PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!!

White - Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:08:24
Θέμα δημοσίευσης: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!!
Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός 106 rallye 16v μοντ.99 το έχω εδώ και ένα χρόνο και από την στιγμή που το πήρα τρέχω στα συνεργεία 1 φορά το μήνα με καινούργια μόδα κάθε φορά λόγω κακοσυντήρησης του προηγούμενου ιδιοκτήτη (άλλη φορά άμα θες πόρτο με κλειστά τα μάτια στραβάδι) τέλος πάντων από την πρώτη εβδομάδα το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά με την πρώτη φορά που θα γυρνούσα την μίζα άλλαξα αισθητήρα Λ έστρωσε (νόμισα ) είχε να το κάνει μια εβδομάδα, δεν το κάνει πάντα αλλά εάν το πιάσει θα πάρει με τη 4η η και 5η προσπάθεια έχει κάποιος καμία ιδέα? Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
SnakeMJK - Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
μίζα ή αντλία βενζίνης ή μπαταρία;

έχει αλλάξει ποτέ; Razz
reselie - Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
έχω το ίδιο πρόβλημα(206) και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αντλία βενζίνης (βέβαια δεν το κάνει τόσο συχνα) αλλα έχω παρατηρήσει οτι ΠΑΝΤΑ όσες φορές το έχει κάνει είναι όταν δεν αφήνω την αντλία να ανεβάσει πίεση πριν γυρίσω την μίζα..πλεον αφήνω να περάσουν 2-3 δευτερόλεπτα στο check up (διακοπτης στην δευτερη σκαλα) και δέν το έχει ξανακάνει....
White - Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
αντλια μαλλον οχι γιατι για να παρει μπρος βγαζω το κλειδι και το ξαναβαζω. δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα πιανει, η μιζα βαραει κανονικα μπαταρια καινουργια και παντα περιμενω πριν βαρεσω μιζα την αντλια τι να πω καμια ιδεα αλλη?
Pugobios - Πεμ 04 Νοέ 2010, 15:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
αισθητηρα στροφαλου τσεκαρε...μια φορα ειχε ξεβιδωθει σε μενα και εκανε το ιδιο οποτε ηθελε επαιρνε...
White - Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
ο αισθητηρας ειχε ελενχθει. ευχαριστω παντως
nsne - Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειχα παρομοιο προβλημα,δεν επαιρνε εμπρος με την 1η,εκλεινα τον διακοπτη της μιζας τον ξαναανοιγα,και μετα δουλευε.τελικα ειχα προβλημα με το immobilizer,και οταν αλλαχτηκε και μετα,δεν μου το ξαναεκανε
Sidobre - Πεμ 04 Νοέ 2010, 18:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 106 κάπου κάτω από το τιμόνι έχει μια κεραιούλα του immo, και αρκετοί έχουν πρόβλημα λόγω κακής επαφής.

Τσεκάρετε αν είναι εντάξει
White - Πεμ 04 Νοέ 2010, 22:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστω ολους θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω με τα αποτελεσματα.
bagosgt - Πεμ 04 Νοέ 2010, 23:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
απο χμ ποσα εχει το αμαξι???στο κανει συνεχεια η πιο πολυ το πρωι οταν πας να το βαλεις μπροστα η οταν ειναι κρυο???
greenpug106 - Παρ 05 Νοέ 2010, 07:28:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!!
White έγραψε:
Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Τι έννοεις εδώ?
Το κλειδί δουλεύει ή όχι?

Το 2ο κλειδί χωρίς chip για το immo θα σου ανοίγει μόνο την πόρτα.
LEONIDAS 16V - Παρ 05 Νοέ 2010, 08:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
μην ψαχνεις αδικα, το εχω παθει και γω και το πληρωσα χρυσο αλλαζοντας πολλους αισθητηρες για να το βρω.

αισθητηρας ψυχρης εκκινησης. 3ευρω και γεια σας....
Pughell - Παρ 05 Νοέ 2010, 08:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα περισσοτερο σε αισθητηρα στροφαλου μου κανει,παρα σε κατι αλλο... Confused

Ο αισθητηρας ειναι που δεν δινει την εντολη για αναφλεξη αλλα αμα παρει,μετα ολα δουλευουν jet.
Μεχρι να το ξανασβησεις βεβαια...
White - Παρ 05 Νοέ 2010, 14:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρων, πήγα σήμερα στο συνεργείο φίλου ανοίξαμε το τιμόνι από κάτω ξεκούμπωσα την φυσά από το immo και την ξανακούμπωσα μέχρι τώρα δεν μου έκανε κάτι τα καλώδια ήταν οκ θα το δείξει ο χρόνος βέβαια αλλά ο αισθητήρας στροφάλου δεν είναι το είχα τσεκάρει τον είχα αλλάξει δανεικό καινούργιο και το ξανάκανε θα σας ενημερώσω για την συνεχεία και θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την αλληλεγγύη psclub forever προσφέρει παρά πολλά σε πολύ κόσμο. Worthy
toure7 - Πεμ 11 Νοέ 2010, 02:13:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 rallye 16v δεν παιρνει εμπρος κατευθειαν!!!
White έγραψε:
Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός 106 rallye 16v μοντ.99 το έχω εδώ και ένα χρόνο και από την στιγμή που το πήρα τρέχω στα συνεργεία 1 φορά το μήνα με καινούργια μόδα κάθε φορά λόγω κακοσυντήρησης του προηγούμενου ιδιοκτήτη (άλλη φορά άμα θες πόρτο με κλειστά τα μάτια στραβάδι) τέλος πάντων από την πρώτη εβδομάδα το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά με την πρώτη φορά που θα γυρνούσα την μίζα άλλαξα αισθητήρα Λ έστρωσε (νόμισα ) είχε να το κάνει μια εβδομάδα, δεν το κάνει πάντα αλλά εάν το πιάσει θα πάρει με τη 4η η και 5η προσπάθεια έχει κάποιος καμία ιδέα? Έβγαλα κλειδί 2ο σε κλειδαρά αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από δυο φορές μήπως πρόβλημα στο immo? Σας παρακαλώ εάν μπορείτε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Εγω ειχα το ιδιο προβλημα πριν χρονια,αλλα τελικα ηταν απο μπουκωμα κινητηρα Embarassed

Το ειχα παρει μεταχειρισμενο και δεν ηθελα να το σκιζω και ετσι μπουκωσε και δεν επαιρνε μπρος παρα μονο οταν παταγα γκαζι. Μου εριξε ενα σπρει ο μαστορας και ξεμπουκωσε.

Και τωρα που δεν το πολυχρησιμοποιω και το παιρνει ο father ξαναμπουκωσε. Θελει σκισιμο τελικα το ραλακι για να διατηρειται Laughing
White - Τετ 17 Νοέ 2010, 10:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά έφταιγε το immo ξεκούμπωσε την φυσά την ξανακούμπωσα και από τότε δεν μου το είχε ξανακάνει έως τώρα μάλλον βρήκαμε την πηγή του κακού
greenpug106 - Τετ 17 Νοέ 2010, 11:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία μακάρι να συνεχίσει απροβλημάτιστο!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες