kostaslbc έγραψε: |
Γιατί τον κατήργησαν?????? ![]() ![]() |
mathanas έγραψε: |
Αντι να βαλουν διπλα το barομετρακι που ελειπε βγαλανε και το δεικτη λαδιου..... αλλα βαλανε νικελα στις πορτες του rallye....... ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Ειδικά τον συγκεκριμένο μετρητή ΔΕΝ έπρεπε να τον καταργήσουν.
Αν κρίνω από το χρόνο που χρειάζεται για να ανεβάσει θερμοκρασία το λάδι, τότε θεωρώ απαραίτητο τον μετρητή. Προσωπικά, ο μετρητής με βάζει σε διαδικασία να ζεστάνω το αυτοκίνητο ομαλά χωρίς να παρασύρομαι. |
recife_rallye έγραψε: |
Παιδια υπολογιστε κανα 3λεπτο απο τη στιγμη που θα σηκωθουν στο επιθημητο τα νερα!Τοτε θα ειναι και τα λαδια στο επιθυμητο.. |
karnezis έγραψε: |
Επειδη κ εγω εχω το 207 rc facelift στο οποιο απουσιαζει η θερμοκρασια λαδιου .....
......μπορει καποιος να μας πει που εχει στο αμαξι του και θερμοκρασια νερου κ λαδιου..... ....οταν το νερο ανεβαινει π.χ 70 -80 βαθμους.. το λαδι σε τι θερμοκρασια βρισκεται???λιγο πιο κατω?πολυ πιο κατω??? ετσι για να υπολογιζουμε περιπου ποτε θα παταμε...... ![]() |
mrkaza έγραψε: | ||
Οταν το νερο σταματισει να ανεβενει και εχει φτασει στην "σωστη" θερμοκρασια λιγο μετα θα αρχισει να ανεβενει το λάδι οπου συμφωνα με το δεικτη λαδιου ειναι στο τερμα κρυο μεχρι και 1 λεπτο περιπου απο την στιγμη που το νερο ζεσταθηκε . |
marios_207_GT έγραψε: |
Για να μην ανοίξω άλλο θέμα γράφω εδώ. Η θερμοκρασία λαδιού στα εργοστασιακά αυτοκίνητα πόσο είναι με νορμάλ οδήγηση και πόσο αν το τσιτώσετε λίγο??? αναφορικά να πω οτι ο δείκτης έχει απο 80 μέχρι 140 (πιο κάτω απο 80 είναι κρύο-πιο πάνω απο 140 κάνει μπουμ μάλλον ![]() |
δηλαδή εσένα δουλεύει λίγο πιο κάτω από τη μέση με νορμάλ και με πίεση λίγο πιο πάνω, όταν λες ανησυχητικό??? το αμάξι την προηγούμενη βδομάδα πέρασε τεχνικό έλεγχο στη πεζό αφού το "φισώσανε" και δεν έδειξε τίποτα........αν θες πες μου τι να ψάξω. |
δηλαδή εσένα δουλεύει λίγο πιο κάτω από τη μέση με νορμάλ και με πίεση λίγο πιο πάνω, όταν λες ανησυχητικό??? το αμάξι την προηγούμενη βδομάδα πέρασε τεχνικό έλεγχο στη πεζό αφού το "φισώσανε" και δεν έδειξε τίποτα........αν θες πες μου τι να ψάξω. |
παιδια εγώ από λάδια ότι βάζουν στην Peugeot δηλαδη τωρα Total ineo ecs 5w-30... |