PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ύπνος στο 206! Γίνεται???

kavaliotis - Δευ 08 Σεπ 2003, 04:45:25
Θέμα δημοσίευσης: Ύπνος στο 206! Γίνεται???
Λοιπον επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται, ειπα να το ρωτησω και αυτο να δω αν το εχει κανει κανεις μεχρι τωρα! Οποτε, εχει κοιμηθει κανεις μεσα στο 206?????? Laughing Laughing Laughing

Σοβαρα μιλαω, γινεται να κοιμηθει καποιος "ψιλοανετα" μεσα στο αμαξι? Πρεπει να ριξουμε τα πισω καθισματα? Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος? Αντε μια κοπελα που ειναι μικροκαμωμενη ισως ειναι ευκολο, με εμας τους μαντραχαλαδες τι γινεται?Το εχω 180 εκατοστα ...................το υψος εννοω (δεν ντρεπεστε πονηρα μυαλα! Laughing Laughing Laughing ), οποτε τι γινεται? Θα γινει η δουλεια ή θα πρεπει να ψαχνω για ξενοδοχειο???
lia206cc - Δευ 08 Σεπ 2003, 08:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Άκου τώρα τι σκέφτεται το άτομο!
Εδώ έχουμε κοιμηθεί όρθιοι πάνω σε φραπιέρα... το 206 θα μας χαλάσει?
nik7 - Δευ 08 Σεπ 2003, 08:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
simfono me tin lia
to thema ine na exeis kai fime na min se dei kai kanas gnostos kai se doulevei kiolas....... pantos nomizo oti an rikseis tin plati tha kimithis panefkola
PoLiThS - Δευ 08 Σεπ 2003, 10:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πω και γω που ειμαι 1,86...... Και έχω κοιμηθεί απειρες φορές μεσα στο 206..... Μια χαρά βολεύεσαι πίστεψέ με.... Ρίχνεις την πλάτη τέρμα και είσαι πανέτοιμος...
ΝΙΚΟΣ - Δευ 08 Σεπ 2003, 11:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ξενοδχειο με τζακουζι θα ελεγα εγω.Πολυ ποιο ανετα και να πληρωνει η αλλη Wink
SnakeMJK - Δευ 08 Σεπ 2003, 12:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω Razz
ofitzis - Δευ 08 Σεπ 2003, 12:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω Razz

Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως... Question Question Question
Εγώ πάντως και σ'αυτήν τη περίπτωση τα είχα καταφέρει μια χαρά σε ψιλοερημική παραλία της Ερέτριας...
Είχαμε ρίξει τα καθίσματα τέρμα,βγάλαμε τα προσκέφαλα και τα βάλαμε για μαξιλάρια και ρίξαμε και γα** τους ύπνους...Μιλάω όμως για μεσημέρι πάντα ε...; Τώρα για βράδυ μάλλον θα σηκωθείς πιασμένος,στην ανάγκη όμως...
SnakeMJK - Δευ 08 Σεπ 2003, 15:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo Razz
kavaliotis - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ofitzis έγραψε:

επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo Razz

Κομματακι δυσκολο αυτο οταν θα κανει παγωνια ομως εξω!

Εγω πιο πολυ για μενα μονο ενδιαφερομαι γιατι αν ειναι και αλλος παμε σε κανα ξενοδοχειο καπου, αλλα αν εισαι μονος και θελεις να κανεις κανα ταξιδακι με το 206 οσο πιο οικονομικα γινεται, μπορεις να γλυτωσεις αρκετα λεφτα απο το ξενοδοχειο, ετσι κι αλλιως δεν θα εισαι σταθερος σε ενα μερος οποτε θα πρεπει να κλεινεις καθε μερα και αλλο ξενοδοχειο!
...... - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους???
kavaliotis - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω...
μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα...
να σου κανω μια ερωτηση!!!
εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους???

Χαχαχαχαχαχαχαχα...Δυστυχως αν και ειχα κανει απελπιδες προσπαθειες να πεισω για να γινει κατι τετοιο, μπααααααααααα!!! Τζιφος! Δεν πειραζει, στο μελλον με αλλο ταιρι ισως!

Παντως ο αδερφος μου μου ειπε οτι οντως το εκανε ...autobianci το 206 μερικες φορες...Α ρε αλητη brother μας πηρες την δοξα! Laughing Laughing Laughing
PoLiThS - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νοεμβριοσ 2001..... Κρυο εξω... ανεβασμένο ηθικο και θερμοκρασίες μεσα.... (καλοριφερ και καλα)...

Κανουμε άνάκληση στα 2 μπροστινά καθίσματα (ειναι για 3θυρα) καθόμαστε διαγώνια στο πίσω κάθισμα... και το ετερον ημισυ το φέρνουμε σε στάση Lucky Luke (καβαλα στο αλογο:P) ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... Το δικό μου κεφάλακι πιάστηκε????? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Evil Evil Evil Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
Για πες μας και τι μαρκα προστασια πηρατε..........

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Question

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ Question
Mimis - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα Pale Pale Pale Pale
Ζήτω που καήκαμε Devil Devil Devil Devil
PoLiThS - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εϊσαι Πόρνος τελικα.... Τσοντα στο forum δεν παρουσιαζω !!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ Question Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ

Υ.Γ.Δεν μας ειπες τελικα...καλή καλή Question Very happy
Αντώνης - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
να και ενα σημειο που σας τρωω ολους

επαγγελματικο και ...........αντε γεια!

εχω βγαλει και την λαμαρινα που εχει αναμεσα ωστε να φιλοξενω και την ανδριανα Wink
SnakeMJK - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα Pale Pale Pale Pale

γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα Razz και όσοι δεν το έχουν κάνει (στο 206 Razz) θα έρθει και αυτή η ώρα στάνταρ κάποια στιγμή...

το thread πρέπει να γίνει adult-rated Razz
Ady - Τρι 09 Σεπ 2003, 07:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.....

Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... Shocked Shocked Shocked
kavaliotis - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares....

Αμα δειτε κανενα πρασινο ανθρωπακι το βραδακι οσοι κοιμουνται μεσα στο 206 με ηλιοροφη να ερχεται απο ψηλα, μην ξεχασουν να του δωσουν καρτουλα του club... Wink
lia206cc - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

"Έτσι, έτσι ..." Laughing Laughing Laughing
Bloom - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Κοίτα να δεις που υπερασπιζόμουν τις ηλιοροφές μας σε άλλο topic αλλά.... αυτό το ατού τους ξέχασα να το αναφέρω!! Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα έλεγα να πάρετε ένα CC να το ανοίγετε,να κοιτάτε τα πάντα και να δροσίζεστε κιόλας... Wink LaughingLaughingLaughing
Τι ηλιοροφή και τέτοια! Αυτά είναι τσιγκουνιές! LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Και μετά το σεξοπορνοδιαστροφικο παραληρημα να προσθέσω οτι άμα ρίξεις τα καθίσματα τέρμα πίσω και έχεις νορμάλ ύψος και βάρος κοιμάσαι ανετότατα!!
Tested and guaranteed! Thumb right
zzzleepy - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς τα XS και Quiksilver δεν ενδείκνυνται για ύπνο λόγω bucket καθισμάτων. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πιαστείς, όπως και να κοιμηθείς...
Πάντως στο πορτ-μπαγκάζ μου υπάρχει πάντα ένα sleeping bag για παν ενδεχόμενο... και δυο τρεις φορές χρειάστηκε κιόλας... Wink
...... - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα ...
λοιπον...εγω σου εκανα φιλε μια ερωτηση για το test drive του πεζο και ολα τα καλα παιδια του κλουμπ μας καταλαβα οτι το εχουν ηδη δοκιμασει...εγω για τετοια δε μιλαω...
αν θελετε ομως στην εκδρομη θα σας κανω ενα μαθημα για τις σωστες στασεις που δεν ποναει μεσουλα ποδαρακια κλπ...
και παντα μαζι μας τι????ενα χαρτομαντηλο...

λεω λοιπον τωρα στην εκδρομη να κανουμε εναν μικρο ερανο να μαζεψουμε λεφτα...και να σε βοηθησουμε να επισκευτεις ενα χλυδατο ξενοδοχειο με πολυ καλο παρκιν για τον πεζουλα σου...
τι λες???
zzzleepy - Τρι 09 Σεπ 2003, 12:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
και παντα μαζι μας τι????ενα χαρτομαντηλο...

Μόνο ένα; Φτάνει; Razz
...... - Τρι 09 Σεπ 2003, 12:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
ενδεικτικο ηταν το νουμερο ρε φιλε...
καλυτερα να εχεις μαζι σου κ@@@χαρτο...
σ αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα αν ειναι φυσικα καλοκαιρι να εχεις μαζι σου το sleeping bag...αντε μην σας τα μαθαινω ολα εγω...
καμια κουβερτουλα.. σεντονακι κλπ...ηηη αντε κοιμησου σπιτι σου αμα θες κ ολες τις ανεσεις σου...
zzzleepy - Τρι 09 Σεπ 2003, 15:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ντε, μη βαράς! Δεν είπαμε και τίποτα... Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετική. Όσο για το sleeping bag, ευχαριστώ για την ιδέα...

zzzleepy έγραψε:
Πάντως στο πορτ-μπαγκάζ μου υπάρχει πάντα ένα sleeping bag για παν ενδεχόμενο... και δυο τρεις φορές χρειάστηκε κιόλας... Wink

Bloom - Τρι 09 Σεπ 2003, 21:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Καλά ντε, μη βαράς! Δεν είπαμε και τίποτα... Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετική.

Αντώνη δεν είναι τίποτα... είναι που δεν την ξέρεις από κοντά! Razz Wink

Αν είχες γνωρίσει το Εφάκι από κοντά, όπως κάποιοι από εμάς, θα καταλάβαινες οτι είναι λίγο-πολύ σαν την Goldie της... Rolling eyes

Arrow Μπορεί να μοιάζει οτι "γαυγίζει" που και που... αλλά (κατά κύριο λόγο τουλάχιστον Shocked Laughing ) ... δεν "δαγκώνει"!! Laughing Laughing Laughing

Y.Γ.: Κι εσύ μικρή ζουρλή, κοίτα να μη με βγάλεις ψεύτρα ε? ... να σε υπερασπιστώ πάω... Razz
kanelj - Τρι 09 Σεπ 2003, 22:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
αγαπητε φιλε

πες μου οτι μιλας σοβαρα.... Exclamation
HackerWerger - Τρι 09 Σεπ 2003, 23:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ύπνος μέσα στο αμάξι?
Δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι!! Laughing
mick206 - Τετ 10 Σεπ 2003, 00:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
HackerWerger έγραψε:
Δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι Laughing

Και εσύ απο... Εθνική;;; LaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 10 Σεπ 2003, 11:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
HackerWerger έγραψε:
δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι!! Laughing

Εγω εχω ενα κουμασι με περιστερια Laughing Laughing Laughing
...... - Τετ 10 Σεπ 2003, 11:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
what's that??περιστερονας...κλπκλπκλπκλπ...
βρε ολοι εχουμε σπιτι αλλα εσυ στο σπιτι σου μονο στο κρεββατι το κανεις???
μην αρχησω τωρα να σας στολιζω με κοσμιτικα επιθετα...use ur fantasy...

και ναι εχω κοιμηθει ...τα χω κανει ολα στο πεζο...καθε μερα περναει κ απο μια δοκιμασια...κ οποιος απο τους δυο μας αντεξει...

εσυ hackerwerger που μενεις παιδι μου στην αργυρουπολη???...εκει στην πολη μας πουλανε αρκετα γυρω γυρω απο την πλατεια 206...η αμα θες τωρα που λειπει ο τεομαν διακοπες σου πουλαω το δικο του...
douf - Τετ 10 Σεπ 2003, 12:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ κοιμηθήκαμε στο 106 και τώρα θα κολώσουμε με το 206 Sleeping
Mimis - Τετ 10 Σεπ 2003, 12:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Mimis έγραψε:

γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα Razz και όσοι δεν το έχουν κάνει (στο 206 Razz) θα έρθει και αυτή η ώρα στάνταρ κάποια στιγμή...

το thread πρέπει να γίνει adult-rated Razz

Υπάρχουν και μεγαλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές....
Το 206 πιστεύω οτι δεν βολεύει, γι' αυτό το θεωρώ απελπιστικό. Wink
DRAKE - Τετ 10 Σεπ 2003, 14:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
[quote=*Mimis*]Υπάρχουν και μεγαλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές....
Το 206 πιστεύω οτι δεν βολεύει, γι' αυτό το θεωρώ απελπιστικό.
[/quote]
Στα μικρότερα όμως κάνεις τις πιο ωραίες στάσεις Big wink Big wink Big wink Silly Shocked Beer Devil Mr. Green Crazy
HackerWerger - Τετ 10 Σεπ 2003, 15:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
εσυ hackerwerger που μενεις παιδι μου στην αργυρουπολη???...εκει στην πολη μας πουλανε αρκετα γυρω γυρω απο την πλατεια 206...η αμα θες τωρα που λειπει ο τεομαν διακοπες σου πουλαω το δικο του...

Θουκυδίδου μένω. Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα ακόμη κάτι καλό. (και φθηνό, έτσι; Wink )
Ένα 1400 βρήκα με 7200e αλλά είναι τετραετίας. Και ο Lionman πούλησε το δικό του πριν λίγες μέρες.
ΝΙΚΟΣ - Τετ 10 Σεπ 2003, 19:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
αλλα εσυ στο σπιτι σου μονο στο κρεββατι το κανεις???

Rolling eyes Στο νταβανι..επανω στο κινεζικο βαζο της μαμας που μετα εγινε κινεζικο παζλ....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους.......στην αποθηκη και κοντρα στο pc Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Τετ 10 Σεπ 2003, 20:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους

ΜΟΝΟ 50 ΒΑΘΜΟΥΣQuestionQuestionQuestion Βάλε το στους 90 να δείς διαφορά... Wink LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
zzzleepy - Πεμ 11 Σεπ 2003, 01:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους

ΜΟΝΟ 50 ΒΑΘΜΟΥΣQuestionQuestionQuestion Βάλε το στους 90 να δείς διαφορά... Wink LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Παιδιά η καλύτερη θερμοκρασία είναι 69 βαθμοί...
PoLiThS - Πεμ 11 Σεπ 2003, 14:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Γιατί να βασανίζεται τα κοριτσόπουλα βρε ?
SnakeMJK - Πεμ 11 Σεπ 2003, 15:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
hmmm, kinky Razz
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 11 Σεπ 2003, 16:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Γιατί να βασανίζεται τα κοριτσόπουλα βρε ?

Ποιος βασανιζει ποιον τωρα δεν μας ειπες Νικολα Wink
PoLiThS - Πεμ 11 Σεπ 2003, 19:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
hmmm, kinky Razz

lol
...... - Δευ 15 Σεπ 2003, 12:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κυριος που ανοιξε αυτο το θεμα επρεπε να βρισκεται στην εκδρομη για να του αποδειξω οτι υπνος μεσα στο 206 γινεταιιι...ΑΝΕΤΑΑΑΑΑ(Αααα ρε παγκοσμιε!!!)
και διπλα γινεται βεβαια με σκηνη αλλα μεσα πολυ ανετα οταν εξω βρεχει...
βρηκα ελαττωμα βεβαια...οι ζωνες ασφαλειας βρισκοντε σε τετοιο μερος που δεν βολευουν αρκετα(δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες..καταλαβαινετε νομιζω)...αλλα με λιγη προσπαθεια ολα γινοντε...
πιστευω οτι ημουν η μονη που κοιμηθηκα στεγνα και μαλ**α...
για το μαλ**α βεβαια μεσα στην σκηνουλα μου ο τεομαν ειμαι σιγουρη πως ηταν πιο πολυ αλλα ηταν και υγρα νωπα η οπως κ αν λεγεται αυτο οταν εξω βρεχει και δεν ειναι περα βρεχει...
teoman - Δευ 15 Σεπ 2003, 12:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
για το μαλ**α βεβαια μεσα στην σκηνουλα μου ο τεομαν ειμαι σιγουρη πως ηταν πιο πολυ αλλα ηταν και υγρα νωπα η οπως κ αν λεγεται αυτο οταν εξω βρεχει και δεν ειναι περα βρεχει...

Το στρώμα "τύπου νερού" είναι τελικά πολυυύ πιο άνετο και από το καλύτερο κάθισμα "τύπου μπάκετ".Απίθανος ύπνος (σε διπλό στρωματάκι Wink ).Thanx Εφούλα... Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Δευ 15 Σεπ 2003, 13:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
οι ζωνες ασφαλειας βρισκοντε σε τετοιο μερος που δεν βολευουν αρκετα(δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες..καταλαβαινετε νομιζω)...

Δεν πιστεύω να μιλάς για τα μπροστά καθίσματα, καθώς εκεί εμποδίζει και το μπάκετ Razz

Για τα πίσω, ανασηκώνεις την βάση των καθισμάτων και περνάς τα κόκκινα πραματάκια της ζώνης κάτω από το κάθισμα, κατεβάζεις πάλι τα καθίσματα και voila... τέρμα οι ζώνες Razz
...... - Δευ 15 Σεπ 2003, 13:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
χλωμοοοο..4 το πρωι να τα σκεφτω ολα αυτα...
και να το ηξερα οτι γινεται ετσι δεν ειχα κουραγιο ουτε το βρεγμενο sleeping bag μου να κουνησω...
ΚΟΜΑΤΙΑΑΑΑ ημουν...
αμμμ το αλλο που το πρωι δεν εβλεπα εξω γιατι ειχα θαμπωσει μονη μου τα τζαμια....
παντως ευχαριστω φιλε...θα κανω ενα test να δω αν υσχυει αυτο που λες...
οσο για σενα τεομαν...πασας στα αγιαννανενα ησουν....
μιχαλακη??εσυ???πως σου φανηκε ο υπνος με τον κολητο τεομαν???
mick206 - Δευ 15 Σεπ 2003, 14:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
μιχαλακη??εσυ???πως σου φανηκε ο υπνος με τον κολητο τεομαν???

Και εγώ κοιμήθηκα super! Very happy Να 'σαι καλά Εφάκι! Το στρώμα ήταν όλα τα λεφτά! Κανένα παράπονο! Ο Τεό αθόρυβος,δεν είχα πρόβλημα! Smile Wink
Και οι ξερογκαζιές του Νίκου(PoLiThS) όμως άλλο πράγμα! LaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 16 Σεπ 2003, 08:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχα....Σας εβρεξε Question Question Καλα που δεν ηρθα.Ουτε στον Στρατο δεν εκανα σχοινακια υπο βροχη.Ασε που δεν μπορω να κοιμηθω και στο 106 με τιποτα.Καραουλι θα χτυπουσα ολο το βραδυ. Razz
teoman - Τρι 16 Σεπ 2003, 09:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Χαχα....Σας εβρεξε Question Question Καλα που δεν ηρθα.Ουτε στον Στρατο δεν εκανα σχοινακια υπο βροχη.Ασε που δεν μπορω να κοιμηθω και στο 106 με τιποτα.Καραουλι θα χτυπουσα ολο το βραδυ. Razz

Εσύ θα έκανες την βάρδια του θαλαμοφύλακα.Για το γερμανικό νούμερο πάντως,προσφερθήκανε αρκετοί Wink Wink .Ας είναι καλά οι τεκίλες...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 16 Σεπ 2003, 09:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τεο στο Πηλιο φιλε μου. Wink .....στο Πηλιο δεν θα κοιμηθει κανενας Laughing Laughing Laughing Laughing Σας εχω σολο .......2 106 αγωνιστηκα Laughing Laughing Μπορει και ενα EVO 7 Wink
nikapos - Τρι 28 Σεπ 2004, 09:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nikapos/27093/320193[/img]
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nikapos/27093

από τις καλοκαιρινές διακοπές...
Recifees - Τρι 28 Σεπ 2004, 20:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nikapos/27093/320193[/img]
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nikapos/27093

από τις καλοκαιρινές διακοπές...

Το γήπεδο Shocked Very happy
nikapos - Τετ 29 Σεπ 2004, 09:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
θα ήθελα τα εξής ακσεσουάρ για το 307:
κομοδίνο
πορτατίφ
ολόσωμο καθρέφτη.

αλήθεια τώρα, αυτό που μου έλειψε ήταν τηλεχειριστήριο για το ραδιο.
ROLAND GARROS - Τρι 12 Οκτ 2004, 13:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
αγαπητε φιλε

Silly Silly Silly Shocked Silly :Silly Silly Silly Shocked silly: Silly Shocked

Ε ούτε εγω τέτοιο πράμα!
shark_zak - Τετ 13 Οκτ 2004, 01:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
αγαπητε φιλε

τι... Question Question Question
ημαρτον ρε παιδια... Silly
ο καλητερος συναγερμος εεεε.... Idea
underage - Κυρ 14 Νοέ 2004, 00:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
...... έγραψε:
αγαπητε φιλε

τι... Question Question Question
ημαρτον ρε παιδια... Silly
ο καλητερος συναγερμος εεεε.... Idea

Βασικά κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ μέσα την πρώτη νύχτα (το πήρα και απόγευμα) αλλά ντρεπόμουν τη φημισμένη για το κουτσομπολιό γειτονιά μου Twisted evil Evil , κι έτσι την έβγαλα όλη νύχτα στο μπαλκόνι Rolling eyes

Πάντως έχω ρήξει έναν τετράωρο ύπνο στο 206 της κουμπάρας μου
shark_zak - Κυρ 14 Νοέ 2004, 02:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Πάντως έχω ρήξει έναν τετράωρο ύπνο στο 206 της κουμπάρας μου

αντε καλη αρχη Σοφακι... Silly
PoLiThS - Κυρ 14 Νοέ 2004, 02:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ti να πώ και γώ που το κάνω επανειλημένος οντας μετα απο μπουζουκιερIe δεν βλέπω την τυφλα μου και αποφευγω να οδηγήσω...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 16 Νοέ 2004, 11:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Ti να πώ και γώ που το κάνω επανειλημένος οντας μετα απο μπουζουκιερIe δεν βλέπω την τυφλα μου και αποφευγω να οδηγήσω...

Σφαξε 40 αρνια εσυ κατεβαινω Wink Και που σε.....γιαουρτι με μελι παρε μην εχουμε αλλα μετα με τον Μητσο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες