nikos_komo_207rc έγραψε: |
παιδια εδω και λιγους μηνες εκανα εξατμιση στο αμαξι μου 207rc.το αυτοκινητο εχει προγραμμα κ ενα φιλτρο της pipercross.απο τοτε μου φενεται οτι το αμαξι κρεμαει στα ψιλα.δεν ξερω γιατι.η εξατμιση ειναι φ63,5 απο down pipe μεχρι πισω χωρις καταλυτη.επανω ειναι μονο ο λ1 αλλα δεν μ εχει αναψει τσεκ και τετοια.τι μπορει να φταει?μηπως ειναι μεγαλη για το αμαξι?το αυτοκινητο δουλευει στο 1,3over με 1bar σταθερο.λεω να ξανα παω για προγραμμα και να το κανω 1,5over με 1,2 σταθερο.παρεπιπτοντως οταν εκανα το προγραμμα το αμαξι δεν ειχε ουτε φιλτρο ουτε εξατμιση.αν και μου ελεγαν οτι με την εξατμιση θα σικωσει κιαλη πιεση μονο του.τριχες.....καμια αλλη λυση? |
παιδια εδω και λιγους μηνες εκανα εξατμιση στο αμαξι μου 207rc.το αυτοκινητο εχει προγραμμα κ ενα φιλτρο της pipercross.απο τοτε μου φενεται οτι το αμαξι κρεμαει στα ψιλα.δεν ξερω γιατι.η εξατμιση ειναι φ63,5 απο down pipe μεχρι πισω χωρις καταλυτη.επανω ειναι μονο ο λ1 αλλα δεν μ εχει αναψει τσεκ και τετοια.τι μπορει να φταει?μηπως ειναι μεγαλη για το αμαξι?το αυτοκινητο δουλευει στο 1,3over με 1bar σταθερο.λεω να ξανα παω για προγραμμα και να το κανω 1,5over με 1,2 σταθερο.παρεπιπτοντως οταν εκανα το προγραμμα το αμαξι δεν ειχε ουτε φιλτρο ουτε εξατμιση.αν και μου ελεγαν οτι με την εξατμιση θα σικωσει κιαλη πιεση μονο του.τριχες.....καμια αλλη λυση? |
να κανω update αλλα μεχρι τι πιεση να το δουλεψω?ο καθενας λεει το δικο του.αλλοι λενε οτι μεχρι 1,3 σταθερο αντεχει και οχι πανω απο 1,5 over γτ θα πεταξουμε την μπιελα απο πανω.ο λ2 καταργιθικε τελειως. |
5 αλογα ειναι 5 αλογα φιλε μου.ελα να τρεξεις και εσυ με cupra 1.4dsg και μετα ελα να μ πει για 5 αλογα.... |
5 αλογα ειναι 5 αλογα φιλε μου.ελα να τρεξεις και εσυ με cupra 1.4dsg και μετα ελα να μ πει για 5 αλογα.... |
το γιατι δεν ξερω να στο πω φιλε μου.ο εξατμισας που πιγα μου τον εκοψε και εμειναν μονο τα καλωδια.γιατι οπως ανεφερα και ποιο πανω το αμαξι δεν εχει καταλυτη.ο προγραμματιστης μου μου ειχε πει οτι σε αμαξια μικρου κυβισμου οπως τα 207 εαν δεν βαλεις καταλυτη υπαρχει περιπτωση να σηκωνει τρελη πιεση χωρις να μπορεις να την ελενξεις με αποτελεσμα να μπαινει σε save mode.ισχυει κατι τετοιο? |
bagosgt έγραψε: |
παει κ αυτο το τοπικ για οφ.... ![]() να ρωτησω κ εγω ο καημενος για να μαθω,τι το ιδιαιτερο εχουν τα κουπρα 1.4 με 180 αλογα σε σχεση με rc 1o σταδιο 210+?? το οτι το ενα ειναι 1.4 κ το αλλο 1.6 κ μετα απο καποια μετρα τα κυβικα αναλαμβανουν εργο??? |
παει κ αυτο το τοπικ για οφ.... ![]() να ρωτησω κ εγω ο καημενος για να μαθω,τι το ιδιαιτερο εχουν τα κουπρα 1.4 με 180 αλογα σε σχεση με rc 1o σταδιο 210+?? το οτι το ενα ειναι 1.4 κ το αλλο 1.6 κ μετα απο καποια μετρα τα κυβικα αναλαμβανουν εργο??? |
φιλε σακη,βλεπω διαβαζεις ολο το φορουμ κ εμαθες αρκετα πραγματα οποτε μαθε κ αυτο...
αν πας στον προγραμματιστη σου κ του πεις οτι εγω θελω να μου το σηκωσεις 2 bar κ το κανει τοτε πιο μεγαλος π@π@ρας ειναι αυτος που το κανει,παρα αυτος που το ζηταει.με τι γνωσεις θα παει ο καθενας κ θα πει στον προγραμματιστη πως θα δουλεψει το αμαξι??? ειναι σα να πας στον εξατμησα κ να του πεις "απο την εξατμηση που θα μου φτιαξεις,θελω να παρω 50 αλογα" ![]() ![]() κ τι θα του πεις μετα?μου εσπασες το αμαξι?αυτος θα σου πει "φιλαρακι,εσυ μου το ζητησες" κ καλα θα σου πει ![]() οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν προγραμματιστη,να του πεις αυτο ειναι το αμαξι,αυτα τα πραγματα εχει,ρυθμισε το οπως νομιζεις εσυ(απο την πειρα σου κ απο αυτα που εχεις δει απο την δουλεια σου)! το οτι δεν υπαρχει Λ κ δεν εχει αναψει ακομα λαμπακι,σημαινει οτι ηδη το ειχε απενεργοποιησει ο προγραμματιστης.το γιατι το εκοψε ειναι αλλο θεμα,που δε παιζει κ τοσο ρολο με τις πιεσεις που σηκωνει το αμαξι(ελπιζω μονο να τον πηρες παλι τον Λ κ να μη το αφησες στον εξατμησα,εχει του κοσμου τα λεφτα). |
γιατι,ποτε τις σταματησα??? ![]() ![]() |
εμ,αφου δε τα ξερω εγω,απο καπου πρεπει να τα διαβασω να τα πω.. ![]() ![]() Υ.Γ ακομα να μπει ο μανθος,να αρχισει να σβηνει?? ![]() |
android έγραψε: | ||
λεω να σου πω αυτο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 και τρεχα οσο θες... |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Ναί, φώναξε το Μανθούλι σου... ![]() |