vasilisalessia έγραψε: |
εννοεις το καντραν με το χιλιομετρητη οχι τη κεντρικη οθονη?εγω ελεγα για κεντρικη οθονη.στο καντραν λοιπον εμενα δεν εχει μπιπ για τις ζωνες..αυτο ξερω..μονο τη λυχνια.τωρα στο καντραν μπροστα δεν εχω προσεξει κατι..περα απο τα λογικα περι χειροφρενου η ζωνης.και εμενα για τις πορτες μου τα βγαζει κανονικα ολα...δεν εχω κανενα προβλημα με το αμαξι ειλικρινα.σιγοθρα καποια χαζομαρα ποθ μοθ διαφευγει θα ειναι...αλλα δε μπορω να τη βρω.και σημερα επειδη το παρκαρω σε κεκλιμενο επιπεδο δε δειχνει παντα σωστα ο δειχτης λαδιου.αλλα οταν το παρκαρω αλλου και το αφησω μετα δειχνει μια χαρα..τι να ειναι αραγε?μιλας οτι σε κινηση δουλεμενο ωρα το καημενο μετα μου κανει ενα μπιπ και τιποτα αλλο... |
το γνωριζω αυτο με το λαμπακι και τη βενζινη.μου εχει τυχει μια φορα γιατι δε το αφηνω ποτε να φτασει στο ελαχιστο...τι να πωξερω οτι τα βγαζει στην οθονη οτι βλαβη υπαρχει..επειδη ειμαι και στο εξωτερικο αυτη τη στιγμη και εδω σου παιρνουνε 50 ευρω με το ποθ θα σοθ ανοιξουνε το καπο γι αυτο για κατι τετοιο δεν αξιζει να το παω..ασε ποθ δουλευει μια χαρα.μονο αυτος ο ηχος.τιποτα αλλο.δε ξερω.παντως σ ευχαριστω πολυ. |
λοιπον οσες φορες το εκανε ειχα ανοιχτο το ηχοσυστημα.εργοστασιακο ειναι.υποψιαζομαι οτι κατι παιζει με το rds.δεν ειμαι σιγουρος.μια φορα μου το κανει.ενα μπιπ σαν της βενζινης ειναι.το ιδιο μου φαινεται.το ψαχνς και εγς.τηα δειξει.δεν θελω να βγαλω τους πολους ακομα.κοιτας διαφορους τροπους.μηπως και λθθει.βεβαια δε το κανει και συνεχεια...καμμια φορα...και οχι συνεχομενα...απλα μοθ τη βιδωνει |