PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Περίεργη μυρωδιά!

YiannisK - Τρι 16 Σεπ 2003, 22:04:27
Θέμα δημοσίευσης: Περίεργη μυρωδιά!
απο τοτε που πηρα το 206 μου, και καθε φορα που θα κανω μερικα χιλιομετρα, εμφανιζεται μια περιεργη μυρωδια, κατι σαν καμενο σιδερο (ξερετε , οπως οταν κανουμε σιδεροκολληση). Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οτι πιθανως να ειναι απο τα κερια στεγανοποιησης που εχει η καινουρια μηχανη και σιγα σιγα καιγονται. Η θερμοκρασιες στον πινακα οργανων ομως ειναι φυσιολογικες. Το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη εχει 1700χλμ. Ειχε κανεις καμια εξηγηση ή παρομοια εμπειρια? Rolling eyes
teoman - Τετ 17 Σεπ 2003, 08:27:53
Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργη μυρωδια!
YiannisK έγραψε:
απο τοτε που πηρα το 206 μου, και καθε φορα που θα κανω μερικα χιλιομετρα, εμφανιζεται μια περιεργη μυρωδια, κατι σαν καμενο σιδερο (ξερετε , οπως οταν κανουμε σιδεροκολληση). Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οτι πιθανως να ειναι απο τα κερια στεγανοποιησης που εχει η καινουρια μηχανη και σιγα σιγα καιγονται. Η θερμοκρασιες στον πινακα οργανων ομως ειναι φυσιολογικες. Το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη εχει 1700χλμ. Ειχε κανεις καμια εξηγηση ή παρομοια εμπειρια? Rolling eyes

Είναι πιθανόν να ισχύει αυτό που σου είπαν.Το ίδιο μύριζε στα πρώτα km και η εξάτμιση.Δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό...
PHSYBORG - Τετ 17 Σεπ 2003, 11:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Προσπαθησε να εντοπισεις απο που ερχεται η μυρωδια ( μηχανη , εξατμιση , φρενα )
IRIS - Πεμ 18 Σεπ 2003, 11:42:40
Θέμα δημοσίευσης: περίεργη μυρωδιά!
Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει...αλλά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το αμάξι το πήρα πριν δύο μήνες. Το πήγα το πρωί στην αντιπροσωπεία και μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση: κεριά στεγανοποίησης κλπ... Το καλό που τους θέλω... Rolling eyes Wink
YiannisK - Πεμ 18 Σεπ 2003, 23:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
να σαι καλα Μαρια, με καθησυχασε λιγο το μηνυμα σου, μακαρι να ειναι αυτο!
PoLiThS - Παρ 19 Σεπ 2003, 03:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κερια στεγανοποίησης ή αλλιως Κηρόπισσα... Είναι μια μ@λ@κι@ που βάζουν στο κάτω μέρος του οχήματος για στεγανοποίηση - προστασία και με τις μεγάλες θερμοκρασίες στην περιοχή της εξάτμισης τείνει να έχει αυτην την μυρωδια.. Μην σας δημιουργεί ανυσηχία αυτο... θα στρώσει με τον καιρο
tenere - Κυρ 21 Σεπ 2003, 19:10:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργη μυρωδια!
YiannisK έγραψε:

Και το δικό μου έτσι μύριζε μην σε παραξενεύει. Αν θέλεις όμως να φύγει η μυρωδιά πάρε ένα πανί και βουτηξέ το στο πετρέλαιο και καθάρισε το τελικό καζανάκι από κάτω θα δεις ότι είναι μαύρο όπως και το σαζμάν. Μετά καθάρισε με ένα στεγνό πανί ή με νερό.
kanelj - Παρ 26 Σεπ 2003, 03:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
και το δικο μου ετσι μυριζε οταν το ειχα πρωτοπαρει
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!
τι μου θυμισες τωρα.......
τοτε που δεν ειχε κανενα χτυπηματακι,καμμια γρατζουνια,ηταν πεντακαθαρο,ουτε μια σκονουλα τοοοοοσο δα Neutral
θελω να ξαναμυρισω αυτη τη Κηρόπισσα η οπο\ως αλλιως λεγεται.....
ΟΥΑΑΑΑΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
DimiP - Παρ 26 Σεπ 2003, 12:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι;
η αλλη καταπληκτικη μυρωδια ;; η γνωστη και σαν "καινουργίλα" ;;;
που μπαιναμε στο σαλονι του 206 και ευωδιαζε ο τοπος απο τα πλαστικα και τα υφασματα ;;; που ηταν καινουργια ;;;
αααχχχχχ! τελεια μυρωδια!
kanelj - Παρ 26 Σεπ 2003, 12:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι το κανεις τωρα αυτο Idea Idea
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Δημήτριος - Σαβ 27 Σεπ 2003, 00:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά δεν θέλω να σας αποτελειώσω, αλλά το δικό μου (2 ετών και ενός μηνός) μυρίζει ακόμα καινουργίλα, ενώ ποτέ δεν μύριζε κηρόπισσα (ή όπως αλλιώς λέγεται...) Razz Razz Razz

Α! και δεν έχει όυτε μια (άμεσα ορατή) γρατζουνιά...
(Θεέ μου φύλαγε...)

Big wink Smile colors Big wink
DimiP - Σαβ 27 Σεπ 2003, 14:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

βρε Γιαννακη εσυ μια χαρα παιδι, βγαλτον αυτο το Χαροντα απο την υπογραφη σου.
τον βλεπω και μου κοβεται το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing
kanelj - Κυρ 28 Σεπ 2003, 04:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
kanelj έγραψε:

βρε Γιαννακη εσυ μια χαρα παιδι, βγαλτον αυτο το Χαροντα απο την υπογραφη σου.
τον βλεπω και μου κοβεται το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing

EEEEEETΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ! ! ! !
Petros-GTi - Κυρ 21 Μάρ 2004, 23:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Kai egw to idio provlima eixa,kai ka8os exw kai megalh mith Shocked arxisa na mirizw olo to amaksi gia na dw ti paizei.Pragmati h mirodia htan apo thn exatmish kai einai apo ta keria.H miriodia sinexizotane gia polla xiliometra akomi,EEEEE to plakwsa kai egw kana 2 taxidakia kai twra sta 2100 pou exw den mirizei tipota Smile Smile
ROLAND GARROS - Τετ 31 Μάρ 2004, 13:57:39
Θέμα δημοσίευσης:
a eseis eiste tuxeroi
emena murize... mexri ta 1000

sta 1500 pou ebgale kai kanpous anhsuxousa!!!
telika eixe kollhsei mia sakoula sto xtapodi h tes pa katw apo to kinhthra...

kai nomiza oti htan ta dermata sthn arxh ... Embarassed
LOL

telika to phga sthn antiproswpeia kai ebgalan me zesto nero kai apo to kazanaki to keri kai th sakoula apo ton kinhtra
argonaftis - Τετ 31 Μάρ 2004, 14:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μυρίζει από τα 3000 και κάτι,αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον κληματισμό.Είναι το ίδιο?
cyclon70 - Τρι 23 Απρ 2019, 18:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί φίλοι,
Αναβιώνοντας αυτό το θέμα σας κάνω κι εγώ την ερώτηση μου:

Μερικές φορές σε διαφορετικές διαδρομές και για διάστημα 1-2 λεπτών εισέρχεται στην καμπίνα από τα ανοιχτά παράθυρα από το χώρο του κινητήρα έντονη μυρωδιά σαν καμμένο τεφλόν (θυμίζει αρκετά μυρωδιά συμπλέκτη/δίσκου).
Την πρώτη φορά συνέβη όταν μόλις είχα παρκάρει από την πρώτη βόλτα του και δεν είχα σβήσει τον κινητήρα όπου υποψιαστηκα τον συμπλέκτη μια και ακόμη τον 'έψαχνα'.
Προχθές σε διαδρομή 20χλμ συνέβη μια φορά κάπου στη μέση της διαδρομής, όπου δεν υπήρχε κάποιο συνεχόμενο ζόρι με τον συμπλέκτη.
Αντίστοιχα στην επιστροφή καμμία μυρωδιά (τουλάχιστον έντονη) όπου λόγω κίνησης ο συμπλέκτης έπαιζε περισσότερο και με μεγαλύτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Είμαι ακόμη στα 150+ χλμ.
Θεωρώ ότι είναι ο κινητήρας που είναι ακόμη φρέσκος αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας!

2008 Allure 1.2 130 Βενζίνη.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες