YiannisK έγραψε: |
παντως αν ενδιαφερεσαι μονο για να βαλεις προβολακια δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο τον προφυλακτηρα. Οι τρυπες για τα προβολακια ανοιγουν ευκολα αφου στο εσωτερικο του προφυλακτηρα υπαρχει περιγραμμα για το που πρεπει να ανοιχτουν τρυπες. Τωρα για τις υπολοιπες λεπτομερειες δεν γνωριζω (διακοπτες κλπ). Κοστος ολης της δουλεια γυρω στα 150ευρω |
jimos έγραψε: |
μαγκες εγω εβαλα τον χς με 125euro κενουριο μαμα και 32euro τα προβολακια το 1 και εναν ρελε με ενα διακοπτακι της αρεσκιας μου σε οπιο σημειο ηθελα |
Vaggelis έγραψε: |
Koίτα, ο Alex παλιότερα, είχε σκεφτεί το εξής.....
Να έπαιρνε τον προφυλακτήρα του XS και να μην έβαζε προβολάκια.... Τις άδειες τρύπες, να τις χρησιμοποιούσε σαν "δίοδο εισαγωγής κρύου αέρα", που με πατέντα θα έφτανε στο φίλτρο και θα το τροφοδοτούσε με όσο κρύο αέρα χρειαζόταν..... |
Mimis έγραψε: | ||
Μεχρι, όμως, να το κάνω αυτό, με τις [b]αντιαισθητικές τρύπες μου λές τί να κάνω [/b] ![]() |
kostas έγραψε: |
Εγω οταν εβαλα του XS(ειχα του ΧΤ) χρειαστηκε να αλλαξω τους μπροστινους πλαστικους θολους.Τωρα ισως αν κανεις καμια πατεντα να μη χρειαστεις να τους αλλαξεις. |
kostas έγραψε: |
Δεν ξερω αν αλλαξαν κατι στο XT λογω χρονολογιας,παντως εγω που εχω το ΧΤ '00 πηρα τους θολους απο ΧS και ταιριαξαν μια χαρα.Ουτε αλλαγη φτερων ουτε τιποτα.Λιγο ψεμα μου ακουγεται το τελευταιο. |
peugeot206cc έγραψε: |
Μήπως ξέρει κανένας εάν το προβολάκια ομίχλης ρυθμίζονται ως προς το ύψος ; |
ady έγραψε: | ||
Ναι, ρυθμίζονται... |
peugeot206cc έγραψε: |
Πως ρυθμίζονται ; Έχουν βίδα από μέσα ; Πρέπει να ξεβιδώσω το κάλυμα τους ; Για δώσε λεπτομέρειες... |
ady έγραψε: | ||
Υπάρχει ένας ρυθμιστής (είναι σαν μεγάλη βίδα) επάνω στο πλαστικό κάλυμά τους. Υποτίθεται ότι για δεις το πίσω μέρος των προβολέων ομίχλης ανοίγεις ένα τετράγωνο καπάκι που υπάρχει επάνω στους θόλους. Εγώ βγάζω όλο το θόλο. Για μεγαλύτερη ευκολία και πρόσβαση, στρίβεις τη ρόδα τέρμα δεξιά για να δεις τον αριστερό προβολέα, και τέρμα αριστερά για να δεις τον δεξί. (Όλες οι κατευθύνσεις είναι βλέποντας το αμάξι από πίσω προς τα εμπρός, ή καθισμένος στη θέση του οδηγού) |
nik7 έγραψε: |
gia na kanoume kai tin mouri mas kamia fora me thesis kai provolakia anamena kai oxi ta diastavrosis(mesea).... |
και η άκρη βγήκε ... αυτή η βίδα που είναι μαύρη και δεξιά όπως βλέπετε το προβολάκι..... γυρνάει ... ![]() απλώς πρέπει να πάρετε ένα στραβοκατσάβιδο και να τον γυρίσετε... τώρα προς τα που θα το γυρίσετε δεν θυμάμαι αλλά εγώ το έκανα με ηλ.κατσαβίδι γιατί ήταν ζόρικο και ο Ady (μαζί βάλαμε την σίτα και κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις)απ'έξω κοίταζε την διαφορά ... και αφού με το ηλ.κατσαβίδι είδαμε καποια διαφορά μετρήσαμε την απόσταση του κεφαλιού της βίδας με το πλαστικό κομμάτι και ύστερα πήγαμε και απο την άλλη και κάναμε το ίδιο.... |
e kala ipame esi to pethanes kiolas....
apla mporo an thelo(pou den thelo pistepse me) na kikloforo me afta anti me ta mesea.... |
bakclima έγραψε: |
Εχω μερικες ερωτησεις για τους προβολης ομιχλης, καταρχην εχω ενα color line χωρις ομιχλης επειδει θελω να βαλω τι πρεπει να γινει; εχω διαβασει οτι μερικοι αλλαξαν ολοκληρο τον προφυλακτηρα αλλη λενε πως ειναι σημαδεμενος ο προφυλακτιρας μου απο μεσα επισης αν βαλω το κουμπι που θα ειναι; θα ειναι εκει που ειναι και το πισω ομιχλης ή θα βαλουν extra κουμπι; και αν βαλουν extra κουμπι που θα το βαλουν; απο την peugeot οταν αγορασα το 206 μου ειπαν οτι με 300 παιρνω ολο το σετ αλλα δεν ξερω αν ειναι και τα περαστικα μεσα |
Touristas έγραψε: |
Αν θέλεις το πλαστικό το βάφεις στο χρώμα του αυτοκίνητου και δεν φαίνεται τίποτα ![]() |
bakclima έγραψε: |
πια η διαφορα του ΧΤ απο τον XS; και κατι αλλο με τα προβολακια, τι γινεται με το κουμπι που αναβουν;ξερει κανεις που το βαζει η peugeot; |