PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 και gran turismo προφυλακτηρας(προβληματακι)

shiba - Τρι 07 Δεκ 2010, 10:19:19
Θέμα δημοσίευσης: 206 και gran turismo προφυλακτηρας(προβληματακι)
καλημερα σε ολους.εδω και ενα χρονο εχω αγορασει ενα προφυλακτηρα(αυθεντικο) αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να τον βαψω..προχτες τον τοποθετησα για να δω κατα ποσο βρισκει στο γκαραζ που μπαινω κλπ κλπ...αυτο που με προβληματισε ειναι οτι δεν κουμπωνει το ιδιο καλα οσο ο μαμισιος..δηλαδη στα πλαγια στο φτερο χανει κατι χιλιοστα...ειναι κανεις αλλος που τον εχει τοποθετησει και να εχει το ιδιο προβλημα?
υγ αν υπαρχει ηδη το θεμα παρακαλω να μεταφερθει
Sinanai - Τρι 07 Δεκ 2010, 10:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, υπάρχει κι άλλος...

shiba - Τρι 07 Δεκ 2010, 10:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
απο οτι βλεπω στη φωτογραφια σου εσενα σου καθεται τελεια..η κανω λαθος?
Sinanai - Τρι 07 Δεκ 2010, 10:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
1ον, δόξα τω Θεώ, δεν είναι δικό μου αυτό το πράμα ( Laughing ). Δεύτερον, δεν το βλέπω να κάθεται μια χαρά... Δηλαδή εσένα που λες ότι δεν κάθεται είναι ακόμη χειρότερα;
shiba - Τρι 07 Δεκ 2010, 10:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το κενο που εχει κατω απο τα φαναρια...εμενα εχει ενα μικρο κενο στο τελειωμα του προφυλακτηρα με το φτερο....
MEMsound - Τρι 07 Δεκ 2010, 11:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λογω βαρους κρεμαει λιγο
θελει οπωσδηποτε να βαλεις κατι κατω απο τον πλαστικο εσωτερικο προφηλακτηρα (πάνω στον οποίο παταει ο εξωτερικος) για να σηκωθεί λιγο

και "για την πρόβα" αλλα και για την μονιμη τοποθετηση θελει ΚΑΙ την πλαστικη ποδια-προεκταση προφηλακτηρα απο κατω

ο σινανΑις ειναι λιγο υπερβολικος... Laughing

υ.γ. και να βρισκει (λιγο) στα @@ σου... δεν παθαινει τιποτα Wink
shiba - Τρι 07 Δεκ 2010, 13:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Λογω βαρους κρεμαει λιγο
θελει οπωσδηποτε να βαλεις κατι κατω απο τον πλαστικο εσωτερικο προφηλακτηρα (πάνω στον οποίο παταει ο εξωτερικος) για να σηκωθεί λιγο

και "για την πρόβα" αλλα και για την μονιμη τοποθετηση θελει ΚΑΙ την πλαστικη ποδια-προεκταση προφηλακτηρα απο κατω

ο σινανΑις ειναι λιγο υπερβολικος... Laughing

υ.γ. και να βρισκει (λιγο) στα @@ σου... δεν παθαινει τιποτα Wink

1 Μανθο δε με νοιαζει τοσο πολυ για το αν βρισκει αλλα να μην κρεμαει..
2 εσυ τι εχεις βαλει κατω απο τον εσωτερικο προφυλακτηρα για να σηκωθει λιγο?
3 η πλαστικη ποδια ειναι υποχρωτικη?γιατι νομιζω δεν την εχω Crying or Very sad
MEMsound - Τρι 07 Δεκ 2010, 13:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
1)προφανώς
2) 2 κομματακια ξυλου παχους ουτε 1 εκατοστο πλατους γυρω στα 10 και υψους γυρω στα 2 από την κάτω μερια και πίσω από τον εσωτερικό ωστε να του δωσουμε λιγη κλίση προς τα πάνω
3) ναι ειναι υποχρωτική γιατι δουλευεί σαν "κοντρα" και βοηθάει (πολυ) στο να μην κρεμαει (εκτός και αν φτιάξεις κατι αλλο για κοντρα στο κατω μερος αν και δυσκολο) εχε υποψιν σου οτι ακομα και ο μαμα εχει 2 (πιο κοντα - λογικο) αυτακια για κοντρα πάνω στην μετωπη
shiba - Τρι 07 Δεκ 2010, 13:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις προχειρη καμια φωτογραφια να δω πως ειναι η πλαστικη ποδια?αν δεν βρεις κατι θα παω να βγαλω μια φωτογραφια τον προφυλακτηρα να σου δειξω πως ειναι...να μου πεις..οσο για τα ξυλακια εσυ την εχεισ κανει αυτη τη πατεντα?αν ναι πως τα κολλησες στο πλαστικο?
MEMsound - Τρι 07 Δεκ 2010, 13:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
φωτο δεν εχω
δεν τα κολλάς
ο εσω ειναι βιδωμενος στην μετώπη
τα παρεμβαλεις αναμμεσα και του δινουν λιγη κλίση
αμα ξεδιδωσεις τον εσω και δεις τι εννοώ Wink
Snap5 - Πεμ 13 Ιαν 2011, 14:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Eπαναφέρω το θέμα! Λοιπον τώρα το διάβασα και ναι έχω κ εγώ αυτό το προβληματάκι (εχει καπου 1.5 εκατοστο κενο κατω απο τα φανάρια). Η ποδια ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ αυτο το κενο? Ρωτάω γιατι αν προκειται να σκάσω 320 ευρώ για την ποδια (ΑΝ ΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ) καλα θα ειναι να το εξαφανισει αυτο το προβλημα!
LIONHEART - Παρ 14 Ιαν 2011, 17:05:57
Θέμα δημοσίευσης: lionheart
Οτι και να πάρετε καινούργιο και γνήσιο δεν κάθεται καλά!!!Και ακομα χειρότερα τα ιμιτασιον!!
MEMsound - Παρ 14 Ιαν 2011, 17:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
η ποδια ειναι απαραιτητη (εκτος και αν αντι αυτής κανετε πατεντα για αντιστοιχο πραγμα)

το τι επιπλεον (της ποδιας) εχω κανει εγω στο δικο μου το εγραψα πιο πάνω
μην επεναλαμβανομαστε Wink

απλα καντε το
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες