nikolas206gti έγραψε: |
Δεν χάνει παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Για κόντρα ίσως αξίζει ο Παναθηναικός που είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Όχι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά το Καραισκάκι είναι απόρθητο κάστρο. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
για σήμερα στο ελληνικό, εγώ έχω στηρίξει διπλό την καβάλα και άσο πανσεραικό. για τους επιφυλακτικούς, δίνει καλή απόδοση και η διπλή ευκαιρία μαζί με Χ.
επίσης απ το νησί, μ' αρέσει πάρα πολύ ο άσος της τότεναμ. |
bagosgt έγραψε: |
ρε,δε πιστευω να βλεπετε αυτα http://www.youtube.com/watch?v=GSpsy5EpQDM&feature=player_embedded κ γιαυτο να γουσταρετε τη μπαλα....?? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
για το στοιχημα γραψτε οτι θελετε
αμα αρχισετε τα "εμεις οι πρασινοι θα σας μπιπ" και "εμεις οι κοκκινοι αμως θα σας μπιπμπιπ".... κλπ σε "καφενειο mode"... το τοπικ θα κλειδωθει (αυτη ειναι η δικη μου αποψη σαν mod, ενω ξερω οτι αλλοι mod θα πουν να κλειδωθει εκ των προτερων (οπως εχει γινει στο παρελθοβ) οποτε....αφηστε τα "σχολια" και τα "κοσμιτικα" και περιοριστειτε στις προβλεψεις |
Πάμε σήμερα Κυριακή με :
Μπόχουμ-Όσναμπρικ 1 Μάιντζ-Σάλκε γκολ/γκολ Ανκαραγκουτσού-Φενερμπαχτσέ 2 Καλή επιτυχία. ![]() |
greenpug106 έγραψε: |
2 Cottbus v Union Berlin (Backing Cottbus @ 1.76)
3 Man Utd v Arsenal (Backing Man Utd @ 1.82) 4 Valencia v Osasuna (Backing Valencia @ 1.47) |
SnakeMJK έγραψε: | ||
έχω παίξει ήδη αυτά, συν μπόκα με σύστημα 3-4. υγ: καλό είναι να μην γράφεις πόσα πόνταρες κ πόσα περιμένεις να κερδίσεις. απλά γράψε την απόδοση που βγάζει το δελτίο, για να μην καθόμαστε να κάνουμε υπολογισμούς. ![]() |
Σε αυτή την πέρίπτωση πρέπει εγώ να κάνω τους υπολογισμούς ![]() Το πόσα γίνεται το βγάζουν απευθείας οι ιστοσελίδες |
Bill207 έγραψε: |
αν και δεν είμαι φανατικός του στοιχήματος, παίζω μία στο τόσο για το καλό
σήμερα έπαιξα στον οπαπ ΑΕΚ - Ζενίτ 1 Άρης - Ρόζεμποργκ Under Σάλτσμπουργκ - Λεχ Πόζναν 2 Γιούβε - Μαν. Σίτι Χ |
Βιγιαρεάλ και Ισοπαλία 1.23
Παρί Σεν Ζερμέν και Ισοπαλία 1.26 Γιουβέντους και Ισοπαλία 1.37 ΑΕΚ και Ισοπαλία 1.32 |
Μπράβο Νικόλα πήγες πολύ καλά χθες!
1 Club Brugge v Anderlecht (Laying Club Brugge @ 2.98) 2 Catania v Brescia (Backing Catania @ 1.86) 3 Napoli v Lecce (Backing Napoli @ 1.33) 4 Larissa v Olympiakos (Backing Olympiakos @ 1.55) Απόδοση 5,84 Παίζω την Anderlecht Χ2 διπλή ==================================== 1 Osasuna v Zaragoza (Backing Osasuna @ 1.96) 2 Sochaux v Bordeaux (Laying Bordeaux @ 3.18 ) 3 Marseille v Lyon (Laying Lyon @ 4.21) 4 Leverkusen v Freiburg (Backing Leverkusen @ 1.45) Απόδοση 5,45 Παίζω Marseille & Sochaux 1X διπλή =================================== Back Draw/Aris Thes. Χ-1 Htime - Ftime Your Odds 4,60 Απόδοση 4,60 ================================== 1 Ethnikos Ach. v Omonia (Backing Omonia @ 1.66) 2 Lazio v Udinese (Backing Lazio @ 2.13) 3 Chievo v Juventus (Backing Juventus @ 2.15) Απόδοση 7,63 Όταν προηγήθηκε η Γιουβε την κάλυψα και πήρα πίσω το μπετ |
1 Juventus v Catania (Backing Juventus @ 1.51)
2 Real Madrid v Atl Madrid (Backing Real Madrid @ 1.29) 3 Siena v Pescara (Backing Siena @ 1.51) απόδοση 3 ![]() |
1 Villarreal v Sociedad (Backing Villarreal @ 1.52)
2 Panionios v Panathinaikos (Backing Panathinaikos @ 1.79) 3 Udinese v Inter (Laying Udinese @ 3.47) Paizo Inter X2 ==================================== 1 Anderlecht v Standard (Backing Anderlecht @ 1.53) 2 Levadiakos v Trikala (Backing Levadiakos @ 1.35) 3 Blackburn v West Brom (Backing Blackburn @ 2.24) 4 QPR v Coventry (Backing QPR @ 1.54) Απόδοση 7+ ![]() |
Δύο τριάδες για σήμερα,
1η τριάδα: over Ουντινέζε, 2 Μπούρσασπορ και over Χοφενχάιμ 2η τριάδα: 1 Γκρόιτερ Φιρτ, 2 Νάπολι και 1 Σαραγόσα Καλή επιτυχία ![]() |
MEMsound έγραψε: |
σας το βαζω εδω (και οχι στα βιντεο) ετσι για να γουσταρετε
http://www.trelokouneli.gr/2011/04/messi.html ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Μπαρτσελόνα -1.5 @ 2.75
============================ Barcelona 1.75 |
Επρεπε να ειχε βγει το over απο το πρωτο ημιχρονο. Στο σημερινο Μαντσεστερ-Σαλκε over και άσσος. ![]() |
Παράθεση: |
To 2-0 του πρώτου αγώνα στο Γκελζενκίρχεν δίνει την ευκαιρία στον Φέργκιουσον να ξεκουράσει τους επιβαρημένους από τα συνεχή παιχνίδια ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ματς-μπολ για το πρωτάθλημα κόντρα στην Τσέλσι. Έτσι οι Rooney, Ferdinand, Giggs, Hernandez θα βρεθούν στον πάγκο και οι Scholes, Smalling, Berbatov, Owen στην ενδεκάδα.
|
Μονό αποδεκτό: 1 Λίβερπουλ με δυνατό bet (9/10)
2ο Μονό αποδεκτό: 2 Γρανάδα με δυνατό bet (9/10) 3ο Μονό αποδεκτό: 1 Χετάφε με δυνατό bet (9/10) Παρολί: over 3,5 Άγιαξ και 1 Μπιλμπάο Καλή επιτυχία ![]() Υ.Γ. Ωραίος ο Κωνσταντινος ![]() |
Καλό μπετ είναι να το πάρει η Πόρτο το τρόπαιο του Ουέφα. Αφήνει 2,32 στην Betfair. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα θα πέσει ή θα ανέβει. Πιστεύω θα πέσει ![]() Καλή τύχη |
Εγώ το έπαιξα τελικά στο 2,38.
Ψες που κοίταξα άφηνε 1,29 |
2,38 παιγμένο με 1,29 να τρέχει τώρα.... στη θέση σου θα το είχα ανταλλάξει ήδη! ![]() |
volvos έγραψε: |
a re maki.... ![]() |
Ανόρθωση
Χακεν Σάλκε Κορίνθιανς Απόδοση 4,31 |
έπαιξα τα ίδια συν το διπλό του ολυμπιακού βόλου στο 2,99!!! κ ευτυχώς ήρθε ![]() άντε να δούμε τα άλλα... |
greenpug106 έγραψε: | ||||
Έτσι έτσι! |
Assiriska 1, Djurgarden 1 kai Colomvia less
Apo tin paralia! |
Προτείνω Αποέλ για την Τρίτη.
Άνοιξε 2,00 στην Bwin και τώρα είναι 1,72. Το έπαιξα στο 1,90 Επίσης έκανα 2άδα Ουρουγουάη & Αποέλ ========================== Άλλες καλές επιλογές είναι το Χ/1 ημίχρονο/τελικό στο 4,75 Επίσης η νίκη με -1,5 χάντικαπ στο 2,90 και με την εξέλιξη του σκορ μπορείτε να πωλήσετε μέρος του στοιχήματος σας πίσω. |
Sinanai έγραψε: |
Κι εγώ το έβλεπα (και το άκουγα) και δεν ήξερα. Μια μέρα το έψαξα, μην είναι τπτ συνθηματικό για de-cat... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Διάβασες το ποστ του Μάνθου... Τα επόμενα (το δικό μου και του Τάσου) δεν τα διάβασες; ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Τα λεω απλα και κατανοητα για να καταλαβαινει ο απλος κοσμος που θελει να πονταρει. Οσο για τον Τασο μονο ενα στοιχημα θα του φερει αναρτησεις και λοιπα καλουδια γιατι ειναι εξαιρετικα ατυχος ![]() Υ.Γ. Και μιας και το φερε η κουβεντα, αποδειχθηκε οτι με τον Μητσοτακη εχει πρωτου βαθμου συγγενεια ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Nικολα αγορι μου αλλη φορα να με ακους οταν σε λεω Μπαλαφινιο σκορερ ![]() Θα ειχες βγαλει ενα μπλοκε τωρα δωρο ![]() |
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός - 1X
Κέρκυρα - Παναιτωλικός - Παναιτωλικός 0 & +0.5 μπάλα ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης - 1 απόδοση ~ 6,06 |
παρολί ladbrokes (από εκεί είναι τα τελευταία δελτία που έχω δώσει)
μονά γεγονότα μόνο betfair ![]() ναι το ξέρω ότι είναι ληστεία στη ladbrokes, αλλά τι να κάνω που έχουν αρκετές επιλογές... ειδικά στο αγγλικό. το παρολί της betfair δεν βολεύει καθόλου, ξερό 1-χ-2 κ αν σου αρέσει ![]() |
Snake εξήγα μας τη μεσαία επιλογή σε παρακαλώ.
Πάνω από 1,5 γκολ το 1ο ημίχρονο Αν μπει 1 γκολ παίρνεις τη μισή τιμή 1,44? |
Επιλογή : 2.87 - Ξάνθη
Γεγονός : Ξάνθη - ΑΕΚ Ελληνικό Αγορά : 1-X-2 Επιλογή : 1.88 - Over 1.0/1.5 Γεγονός : Βαλένθια - Μπαρτσελόνα Ισπανικό Αγορά : Γραμμή Γκολ Πρώτο Ημίχρονο Επιλογή : 1.36 - Παρί Σεν Ζερμέν Γεγονός : Παρί Σεν Ζερμέν - Νίκαια Γαλλικό Αγορά : 1-X-2 Απόδοση ~ 7,37 |
από τώρα για το ελληνικό το ΣΚ, καθώς θα λείπω αυτές τις μέρες...
Επιλογή : 1.40 - Ολυμπιακός Γεγονός : Εργοτέλης - Ολυμπιακός Ελληνικό Αγορά : 1-X-2 Επιλογή : 2.00 - Ξάνθη Γεγονός : Ξάνθη - ΟΦΗ Ελληνικό Αγορά : 1-X-2 Επιλογή : 1.90 - ΠΑΟΚ Γεγονός : ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Ελληνικό Αγορά : 1-X-2 Επιλογή : 1.93 - Ατρόμητος Γεγονός : Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος Ελληνικό Αγορά : Ασιατικό Στοίχημα Απόδοση ~ 10,26 |
Road_Runner έγραψε: |
δλδ αληθεια τωρα, πιστευεις οτι θα φερετε το διπλο στο emirates???? |
Εγώ θέλω ένα σεμιναριακό τμήμα μια Πέμπτη στη λέσχη από Ζήση και Νικόλα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν ξέρω γρι από στοίχημα. ![]() ![]() ![]() |
είναι ασιατικό... αν χάσουμε με 1 γκολ, το δελτίο περνάει ![]() |
Εξηγησα και πιο πανω τι γινεται με το ασιατικο στοιχημα. Οποιος δεν το "επιασε" εδω ειμαι να το ξανα εξηγησω. Απλα οταν δεν εισαι σιγουρος για κατι, πονταρεις σε τετοιες επιλογες ωστε να μην καταστραφει το δελτιο σου σε περιπτωση που η εμπνευση σου δεν επαληθευτει ![]() |
ναι, όταν είπα περνάει εννοούσα "δεν χάνει". στην προκειμένη το +1.0/+1.5 φαντάζομαι σημαίνει πως αν έρθει ισοπαλία κερδίζει όλο το στοίχημα. αν χάσουμε με 1 γκολ, το μισό επιστρέφεται κ το άλλο μισό κερδίζει αν χάσουμε με 2 γκολ, χάνει όλο. αυτή την εντύπωση έχω..... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
τι ειναι το παρολί???
Πολυ εξοτικό μου ακούγεται.... ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Αργείς! ![]() |
Δύσκολο, αλλά δυνατό... εγώ θα το παίξω ξερό με λίγα χρήματα, αλλά καλύτερα να στηριχτεί σε σύστημα 4-5 ή 3-4-5.
Επιλογή : 1.92 - Ολυμπιακός +1.0,+1.5 Γεγονός : Άρσεναλ - Ολυμπιακός Ευρωπαϊκό Αγορά : Ασιατικό Στοίχημα Επιλογή : 1.86 - Πάνω από 3.0/3.5 Γεγονός : Μπάτε Μπόρισοφ - Μπαρτσελόνα Ευρωπαϊκό Αγορά : Over/Under Επιλογή : 1.82 - Παρί Σεν Ζερμέν +0.0,+0.5 Γεγονός : Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παρί Σεν Ζερμέν Ευρωπαϊκό Αγορά : Ασιατικό Στοίχημα Επιλογή : 1.83 - Στούρμ Γκράτς και Ισοπαλία Γεγονός : ΑΕΚ - Στούρμ Γκράτς Ευρωπαϊκό Αγορά : Διπλή Ευκαιρία Επιλογή : 2.05 - ΠΑΟΚ και Ισοπαλία Γεγονός : Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ Ευρωπαϊκό Αγορά : Διπλή Ευκαιρία Απόδοση: 24,38 |
χάλια χθες... είχα καιρό να πιάσω τόσο κουβά ![]() σήμερα... ολυμπιακός άσο πας γιάννινα άσο τότεναμ ασο ΚΑΙ όβερ απόδοση 10,05 ![]() |
χάλια χθες... είχα καιρό να πιάσω τόσο κουβά ![]() σήμερα... ολυμπιακός άσο πας γιάννινα άσο τότεναμ ασο ΚΑΙ όβερ απόδοση 10,05 ![]() |
Ζήση το άσσο και όβερ το έπαιξες στο ίδιο παρολί?
Πόσο άφηνε? Πολύ καλή επιλογή. Εγώ τα έσπασα σε 2 παρολί. |
Μπράβο πολύ καλό.
Δεν θυμάμαι να έχω δει αυτό το συνδυασμό. |
Πω ρε φούστη.
Απ' όσα γράφονται εδώ, καταλαβαίνω μόνο τα άρθρα και τους συνδέσμους. Ok, και τις ομάδες. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δύσκολο δελτιάκι...
Serbia - Italy ~ 1 draw no bet @ 1.61 Greece - Croatia ~ 1 and under 2.5 @ 4.00 Finland - Sweden ~ 2 @ 1.67 απόδοση 10,κάτι |
λίγο οι σέρβοι, λίγο ο ο τζόρβας που είναι πιο τρύπιος κ απ τον μπομπ σφουγγαράκη... το πήγαμε το κουβαδάκι μας ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Με κατεστρεψε η Λουτον.......... ![]() |
Με κατεστρεψε η Λουτον.......... ![]() |
Panionios - Olympiakos
2 @ 1.58 Man. United - Man. City X2 @ 1.71 Blackburn - Tottenham X -tottenham no bet- @ 1.66 Villarreal - Levante X2 @ 1.83 λόγω διπλού της τότεναμ, πέρασε το δελτίο με απόδοση 4,94 |
Μιλαμε για ενα Σαββατοκυριακο που εγιναν απιστευτα πραγματα ![]() Η Ιταλια για ακομα μια φορα εκανε πραγματα και θαυματα. Ο Μπεος μπροστα τους ειναι μαθητουδι ![]() ![]() |
Για την Σαντα Φε διάβασα ότι η Μποταφόγκο δεν θα κατεβεί με βασικούς. Αν θες συνδύαστε την με την Λεβάντε αύριο |
1 Ath Bilbao v Atl Madrid (Laying Atl Madrid @ 3.23) (1X)
2 Espanyol v Betis (Backing Espanyol @ 2.13) 3 Palermo v Lecce (Backing Palermo @ 1.6) 4,96 ![]() |
χθες είχα πιάσει τα άντερα μου και έχασα τον ΠΑΟΚ...
σε άλλους αγώνες Ελλάδας που στήριζα ΠΑΟΚ, αυτός έφερνε Χ... δεν του ξαναβάζω ποτέ λεφτά ![]() |
Olympiakos - Arsenal 1 @ 1.95 |
Road_Runner έγραψε: | ||
Υπερβάλλων ζήλος..... ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Υπερβάλλων ζήλος..... ![]() |
Ειχα παιξει 1 ημιχρονο, 1 τελικο τον Θρυλο και ακριβως τα ιδια τη ντορτμουντ.............................. ![]() ![]() ![]() ![]() Eλεος δηλαδη............και μετα λεμε για τη δικη μας παραγκα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gia na bgalo 7000 ποσα πρεπει να πονταρω? |
Shamrock - Tottenham
2/2 @ 2.10 & Over 3.5 @ 2.55 Hannover - Vorskla 1 @ 1.45 Austria V - Malmo 1 @ 1.54 Club Brugge - Braga X @ 2.80 Birmingham - Maribor 1 @ 1.55 |
Κλήρωση 8
ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης |
Μέχρι κάπου εδώ ήταν η φετινή πορεία του Αποέλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μουρίνιο φέτος θα τα πάρει όλα ![]() |
Μονό αποδεκτό: 1 Τσέλσι με δυνατό bet (9/10)
2ο Μονό αποδεκτό: 2 Βερόνα με δυνατό bet (9/10) 3ο Μονό αποδεκτό: 1 Ατρόμητος με δυνατό bet (9/10) 4ο Μονό αποδεκτό: 1 Σάλκε με δυνατό bet (9/10) Παρολί: 1 Γκλάντμπαχ, over Ρέντινγκ & 1 Άρης Σύστημα 2-3: 2 Τζίλιγχαμ, 2 Σάουθεντ & 1 Όφη ![]() |
Jean έγραψε: |
Τι βλέπετε την Σεφιλντ Γιουν? Έλεγα να την παίξω 2πλο γιατί αν κάνει γκέλα η Τσαρλτον μπορεί να περάσει μπροστά... |
Προτείνω ΑΕΛ να πάρει το πρωτάθλημα στην Κύπρο με απόδοση 1,70 από την BWIN.
|
αγορα τη παρασκευη ετε στο 1.43
τιμη στοχου για πωληση 1.62 πρωι της δευτερας |
AlienHack έγραψε: |
Euro τι θα παιξουμε? ![]() |
κάτσε να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του ο σάντος κ πάρει κανά μήτρογλα στην εθνική κ το συζητάμε ξανά ![]() |
κάτσε να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του ο σάντος κ πάρει κανά μήτρογλα στην εθνική κ το συζητάμε ξανά ![]() |
Ποιος θα επαιζε τον Ολυμπιακο για πρωταθλητη Ευρωπης στο μπασκετ να γεμισει την τσεπουλα του?!?!?!?!??!!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και εγω ξαναρωταω, euro θα παιξουμε? |
Και εγω ξαναρωταω, euro θα παιξουμε? |
PANOSBR έγραψε: | ||
θα ριξω οτι θα το παρει η ελλαδαρα ![]() ![]() αμα ειναι να πιασω χρημα ![]() |
ξεπληρώνουμε το 107 σιγά σιγά... ![]() έπιασα απόδοση 14, να το πάρει η τσέλσι στα πέναλτι ![]() |
Ομιλος μας ποιος θα βγει πρωτος
311 ΕΛΛΑΔΑ 5,50 312 ΠΟΛΩΝΙΑ 3,50 313 ΡΩΣΙΑ 2,25 314 ΤΣΕΧΙΑ 4,25 |
'Andy'-lag έγραψε: |
Να παίξω πόσες φορές θα πατηθεί η γραμμή της σέντρας...........? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν βαλουμε ενα γκολ, να παιξεις ποσες φορες θα πεσει παικτης της Εθνικης μας κατω για καθυστερησεις ![]() ![]() ![]() |
πλήρωσε και το πορτογαλογερμανικό χθες... πλήρωσε καλά κ η Ελλάδα...
την παρασκευή λέω να ρίξω στην πρόκριση, αλλά όχι στη κανονική διάρκεια... δίνει αστρονομικά νούμερα ![]() |
για οσους με ακουσατε και αγορασατε γεκτερνα και εθνικη προτεινω τιμη πωλησης δευτερα μεσημερακι εκει που θα ειναι ολοι με τη πουτσα μεχρι το ταβανι επειδη βγηκε ν.δ |
sos sos sos
ανατροπη στο τελευταιο λεπτο 19% πανω γεκ τερνα εχουμε επομενη αντισταση στο 0.85 αν τη κρατησει μεχρι τεταρτη πιο πανω απο 0.85 εχουμε φυγει αμεσα για το 1ευρω. κρατηθειτε.... λιγο ακομα και θα βγαλω και το κομπρεσορα της εξιζ απο το ΧΑΑ |
Έπιασα 2 την Πορτογαλία με 2.00 και πρώτο σκόρερ Ronaldo με 3.80 στο live ταμείο σήμερα... ![]() |
Επίσης 1-1 ημίχρονο τελικό η Γερμανία στο 1,99 |
Κωτσο, μονο και μονο επειδη αναφερομαστε στην Ελλαδα, θα κρατησω μια μικρη επιφυλαξη. Δεν λεω οτι δν θα χασουμε αλλα θα γινει με μικρο σκορ. Προσωπικα προσανατολιζομαι στο under ![]() Παντως στο facebook κυκλοφορει μια ωραια φωτο με Καραγκουνη και Μερκελ που ειναι για πολυ γελιο ![]() Καραγκουνης απευθυνεται σε Μερκελ λεγοντας: " Εγω μπορει να μην παιζω, αλλα πλυσου καλου κακου" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αν έρθει βάζω υγραέριο ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() |
τόσο κουβά χρόνια είχα να πάω... ![]() |
Malmo 1
Un. De Chile 1 Ael handicap 1 goal Apoel X-1 Htime-ftime Απόδοση κοντά στο 10 καλή τύχη |
διπλό τότεναμ από την δευτέρα στο 2.20 και τα μυαλά στα κάγκελα. ![]() ![]() |
διπλό τότεναμ από την δευτέρα στο 2.20 και τα μυαλά στα κάγκελα. ![]() ![]() |
το στοίχημα άξιζε απ όλες τις απόψεις για 2.20 απόδοση. χαρακτηριστικά αναφέρω ότι την ημέρα του αγώνα είχε πέσει κοντά στο 1.70... με την σοφή κίνηση ανταλλαγής μετά το 0-1 και αφού έβλεπες ότι η τότεναμ δεν είχε κατέβει στο γήπεδο, ήσουν κερδισμένος σε όλα τα σημεία... ![]() ![]() |
Θα σε εμπιστευθώ σήμερα ![]() |
Οι "μεγάλες" ειναι: η MyBet, η Goalbet, η Paddypower(μονο στα Αγγλικα) και η Sportingbet.
Απο εκει και περα το χαος. Δεν ειναι να εμπιστευτεις τα χρηματα σου ή μερικές απο αυτες δεν εχουν ουτε καν σελιδα. Πατούσα στο google ορισμένα ονοματα και δεν εβγαζε τιποτα ![]() ![]() |
Ψες σ' ακολούθησα στο γκολ/γκολ της Γκένκ και έμεινε 0-5 από το 59!
Απόψε έπαιξα Monaco & Livorno 1 |
Atmovat έγραψε: |
Το έπαιξα χθες,δεν βγήκε για ενα γκολ το οβερακι |