Tzive έγραψε: |
καλησπερα παιδες. εχει τοποθετησει κανεις turbo timer σε 207? μου ειπαν οτι δεν κλειδώνουν μετα η πόρτες και δεν μπαίνει συναγερμός. έχει κανείς εμπειρία ??? |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
τα πραγματα ειναι απλα...εχετε δεν εχετε συναγερμο ωραια,βαζετε το turbotimer στα ποσα δευτερολεπτα?
40?μηοπως 50?η μηπως 60? σε οσα και να το βαλετε οταν σβησετε το αυτοκινητο και συναγερμο να εχετε και να πρεπει να κλειδωσετε με τηλεχειρισμο (((οπως εγω))) απο την στιγμη που θα σβησετε το αυτοκινητο και θα μπει σε λειτουργια το timer οσα δευτερολεπτα και εαν εχετε ορισει ... δεν προλαβαινετε να πατε και πολυ μακρια και ο τηλεχειρισμος πιανει ρε παιδια, αρκετα μακρια... εγω ετσι το σκεφτηκα και το εβαλα γιατι περιμενα μεσα στο αυτοκινητο μεχρι να σβησει,ενω τωρα μεχρι να κατεβω και να κανεις 5 βηματα εχει σβησει εχει αναψει η πλαφονιερα (εαν δεν το ακους) και κλειδωνεις-οπλιζει και φευγεις!!! ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
εσυ δε μετρας γιαννη,εσυ εχεις λεφτα ![]() ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: |
Ρε .....κλαρινο.... |
NIKOLAOS έγραψε: |
Παιδια και εγω καινουργιος ειμαι και σκεφτομουν να βαλω turbotimer, σε οποιον και να ρωτησα (3-4 ατομα) ειτε απο το PSclub ειτε σε συνεργειο μου ειπαν οτι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι πεταμενα λεφτα διοτι η αντλια λαδιου συνεχιζει να δουλευει ακομα και αν σβησεις την μηχανη (την εχω ακουσει πολλες φορες!) Ελπιζω να μην ειπα καμια Π------ρια... και να βοηθησα! |
NIKOLAOS έγραψε: |
Παιδια και εγω καινουργιος ειμαι και σκεφτομουν να βαλω turbotimer, σε οποιον και να ρωτησα (3-4 ατομα) ειτε απο το PSclub ειτε σε συνεργειο μου ειπαν οτι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι πεταμενα λεφτα διοτι η αντλια λαδιου συνεχιζει να δουλευει ακομα και αν σβησεις την μηχανη (την εχω ακουσει πολλες φορες!) Ελπιζω να μην ειπα καμια Π------ρια... και να βοηθησα! |