PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - ντυσιμο τιμονιου σε 106 και αλλα μοντελα

thodwrhs - Τρι 07 Δεκ 2010, 17:06:30
Θέμα δημοσίευσης: ντυσιμο τιμονιου σε 106 και αλλα μοντελα
ξεκιναμε λοιπον το πρωι χαρουμενα και ωραια να παμε να βρουμε ταπετσερη να μας ραψει το τιμονι τι απ οδω τι απο κει τπτ....

κατω απο 70 ευρω κανενας οτι τριακτινο χωστο ειδα δεν μαρεσε καθως καταργει και τον αεροσακο οποτε παμε σε πατεντες ελπιζουμε ποιο πετυχημενες απο τα φαναρια...

πηρα ενα καλυμα απο πρακτικερ με 3 ευρω με ωραιες ραφες και μ ρθαν αναλαμπες εκεινη την ωρα....

πηγα πηρα δερματινη στο ιδιο σχεδιο και θα ντυσω την εσωτερικη πλευρα του τιμονιου που φαινεται ακαλυπτο με δερματινη που θα "δενει" στην εξωτερικη πλευρα, η οποια με την σειρα της θα καλυπτεται απο το καλυμα και θα δινει την εντυπωση οτι ειναι ραμμενο απεξω...

γυφτια πειτε το, καγκουρια πειτε το εμενα μαρεσε ομως και πιστευω οτι απο τα 70 στα 3+5 ευρω της δερματινης ειναι μια σημαντικη διαφορα....

η συνεχεια απο σαββατο
geo106xs - Τετ 08 Δεκ 2010, 01:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδες τι ωραιες ιδεες "κατεβαινουν" οταν εχει προηγηθει καταληψη στο πανεπιστημιο; Laughing
thodwrhs - Τετ 08 Δεκ 2010, 04:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Ειδες τι ωραιες ιδεες "κατεβαινουν" οταν εχει προηγηθει καταληψη στο πανεπιστημιο; Laughing

μια βδοαμδα κλειστα ημασταν.....ειχα απειρο χρονο να ξιοδεψω στο αμαξι και να παρω ιδεες.... :ΡΡΡ ασε με και αυριο εχω μαθημα πρωι πρωι και πρεπει να περιμενω να παει σαββατο για το τελειωσω....
Αλεξ - Κυρ 16 Οκτ 2011, 22:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
70 ευρω τι λες τωρα πλακα κανεις; Παντος το εχω κι εγω αυτο στο μυαλο μου να το κανω γιατι μου εχει φθαρει κι εμενα το τιμονι με ποιο τροπο τωρα δεν ξερω μαλλον καπως με κολλα η ραψιμο δεν ξερω ακομα το μελεταω βλεπω και κατι βιντεακια τωρα στο γιου τουμπ,που μπωρουμε να βρουμε ρε παιδια ενα τετοιο σε καταστημα με αξεσουαρ θα υπαρχει;

http://www.youtube.com/watch?v=C0wENQzwWjE&feature=related
jimakos205 - Δευ 17 Οκτ 2011, 00:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
κ να μην το βρεις εδω καπου,το παιρνεις απο ebay...απλα θα θελει προσοχη στη τοποθετηση κ να ποιανουν τα χερια σου για να γινει καλη δουλεια!
thantsi - Δευ 17 Οκτ 2011, 10:17:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ έγραψε:
70 ευρω τι λες τωρα πλακα κανεις; Παντος το εχω κι εγω αυτο στο μυαλο μου να το κανω γιατι μου εχει φθαρει κι εμενα το τιμονι με ποιο τροπο τωρα δεν ξερω μαλλον καπως με κολλα η ραψιμο δεν ξερω ακομα το μελεταω βλεπω και κατι βιντεακια τωρα στο γιου τουμπ,που μπωρουμε να βρουμε ρε παιδια ενα τετοιο σε καταστημα με αξεσουαρ θα υπαρχει;

http://www.youtube.com/watch?v=C0wENQzwWjE&feature=related

Παιδια εγω εχω παρει αυτο το δερματακι απο ebay που αναφερετε, αλλα δεν εχω καταφερει να το βαλω ακομα....Μαλλον σημερα θα γινει η εγκατασταση...
Εχουν βγει και videakia οποτε θα το τιμησω...Πληρωσα γυρω στα 14Ε μαζι με μεταφορικα για το αυτοκινητο μου...Ebay for the win!!!! Cool Cool
Αλεξ - Δευ 17 Οκτ 2011, 22:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Mπωρεις να βαλεις καποιο συνδεσμο να το δουμε πως ειναι;εδω ποσο το δεινουνε ξερει κανεις;
Αλεξ - Τρι 18 Οκτ 2011, 20:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
Πηγα σημερα και ρωτησα και μου ειπανε οτι υπαρχει σε 3 τυπους μικιο μεσαιο και μεγαλο ποιο βαζουμε απο τα 3; (ελπιζω οχι το μακρυτερο)
Αλεξ - Τετ 19 Οκτ 2011, 20:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια βοηθεια κανεις;
Αλεξ - Σαβ 22 Οκτ 2011, 20:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αγωρασα σημερα αυτο εδω ελπιζω μονο να ειναι το ραφτο τουλασχιστων ετσι φενεται.
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250727893237
Tzive - Κυρ 23 Οκτ 2011, 00:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
τι σχεση εχει ομως ενα επωνυμο τριάκτινο με το nomral με ενα κάλυμμα? καμια...
geo106xs - Κυρ 23 Οκτ 2011, 02:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Tzive έγραψε:
τι σχεση εχει ομως ενα επωνυμο τριάκτινο με το nomral με ενα κάλυμμα? καμια...

Μια φραση λεει: Στην αναβροχια,καλο και το χαλαζι Wink
Αμα το τιμονι σου ειναι φθαρμενο φαινεται πολυ καλη λυση,που 15ευρα,που 200+...ειδικα στις μερες μας! Confused
Αλεξ,οταν το φτιαξεις,ποσταρε φωτος να το τσεκαρουμε Exclamation
Tzive - Δευ 24 Οκτ 2011, 00:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
καλα αλλουνου παπα ευαγγέλιο ειναι αυτο...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες