mathanas έγραψε: |
Εδω και 2-3 μηνες μολις το αυτοκινητο δουλεψει και ζεσταθει ο συμπλεκτης τριζει σα παλιο κρεββατο και σκληρενει κιολας. Κρυο δε κανει τιποτα !! Στην αρχη υπεθεσα οτι ειναι το τρομπακι και λεω οκ μικρο το κακο, μου πανε ομως οτι δεν ειναι και οτι ειναι το μπαλακι μεσα στο διχαλο που θελει γρασσο και μαλλον αλλαγμα πλεον και το διχαλο με τη πλαστικη φωλια...
με ενα εξωτερικο γρασσαρισμα εστρωσε κανα μηνα, τωρα παλι τα ιδια και το γρασσο δε πιανει οσο και να ριχνουν με κινδυνοστο στο τελος να παει στο δισκο πλατο και να γινουν ολα..... Ξερει κανεις κατι διοτι η λυση ειναι να κατεβει σασμαν να ανοιξει κτλ κτλ και προφανως δε συζηταμε να μου το περασουν εγγυηση.....ολα αυτα με 25000 το χει αντιμετωπησει αλλος αυτο..... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
σβηνω,κοιταζω μεσα στη μηχανη τιποτε σκεφτομαι καμια γατα μπορει να ηταν μεσα.. |
NoDsl έγραψε: |
Πού πήγες και στο περνάνε εγγύηση με 25000? |
ironman02 έγραψε: |
Και εμένα κάνει ένα χρχρχρχρ στο ρελαντί και μόλις πατήσω συμπλέκτη σταματάει. Δίχαλο να υποθέσω και εγώ? ![]() |
MAD έγραψε: | ||
![]() |
Α εντάξει τότε... ![]() ![]() |
Και εμένα κάνει ένα χρχρχρχρ στο ρελαντί και μόλις πατήσω συμπλέκτη σταματάει. Δίχαλο να υποθέσω και εγώ? ![]() |
giorgos2-0-6 έγραψε: | ||
allakse to..mi perimeneis na se afisei.....opoiadipote stigmi mporei na se afisei sto dromo....pantos ama de kaluptese apo egguisi i allagi rouleman/disko plato kostizei guro sta 200 me 250.... |
makis106 έγραψε: | ||||
Παιδιά μην μπερδεύεστε, δεν έχω ακούσει 207 που να μην ακούγεται το ρουλεμάν του συμπλέκτη του σε νεκρά, αυτο δεν σημαίνει ότι είναι προβληματικό και θα σε αφήσει. Θα το αλλάξεις και σε ένα μήνα θα το ακούς πάλι ![]() |
Έχω ακόμα εγγύηση μέχρι τον Γενάρη αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος τι θα πούν όταν τους το ανεφέρω.
"Φυσιολογικό είναι όλα έτσι κάνουν" ![]() |