφάλι μας σε βάλαμε ? μπαααα.... |
Ου ρε ![]() |
Για να το φιλοσοφήσουμε και λίγο |
Όλκιμος έγραψε: |
Έτσι όπως το πας θα είσαι από την προηγούμενη Δευτέρα εκεί..... ![]() |
Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ, όχι άλλο Μάρθα Βούρτση........ |
Παράθεση: |
Ο κάθε άνθρωπος Τάσο έχει ανάγκη απο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Παράθεση: |
Κανείς, πιστεύω, δεν είχε ποτέ την δυνατότητα να γνωρίσει τόσους πολλούς ανθρώπους, να μοιραστεί ιδέες, να μοιραστεί σκέψεις αλλά και συναισθήματα.
|
Τσού ρε Λάκη! ![]() ![]() Πίσω και σ'έφαγα! ![]() ![]() |
Λοιπον.....Θελω δωματιο με τσακουζι και στρωμα νερου.Αν και μου ερχετε ζαλη με τα νερα θα παρω δραμαμινες. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι λες πουλάκι μου το δωμάτιο με το τζακούζι είναι δικό μου ![]() |
Δεν χωράμε χρυσό μου έχω καπέλα δύχτια στραφταλάκια............ ![]() ![]() |
Tο άλλο δωμάτιο με το στρώμα νερού, jaccuzi και σάουνα το κλείσαμε στον Teoman να μείνει με τις ξανθιές, μελαχροινές και κοκκινομάλλες φίλες του, αλλά βγάλαμε το στρώμα νερού γιατί με τα νερά ζαλίζεται ο NIKOΣ στο δίπλα δωμάτιο. |
Καλά πουλάκι μου καλά θα σας φτιάξω εγώ ![]() εσένα και τον αλλο που θέλει να με βάλει στο κοτέτσι ![]() |
Τώρα αυτό που ετοιμάζουμε (όπως καλά έχει υποπτευθεί το Χρυσό μου) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mπορούμε να σοβαρευτούμε λίγο ??? |
Λοιπόν να μην τα ξαναπω με τα δωμάτια.
Έχουμε δύο δωμάτια με στρώμα νερού, jaccuzi και σάουνα. Tο ένα το είχα κλείσει για μένα και το χρυΣΣΣό μου, αλλά αφού θέλει να κοιμηθεί με τους άντρες της, της κλείσαμε το κοτέτσι στην απέναντι αγροικία. Tο άλλο δωμάτιο με το στρώμα νερού, jaccuzi και σάουνα το κλείσαμε στον Teoman να μείνει με τις ξανθιές, μελαχροινές και κοκκινομάλλες φίλες του, αλλά βγάλαμε το στρώμα νερού γιατί με τα νερά ζαλίζεται ο NIKOΣ στο δίπλα δωμάτιο. Tου οποίου το δωμάτιο αντί για κουνουπιέρα από πάνω έχει Rollbar για να κοιμάται και να ονειρευεται ότι οδηγά WRC. Kαι επειδή μπορεί να ροχαλίζει σαν εξάτμιση από WRC , του κλεισουμε την εισαγωγή με μαμίσιο φίλτρο. Mας ζητήθηκε από γνωστό σωματείο να κλείσουμε ένα δωμάτιο με 4 κρεβάτια για να κοιμηθούν όλες μαζί. Eπειδή δεν χώραγαν 4 κρεβάτια, βάλαμε από αυτά τα μικρά με τα καρφιά που κοιμούνται οι φακίρηδες. Για τον Mick206 και τον Dimip δεν κλείσαμε δωμάτιο γιατί ο ένας θα κάνει τον θαλαμοφύλακα και ο άλλος την έφοδο. Aνά δύο ώρες θα αλλάζουν ρόλους, για να μην βαριούνται. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||
Συγνώμη ετσι; Εσύ αυτό εδώ...
το αποκαλείς σοβαρότητα; ![]() ![]() ![]() Και για να παίξουμε και λιγάκι και την κολοκυθιά... ![]() Γιατί να κάτσω εγώ θαλαμοφύλακας και να μην κάτσει.... εεεεεεε... χμμμ.... ΕΣΥ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||||
mick206: ΑΛΤ! ΤΙΣ ΕΙ; dimip: ΕΦΟΔΟΣ mick206: ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΕΦΟΔΕΥΩΝ mick206: ΑΛΤ! ΣΥΝΘΗΜΑ dimip: PEUGEOT mick206: ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ dimip: 206 CLUB mick206: ΠΡΟΧΩΡΕΙ ! mick206: < ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!> dimip: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΔΕΚΑΝΕΑ; ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ; mick206: ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕΕΕ! dimip: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕ ; mick206: ΗΣΥΧΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕΕΕ! dimip: ΓΙΑΤΙ ΤΑ 206 ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ; mick206: ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ ΕΕΜΜ, ΕΕΕ.. ΕΙΝΑΙ ΤΑ 206 ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ..ΕΓΔΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ. dimip: ΧΜΜΜ Ε ΚΑΙ ;; mick206: Ε ! ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙΙΙ... dimip: ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΚΑΝΕΑ ; ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΙΧΗΣΜΕΝΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΜΠΑΝΑ. ΑΚΟΥΣΕΣ;; mick206: ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕΕΕ! dimip: ΤΟ 206 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟ ;; ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ; Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ ! ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ! ΑΚΟΥΣΕΣ; mick206: ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕΕΕ! dimip: ΩΠ! ΤΙ ΒΛΕΠΩ ; ΑΚΟΜΒΙΩΤΟΣ ;; mick206: ΕΕΜΜ..ΕΕΕ dimip: ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΚΑΝΕΑ! mick206: ΜΑΛΙΣΤΑ ! dimip: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ; mick206: <ΤΟ ΔΙΝΕΙ> dimip: ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑ! dimip: ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΔΕΚΑΝΕΑ! ![]() ![]() ![]() |
αλλά βγάλαμε το στρώμα νερού γιατί με τα νερά ζαλίζεται ο NIKOΣ στο δίπλα δωμάτιο.
Tου οποίου το δωμάτιο αντί για κουνουπιέρα από πάνω έχει Rollbar για να κοιμάται και να ονειρευεται ότι οδηγά WRC. Kαι επειδή μπορεί να ροχαλίζει σαν εξάτμιση από WRC , του κλεισουμε την εισαγωγή με μαμίσιο φίλτρο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: |
Δημητρη,να δω τι θα σου κανει ο Μιχαλης σε 2 ωριτσες που θα τον αλλαξεις... ![]() |
Καλά πουλάκι μου καλά θα σας φτιάξω εγώ ![]() εσένα και τον αλλο που θέλει να με βάλει στο κοτέτσι ![]() Τώρα αυτό που ετοιμάζουμε (όπως καλά έχει υποπτευθεί το Χρυσό μου) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπαρντον τωρα δηλαδη..........Αλλα ξεχασες τον Mr glf ο οποιος εχει ασχημο υπνο.Σχεδον κοιματε ορθός.Αυτον τι θα τον κανουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Y.Γ.Θα σας φτιαξω εγω χεχεχεχε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ολα καλα ρε παιδια.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ![]() ![]() ![]() |
και θα πρέπει να καταβληθεί στον λογαριασμό του Ξενοδοχείου (o οποίος θα δημοσιευτεί σύντομα) προκαταβολή 30 ευρώ αναγράφοντας πάνω στην απόδειξη της Τράπεζας το όνομά σας και το "206 Club". |
Καλά ρε!!! Εσύ μου φαίνεται σκέφτεσαι ακόμα τα δίχτυα και την πλάκα που θα μας κάνεις για να μας κοπεί η περίοδος.... ![]() ![]() ![]() Δεν βλέπεις εδώ τι γράφει;;;
Θα σου πέταγα καμιά ντομάτα να ξεστραβωθείς αλλα δεν θέλω να γεμίσω το topic με βλακείες... Άιντε! ΞΥΠΝΑ!!! ![]() ![]() |
Εγώ φιλαράκι, όπως το είπες.. ξεβιδώνο το δεξί bucket από το 106, το παίρνω μαζί μου στο δωμάτιο, φοράω το κολλάρο και κάνω κάτι ύπνους... άσε που στρώνει και η μέση και αντέχω τη θέση με τις ώρες ![]() |
Αντώνης έγραψε: |
θα ειναι κανεις αλλος απο πανω? |
Pughell έγραψε: |
Αν κατσει η φαση θα κατηφορισω και εγω αρκει να μην ειναι το αμαξι στο συνεργειο...Ετσι και αλλιως,ομως αν ερθω,θα φυγω απο Θεσ/νικη το Σαββατο κατα τις 3 γιατι μεχρι τις 2μιση δουλευω... ![]() |
Ελατός έγραψε: |
I got the key to the highway
Billed out and bound to go. ![]() |
Billed out and bound to go. ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αγορίνα μου!! ![]() Δεν θα πίνουμε-δεν θα καπνίζουμε! ![]() Μόνο παστουρμά θα τρώμε... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αγορίνα μου!! ![]() Δεν θα πίνουμε-δεν θα καπνίζουμε! ![]() Μόνο παστουρμά θα τρώμε... ![]() ![]() ![]() |
ΧΟΣΕ ΚΟΠΑΝΟΠΑΠΑΡΟΣ έγραψε: |
Eσυ ρε φιλαρακι γιατι μας εχεις φτυσει ετσι τον τελευταιο καιρο? |
Ελατός έγραψε: | ||
πήρες κανά τηλέφωνο μωρή παράνομη εταίρα που αλλάζεις ονόματα σαν στριγκάκια μη σε πιάσουν οι μπάτσοι |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aκου ΧΟΣΕ ΚΟΠΑΝΟΠΑΠΑΡΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατι ρε πηρες εσυ και δεν με βρηκες ![]() |
Ελατός έγραψε: | ||||||
Όχι, δεν πήρα , αλλά σε βρήκα, για την ακρίβεια ακόμα σε βρήσκω.....και για να είμαι πιο σαφής, ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΙΟΛΑΣ, θα σου βάλω τα πίσω δισκόφρενα στον κ....λο για να τα κάνεις αεριζόμενα |
p206mike έγραψε: |
18 + ΣΗΜΕΡΑ............... |
και με ρωμαϊκά όργια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για όσους ξέρουν τι εννοώ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
για όσους ξέρουν τι εννοώ... ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||||
Πώπω! Πάλι θα μπαίνω σε διαδικασίες να εξηγώ! Και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιι ![]() Που λές Νικολάκη το "ρωμαϊκό όργιο" είναι ένα πιάτο με πολλά καλούδια μέσα(όπως γουρουνόπουλο,τυριά,λουκάνικα κτλ.) που παραγγέλθηκε στην μπυραρία που πήγαμε την Παρασκευή... Τώρα άμα εσύ νόμιζες κάτι άλλο(τί άραγε;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα αυτό
![]() ![]() ![]() |
Λέγοντας Τρίτη, εννοούμε αύριο (Τρίτη 11/11/03) ή μέχρι την επόμενη Τρίτη 18/11/03 ;;;;; |
Εγώ το δήλωσα πάντως ![]() ![]() ![]() Έτσι και εμφανιστεί βιντεοκάμερα στο Πήλιο, την ώρα που θα έχει τραγούδια και χορούς, αυτομάτως αι κιθάραι μπαίνουν στην θήκη τους και περνάμε μια υπέροχη βραδυά δίπλα στο τζάκι μιλώντας για φιλτροχοάνες. ![]() |
Γιατί ρε σεις,τί κακό έχουν οι φιλτροχοάνες??? ![]() |
Billed out and bound to go. |
...και με ήλιο!!! Πολύ ήλιο... ![]() ![]() ![]() για όσους ξέρουν τι εννοώ... ![]() ![]() |
Εγώ το δήλωσα πάντως ![]() ![]() ![]() Έτσι και εμφανιστεί βιντεοκάμερα στο Πήλιο, την ώρα που θα έχει τραγούδια και χορούς, αυτομάτως αι κιθάραι μπαίνουν στην θήκη τους και περνάμε μια υπέροχη βραδυά δίπλα στο τζάκι μιλώντας για φιλτροχοάνες. ![]() |
Μόλις ενημερώθηκα απο το SNOW REPORT
Εχει χιονίσει στο χιονοδρομικό του Πηλίου 15 εκ. φρεσκο χιόνι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μόλις ενημερώθηκα απο το SNOW REPORT
Εχει χιονίσει στο χιονοδρομικό του Πηλίου 15 εκ. φρεσκο χιόνι ![]() ![]() ![]() ![]() |
και ξέρεις σε ποιόν θα το πετάξω ![]() ![]() ![]() |
Πως θα με νταντέψεις δηλαδή ![]() Αν είναι να πέσω ΤΥΧΑΙΑ ![]() |
Διασπάστηκε από την κυρίως ανακοίνωση για να την βρίσκουν όλα τα μέλη εύκολα και γρήγορα. |
που είσαι εσύ καλέ και είχα αρχίσει ν ανησυχώ
Μιχάληηηηηηηηηηη ο Θοδωρής με απειλεί ![]() ![]() ![]() Χιονίζει Χιονίζει ![]() |
που είσαι εσύ καλέ και είχα αρχίσει ν ανησυχώ |
Διάβασες Τεο θα έχω δίπλα μου τις ειδικές δυνάμεις ![]() ![]() |
Kαλά μας το είπες 10 φορές το καταλάβαμε ![]() έπρεπε να το γράψεις κιόλας Βιντεοκάμερα θα έχει μόνο στο δωμάτιο ![]() |
Τι λες χρυσσσσσό μου που δεν θα εμφανιστεί βιντεοκάμερα στο Πήλιο!! ![]() Εδώ ορισμένοι συνοδηγοί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τάσο ο αριθμός λογαριασμου είναι
314 00 232 0000 118 σου λείπει 1 μηδενικό |
christhehealer έγραψε: | ||
Ναι Darliiiiiiing στην διαδρομή μπορείς να τραβάς όσο θέλεις. Όταν θα σε σουβλίζω μπορείς να τραβάς όσο θέλεις. Το βράδυ στο σαλόνι διαλέγεις. Ή κιθάρες ή βιντεοκάμερα. Εσύ αποφασίζεις μαζί το υπόλοιπο τρίο στακαστρούκα ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kαλά μας το είπες 10 φορές το καταλάβαμε ![]() έπρεπε να το γράψεις κιόλας Βιντεοκάμερα θα έχει μόνο στο δωμάτιο ![]() |
μην τρελαθουν ομως οι 16αρηδες και κυνηγιουνται παλι... ![]() |
μην τρελαθουν ομως οι 16αρηδες και κυνηγιουνται παλι... ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||||
Για προσωπικές λήψεις εννοεί το κορίτσι βρε Νίκο, που δήθεν δεν κατάλαβες και θέλεις και εξήγηση... ![]() Ούτε μία οξεία δεν σου ξεφεύγει... ![]() |
Άααααντε καλέ... που τα είδες αυτά; ![]() ![]() ![]() |
Dead line για την προκαταβολή είναι.. |
Eδώ το καλό Xρυσό Kουφέτο!!!! Διαλιέχτεεεεεεεεεεε!!!!!!!! Kαι με προίκα έχω λέγετεεεεεεεεεε!!!!!!!!
|
Χθες μου ηρθε e-mail που ελεγε για deadline την αλλη Τεταρτη.Τελικα τι ισχυει;;;Παρασκευη ή Τεταρτη; ![]() |
Καταφέραμε και δώσαμε παράταση μέχρι την Τετάρτη γιατί ο κόσμος πληρώνεται την Παρασκευή ή την Δευτέρα και να έχει και χρόνο να το σκεφτεί Σ/Κ. ![]() |
ακη το καλυτερο... εχουμε και εμπειρια πια!
και με βροχες και με χιονια μην τρελαθουν ομως οι 16αρηδες και κυνηγιουνται παλι... ![]() |
shark_zak έγραψε: |
θα φυγει κανεις το σαββατο ![]() ![]() ![]() |
micho έγραψε: | ||||
lia μετα το περσυνο θα χεις γινει και αστερι στο βαλε βγαλε αλυσιδες! που μακαρι να μην μας χρειαστει και φετος..... |
jimos έγραψε: |
ελα ρε η κοζανη θα κατεβει στο βολο |
Εγώ πέρσυ μάτι έπερνα... |
Ζαχαρία αυτό το τόπικ... http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2171 δεν το έχεις διαβάσει;; ![]() Ολόκληρος τζερτζελές γίνεται!! ![]() Διάβασέ το απο την αρχή και θα καταλάβεις αν θα έχει συμμετοχές το Σάββατο... ![]() Εγώ δεν χορταίνω να το διαβάζω... ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστω ενθερμα οσους Θεσσαλονικεις μου απαντησαν! ![]() |
Ευχαριστω ενθερμα οσους Θεσσαλονικεις μου απαντησαν! ![]() |
Και ο Βόλος που θα πάει;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εν τω μεταξύ κάποιοι/ες μπορεί να χάσουν τον ύπνο τους με μερικά πράγματα που έμαθα... ![]() ![]() ![]() ![]() ή να είναι πολύ βαρύς ο ύπνος που ρίχνουν και να ρίχνουν και κάνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λέμε τώρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άμαν αυτοί "οι δίμετροι"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παρασκευη μαλλον και εμεις!
Βουλα - Βαγγ να το κανονισουμε κατα τις 5 με 6 το απογευμα? |
Ephi έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παρασκευη μαλλον και εμεις!
Βουλα - Βαγγ να το κανονισουμε κατα τις 5 με 6 το απογευμα? |
Εγώ μάλλον ξεκινάω Σάββατο πρωϊ.............ραντεβού στο γνωστό μέρος.
Η συμμετοχή της Έμυς σ'αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή κρέμεται σε μια κλωστή. Αν τελικά έρθω μόνος, θα κάνω το δωμάτιο μου λέσχη παράνομων παιχνιδιών (κρυφτό, αμπάριζα, μακριά γαϊδούρα κλπ...). |
Ελπίζω τελικά να μην είσαι μόνος... |
ειδατε ειδατε....
ενα 16αρι να φοβαται το ταπεινο μου 14αρι...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ρε ξεκολλα με την λιτσα μεσα ποσο να πηγαινω??? ![]() ![]() τερμα δεξια κ με 180? (βλεπε μιλτος! ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Και εγώ το ελπίζω...........γιατί αλλιώς θα πιω, θα μεθύσω, θα πέσω, και μετά άντε να δούμε ποιός θα με σηκώσει...... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άμαν αυτοί "οι δίμετροι"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν αρκετά κάνω τα στραβά μάτια δύο μέρες τώρα... ![]() |
Έχε χάρη που πνίγομαι βρε... |
Τιιιιιι σου έκαναν λοιπόν εσένα "οι δίμετροι" λατρεία μου ε ![]() |
Μια χαρά παιδί ήταν.... "ο εν λόγω"!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φιλε τασο παταω για συμμετοχη και δεν μου ανοιγει την συνδεση ![]() μηπως κολλησε? |
τασο τα εστειλα ![]() σου εστειλα και στο info τις αποδειξεις |
Ναι μια χαρά ήταν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην το πολυσκέφτεσαι!! Πάμε για άλλα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είδες τι ΚΟΝΕ σου έκανα εγώ ΧΡΥΣΟ μου ![]() ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ να ερχόταν μαζί μας στο ΠΗΛΙΟ ![]() ![]() Είναι και δυό μέτρα ![]() ![]() |
Αν είσαι ΚΑΛΟ παιδί στο ΠΗΛΙΟ ![]() θα σε φροντίσω και σένα πουλάκι μου ![]() |
Τιιιιιι σου έκαναν λοιπόν εσένα "οι δίμετροι" λατρεία μου ε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bloom έγραψε: | ||
Τιιιιιι σου έκαναν λοιπόν εσένα "οι δίμετροι" λατρεία μου ε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: | ||
Τελικά Αντώνη είσαι πολύ καλό παιδί!!! Ευχαριστούμε ![]() ![]() ![]() |
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ
Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν αύριο για τις λεπτομέρειες της κράτησής τους κλπ κλπ. |
Για όσες δεν προλάβανε,ενοικιάζεται χώρος σε διπλό κρεβάτι,σε άνετο δωμάτιο,με πολλά παράθυρα και ευχάριστη παρέα.Στην τιμή περιλαμβάνεται και το μαξιλάρι/σεντόνια/room service.Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας-οι πρώτες 5 δηλαδή! ![]() ![]() ![]() |
ΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Που είσαι κούκλα μου γλυκειά;; Δεν σε ακούω και ανησυχώ... ![]() ![]() Πες μας που είσαι και τι κάνεις... Δώσε ενα σημείο ζωής... ![]() ΑΝΤΕ!!! ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ 9!!!!!! |
Γιααα λεγε ποσα ατομα ειμαστε.Το κλεισαμε ολο ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Εμαθα θα παμε πολλοι τελικα. Εγω παιδια δεν ξερω κανεναν αλλα ερχομαι, ετσι στη τρέλα ![]() ![]() ![]() Θα'χει φαση να σηνδεω ονοματα με φατσες. ![]() |
Εμαθα θα παμε πολλοι τελικα. Εγω παιδια δεν ξερω κανεναν αλλα ερχομαι, ετσι στη τρέλα ![]() ![]() ![]() Θα'χει φαση να σηνδεω ονοματα με φατσες. ![]() |
Επειδή θα είμαστε πολλοί προτείνω να εφοδιαστούμε όλοι με καρτελάκια στο πέτο που να λέει το όνομά μας αλλά και το nick για την πρώτη μέρα!
Αν σας φανεί χαζό μην αρχίσετε να ρίχνετε ντομάτες!Την γνώνη μου είπα! |
Επειδή θα είμαστε πολλοί προτείνω να εφοδιαστούμε όλοι με καρτελάκια στο πέτο που να λέει το όνομά μας αλλά και το nick για την πρώτη μέρα! |
Εμένα αγαπητοί καρντάσηδες δεν θα έχετε πρόβλημα να με αναγνωρίσετε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν είναι χαζή η ιδέα σου! Εγώ τη βρίσκω αρκετά καλή αλλα μιας και μου το θύμισες πάρε μια... ![]() ![]() Φιλικά έτσι; ![]() υ.γ:έχεις το δικαίωμα να ανταποδώσεις(όχι εδώ αλλα σε pm γιατί μας βλέπουν) ![]() ![]() |
Επειδή θα είμαστε πολλοί προτείνω να εφοδιαστούμε όλοι με καρτελάκια στο πέτο που να λέει το όνομά μας αλλά και το nick για την πρώτη μέρα!
Καλά τα λές Νίκο όλα τα καλά παιδιά!Αλήθεια εσείς πότε θα ξεκινήσετε?Να βρεθούμε πουθενά? |
Εγω λεω να γραψω ομαδα σπερματος! ![]() ![]() ![]() |
Εγω λεω να γραψω ομαδα σπερματος! ![]() ![]() ![]() |
βλέπω να μπαίνουμε Βόλο κατά τις 8-9 ... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Eτσι ετσι.......................Κατα τις 6:30 το απογευμα βαρια θα ξεκιναμε.Μπορουμε να βρεθουμε στα φαναρια της Λαρισας οπως ξαναεγραψα αλλα Γιαννη δεν με προσεχετε καθολου. Αντε πειτε. |
ε λοιπον ετσι το περιμενω το π-σ-κ
σοβαρο και οπως αρμοζει στο club ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: | ||||||
Να συναντηθούμε ρε Νίκο ...σε προσέχουμε αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πια φανάρια!! Να μπούμε Λάρισα μας λες!!??? ![]() |
Εμαθα θα παμε πολλοι τελικα. Εγω παιδια δεν ξερω κανεναν αλλα ερχομαι, ετσι στη τρέλα |
Θα'χει φαση να σηνδεω ονοματα με φατσες. ![]() |
βλέπω να μπαίνουμε Βόλο κατά τις 8-9 ... |
GIANNIS206 έγραψε: | ||||
|
Δηλαδή θα ξεκινήσετε στις 7:30... Κρίμα κρίμα, δεν θα κάνουμε διαδρομή μαζί... εκείνη την ώρα θα πίνω φραπέδες στα Γιαννιτσά. Θα φτάσω μεσάνυχτα μάλλον... (όλες οι φίρμες αργά εμφανίζονται) |
Τι ώρα θα ξεκινήσεις εσύ? |
Πάντως αν δεν είμαι μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο, ελάτε να με μάσετε απ' τις ανηφοριές... κάτι ύποπτο θα έχει συμβεί...
|
ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ!!! (έχω μπεί στο κλίμα μπαγάσικα...) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ Lia μου !! ![]() ![]() ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ ΤΟΙΝΙΟΝΙΟΙΝ ![]() ![]() ![]() ΤΣΙΟΥ ΠΙΟΥ! Τα υπερ-δέοντα... ![]() |
ΖΙΑΑΑΑΟΟΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑΑΑΑ!!! ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||||||
Καλέ εννοούσα ότι θα έχω σταματήσει στο Βόλο για να μαζέψω τσιτσίραβλα... τι νόμιζες;
ΖΙΑΑΑΑΟΟΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑΑΑΑ!!! ![]() |
Δηλαδή θα ξεκινήσετε στις 7:30... |
όχι βρε, μη ξεχνας ότι θα ταξιδεύω παρέα με το Νίκο, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίτερα γιατί το παρτάλι του δεν τραβάει στην ανηφόρα. Λοιπόν, αν πάρεις τηλ όταν θα περνάς Λάρισσα, θα κατέβω από το βουνό να σε υποδεχτώ έξω από το Βόλο. και να σε δω άμα το σκίζεις καθόλου το αμαξάκι σου ![]() ε ρε βενζίνες που θα κάψουμε.. αλήθεια, η οργάνωση δεν έκλεισε το Shell στην Πορταριά μπας και γεμίζαμε φτηνότερα ? ![]() |
Αρχίσαν οι ευχες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να πληρώσεις και να τις πάρεις γίνεται αν έχεις "δόντι". Να μην τις πληρώσεις πάντως δεν γίνεται (αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο).
Θέσεις σίγουρα υπάρχουν (και πολλές) εάν δεν παραλάβεις τελικά τις πινακίδες. ![]() |
Παρταλι ειναι το δικο σου ρε........Θα σου δειξω εγω ποιο ειναι το παρταλι. Ακου παρταλι.....................ΠΑΡΤΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΡΕ ![]() ![]() ![]() |
χαλάρωσε, θα πετάξεις καμιά ρυτίδα και μετά άντε να βρεις γυναίκα... |
ΧΡΥΣΣΣΣΟ ΜΟΥ πρωί πρωί δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις
και δίνεις στεγνά την Ε.Γ.Δ.Ε.Κ. μας............... ![]() Εχεις λυσάξει που δεν έχεις μάθει ακόμα τι ετοιμάζουμε εεεεε Ελα τρεις μερούλες........Παρασκευή βράδυ θ' αρχίσουν να γίνονται οι αποκαλύψεις...... ![]() Οσο για τον δίμετρο τι να τον κάνουμε καρδιά μου αφού θα έχουμε ΕΣΑΣ ![]() |
Καλα αν ειναι να μην ερθω ![]() ![]() ![]() |
Για δίμετρους μιλάμε... Εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tο έχουν ρίξει στο κυνήγι ενός δίμετρου |
Έχουν να πλύνουν και να σιδερώσουν και το προικοσέντονο βέβαια ![]() |
Αν είναι καστανόξανθο το μωρό κάντε μου μια κράτηση για Σαββατόβραδο - θα φυλάξω εγώ σκοπιά μην μας τον κλέψουν - γερμανικό νούμερο παρακαλώ... |
Φαίνεται ο τύπος έχει λέγειν... έχει έναν μαγικό τρόπο να υπνωτίζει τις γυναίκες.... ![]() ![]() ![]() |
Τέτοιοι "τύποι" τους χρειάζονται ώστε κάποια στιγμή να εκτιμήσουν την αξία μας... |
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του 206XοτNιούς διελευκάνθηκε το μυστήριο αποχής των Eκμέκ - Eγδέκ ή όπως τις λένε τέλος πάντων, από το forum
Tο έχουν ρίξει στο κυνήγι ενός δίμετρου, για να έχουν να παρουσιάσουν κάτι στο Πήλιο και να γλιτώσουν την κατακραυγή. Έχουν να πλύνουν και να σιδερώσουν και το προικοσέντονο βέβαια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο μούρη άστα να πάνε... χειρότερος κι απο τον Κουασιμόδο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ήθελα να 'ξερα τι ακριβώς του βρήκανε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φαίνεται ο τύπος έχει λέγειν... έχει έναν μαγικό τρόπο να υπνωτίζει τις γυναίκες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΧρυΣΣΣόοοοοοοοο μου!! Λατρείιιιιιιιιιια μουυυυυυυ!!!! ![]() ![]() ![]() Τα προικοσέντονα μη ξεχάσετε ε;;;; Πλυμένα,σιδερωμένα και να μυρίζουν άνοιξη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τέτοιοι "τύποι" τους χρειάζονται ώστε κάποια στιγμή να εκτιμήσουν την αξία μας... |
Ephi έγραψε: |
Όσο για τον περίφημο δίμετρο και τα προικοσέντονά μας.... πίστεψέ με Daaaaarling........ θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολήσει από το ΕΓΔΕΚ στο Πήλιο!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... τα "zzzz" δεν τα κατάλαβα - δεν τα καταλαβάαα! ![]() ![]() ![]() |
Παρασκευή κατά τις 16:30 θα έχω ήδη ξεκινήσει....ολομόναχος, εγώ και το τάβλι μου !!
Ούτε συγκάτοικο έχω βρει για το δωμάτιο, άστα να πάνε, παλιοκατάσταση.... Τα λέμε πάνω.... |
...Και την ώρα που ο Όλκιμος-κατά κόσμο Αδριανός- φέρνει για 5η φορά εξάρες στην ίδια παρτίδα και ο Πετράν ετοιμάζεται να κλείσει με πάταγο το τάβλι,παρεμβαίνω εγώ και αναφέρω...
...Τί ώρα θα εγκαταλείψουμε την μάταια τούτη πόλη??? Αν πούμε κατά τις 8 στο Σείριος είναι καλά?Μιλάω για αυτούς που θα φύγουν από Αθήνα Παρασκευή απόγευμα... |
Σας παρακαλώ κρύψτε τα λουκάνικα αυτή την φορά.... Και τις καρέκλες γιατί πλεόν τις γυρνάει ανάποδα και κάθεται και δεν παίζεται με τίποτα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτοί που δε με ξέρουν θα λένε ".....μόνος του έρχεται, συγκάτοικο θέλει, πισωγλέντης θα είναι........".
ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΚΙ ΡΕ !!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Ναι το χουμε πει Θοδωρούλη....
8:00 ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΙΟ |
p206Mike έγραψε: | ||
|
Εεεε, συγγνώμη , εεεε.... επειδή δεν άκουσα.....
ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Οκ με την ώρα,είπαμε στις 8,αλλά πού??? ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
τελικα ποτε θα βρεθουμε και που? ![]() |
Η Λιάνα είπε ότι θα πάει να μαζέψει τσιτσιράβλια στο Πήλιο, οι ΕΓΔΕΚ θα κάνουν μια έκθεση προικοσέντονων μπας και ρίξουν κανά δίμετρο κι εγώ με τον Πανοδούκα θα πιούμε κανά τσίπουρο δίπλα στο τζάκι. |
Εχει αποφασηστει ποτε και απο που θα ξεκινησει το convoy απο Αθηνα? |
glf έγραψε: |
Εγώ γύρισα ασφαλώς πίσω.. Είναι αυτό που λένε όταν άλλοι πηγαίναν (οι συμμετοχές του Σαββάτου) εγώ γύριζα. ![]() Αχ, για μια μέρα που έκατσα καλά ήταν. Αν και δε πρόλαβα να καλοχαρώ το διαφορικό. Στο πρώτο σοβαρό ζόρι που του έδωσα, έβγαλε πρόβλημα. Και πάνω που είχε αρχίσει να γουστάρει και ο Χάρης να μου διαβάζει το δρόμο... κρίμα, η ατυχία μας το χάλασε, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν απλώς η πρώτη μου συμμετοχή ![]() |
Perfect!!!Πραγματικα πολυ ωραιο αν εξαιρεστε ξενοδοχο και καιρο! ![]() ...Και το καταραμενο στρωμα στο κρεββατι.... ![]() ...Παντως θελω να ξερω ποιος εβαλε εμενα και τον Τασο στην αλλη ακρη του Πηλιου...Μιση ωρα μεχρι να παμε στην τραπεζαρια... ![]() |
Έχασα στο τάβλι από τον ένα και μοναδικό LORD CYPHER !!!!!! |
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον άφησες να κερδίσει λόγω του ότι είχε γενέθλια... ![]() |
Επρεπε να ειχα και τις 15αρες με τα σλικ ![]() |
ασε ρε, καλύτερα που δεν τα πήρες, να έχεις και μια δικαιολογία που σε πατήσαμε ![]() |
Eσυ τραβα φαε λουκουμαδες και ασε με εμενα ![]() |
Ο θα σε κανω βολτα να χεστεις στα βρακια σου δεν την γλυτωνεις έγραψε: |
αντε μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα γιατι μας εχει ζαλισει πια...... ![]() ![]() ![]() |
Ο σταματαω να λεω μεγαλες κουβεντες έγραψε: | ||
Καλά, εγώ θα ρίχνω λουκουμάδες με ζύμη "ΖΥΜΑΡΟΥΛΗ" και συ θα ρουφάς τσαγάκια LIPTON. Αν και εδώ που τα λέμε, έτσι πως σέρνεται αυτό τον καιρό το 106 μου, μπορεί να με πατάς στο km... |
Ο 'Μαζέψτε τον' έχει ξεφύγει έγραψε: |
ετοιμαζετε το μοτερ ![]() |