peugeot206-arta έγραψε: |
Αποτέλεσμα : Τσακισμένο φτερό, σπασμένο φανάρι δεξί, στραβωμένος θόλος. Κοστουμάκι έτσι απο το τίπορα,300 Ε με τοποθέτηση και βάψιμο.Το άλλο το α@@@@@@ι εξαφανίστηκε.Ούτε πινακίδες δεν πήρα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Εγω παλι θα ειχα τρακαρεει 2-3 φορες αν ειχα ABS μιας και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οχι δεν ανηκουν στην Γνωστη Ελληνικη Μυθολογια) ατομα τα οποια δεν αντιλαμβανονται κατι κοκκινα σηματακια στα στενα που γραφουν STOP!!! . |
sgonzales έγραψε: | ||
Ελα βρέ τί είναι STOP ????? Tώρα περνάνε και το κόκκινο στεγνά ...... |
klain έγραψε: |
Και γω μια απο τα ίδια... i thank god (and peugeot) για τα abs...
Χθές πηγαίνοντας στη σχολή μέσα απο κάτι στενάκια με ξύρισε ένας βλαχορωσοπόντιος του κερατά με το lada του... (ομαδική παραγγελία τα κάνουν;)... ο κύριος ούτε stop κατάλαβε.. ούτε τον θεό του δεν κατάλαβε... Πάλι καλά που τον κατάλαβα που ερχόταν γα*ιοντας απο πρίν και πρόλαβα να φρενάρω με τα χίλια ζόρια... Άμα πάρω μετά εγώ το αυτόματο και τους καθαρίσω όλους εγω θα φταιώ; ![]() |
sgonzales έγραψε: |
...Μετά τους πρώτους 200 που θα χρειαστεί να αποφύγεις ,ξεχνάς το αυτόματο ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Δηλαδή όπως τα λέτε, αυτοκίνητο με ABS δε φρενάρει... Κοίτα να δεις... Δηλαδή άμα έχει βρέξει και δεν έχεις ABS δεν παίρνεις και το Lada παραμάζωμα ή κάνω λάθος; |
PoiSoNeR έγραψε: |
Εγώ πάντως θα έπαιρνα σίγουρα τον βλαχορωσοπόντιο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |