Miltellas έγραψε: |
Πυράκια δεν χτυπούσε το δικό μου ούτε και με τα λάθος μπουζί από 1.4 που μου είχε βάλει η αντιπροσωπεία (δεν με ξαναείδαν από τότε) και κυκλοφορούσα για ένα χρόνο. Ο εγκέφαλος είχε επιδείξει απίστευτη προσαρμοστικότητα που μετά από λίγο καιρό συνήθισα την πτώση απόδοσης θεωρώντας ότι ήταν η ιδέα μου. Είχα όμως πρόβλημα με διακοπτόμενη λειτουργία με ζεστό μοτέρ και ασταθές ρελαντί έως και σβησίματα στο ρελαντί στην πόλη. Με τα σωστά μπουζί πρόβλημα ουδέν και απόδοση σωστή. Να σημειωθεί ότι δεν έχει μπει σχεδόν ποτέ κάτω από 98άρα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου (2-3 φορές VPower που δεν με ενθουσίασε και ξαναγύρισα στην 98άρα). Τώρα δοκιμάζω ΒΡ 100άρα και για την ώρα καίω άντερα και πληρώνω στο βενζινάδικο τα μαλλιά μου προσπαθώντας να πείσω εαυτόν ότι αξίζει τα λεφτά της. Είδομεν και γι αυτό... |
Δημήτριος έγραψε: |
Δεν μου λες;
Δεν σου έχει τύχει ποτέ να ακούσεις μεταλλικούς θορύβους κατά την επιτάχυνση του αυτοκινήτου από χαμηλές στροφές, ενόσώ αυτό είναι ζεστό και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι ανεβασμένη; Αν όχι, οι ελπίδες - "γνωματεύσεις" μου ενισχύονται σημαντικά... |
Miltellas έγραψε: |
Όχι, και κοίτα το ενδεχόμενο που λέει ο Τάσος. Άνω βάση μηχανής. Ο Γιάννης την άλλαξε πρόσφατα και ησύχασε. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Πυράκια ακούω αλλά ξέρω ότι είναι λόγω βενζίνης!Δεν με πολυαπασχολεί! |
Sidobre έγραψε: |
Nα δώσω μια ιδέα; Δεν πηγαίνεται να κοιτάξετε λίγο την κουκουνάρα (πάνω βάση) γιατί διαπιστωμένα κάποια 16άρια έχουν πιο μαλακή βάση απ'ότι πρέπει;
Τουλάχιστον εμένα είχε (την πρώτη) και εκτοτε σταμάτησαν όλοι αυτοί οι ανούσιοι θόρυβοι που γεμίζουν αμφιβολίες για ένα τόσο καλό μοτερ.... |
giannissss έγραψε: | ||
Ενδιαφερον! Πες κατι γι'αυτο. Τι προβλημα ειχε το δικο σου... Δωσε λιγο τα φωτα σου..... |
Sidobre έγραψε: |
Πρόβλημα; Είπα εγώ για πρόβλημα; Το μόνο που είπα είναι ότι άκουγα κάποιον μεταλικό θόρυβο που μοιάζει με πυράκια κατα την στιγμή της εκκίνησης από στάση ή της απότομης επιτάχυνσης και ήξερα από την αρχή ότι υπεύθυνη ήταν η πάνω βάση της μηχανής. Ε, με τόσα Γαλλικά την ξέρω την δουλειά.. ![]() Ανεση δεν μου θέλετε εσείς όλοι οι "πολιτισμένοι"; Ε, καλά να πάθετε και ακούτε τώρα θορύβους! |