andreas206 έγραψε: |
Isos i pio endiaferoysa metatropi gia 1,1 kai giati oxi kai gia 1,4... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Παιδια επειδη το εχω ψαξει το θεμα εκτενεστερα,εχω να σας πω το εξεις .Κοιταξτε στο τοπικ που λεει μετατροπη απο 8V σε 16 V.
Εσυ Πετρο πρεπει να το εχεις δει και να εχεις διαβασει αναλυτικοτερα τις ενεργειες μου πανω στο θεμα. Τελος παντων θα σας αναφερω το εξης.Το 1600 8v το μονο που μπορεις να κανεις για καλο πειραγμα και αξιοπηστο ειναι να κανεις την μηχανη Kitcar απο PEUGEOTSPORT.Δηλαδη....... Αλλαζεις μπιελες-στροφαλο-πιστονια-εγκεφαλο-και αν χρειαζετε πλεξουδα-και εκκεντροφορους κατευθειαν απο Γαλλια και μαζι με αυτα το κερασακι της τουρτας ενα τετραπεταλουδο συστημα εισαγωγης μαζι με την σκουπα που δινει η μαμα PEUGEOTSPORT.Ετσι ναι θα κανεις καλη δουλεια,αλλα....... Αν βαλεις εκκεντροφορο μονο απο το εμποριο θα θες και αλλαγη παλι τα πιστονια με σφυριλατα λογο οτι αυτα εχουν πατουρες για τις βαλβιδες (αυτα τιμη κοντα στα 850 ευρο),θα θες πλανισμα κεφαλης για αυξηση συμπιεσης,αλλιως ο εκκεντροφορος δεν δουλευει,(θα παει χειροτερα χωρις συμπιεση),χωρια που δεν θα βρισκεις προγραμμα με τιποτα για να δουλεψει σωστα.Αρα αν κανεις το σωστο και το κανεις KITCAR θα παει καπου στα 170 αλογα (Περιπου σαν του κυριου Μαραβελη που τρεχει στο πανελληνιο+κατι παραπανω λογο κυβικων,δηλαδη στα 170 οπως ειπα).Βεβαια αυτα ειναι τα Maximum αλογα.Και καποια ανοιποψιαστη στιγμη θα σκασει μυτη απο πισω καποιος σαν τον φιλο μου τον Ντανι που εχει τα ιδια αλογα μονο με εκκεντροφορο και θα ιδρωσεις να τον ξεκωλησεις απο πισω.Τρελαινεσε μετα ή δεν τρελαινεσε........ ![]() ![]() Οποτε μηπως καλυτερα να δωσεις αλλα 100.000δρχ παραπανω και να παρεις μια 16 βαλβιδη ![]() |
Παιδια επειδη το εχω ψαξει το θεμα εκτενεστερα,εχω να σας πω το εξεις .Κοιταξτε στο τοπικ που λεει μετατροπη απο 8V σε 16 V.
Εσυ Πετρο πρεπει να το εχεις δει και να εχεις διαβασει αναλυτικοτερα τις ενεργειες μου πανω στο θεμα. Τελος παντων θα σας αναφερω το εξης.Το 1600 8v το μονο που μπορεις να κανεις για καλο πειραγμα και αξιοπηστο ειναι να κανεις την μηχανη Kitcar απο PEUGEOTSPORT.Δηλαδη....... Αλλαζεις μπιελες-στροφαλο-πιστονια-εγκεφαλο-και αν χρειαζετε πλεξουδα-και εκκεντροφορους κατευθειαν απο Γαλλια και μαζι με αυτα το κερασακι της τουρτας ενα τετραπεταλουδο συστημα εισαγωγης μαζι με την σκουπα που δινει η μαμα PEUGEOTSPORT.Ετσι ναι θα κανεις καλη δουλεια,αλλα....... |
Alexandros έγραψε: |
Εσυ BTS παλι καλα να λες που εισαι και λιγοτερα κιλα.....
|
Vaggelis έγραψε: |
Δεν νομίζω οτι η τοποθέτηση του 1.6 105 ΗΡ, σε 1100 είναι και πολύ καλή λύση, γιατί μην ξεχνάμε την έλλειψη αντιστρεπτικών λόγω κόστους στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Τα λεφτά που γλυτώνεις από τον κινητήρα, τα δίνεις τελικά στο στήσιμο του αυτοκινήτου... |
Vaggelis έγραψε: |
Δεν νομίζω οτι η τοποθέτηση του 1.6 105 ΗΡ, σε 1100 είναι και πολύ καλή λύση, γιατί μην ξεχνάμε την έλλειψη αντιστρεπτικών λόγω κόστους στο συγκεκριμένο μοντέλο.
|
BTS έγραψε: | ||
Σωστά, είναι πολύ καλή λύση. Μήπως ξέρεις τιμή στο περίπου; |
alxdr74 έγραψε: |
Βρηκα 1,6 8ν εδω στη Λαρισα με 300,000 δραχμες! το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να ξεκληδωσει το imompilazer (σωστα το εγραψα?) Αλλα εαν με ενδειαφερει να τον αποκτησω μου ειπε...κατι θα γινει! |
DimiP έγραψε: | ||
imobiliser |
BTS έγραψε: | ||||
immobiliser ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Δείτε για μοτέρ στο "Πωλήσεις-Προσφορές". Πιθανή έκπληξη για τους 14άρηδες που έχουν μερικά χρήματα στην άκρη! ![]() |
Τζαμπα θα βαλεις λεφτα στο Saab.Oτι και να το κανεις οι στροφες ειναι για τα Γαλλακια ![]() |
pughell έγραψε: |
Οσο για το Saab...Εκει που τελειωνουν οι στροφες,μαυρο φιδι που μας εφαγε γαλλακηδες...
Νομιζω οτι ειναι πολυ πιο σωστο να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη... ![]() |
Βασικα αν φοραει εγκεφαλο Marelli ή Bosch,βγαζει η P.S. το ιδιο πακετακι που βγαζει και για το 106,αρκει μονο να ταιριαζει ο εγκεφαλος... |
Σωστος!!!
Αλλα παρολα αυτα επειδη πιο ευκολα προσπερνας στην ευθεια παρα πανω σε στροφη,για αυτο θα ειμαστε μια ζωη πισω... ![]() |
VVV έγραψε: | ||
Νομίζω ότι ο εγκέφαλος είναι Bosch (όχι multiplexing - έχω μόνο ρολόι στο ταμπλό και είναι μοντέλο 99). Τι πακετάκι είναι αυτό που βγάζει η PS? Τι περιλαμβάνει, πόσο κοστίζει και τι προσφέρει? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Παρε ενα τηλ 2310323000 ρωτας-μαθαινεις ![]() |
VVV έγραψε: | ||
Νομίζω ότι ο εγκέφαλος είναι Bosch (όχι multiplexing - έχω μόνο ρολόι στο ταμπλό και είναι μοντέλο 99). Τι πακετάκι είναι αυτό που βγάζει η PS? Τι περιλαμβάνει, πόσο κοστίζει και τι προσφέρει? |
sps έγραψε: |
Νικο ειδα στην πατρα τον Ντινο στην εκκινηση του ραλλυ,αλλα δεν μπορεσα να του μιλησω.
Καλα και το κλιω του Βαλαβανη,απιστευτο! |