PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Προβολάκια ομίχλης

Mimis - Σαβ 13 Σεπ 2003, 14:37:08
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Προβολάκια ομίχλης
Σκέφτομαι να περάσω στο 206 μου τον προφυλαχτήρα που φοράνε τα XS και να βάλω και προβολάκια. Ξέρει κανείς να μου πεί τι γίνεται με τους διακόπτες. Πρέπει να αλλάξω και κάτι στο εσωτερικό για να ταιριάζουν οι διακόπτες; Με το καντράν τί γίνεται, θέλει αλλαγή για να βλέπω πότε είναι αναμένα τα προβολάκια; Το δικό μου απο την μάνα του δεν είχε προβολάκια. Έχει κάνει κάποιος απο εσάς αυτή την πατέντα; Απο κόστος ξέρεται κάτι;
YiannisK - Σαβ 13 Σεπ 2003, 15:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
παντως αν ενδιαφερεσαι μονο για να βαλεις προβολακια δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο τον προφυλακτηρα. Οι τρυπες για τα προβολακια ανοιγουν ευκολα αφου στο εσωτερικο του προφυλακτηρα υπαρχει περιγραμμα για το που πρεπει να ανοιχτουν τρυπες. Τωρα για τις υπολοιπες λεπτομερειες δεν γνωριζω (διακοπτες κλπ). Κοστος ολης της δουλεια γυρω στα 150ευρω
Mimis - Σαβ 13 Σεπ 2003, 16:00:50
Θέμα δημοσίευσης:
YiannisK έγραψε:
παντως αν ενδιαφερεσαι μονο για να βαλεις προβολακια δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο τον προφυλακτηρα. Οι τρυπες για τα προβολακια ανοιγουν ευκολα αφου στο εσωτερικο του προφυλακτηρα υπαρχει περιγραμμα για το που πρεπει να ανοιχτουν τρυπες. Τωρα για τις υπολοιπες λεπτομερειες δεν γνωριζω (διακοπτες κλπ). Κοστος ολης της δουλεια γυρω στα 150ευρω

Τον προφυλαχτήρα τον έχω ήδη, απο γνωστό μου που τον άλλαξε, ένα βαψιματάκι χρειάζεται μόνο. Όταν λές 150 ευρόπουλα τί εννοείς, αγορά καί εγκατάσταση για προβολάκια;
Αντώνης - Σαβ 13 Σεπ 2003, 21:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειχα ρωτησει στην lion πριν απο 1 μηνα και μου ειπαν οτι τα προβολακια εχουνε 125 μαζι με την ασφαλεια που πρεπει να αλλαχτει για να αντεχει το φορτιο.
Ολοι οι προφυλακτηρες εχουνε τα σημαδια για το που μπαινει το προβολακι
.καποια στιγμη σκεφτομουνα να το κανω απλα στην ελλαδα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο αναγκαιο Wink
jimos - Κυρ 14 Σεπ 2003, 05:29:18
Θέμα δημοσίευσης: ροβολακια
μαγκες εγω εβαλα τον χς με 125euro κενουριο μαμα και 32euro τα προβολακια το 1 και εναν ρελε με ενα διακοπτακι της αρεσκιας μου σε οπιο σημειο ηθελα
Mimis - Κυρ 14 Σεπ 2003, 12:28:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: ροβολακια
jimos έγραψε:
μαγκες εγω εβαλα τον χς με 125euro κενουριο μαμα και 32euro τα προβολακια το 1 και εναν ρελε με ενα διακοπτακι της αρεσκιας μου σε οπιο σημειο ηθελα

Τον xs τον πήρες βαμένο; Αλλιώς πόσο σου βγήκαν σύνολο όλα μαζί και πού έβαλες το διακοπτάκι; (για να παίρνουμε και καμια ιδέα) Σε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων πήγες;
jimos - Κυρ 14 Σεπ 2003, 14:54:42
Θέμα δημοσίευσης: gh
οχι αβαφτο τον πηρα αλλα ασταρομενο ετιμο για βαψιμο και το δικοπτακι το εβαλα στο δικοπτακι για τα παραθιρα εκει που ειναι η θεση για τους ηλ. καθρεπτες και το εκανα μονος μου ειναι πολι απλο αλλα και σε ηλεκτρολογο να πας δεν πιστευω να σου παρει πανω απο 15euro
Mimis - Δευ 15 Σεπ 2003, 12:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το αυτοκίνητο μου είναι multiplex, πρέπει να αλαχτεί και η ασφαλιοθύκη. Τιμές που πήρα σήμερα απο την αντιπροσωπεία της Peugeot:
Προφυλαχτήρας xs 173ευρο
Μαύρο μπρωστινο κομμάτι του προφ: 27 ευρο
κιτ προβολέων ομίχλης 280 ευρό... Shocked
Mimis - Τρι 16 Σεπ 2003, 14:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Άν δεν βάλω προβολάκια και βάλω σκέτο τον προφυλαχτήρα απο τα χς με μια σίτα μπρωστα, έχεται καμια καλή ιδέα η και καμια foto για το τί να κάνω με τις τρύπες που έχει για να μπούν προβολάκια. Καμια πατέντα για να τις καλύψω και να φαίνεται όμορφο Question Question Question Question
Vaggelis - Τρι 16 Σεπ 2003, 14:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
Koίτα, ο Alex παλιότερα, είχε σκεφτεί το εξής.....
Να έπαιρνε τον προφυλακτήρα του XS και να μην έβαζε προβολάκια....
Τις άδειες τρύπες, να τις χρησιμοποιούσε σαν "δίοδο εισαγωγής κρύου αέρα", που με πατέντα θα έφτανε στο φίλτρο και θα το τροφοδοτούσε με όσο κρύο αέρα χρειαζόταν.....
Mimis - Τρι 16 Σεπ 2003, 14:55:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Τις άδειες τρύπες, να τις χρησιμοποιούσε σαν "δίοδο εισαγωγής κρύου αέρα", που με πατέντα θα έφτανε στο φίλτρο και θα το τροφοδοτούσε με όσο κρύο αέρα χρειαζόταν.....

Μεχρι, όμως, να το κάνω αυτό, με τις αντιαισθητικές τρύπες μου λές τί να κάνω Question
Tomcat - Τρι 16 Σεπ 2003, 15:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Μεχρι, όμως, να το κάνω αυτό, με τις [b]αντιαισθητικές τρύπες μου λές τί να κάνω [/b]Question

XExexe ,, μπορεις να τραβεξεις δυο σωληνες μεχρι το φιλτροκουτι και ........... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Mimis - Δευ 22 Σεπ 2003, 17:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανεις να μου πεί αν τώρα που αλλάζω προφυλακτήρα και βάζω αυτον απο τα XS (έχω τον κλασικό των XT) άν πρέπει να αλλάξω και τους μπροστινούς θόλους Question Question Question Question
Marellios - Δευ 22 Σεπ 2003, 18:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω οταν εβαλα του XS(ειχα του ΧΤ) χρειαστηκε να αλλαξω τους μπροστινους πλαστικους θολους.Τωρα ισως αν κανεις καμια πατεντα να μη χρειαστεις να τους αλλαξεις.
Mimis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
kostas έγραψε:
Εγω οταν εβαλα του XS(ειχα του ΧΤ) χρειαστηκε να αλλαξω τους μπροστινους πλαστικους θολους.Τωρα ισως αν κανεις καμια πατεντα να μη χρειαστεις να τους αλλαξεις.

Παίδες Help..!!!!!! έχω πρόβλημα με τους θόλους, μου παραγγειλαν του XS τα μπροστινά μόνο κομμάτια και όταν αφαίρεσαν τους δικούς μου (από XT) διαπίστωσαν ότι οι θόλοι δεν είναι 2 κομμάτια αλλα ένα μονοκόματο. Επίσις διαπίστωσαν οτι οι ύποδοχές για βίδες του θόλου χς δέν ταιριάζουν στο φτερό τoυ ΧΤ μου...
Ξέρει κανείς τι παίζει?
Τί θόλους πρέπει να παραγγείλω; (αν γνωρίζεται θέλω και τον κωδικό του προιόντος)
Mimis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 12:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Έμαθα οτι για να ταιριάξουν οι θόλοι ότι πρέπει να αλλάξω και τα φτερα 2gunfire ..... Εσείς που αλλάξατε προφ. σε XT και βάλατε τον XS τί κάνατε με τους θόλους Question
Marellios - Πεμ 09 Οκτ 2003, 18:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αν αλλαξαν κατι στο XT λογω χρονολογιας,παντως εγω που εχω το ΧΤ '00 πηρα τους θολους απο ΧS και ταιριαξαν μια χαρα.Ουτε αλλαγη φτερων ουτε τιποτα.Λιγο ψεμα μου ακουγεται το τελευταιο.
Mimis - Πεμ 09 Οκτ 2003, 23:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
kostas έγραψε:
Δεν ξερω αν αλλαξαν κατι στο XT λογω χρονολογιας,παντως εγω που εχω το ΧΤ '00 πηρα τους θολους απο ΧS και ταιριαξαν μια χαρα.Ουτε αλλαγη φτερων ουτε τιποτα.Λιγο ψεμα μου ακουγεται το τελευταιο.

Όχι όντως έτσι είναι....
Τελικά βρήκα λύση μου έβαλαν τους ίδιους, τους ζέστανε και τους τσίτωσε λίγο και κουμπώσαν κανονικά.
Marellios - Παρ 10 Οκτ 2003, 19:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε,καλοριζικο το νεο look. Smile Smile
peugeot206cc - Δευ 13 Οκτ 2003, 14:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως ξέρει κανένας εάν το προβολάκια ομίχλης ρυθμίζονται ως προς το ύψος ;
Ady - Δευ 13 Οκτ 2003, 14:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206cc έγραψε:

Ναι, ρυθμίζονται...
peugeot206cc - Δευ 13 Οκτ 2003, 16:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
peugeot206cc έγραψε:

Ναι, ρυθμίζονται...

Πως ρυθμίζονται ; Έχουν βίδα από μέσα ; Πρέπει να ξεβιδώσω το κάλυμα τους ; Για δώσε λεπτομέρειες...
nik7 - Δευ 13 Οκτ 2003, 17:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
alithia ginete??? thelo kai ego information...
AAAxxx afti i power OYSTTTTTT ti kanei... ma kala ti kanete oloi mera sto 206 isaste?den exete doulies??? Laughing
Ady - Τρι 14 Οκτ 2003, 08:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206cc έγραψε:
Πως ρυθμίζονται ; Έχουν βίδα από μέσα ; Πρέπει να ξεβιδώσω το κάλυμα τους ; Για δώσε λεπτομέρειες...

Υπάρχει ένας ρυθμιστής (είναι σαν μεγάλη βίδα) επάνω στο πλαστικό κάλυμά τους. Υποτίθεται ότι για δεις το πίσω μέρος των προβολέων ομίχλης ανοίγεις ένα τετράγωνο καπάκι που υπάρχει επάνω στους θόλους. Εγώ βγάζω όλο το θόλο.

Για μεγαλύτερη ευκολία και πρόσβαση, στρίβεις τη ρόδα τέρμα δεξιά για να δεις τον αριστερό προβολέα, και τέρμα αριστερά για να δεις τον δεξί. (Όλες οι κατευθύνσεις είναι βλέποντας το αμάξι από πίσω προς τα εμπρός, ή καθισμένος στη θέση του οδηγού)
peugeot206cc - Τρι 14 Οκτ 2003, 10:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
peugeot206cc έγραψε:

Υπάρχει ένας ρυθμιστής (είναι σαν μεγάλη βίδα) επάνω στο πλαστικό κάλυμά τους. Υποτίθεται ότι για δεις το πίσω μέρος των προβολέων ομίχλης ανοίγεις ένα τετράγωνο καπάκι που υπάρχει επάνω στους θόλους. Εγώ βγάζω όλο το θόλο.

Για μεγαλύτερη ευκολία και πρόσβαση, στρίβεις τη ρόδα τέρμα δεξιά για να δεις τον αριστερό προβολέα, και τέρμα αριστερά για να δεις τον δεξί. (Όλες οι κατευθύνσεις είναι βλέποντας το αμάξι από πίσω προς τα εμπρός, ή καθισμένος στη θέση του οδηγού)

Thanks με την πρώτη ευκαιρία θα τα ρυθμίσω..
nik7 - Πεμ 16 Οκτ 2003, 07:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
moi aussi thelo na ine ligo psilotera gia na kanoume kai tin mouri mas kamia fora me thesis kai provolakia anamena kai oxi ta diastavrosis(mesea).... ady min ksexnas oti exoume kai mia doulitsa emeis oi dio....
perimeno pote tha kanonisoume gia to allo zitima.... min ksexnas oti tha voithiso kai ego.... kai oti i misi doulia ine etimi... exo vides pou stereonoun tin palia sita opote molis vgei apla tha vidosoume tin kenourgia pano ston profilaktira..........
SnakeMJK - Πεμ 16 Οκτ 2003, 11:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
gia na kanoume kai tin mouri mas kamia fora me thesis kai provolakia anamena kai oxi ta diastavrosis(mesea)....

μέχρι να φας την πρώτη κλήση είναι... μετά θα σου περάσει Razz
nik7 - Δευ 03 Νοέ 2003, 23:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
epeidi den evgala akri mipos mporeis na me voithiseis pou ine?
gia pare kai foto.... tou deksiou provolakiou.....

http://users.otenet.gr/~poniros/provolakipiso.JPG
Ady - Τρι 04 Νοέ 2003, 08:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
Που γράφει Valeo (ανάποδα) επάνω στο καπάκι;

Από κάτω δεν έχει μια μεγάλη κάθετη βίδα;

Ε, αυτός είναι ο ρυθμιστής της δέσμης του προβολέα.
Vaggelis - Τρι 04 Νοέ 2003, 09:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
H P.O.S. (Power OYst Service...) ξαναχτυπά.......
Mimis - Τρι 04 Νοέ 2003, 16:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πώς μπορείς και βάζεις δικές σου φωτογραφίες στο forum::::
Μπορείται να μου πείτε και εμένα που δεν ξέρω;
zzzleepy - Τρι 04 Νοέ 2003, 18:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
Απλώς "σηκώνεις" τη φωτογραφία σε κάποια δικιά σου ιστοσελίδα και βάζεις το link. Εξάλλου ήδη με τον ίδιο τρόπο έχεις βάλει και δυο φωτογραφίες του 206 σου στην υπογραφή σου... Smile
nik7 - Τρι 04 Νοέ 2003, 18:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
proton an koitazes sto url tha evlepes oti ine fotografies apo tin gallery tou 206club.
defteron gia na valeis mia foto tha prepei na tin anevaseis se kapion diko sou xoro sto internet(ego prosopika ston tis anevazo ston xoro tou site pou mou dinei free i otenet) kai na kaneis copy paste to url...
triton ady prospathise na to giriso alla den pezei.....ama einai tha ta rithmisoume otan ertho gia tin sita... thanks a lot.....
nik7 - Δευ 08 Δεκ 2003, 08:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
και η άκρη βγήκε ... αυτή η βίδα που είναι μαύρη και δεξιά όπως βλέπετε το προβολάκι..... γυρνάει ... Exclamation

απλώς πρέπει να πάρετε ένα στραβοκατσάβιδο και να τον γυρίσετε... τώρα προς τα που θα το γυρίσετε δεν θυμάμαι αλλά εγώ το έκανα με ηλ.κατσαβίδι γιατί ήταν ζόρικο και ο Ady (μαζί βάλαμε την σίτα και κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις)απ'έξω κοίταζε την διαφορά ... και αφού με το ηλ.κατσαβίδι είδαμε καποια διαφορά μετρήσαμε την απόσταση του κεφαλιού της βίδας με το πλαστικό κομμάτι και ύστερα πήγαμε και απο την άλλη και κάναμε το ίδιο....
Ady - Δευ 08 Δεκ 2003, 09:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
και η άκρη βγήκε ... αυτή η βίδα που είναι μαύρη και δεξιά όπως βλέπετε το προβολάκι..... γυρνάει ... Exclamation

απλώς πρέπει να πάρετε ένα στραβοκατσάβιδο και να τον γυρίσετε... τώρα προς τα που θα το γυρίσετε δεν θυμάμαι αλλά εγώ το έκανα με ηλ.κατσαβίδι γιατί ήταν ζόρικο και ο Ady (μαζί βάλαμε την σίτα και κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις)απ'έξω κοίταζε την διαφορά ... και αφού με το ηλ.κατσαβίδι είδαμε καποια διαφορά μετρήσαμε την απόσταση του κεφαλιού της βίδας με το πλαστικό κομμάτι και ύστερα πήγαμε και απο την άλλη και κάναμε το ίδιο....

Δοκίμασες να δεις που φέγγουν;
Δεν πιστεύω να τυφλώνεις τους μπροστινούς με τους προβολείς ομίχλης;
Μάλλον όχι γιατί δεν πρέπει να ανεβαίνουν τόσο ψηλά.
nik7 - Τρι 16 Δεκ 2003, 12:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
e kala ipame esi to pethanes kiolas....
apla mporo an thelo(pou den thelo pistepse me) na kikloforo me afta anti me ta mesea....
Vaggelis - Τετ 17 Δεκ 2003, 09:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
e kala ipame esi to pethanes kiolas....
apla mporo an thelo(pou den thelo pistepse me) na kikloforo me afta anti me ta mesea....

Kαλά, κάντο αυτό και μετά από λίγο καιρό ετοιμάσου να δώσεις μια "επιταγούλα" στην Τροχαία....
bakclima - Παρ 02 Απρ 2004, 00:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω μερικες ερωτησεις για τους προβολης ομιχλης, καταρχην εχω ενα color line χωρις ομιχλης επειδει θελω να βαλω τι πρεπει να γινει; εχω διαβασει οτι μερικοι αλλαξαν ολοκληρο τον προφυλακτηρα αλλη λενε πως ειναι σημαδεμενος ο προφυλακτιρας μου απο μεσα επισης αν βαλω το κουμπι που θα ειναι; θα ειναι εκει που ειναι και το πισω ομιχλης ή θα βαλουν extra κουμπι; και αν βαλουν extra κουμπι που θα το βαλουν; απο την peugeot οταν αγορασα το 206 μου ειπαν οτι με 300 παιρνω ολο το σετ αλλα δεν ξερω αν ειναι και τα περαστικα μεσα
PHSYBORG - Παρ 02 Απρ 2004, 08:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως δεν ηταν σημαδεμενος απο μεσα!
Skull - Παρ 02 Απρ 2004, 18:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Εχω μερικες ερωτησεις για τους προβολης ομιχλης, καταρχην εχω ενα color line χωρις ομιχλης επειδει θελω να βαλω τι πρεπει να γινει; εχω διαβασει οτι μερικοι αλλαξαν ολοκληρο τον προφυλακτηρα αλλη λενε πως ειναι σημαδεμενος ο προφυλακτιρας μου απο μεσα επισης αν βαλω το κουμπι που θα ειναι; θα ειναι εκει που ειναι και το πισω ομιχλης ή θα βαλουν extra κουμπι; και αν βαλουν extra κουμπι που θα το βαλουν; απο την peugeot οταν αγορασα το 206 μου ειπαν οτι με 300 παιρνω ολο το σετ αλλα δεν ξερω αν ειναι και τα περαστικα μεσα

Giwrgo exoun graftei auta palaiotera.....
Stin peugeot sou ta vazoun me 300 euro alla einai psiloapath giati sou anoigoun trupes kai meta vazoun ena mauro plastiko guro-guro kai kanoun BAM!

To ena provolaki tis valeo kanei 35-40euro,o profulakthras XS 170euro ara den sunferei! Very happy

sory gia ta greeklish alla eimai se net cafe giati exw ena provlima sto spiti![/list]
Touristas - Παρ 02 Απρ 2004, 18:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλεις το πλαστικό το βάφεις στο χρώμα του αυτοκίνητου και δεν φαίνεται τίποτα Wink
Skull - Σαβ 03 Απρ 2004, 21:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν θέλεις το πλαστικό το βάφεις στο χρώμα του αυτοκίνητου και δεν φαίνεται τίποτα Wink

δεν το εχω δει απο κοντα αλλα πρεπει να μην ειναι σκληρο πλαστικο αλλα λαστιχο και νομιζω ειναι λιγο δυσκολο να βαφτει και να κρατησει! Very happy

Αλλα και παλι να μην φαινετε τα 300 ευρα ειναι παρα πολλα σε συγκριση με την περιπτωση να παρεις τον XS =170ευρο προβολακια=60ευρο και βαφη=30ευρο(το πολυ) Συνολο 260ευρα και με καινουργειο και καλητερο εμφανησιακα προφυλακτηρα....

Τουριστα κατι πρεπει να παιζει με εσενα και την αντιπροσωπια... Very happy
Πολλα πραγματα εχω παρατηρησει οτι ξερεις! Razz

Εχω και ενα ερωτημα γιατι σε ολα τα καινουργεια πλεον 206 φορανε πισω τον XS προφυλακτηρα και οχι τον XT σε συκριση με τον μπροστα που φορανε τον XT???
bakclima - Κυρ 04 Απρ 2004, 00:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
πια η διαφορα του ΧΤ απο τον XS; και κατι αλλο με τα προβολακια, τι γινεται με το κουμπι που αναβουν;ξερει κανεις που το βαζει η peugeot;
Touristas - Δευ 05 Απρ 2004, 07:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπον δεν ειναι λαστιχο βαφεται και κραται!
Wink Στα multiplex δεν μπενει κανενα κουμπι προγραμμτισμο θελει στα πιο παλια αλαζε διακοπτης!! Razz
Οσω για των προφυλακτιρα ειναι θεμα κατασκευαστη!! Exclamation
Skull - Δευ 05 Απρ 2004, 21:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
πια η διαφορα του ΧΤ απο τον XS; και κατι αλλο με τα προβολακια, τι γινεται με το κουμπι που αναβουν;ξερει κανεις που το βαζει η peugeot;

Α Γιωργο πολυ ενημερωμενο σε βλεπω! Laughing Laughing

Καλα ρε τα βασικα??Πως θα περασεις στο πανεπιστημιο??? Twisted evil

XS:Μεγαλο χαμογελο + καμπυλογραμμα προβολακια ομιχλης! Very happy

XT:Μικρο χαμογελο + ισια μπροστα(και μπορει και λιγο πιο μικρα απο τα πανω Rolling eyes ) που μπενουν παντα με μπινια=κοψιμο+ραψιμο κτλ.

Οσο για το κουμπι αντικασταστουνε τον ενα μπρατσο(νομιζω το αριστερο) ή στο κανουν να αναβει με την μεσαια σκαλα,ή ετσι μου προτειναν στην δικια μου αντιπροσωπια! Very happy

Τουριστα μηπως ξερεις να μας πεις και τιμη για τα προβολακια στον XT??
Φτανει τα 300ευρα?? Confused
kavaliotis - Τετ 08 Δεκ 2004, 05:27:13
Θέμα δημοσίευσης: Κωδικός από προβολάκια 206...
Παιδια ποιος ειναι ο κωδικος απο τις λαμπες απο τα προβολακια απο το 206 ΧΤ 1.4 Premium? Για να βαλω true white...
Stevon - Σαβ 18 Δεκ 2004, 11:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα Μάκη .
Οι λάμπες για τα προβολάκια του 206 δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο κωδικό είναι τύπου Η1 και είναι 55W τα εργοστασιακά πάντα.
Ελπίζω να σε βοήθησα Arrow
SnakeMJK - Πεμ 25 Σεπ 2008, 19:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ... Αυτά να δω πως θα συνδέσω Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες