PANNT έγραψε: |
παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος. (1) ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον (2) μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T ξερει καποιος? |
Sinanai έγραψε: | ||
(1) Μη γενικεύεις. Αν εσύ βαδίζεις με αυτή τη λογική ίσως να ισχύει για ελάχιστους ακόμη, που δεν είναι συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν από το αυτοκίνητό τους... (2) Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ασυμβατότητα με τα ηλεκτρικά των δύο - παντελκώς διαφορετικών σε σχεδίαση - κινητήρων. |
kane έγραψε: |
Τα παντα μπαινουν,αρκει να εχεις μηχανικο και πλεον Ηλεκτρολογο γατόνι,φυσικα και με αρκετές πατέντες που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεί κανείς...
Φυσικα πρεπει να πεταξεις πολλες χιλιάδες ευρω. |
SnakeMJK έγραψε: |
"λέγεται" ότι σε 206+ μπαίνει ευκολότερα λόγω παρόμοιων ηλεκτρικών....
|
PANNT έγραψε: |
φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
καποιοι βλακες(για σενα) σα κ εμενα εχουν αγαπη μεγαλη γι αυτο το σπορ που λεγεται αυτοκινηση κ βελτιωση κ οχι με το γηπεδο!!!!!!! ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και συντομα θα σας ανεβασω αυτο που ετοιμαζω εγω . . . μιας και θα μαι γερμανια ως τη επομενη κυριακη δε θα μπορεσω να σας δω κ απο κοντα αλλα μετα θα ρθω στο club. σιγουρα εχω πολλα να μαθω ακομη και σιγουρα θα στε καλη παρεα! |
MEMsound έγραψε: |
παιδακια η ολη "μαγκια" στο μοτερ 1,6Τ του 207 ειναι οτι ειναι ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχεδιασμου μοτερ με μεταβλητο χρονισμο και τουρμπο |
bagosgt έγραψε: | ||
αααα,κ μιας κ θα εισαι γερμανια ρωτα για κανενα διαολεμενο μαπ,απο bmw που να "μπαινει" σε 207 thp κ να ειναι 2μπαρος κ οχι 1.5bar, να δουμε απο τι μοντελο μπαινει.να μην αρχισω να κανω πειραματα... |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Υ.Γ. ήταν άτοπο το ερώτημά μου; |
νομιζεις...
![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αντε και φιάξετε πλεξούδα να δουλέψει το μοτέρ... Αντε και φιάξετε αντλία υψηλής.... |
Sidobre έγραψε: |
Βάσεις μηχανής που θα βρείτε; Φτιαχτές και αυτές; |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
ironman02 έγραψε: | ||
Στο καινούργιο το 156 μοτερ δεν μπήκε το valvetronic? Απ'ότι ξέρω τα 1.4 και 1.6 vti έχουν μεταβλητό του 207 και στα thp μπήκε στο 156 και στο 184 του μινι. Και επίσης και στο thp 200. Και εγώ νόμιζα στην αρχή οτι είχε..Τώρα μακάρι να έχω άδικο γιατί το 150άρι έχω εγώ.. ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
τι σχεση εχει το βαλβτρονικ με τον μεταβλητο χρονισμο? |
ναι αλλα το χαρακτηριστικο του ειναι το μεταβλητο βυθισμα και οχι το "αυμβατικο" (ας πουμε) μεαβλητο χρονισμα...
υπαρχει διαφορα, που την ξηγουσμε σε αλλο τοπικ αν θες - οχι εδω |
Παράθεση: |
Δεν χρειάζεται να φτιάξει τίποτα από όλα αυτά, θα τα έχει το τροπέτο έτοιμα.
Για να μπεί σε 206 και να ταιριάξουν τα ηλεκτρολογικά χωρίς πάντρεμα, θέλει ταμπλώ κομπλέ από 206+ |
bagosgt έγραψε: |
to 206 φοραει μοτερ του group psa κ το 207 φοραει μοτερ κατασκευασμενο απο την bmw |
Steve έγραψε: | ||
Ρε δε θέλει τρελές πατέντες είπαμε ντε!
Είπαμε και πιο πάνω
|
λοιπό αυτο το σεναριο τοποθετησης 1,6Τ σε 206 πραγματικα θελω να το δω (οσο και να μην βρησκω καμμια λογικη σε κατι τετοιο) και μαλιστα θελω να διαβασω και ολες τιςδυσκολιες που καποιος θα συναντησει
@steve αυτο περι 206+ στο εχουν πει "εγκειρες" πηγες ή "ραδιο αρβυλα" και υποθετικα το λες? @onyx αυτο περι "γατου" ηλεκτρολόγου, στο εχει πει καποιος ηλεκτρολόγος οτι θα αναλαμβανε να το κανει ή ακομα καλητερα εχεις υποψιν σου καποιον που να το εχει (αυτο το συγκεκριμενο ή εστω κατι εαντιστοιχο) επιχειρησει ή που να το σκεφτεται? για γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι ![]() |
abaleo έγραψε: |
-αγάπη μου, παω το αμάξι για σέρβις
... -τι έγινε εδω? -τίποτα, απλά άλλαξα το ταμπλώ για να είναι πιο τρέντυ! |
@steve
αυτο περι 206+ στο εχουν πει "εγκειρες" πηγες ή "ραδιο αρβυλα" και υποθετικα το λες? |