COOL ALEXIS έγραψε: |
Που να δεις, την μητέρα της κοπέλας μου που τους είχε βάλει στο μάτι από βλακεία τους. Μέχρι και στο συνήγορο του πολίτη τους πήγε και δεν ήξεραν που να κρυφτούνε ![]() |
volvos έγραψε: |
λυση α
παντρευεσαι κορη στρατηγου αστυνοιμιας....... λυση β ] το κανεις σα του μανθου οποτε παθαινει τετοιο πολιτισμικο σοκ ο μπατσος που ση ξερει για τι να σε γραψει και εν τελει τη κοπνας γιατι μεχρι να βρει γιατι να σε γραψει καποιος μαλ**ας θα τα εχει κανει πουτανα στο μπλοκο... λυση γ εισαι ο μανθος και παντρευεσαι τη κορη του στρατηγου οποτε τραβας ανενοχλητος χειροφρενα εξω απο το τμημα παιζοντας το μπατσοι γουρουνια στο σιντι και με τα μπατσοπαιδια να σηκωνουν ταμπελακια βαθμολογιας σε καθε περασμα... μετα ακολουθει εκθεση γυαλιων μυωπιας και αναγκαστικη ελαχιστη παραγγελια 100ευρω σ οποο=ιον εβαλε κατω απο πεντεεεεεεεεεεε αυτο ειναι ρεντα πανο ![]() |
vaggelisgr έγραψε: |
γνωστο για την επιδεικτικη οδηγηση, αλλα μες την πολη δεν το κυνηγαω γιατι ξερω..τωρα αν πεταγονται απο τους θαμνους οταν ακουν εξατμιση κτλ τι να πω..ειναι η περιοδος που πλησιαζει φαινεται.. |
emena παντως μια φορα το δικολωνο στο οκταβια ανηφορα κηφισο το εριξα...βεβαια μετα μου τη ριξανε και αυτοι ![]() |
emena παντως μια φορα το δικολωνο στο οκταβια ανηφορα κηφισο το εριξα...βεβαια μετα μου τη ριξανε και αυτοι ![]() |