spyros_rallye έγραψε: |
το PP1693 θα παρεις, το παραγγειλα εγω προχθες.Ποσο το βρηκες ? |
spyros_rallye έγραψε: |
το PP1693 θα παρεις, το παραγγειλα εγω προχθες.Ποσο το βρηκες ? |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Έχεις φωτογραφία αυτού που λες......? |
android έγραψε: |
το τραγικο της καταναλωσεις οταν βαζεις χοανη ειναι γιατι εισαι πατα ασε σαν μικρο χαζοχαρουμενο παιδακι...τσαφ τσουφ κτλ...
η τοποθετηση χοανης ειναι ακριβη λυση για thp γιατι τρωει πολλα ντεποζιτα στα τσαφ τσουφ μεχρι να ηρεμησεις ![]() αλλα γενικα θελει να τελειωσει ενα ντεποζιτο 300-400 χλμ για να το φερει στα μετρα του ο εγκεφαλος...πριν το φερει κανει λιγο οτι να ναι |
Lalakis207 έγραψε: |
Έχεις κανένα Sait με φίλτρο χοανη της Pipecros φίλε ; |
Lalakis207 έγραψε: |
εχω φίλτρο ελευθέρας Kn αλλά δεν ακούγεται τπτ γμτ την σκαστρα εννοώ ..!! |
nikos207gt έγραψε: |
να σας ρωτησω.. επειδη ειμαι λιγο ασχετος.. βλεπω ας πουμε τα φιλτρα ελευθερας της green και εχουν καθαριστικα.. της k&n και της pippercross δεν εχουν?? αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζονται καθαρισμα (που δεν νομιζω) αλλα εφοσον χρειαζονται πως τα καθαριζουμε και πως τα λαδωνουμε??? |
ok... εβγαλα ακρη αντρεα.. σε ευχαριστω πολυ.. εχεις υποψιν σου καποιο λινκ με φιλτρο και καθαριστικα αν γινεται και σε σετακι??να ρωτησω και κατι αλλο... καθαριστικα αλλης εταιριας πχ της green πειραζει να το χρησιμοποιησω σε φιλτρο k&n..? |
ok... εβγαλα ακρη αντρεα.. σε ευχαριστω πολυ.. εχεις υποψιν σου καποιο λινκ με φιλτρο και καθαριστικα αν γινεται και σε σετακι??να ρωτησω και κατι αλλο... καθαριστικα αλλης εταιριας πχ της green πειραζει να το χρησιμοποιησω σε φιλτρο k&n..? |