Είχε όμως και άλλους φορτιστές Einhell πολύ ποιο φθηνούς.
Αν θυμάμαι καλά από 20 με 25euro.. imaginas - Σαβ 13 Νοέ 2010, 17:09:11 Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός που αγόρασες είναι αυτόματος;Αν γεμίσει η μπαταρία κλείνει μόνος του;Θέλω έναν να έχει τέτοια λειτουργία. Vini - Σαβ 13 Νοέ 2010, 17:51:56 Θέμα δημοσίευσης:
Όταν τελειώσει η φόρτιση στο display δείχνει το:
Ένδειξη: FUL
Σημασία: Η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως, η
τάση της μπαταρίας παραμένει σταθερή, η
μπαταρία παραμένει πλήρως φορτισμένη...
Ο φορτιστής κάνει και συντήρηση αυτόματα. imaginas - Σαβ 13 Νοέ 2010, 18:03:19 Θέμα δημοσίευσης:
Μια μπαταρία 50Αh σε πόσες ώρες τη φορτίζει;
Στο σπίτι στο χωριό δεν έχουμε ρεύμα και είχε φτιάξει ο πατέρας μου μια εγκατάσταση με 12v λαμπάκια που προσφέρουν ικανοποιητικό φωτισμό.Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω μια μπαταρία επιπλέον και άλλη μία που έχουμε ώστε όταν τελειώνει η μία να την πηγαίνω στο σπίτι ενός ξάδερφου ο οποίος όμως δε μένει εκεί να τη φορτίζω.Αλλά όπως είναι αυτονόητο δεν μπορώ να είμαι από πάνω από τον φορτιστή,και δε θέλω να εκφορτιστεί η μπαταρία όταν φορτιστεί και δεν αποσυνδεθεί. Ghost Dog - Σαβ 13 Νοέ 2010, 18:24:25 Θέμα δημοσίευσης:
Το μαραφετι που εχουμε εμεις μια 12βολτη μπαταρια των 60 ah τη γεμιζει το πολυ σε 8 ωρες και σβηνει μονος του οταν τη γεμισει (οπωσδηποτε να υποστιριζει τετοια λειτουργια και αυτος που θα παρεις!) Vini - Σαβ 13 Νοέ 2010, 18:39:32 Θέμα δημοσίευσης:
imaginas έγραψε:
Μια μπαταρία 50Αh σε πόσες ώρες τη φορτίζει;
...
Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε τα manuals. Λύνουν όλες τις απορίες: