PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Βροχή & ολίσθηση

crazy206gs - Τρι 09 Σεπ 2003, 23:37:55
Θέμα δημοσίευσης: Βροχή & ολίσθηση
Καλήσπέρα.Χαρούμενος όπως ήμουνα χτές,αφού κατάφερα και ξεφορτώθηκα πολύ δουλειά, για να έρθω το Σ/Κ στην Εύβοια,γυρνάω το σπίτι μου το μεσημέρι.Λίγο πρίν να παρκάρω ξεπαρκάρει ένας μ@@@@@ς απο τα αριστερά μου χωρίς να με δει.Πατάω φρένα,μπλοκάρουν τροχοί και κολλάω πάνω σε ένα αραγμένο απο τα δεξιά μου.

Αποτέλεσμα : Τσακισμένο φτερό, σπασμένο φανάρι δεξί, στραβωμένος θόλος. Κοστουμάκι έτσι απο το τίπορα,300 Ε με τοποθέτηση και βάψιμο.Το άλλο το α@@@@@@ι εξαφανίστηκε.Ούτε πινακίδες δεν πήρα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πολλά είναι;;;;;;
Tomcat - Τετ 10 Σεπ 2003, 01:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ατυχια ,περαστικα!

SHIT HAPPENS φιλε μου Confused Confused Confused
crazy206gs - Τετ 10 Σεπ 2003, 07:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι οτι τελικάτο αυτιοκίνητο θα είναι έτοιμο την Παρασκευή το πρωί,οπότε θα μπορέσω να ξεκινήσω το βράδυ για Εύβοια.
Miltellas - Πεμ 11 Σεπ 2003, 03:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
Στεναχώρια δε θέλει. Έχοντας την υγεία μας οι λαμαρίνες φτιάχνονται. Wink
micho - Πεμ 11 Σεπ 2003, 09:06:14
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βροχή & ολίσθηση
peugeot206-arta έγραψε:

Αποτέλεσμα : Τσακισμένο φτερό, σπασμένο φανάρι δεξί, στραβωμένος θόλος. Κοστουμάκι έτσι απο το τίπορα,300 Ε με τοποθέτηση και βάψιμο.Το άλλο το α@@@@@@ι εξαφανίστηκε.Ούτε πινακίδες δεν πήρα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πολλά είναι;;;;;;
AΠΙΣΤΕΥΤΟ.... τρακαραμε ιδια μερα στο ιδιο σημειο του αυτοκινητου.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
300 πιστευω που σου ειπε ειναι καλα εμενα με φτερο... πορτα συνοδηγου βαθουλωμα, πορτ μπαγκαζ, και κατι αλλα κοντα 600
zzzleepy - Πεμ 11 Σεπ 2003, 12:25:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κάτι τέτοιες στιγμές βλαστημάς τη στιγμή που δεν πήρες το αυτοκίνητο με ABS... Ο πατέρας μου έτσι είχε τρακάρει στην Εθνική, σε μια παράκαμψη, γλυστρώντας σε λάσπη και καρφώνοντας το αυτοκίνητο στο χαντάκι... Γενικά ελληνικοί δρόμοι και βροχή είναι πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα και θέλουν προσοχή. Όσο καλά λάστιχα και να έχεις, με ΑΒS, ESP και δεν ξέρω εγώ τι, άμα ο δρόμος είναι γυαλί τι περιμένεις;

Πάντως αφού δεν ήταν χειρότερο το τρακάρισμά σου να λες πάλι καλά. Οι λαμαρίνες διορθώνονται, όπως είπε κι ο Μίλτος... Smile
Miltellas - Κυρ 14 Σεπ 2003, 07:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ουδείς... ατρακάριστος! Wink

(Οι ατρακάριστοι μεγάλα λόγια μην λέτε...) Laughing
SnakeMJK - Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
for the record, αν είχα πάρει άλλη έκδοση (μη XT ~ χωρίς ABS) θα είχα τρακάρει τουλάχιστον 2 φορές. Πραγματικά σωτήριο!!
Tomcat - Δευ 15 Σεπ 2003, 00:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι θα ειχα τρακαρεει 2-3 φορες αν ειχα ABS μιας και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οχι δεν ανηκουν στην Γνωστη Ελληνικη Μυθολογια) ατομα τα οποια δεν αντιλαμβανονται κατι κοκκινα σηματακια στα στενα που γραφουν STOP!!! .
Anonymous - Δευ 15 Σεπ 2003, 18:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Εγω παλι θα ειχα τρακαρεει 2-3 φορες αν ειχα ABS μιας και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οχι δεν ανηκουν στην Γνωστη Ελληνικη Μυθολογια) ατομα τα οποια δεν αντιλαμβανονται κατι κοκκινα σηματακια στα στενα που γραφουν STOP!!! .

Ελα βρέ τί είναι STOP ?????
Tώρα περνάνε και το κόκκινο στεγνά ......
Tomcat - Τρι 16 Σεπ 2003, 14:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
sgonzales έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Ελα βρέ τί είναι STOP ?????
Tώρα περνάνε και το κόκκινο στεγνά ......

Πατριωτη ..... βλεπουν τρελα πραγματα τα ματια μου καθε μερα!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
klain - Τρι 16 Σεπ 2003, 16:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μια απο τα ίδια... i thank god (and peugeot) για τα abs...
Χθές πηγαίνοντας στη σχολή μέσα απο κάτι στενάκια με ξύρισε ένας βλαχορωσοπόντιος του κερατά με το lada του... (ομαδική παραγγελία τα κάνουν;)... ο κύριος ούτε stop κατάλαβε.. ούτε τον θεό του δεν κατάλαβε... Πάλι καλά που τον κατάλαβα που ερχόταν γα*ιοντας απο πρίν και πρόλαβα να φρενάρω με τα χίλια ζόρια... Άμα πάρω μετά εγώ το αυτόματο και τους καθαρίσω όλους εγω θα φταιώ; Twisted evil
Anonymous - Τρι 16 Σεπ 2003, 18:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
Και γω μια απο τα ίδια... i thank god (and peugeot) για τα abs...
Χθές πηγαίνοντας στη σχολή μέσα απο κάτι στενάκια με ξύρισε ένας βλαχορωσοπόντιος του κερατά με το lada του... (ομαδική παραγγελία τα κάνουν;)... ο κύριος ούτε stop κατάλαβε.. ούτε τον θεό του δεν κατάλαβε... Πάλι καλά που τον κατάλαβα που ερχόταν γα*ιοντας απο πρίν και πρόλαβα να φρενάρω με τα χίλια ζόρια... Άμα πάρω μετά εγώ το αυτόματο και τους καθαρίσω όλους εγω θα φταιώ; Twisted evil

Μετά τους πρώτους 200 που θα χρειαστεί να αποφύγεις ,ξεχνάς το αυτόματο Cool Cool
Miltellas - Τρι 16 Σεπ 2003, 23:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
sgonzales έγραψε:
...Μετά τους πρώτους 200 που θα χρειαστεί να αποφύγεις ,ξεχνάς το αυτόματο Cool Cool

Nαι, το αυτόματο παίρνει πολύ λίγες σφαίρες... Laughing
zzzleepy - Τετ 17 Σεπ 2003, 00:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή όπως τα λέτε, αυτοκίνητο με ABS δε φρενάρει... Κοίτα να δεις... Δηλαδή άμα έχει βρέξει και δεν έχεις ABS δεν παίρνεις και το Lada παραμάζωμα ή κάνω λάθος;
Ghost Dog - Πεμ 18 Σεπ 2003, 01:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Δηλαδή όπως τα λέτε, αυτοκίνητο με ABS δε φρενάρει... Κοίτα να δεις... Δηλαδή άμα έχει βρέξει και δεν έχεις ABS δεν παίρνεις και το Lada παραμάζωμα ή κάνω λάθος;

Εγώ πάντως θα έπαιρνα σίγουρα τον βλαχορωσοπόντιο! Wink Very happy Shocked Laughing Razz
zzzleepy - Πεμ 18 Σεπ 2003, 08:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Εγώ πάντως θα έπαιρνα σίγουρα τον βλαχορωσοπόντιο! Wink Very happy Shocked Laughing Razz

Και τι να τον κάνεις; Razz Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες