PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 106 - Μπαρα ψαλιδιων - προβλημα σταθεροτητας

stratos gti - Σαβ 11 Δεκ 2010, 21:20:20
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μπαρα ψαλιδιων - προβλημα σταθεροτητας
απο τη στιγμη που την εβαλα το αμαξι πεταει πολυ κωλο στις στροφες σε σχεση με πριν.......πανω δεν φοραω μπαρα θολων το σετ απ μου ειναι group n me στενα .. σινεμπλοκ εχω τα μαμα...πειτε μου καταρχην γιατι μ το κανει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω. ευχαριστω
Pughell - Δευ 13 Δεκ 2010, 11:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Στρατο τσεκαρε λιγο την ευθυγραμμιση σου ρε... Confused
Αν ηταν εστω και λιγο φευγατο,τωρα που εγινε ακομα πιο ακαμπτη και συμπαγης η μουρη,λογικο να αντιδραει πιο αποτομα.
Γενικοτερα παντως οσο σφιγγεις απο καροτσα,τοσο πιο εντονες αντιδρασεις θα εχεις.
AlienHack - Δευ 13 Δεκ 2010, 15:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Στρατο τσεκαρε λιγο την ευθυγραμμιση σου ρε... Confused
Αν ηταν εστω και λιγο φευγατο,τωρα που εγινε ακομα πιο ακαμπτη και συμπαγης η μουρη,λογικο να αντιδραει πιο αποτομα.
Γενικοτερα παντως οσο σφιγγεις απο καροτσα,τοσο πιο εντονες αντιδρασεις θα εχεις.

+1000 , εγω οταν εβαλα την μπαρα θολων ναι μεν εσφιξε ολο το αμαξωμα παρα πολύ αλλα η μουρη εγινε ποιο απόλυτη.. ειτε πατουσε ειτε ειχα υποστροφή.. εχασε την μαλακιά αισθηση που ειχε..
stratos gti - Δευ 13 Δεκ 2010, 18:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
ναι κ μενα εγινε πιο σφιχτο μπροστα αλλα πισω θελει πολυ προσοχη τωρα γτ φευγει για πλακα που θα παει θα το μαθω..alien hack το χω πετυχει πολλες φορες τ αμαξι σ κρηνη δουλευεις εκει???
AlienHack - Δευ 13 Δεκ 2010, 23:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι! και εκει ... Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες