PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Για την απορία σχετικά με το ρουλεμάν-συμπλέκτη.

ria_1925 - Παρ 12 Σεπ 2003, 21:16:11
Θέμα δημοσίευσης: Για την απορία σχετικά με το ρουλεμάν-συμπλέκτη.
ΤΟ ΑΥΤΟ/ΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΑΝΟ ΜΕ 40000ΧΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 25000.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600,000 ΔΡΧ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ.ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ/ΤΟ.ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ 2500,000 ΔΡΧ.
Crying or Very sad
SnakeMJK - Παρ 12 Σεπ 2003, 23:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ το πήρα καινούργιο, έχω κάνει μέσα σε 1,5 χρόνο 39.000 χλμ, το έχω σκίσει πάρα πολλά βράδια και το μόνο πρόβλημα που έβγαλε ήταν ο πολλαπλασιαστής, λόγω βενζίνης, ο οποίος άλλαξε μέσα στην εγγύηση.

το 206 μιας γνωστής μου, έχει τα μισά χιλιόμετρα και έχει βγάλει τα τρελά προβλήματα (αλλαγή δίσκων, ψαλίδια, σπασμένα φλας, αλάρμ που ανάβουν μόνα τους κ.λπ).

τελικά τι γίνεται;;; είναι να πέσεις σε καλό κομμάτι;; Razz
alxdr74 - Σαβ 13 Σεπ 2003, 20:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον αυτο! Smile Το δικο μου εχει ηλικια περιπου 18 μηνων και 77,000 χιλιομετρα! Και περα απο το σερβις δεν εχει ζητησει το παραμικρο!!! Εκτος απο μια τσιμουχα στο σαζμαν...
Miltellas - Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόβλημα; Τί είναι αυτό;
.....
Φτου-φτου να μην με ματιάσω!
Δημήτριος - Κυρ 14 Σεπ 2003, 14:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως και σε 'μένα ακούγεται το σαζμάν (ή το ρουλεμάν του συμπλέκτη) μόλις αφήνω τον συμπλέκτη...Μόλις τον πατάω ο ήχος εξαφανίζεται. Αυτό το κάνει όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά...
Οι Βασίληδες (συνεργείο στην Θεσσαλονίκη, μη εξουσιοδοτημένο) μου είπαν ότι σε μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα θα θέλω καινούργιο σαζμάν!!! Shocked Shocked
Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο πάντως...

Όταν έτρεχα στις αντιπροσωπείες για το θέμα, υπήρξα υπερβολικά γκαντέμης. Κατά την διάρκεια των αναρίθμητων επισκέψεών μου δεν ακουγόταν ούτε τσικ (ούτε από το ζουάν, ούτε από το σαζμάν!! Evil ), με αποτέλεσμα να μην πείθω κανέναν!!!. Μόλις έκανα να φύγω... τσικ-τσικ, κρακ-κρακ, χρίτσι-χρίτσι και δεν συμμαζεύτεται... Evil Evil
SnakeMJK - Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως είναι θέμα οδηγού; Razz Razz Razz
klain - Τρι 16 Σεπ 2003, 15:49:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ πιστεύω πως εξαρτάται απο τον οδηγό! Εγω ας πούμε που είμαι κάφρος άχρηστος ατζαμής νέος το ξέρω πως θα δημιουργήσω 1002 προβλήματα στο αμάξι... Δυστυχώς ισχύει το "αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις"!
Δημήτριος - Τρι 16 Σεπ 2003, 19:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
Και εγώ πιστεύω πως εξαρτάται απο τον οδηγό! Εγω ας πούμε που είμαι κάφρος άχρηστος ατζαμής νέος το ξέρω πως θα δημιουργήσω 1002 προβλήματα στο αμάξι... Δυστυχώς ισχύει το "αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις"!

Αν σου πω πως μεταχειρίζομαι το αυτοκίνητο, θα πεις ότι η αξία του μεγαλώνει αντί να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Το φροντίζω όπως μόνο ένας καλός (και ψιλοπορωμένος) μηχανολόγος μηχανικός ξέρει... Razz

(ΟΥΑΑ! ΟΥΑΑ! Μωρό μου μην κλαίς! πάρε λίγο λαδάκι να ηρεμήσεις... Laughing Laughing )

Αυτό δεν σημαίνει πως το αυτοκίνητο δεν το χαίρομαι στο έπακρο... Άλλωστε το ένα δεν αποκλείει το άλλο...
GIANNIS206 - Τρι 16 Σεπ 2003, 20:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:

Μιλάς και εσύ!!!Θα το χαλάσεις!!ου!!!
χα χα χα!
GIANNIS206 - Τρι 16 Σεπ 2003, 20:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντος τώρα που θα είμαι χωρίς μουσική θα ακούω όλους τους θορύβους και δεν θα ξέρω από που να αρχίσω!
elias - Τρι 13 Απρ 2004, 16:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Πάντως και σε 'μένα ακούγεται το σαζμάν (ή το ρουλεμάν του συμπλέκτη) μόλις αφήνω τον συμπλέκτη...Μόλις τον πατάω ο ήχος εξαφανίζεται. Αυτό το κάνει όχι πάντα....

Πριν κάνα μήνα όταν ήταν κρύο το αυτοκίνητο άκουγα θόρυβο από τον συμπλέκτη με νεκρά. Οταν πατούσα τον συμπλέκτη ο θόρυβος εξαφανιζόταν και όταν τον άφηνα τον άκουγα ξανά. Όταν ανέβαινε η θερμοκρασία του αυτοκινήτου δεν ακουγόταν καθόλου θόρυβος. Στην Peugeot που το πήγα μου είπαν για ρουλεμάν συμπλέκτη και μαζί μ'αυτό θα γίνει αλλαγή και σε δίσκο-πλατώ. Λόγω δουλειάς το άφησα για μετά το πάσχα. Τώρα που θέλω να τα αλλάξω δεν ακούω κανένα θόρυβο είτε πατάω είτε όχι τον συμπλέκτη. Το αυτοκίνητο έχει 82000 km.
1) Πρέπει να κάνω την αλλαγή ή να το αφήσω για αργότερα?
2) Ο θόρυβος έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία? Πριν ο καιρός ήταν κρύος και τώρα πιο ζεστός. (Με ζεστό το αυτοκίνητο δεν ακουγόταν ούτε πριν, ούτε τώρα).
3) Ρουλεμάν-δίσκο-πλατώ πάνε μαζί? Μόνο ρουλεμάν δεν μπορώ να αλλάξω?
Touristas - Τρι 13 Απρ 2004, 22:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Δημήτρη καλό είναι να το αλλάξεις γιατί αν το ρουλεμάν χαλάσει τελείως μπορεί και να μήνης !! Μόνο ρουλεμάν δεν σε συμφέρει από τη στιγμή που έχεις και κάποια χλμ και αφού θα κατεβεί το σαμάν αλλάζεις σετ αμπραγιάζ και πληρώνεις μια φορά την εργασία του ανέβα κατέβα !!
elias - Τετ 14 Απρ 2004, 14:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σ'ευχαριστώ πολύ Αργύρη. Ηδη έχω κανονίσει να κάνω την αλλαγή αύριο. Θα τ' αλλάξω όλα όπως είπες και εσύ. Για να δουμε πόσο θα κοστίσει και αυτό!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες