sps έγραψε: |
Ή βαζεις το νεο καπακι στο υπολοιπο παλαιο κλειδι σου ![]() |
nido έγραψε: |
Έχει φτιάξει/βγάλει κανένας κλειδί που να μπαίνει η πλακέτα, το "μαγνητάκι" του immobilizer και το μεταλλικό τμήμα από το μαμά κλειδί του 206, και να ανοιγοκλείινει, όπως κάνουν τα περισσότερα σύγχρονα κλειδιά, ως αντικατάσταση του αρχικού παλαιού τύπου κλειδιού?
Το δικό μου στα 6.5 χρόνια τα έφτυσε το λάστιχο του κουμπιού ξεκλειδώματος (κι έγινε όπως στην πρώτη φωτό του παρόντος thread) ενώ το λιονταράκι έχει ξε-νικελωθεί (ή όπως το λένε) και φαίνεται σα χάλκινο σε ένα μεγάλο μέρος του.... Χάλι μαύρο! ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Γνωριζει καποιος καποιο λινκ να μας δωσει στο e-bay γιατι θελω και γω να παραγγειλω? |
Steve έγραψε: | ||
![]() Αλλά δεν αξίζει για μένα ![]() |
Βρήκα αυτό που έψαχνα - μετατρέπει το κλειδί του 206 σε αναδιπλούμενο ("πτυσόμενο") με την υπάρχουσα πλακέτα τηλεχειρισμού, κλπ. Δεν ξέρω κόστος ακόμα, τους έστειλα email και θα τους πάρω αύριο, αν δεν έχω απάντηση, να μάθω.
Αυτό είναι: http://www.immobilizerkeys.gr/item.php?itid=51 |
Εντάξει, ένα απλό ελατήριο αν έχει, αντίστοιχης ποιότητας με αυτά που έχουν τα στυλό μέσα, άπειρη ζωή θα έχει. Πιο πολύ φοβάμαι την ποιότητα κατασκευής του υπόλοιπου κελύφους του κλειδιού, παρά το ελατήριο.
Στο 207 μιας φίλης "παίζει" αρκετά η λάμα του κλειδιού σε σχέση με το κέλυφος όταν το έχει ανοιχτό... Στα Α3 & Α4 του αδερφού και του πατέρα μου (παλιο-αουντάκηδες! ![]() |
TopGear έγραψε: |
Ό,τι και να λέτε, αυτή είναι η καλύτερη κλειδάρα ρεεεεεεεεε. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Από ποιο είναι αυτό?
Ωραίο, αν και το λιονταράκι θα μου άρεσε περισσότερο να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο. ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Πήρα σήμερα αυτό:
Αξιοπρεπές δείχνει από ποιότητα, το "μαγνητάκι" του immobilizer και η πλακέτα από το κλειδί του 206 μπαίνουν σε μισό λεπτό, κάτω από τα κουμπάκια έχει μεμβράνη από σιλικόνη για καλύτερη προστασία αν το "λούσεις", και τη λάμα μου την αντέγραψαν επιτόπου μέσα στην τιμή που το πήρα - 30 ευρώ (ίσως 1-2 καφέδες πιο ακριβό απ' όσα θα μου ερχόταν αν το έπαιρνα μέσω EBAY χωρίς να το τσεκάρω από κοντά και το πήγαινα ν' αντιγράψουν τη λάμα σε κλειδαρά). Note: Το σηματάκι που είναι από την άλλη μεριά του κλειδιού έρχεται ξεχωριστά και το βάζεις να βλέπει απ' όποια πλευρά θέλεις. |
PAVLOS_207RC έγραψε: |
αν παρουμε το αναδιπλουμενο κλειδι μεσο ebay τι γινετε με το immobilier πως μπορουμε να το βαλουμε ![]() |