christhehealer έγραψε: |
Tο συζήτησα με ένα άλλο λογικό φίλο από το club και αποφασίσαμε να βάλουμε ένα topic για μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη να γνωρίσουμε και τα παιδιά από 'κει πάνω.
|
chatasos έγραψε: |
Αν ο λογικός φίλος είναι ο γνωστός "συνάδελφός" σου, τότε πρέπει να τον
καταγγείλω για υποκλοπή ιδέας.... ![]() ![]() ![]() Πάντως είμαι και εγώ μέσα.... |
chatasos έγραψε: | ||
Αν ο λογικός φίλος είναι ο γνωστός "συνάδελφός" σου, τότε πρέπει να τον καταγγείλω για υποκλοπή ιδέας.... ![]() ![]() ![]() Πάντως είμαι και εγώ μέσα.... |
Λοιπόν επειδή η ιδέα ήταν κοινή θα υποχωρήσω
για χάρη της επιταγής που έλαβα πριν λίγο.... ![]() Οπότε ΝΑΙ, η ιδέα ήταν του sidobre !!!!!!!!!!!!!! ΥΓ : Άντε περιμένω και την 2η (...επιταγή) |
christhehealer έγραψε: |
Την Κυριακή το βράδυ θα ανεβάσω και το προτεινόμενο πρόγραμμα από το σπίτι. Τώρα είμαι στην γνωστή παραλία με τις δυο αιθέριες υπάρξεις κλπ.
Οπότε πάνω σε αυτό να κάνουμε όλοι τις παρατηρήσεις μας. |
DIMIP έγραψε: |
που να τρεχουμε τωρα εκει πανωωωω..................?
ακριβαινει κι η βενζινηηηη...........! πρεπει να κανουυμε και Serviceee...! Meχρι το Σεπτεμβρη θαααααα δουμμμεεεεεεε. |
christhehealer έγραψε: | ||
Mόλις είδαμε κυρίες και κύριοι την αντίδραση ενός φανατικού και παλιού μέλους του club. Tο οποίο εν μέσω βαθύ συλογισμού (γαλαζοπράσινες εξωτικές παραλίες... όπου περιφέρονται αιθέριες υπάρξεις... και αυτός σε μια αιώρα...) Δηλαδή που να του πούμε να κάνουμε συνάντηση τον Σεπτέμβρη και να κάνουμε την εκδρομή Oκτώβρη 8O 8O 8O 8O χούμορ κάνω αφεντικό... χούμορ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
ααααουυχχμμμμ! μουμπλε, μουμπλε!!! Παντως για την εκδρομη στη Σαλονικα απο Σεπτεμβρη ειμαι διαθεσιμος. Γιατι οχι? |
Miltellas έγραψε: |
Καλά... μέχρι να αποφασίσετε πότε θα έρθετε, θα έρθω εγώ!
Στις 31 Αυγούστου παντρεύεται ένας φίλος Πειραιώτης και με κάλεσε στο γάμο του, έχω άδεια, η γυναίκα επίσης, άρα.... ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!! ![]() ![]() |
Εγώ σας έρχομαι κατά 99% το επόμενο Σ/Κ μιας και θα το συνδυάσω
με μια επίσκεψη στην ΔΕΘ. Αν δεν μείνω Αγ.Παύλο (που έχω σπίτι), γνωρίζει κανείς κανένα προσιτό ξενοδοχείο κατά Χαλκιδική μεριά? |
Θα είμαστε εγώ και το έτερον ήμισι ![]() |
Slash έγραψε: |
Αμέεεεεε. Και μετά τις 1, και αφού θα έχουν κοιμηθεί οι σύζυγοι, θα υπάρξει χορηγία καρτών table dance προσφορά του 206 Club σε κάποιο από τα συνοικιάκα ξενυχτοχοροπηδηχτάδικα. ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Kalhmera 206arhdes! Epitrepste mou na kanw mia diorthwsh :
Meta tis 01:00 oi syzygoi kai ta eteron hmisi DEN tha exoun koimhthei, afou tha tis kseshkwsw kai tha thn kanoume gia ta kalytera magazia ths polhs (vlepe Remvh, Mystral, Azzuro, PR, PRIVILEDGE, klp..klp..klp..klp..) Opote mhn xaireste 8) 8) 8) 8) |
christhehealer έγραψε: | ||
As the healer said..... το οικογενειακό profil του club ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Κρίμα...
Δεν πειράζει όμως γιατί και εμείς εδώ είμαστε ακόμη υπό οργάνωση. Αλλά, καλού κακού, Pizza Hut έχουμε... ![]() |