makis106 έγραψε: |
Φίλε Δημήτρη, γιάυτό το θέμα, έφαγα μια ολόκληρη μέρα παρέα με τους μηχανικούς της LION.
Αυτό το θόρυβο (τακ τακ) σε στάση, όταν κουνάς το τιμόνι αριστερά δεξία τον είχα παρατηρήσει απο καινούργιο. Λίγο πριν λήξει η εγγύησή μου λοιπόν και ενώ είχα την εντύπωση ότι ακούγεται λίγο παραπάνω, πήγα στη LION να δω τι γίνεται. Εκεί χρειάστηκε να το υποδείξω στους μηχανικούς για να καταλάβουν τι εννοώ, και αφού κατάλαβαν, άρχισαν να το ψάχνουν λέγοντας ότι κάνει κ σ'αυτούς εντύπωση ενώ δεν είχαν ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση. Μετά απο πολύ ψάξιμο δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα. Εν τέλει παρατηρήσαμε τον ίδιο θόρυβο σε όσα 207 ήταν εκεί για service καθώς και σε καινούργιο που τσεκάραμε. Οπότε με δεδομένο ότι και μετά απο αρκετά χιλιόμετρα δεν έχει μεταβληθεί η κατάσταση προς το χειρότερο, καταλήγουμε στο ότι δεν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα, αλλα ιδιαιτερότητα της κρεμαγιέρας να κάνει αυτό τον ήχο, που δίνει την εντύπωση ότι έχει τζόγο (κενό)... |
rallaki-1 έγραψε: |
Και σε εμένα το έκανε αλλά μονο του σταμάτησε μετα από λίγο καιρό! |
3 ή 5mm έχεις? |
mathanas έγραψε: |
Ε μη τρελαθουμε, οταν θες -3,5 και -5 ποντους για να δειχνει ωραιο μετα καλα κανουν , εγγυηση σου δινουν για οπως το χουν σχεδιασει οχι οπως γουσταρει ο καθενας μας να το κανει. |
mathanas έγραψε: |
Ε μη τρελαθουμε, οταν θες -3,5 και -5 ποντους για να δειχνει ωραιο μετα καλα κανουν , εγγυηση σου δινουν για οπως το χουν σχεδιασει οχι οπως γουσταρει ο καθενας μας να το κανει. |
reselie έγραψε: |
oτι τοποθετήθηκαν εν γνώση σου πως χάνεις την εγγύηση ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
Όχι φίλε μου, δεν χάθηκε καμια εγγύηση, ούτε εν γνώση μου, ούτε εν αγνοία μου. δλδ σου πουλάω τα ελατήρια, στα τοποθετώ, και σου κόβω και την εγγύηση? Αν ήταν να χάσω την εγγύησή μου τα έβαζα κ εκτός αντιπροσωπείας. Απλά θέλω να πω ότι όλα είναι ρευστά και ότι όπως είπε και ο android, αμα ηταν απο τα 3ποντα να χαλανε κρεμαργιερα, τοτε τα μισα αμαξια στην ελλαδα θα ήταν χαλασμένα, γι'αυτό τα τοποθετούν και οι ίδιοι. |
nOkpos έγραψε: |
τελικα απο οτι ειδα σημερα που αφησα το αυτοκινητο μαλλον θα την βαλουμε στην εγγυηση την κρεμαριερα... ![]() |
nOkpos έγραψε: |
εχω τα ΗR (-3,5) 1 χρονο και οι αναρτησεις δεν εχουν χαλασει ακομα ! ειναι μια χαρα ! |
Driver ///M έγραψε: |
Έστριβα σήμερα το τιμόνι επίτηδες, μιας και διάβασα το άρθρο, προσπαθώντας ν'ακούσω κάποιο θόρυβο και δεν έκανε το παραμικρό.
Άρα δεν εμφανίζεται σε όλα τα 207, χωρίς να σημαίνει πως είναι και πρόβλημα βέβαια. Ίσως να παίζουν ρόλο οι 15άρες ζάντες και οι χαλαρές αναρτήσεις που κάνουν το στρίψιμο πιο εύκολο. |
Driver ///M έγραψε: |
Έστριβα σήμερα το τιμόνι επίτηδες, μιας και διάβασα το άρθρο, προσπαθώντας ν'ακούσω κάποιο θόρυβο και δεν έκανε το παραμικρό.
Άρα δεν εμφανίζεται σε όλα τα 207, χωρίς να σημαίνει πως είναι και πρόβλημα βέβαια. Ίσως να παίζουν ρόλο οι 15άρες ζάντες και οι χαλαρές αναρτήσεις που κάνουν το στρίψιμο πιο εύκολο. |
nOkpos έγραψε: | ||
φιλε μου εχουμε διαφορετικες κρεμαγιερες !οπως και το rc εχει αλλη κρεμαγιερα |
nOkpos έγραψε: | ||
φιλε μου εχουμε διαφορετικες κρεμαγιερες !οπως και το rc εχει αλλη κρεμαγιερα |
Ναι, ηλεκτρική είναι. |
giannhs13 έγραψε: |
δεν ειναι τιποτα σοβαρο,μην αγχωνεσαι |
egefalos έγραψε: |
δεν είναι τίποτα μου το έκανε k εμέν το 207 rallye και μου είχαν πει πως είναι η καλωδιώσεις τις κόρνας και κάτι πλεξούδες εντωμεταξύ το κάνουν παρα πολλά 207 ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
αφου ξαναπηγα στο συνεργειο για αλλο προβλημα (γ@μω τη λαιον και τα πεζω μου μεσα) ![]() αν ξαναπαρω πεζω οσο υπαρχει η λαιον να μου κοπουν τα χερια |
manosm3 έγραψε: |
Καμια ιδεα; |
Octane έγραψε: | ||
Πουλα το μπρικι κ παρε bmw... , εγω αυτο θα κανω... ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
Δλδ τα Bmw δεν εχουν θεμα με κρεμαγιερα.??? ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Λοιπον, update
.... Ενα απο τα Αγγλικα site που επικοινωνισα μου απαντησε πως πρεπει να τους στειλω τους κωδικους του μοτερ για να ξερουν αν μπορουν να το επιδιορθωσουν. Σε περιπτωση που μπρουν η τιμη ειναι 275 λιρες + ΦΠΑ + μεταφορικα και δινουν και εγγυση. |
Steve έγραψε: |
Δε βάζεις καμιά peugeot-sport να είσαι 2 στροφές από άκρη σε άκρη; ![]() |