PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα με τελικη ταχυτητα.

vagelis207 - Δευ 01 Νοέ 2010, 12:53:44
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με τελικη ταχυτητα.
Παιδια καλημερα.Χθες στην παρακαμψη του Αγρινιου (Κομματι Ιωνιας οδου)
ειπα να χτυπησω καμια τελικη.Το αμαξι εφτανε μεχρι 190 και απο κει και πανω
τιποτε.Εκανα κανα τριαρι προσπαθειες αλλα στα 190 τελος.Μεχρι εκει το αμαξι παει μια χαρα και δεν εχω παρατηρησει τιποτε αλλο.Λετε να θελει κανα χρονισμα?Γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Το αμαξι ειναι μαμα και δουλευει παντα με κατοσταρα.Επισης μπουζι εχω αλλαξει πριν 10.000.
Επισης να πω οτι εχω παει τελικη αρκετες φορες αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Χθες πριν φυγω απο Γιαννενα γεμισα απο ενα shell,λετε
να φταιει η βενζινη??
Ευχαριστω!
rallaki-1 - Δευ 01 Νοέ 2010, 17:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο δικό μου όταν το είχα μαμά όποτε ήθελε πήγαινε πάνω από 190 για αυτό μην αγχώνεσαι!! Εχεί πολύ μικρή τουρμπίνα για τόσο υψηλές στροφές με αποτέλεσμα να παίζουν πολλά ρόλο για να φτάσεις στην τελική του.. Πάντως θεωρώ πως η εργοστασιακή τελική του έπρεπε να είναι 190 γιατί αυτά τα km/h πιάνει πάντα!! Τα υπόλοιπα 20km/h πραγματικά όποτε του κ@υλώσει. Laughing
Εχω και ένα Hyundai Lantra και ενω η εργοστασιακή τελική του είναι 185km/h πιάνει πάντα τουλάχιστον 195km/h (μετρημένο με gps)!! Για αυτό στην αρχή μου είχε φανεί τρομερά περίεργο πως το 207 με το ζόοοοοορι φτάνει τα 200!
Πάντως το κουλό είναι πως μερικές φορές το τερμάτιζε το κοντέρ για πλάκα!!
MTerry - Δευ 01 Νοέ 2010, 20:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη το δικό μου δεν έχει γευτεί ποτέ 100άρα και τα 210 κοντερίσια τα έχει πάντα !!
Shell (πανηπειρωτικό) βάζω !
android - Δευ 01 Νοέ 2010, 21:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Βαγγέλη το δικό μου δεν έχει γευτεί ποτέ 100άρα και τα 210 κοντερίσια τα έχει πάντα !!
Shell (πανηπειρωτικό) βάζω !

+1
τα 210 παντα τα χει
το κοφτιασμα 5ης οχι παντα
bagosgt - Δευ 01 Νοέ 2010, 22:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου παντως το λυπαμαι να το ανοιξω,γιατι οποτε παταω τελικες απογοητευομαι...κοφταρει για πλακα η πεμπτη,σε καθε πατημα Crying or Very sad
κ που να κατσω διπλα στους κολητους με τα βαγκ,που βαρανε 260 για πλακα???
smoki - Δευ 01 Νοέ 2010, 22:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

τα 210 παντα τα χει
το κοφτιασμα 5ης οχι παντα

Συμφωνω. 214 με gps εχω δει μαξ, αλλα να κοφτιασει η 5η ποτε. Μαμα παντα
nikolas206gti - Δευ 01 Νοέ 2010, 22:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
το δικο μου παντως το λυπαμαι να το ανοιξω,γιατι οποτε παταω τελικες απογοητευομαι...κοφταρει για πλακα η πεμπτη,σε καθε πατημα Crying or Very sad

Αφου εισαι πειραγμενος γιατι δεν βαζεις ενα μακρυτερο γραναζι 5ης? Laughing
bagosgt - Δευ 01 Νοέ 2010, 22:29:14
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Αφου εισαι πειραγμενος γιατι δεν βαζεις ενα μακρυτερο γραναζι 5ης? Laughing

γιατι μετα θα κρεμαω στην 5η... Shocked Laughing Laughing Laughing
vagelis207 - Τρι 02 Νοέ 2010, 00:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!
Θα το ξανατσεκαρω Πατρα και θα δουμε.Παντως στον περιφεριακο της Πατρας εχω δει πολλες φορες 220 γι'αυτο μου εκανε εντυπωση που με το ζορι ειδα 190.Σημερα μου ειπε ενας φιλαρακος οτι ο συγκεκριμενος δρομος ειναι σε μερικα σημεια ανηφορικος αλλα δεν φαινεται ευκολα.Τελοσπαντων θα το δοκιμασω παλι και θα δουμε.
Ευχαριστω!!!
mathanas - Τρι 02 Νοέ 2010, 13:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παντα στο ιδιο σημειο πρεπει να το κοιτας, και ναι εχει ανηφορα καλη σε καποια σημεια δε θα πιανει τελικη εκει.

Τωρα το να λεμε οτι εχει μικρη turbina κτλ και γι αυτο παει 190 ειναι λιγο κουφο..... 190 επρεπε να πηγαινει χωρις τη turbina οπως πανε ολα τα 1600cc

Α και προσεχε για τη στηνουν εκει στη περιμετρικη πολλες φορες μη πας κανα αυτοφορο.....
kos_argyris - Τρι 02 Νοέ 2010, 14:25:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ανησυχείς Βαγγέλη. Το αυτοκίνητο σε αυτές τις ταχύτητες είναι πολύ ευαίσθητο και στον παραμικρό άνεμο και στην παραμικρή κλίση του δρόμου. Φαντάσου ότι μισή μοίρα κλίση του δρόμου αντιστοιχεί χοντρικά σε 10 άλογα.
vagelis207 - Τρι 02 Νοέ 2010, 20:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ παιδια σας ευχαριστω!!! Salute Salute
recife_rallye - Τρι 02 Νοέ 2010, 22:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
vagelis207 έγραψε:
Οκ παιδια σας ευχαριστω!!! Salute Salute

Παντως πηγαινε να δεις και τα fuel trims γιατι αν εχεις προβλημα χρονισμου,τοτε σιγουρα κοβει δυναμη ψηλα και χανεις Wink
Εγω παντως εχω δει και 220 κοντερισια σε ανηφορα με μικρη αλλα σεβαστη κλιση,οταν μια φορα και εναν καιρο ημανΕ μαμα! Razz
Driver ///M - Τρι 02 Νοέ 2010, 23:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Παντα στο ιδιο σημειο πρεπει να το κοιτας, και ναι εχει ανηφορα καλη σε καποια σημεια δε θα πιανει τελικη εκει.

Τωρα το να λεμε οτι εχει μικρη turbina κτλ και γι αυτο παει 190 ειναι λιγο κουφο..... 190 επρεπε να πηγαινει χωρις τη turbina οπως πανε ολα τα 1600cc

Α και προσεχε για τη στηνουν εκει στη περιμετρικη πολλες φορες μη πας κανα αυτοφορο.....

Σωστά. Εδώ εγώ με το 1.4 έχω χτυπήσει 2-3 φορές οριακά πάνω από 180 (κοντερίσια).
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες