SnakeMJK έγραψε: |
χαμηλώνεις σχεδόν τέρμα το κάθισμα του συνοδηγού, απλώνεις αριστερό πόδι στο μέρος του οδηγού, το πόδι πάνω από το χειρόφρενο, και αράαααζεις πίσω ![]() |
ofitzis έγραψε: |
Στη περίπτωση που δεν είσαι μόνος όμως... ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
επειδή το χω περάσει κι αυτό, το δεύτερο άτομο αράζει πίσω με ανοιχτή την πόρτα που έχει τα πόδια του... κάπως έτσι την είχαμε βολέψει για 2 βράδια δύο μαντράχαλοι 1.90 έκαστος μέσα σε ένα χιλιάρι saxo ![]() |
MR2 έγραψε: |
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω... μια χαρα ηταν...βεβαια οπως γνωριζουν και οι υπολοιποι ειμαι μια σταλια και ετσι χωραω παντου...με λιγα πιασιματα στην μεση στα ποδια κλπ θα κοιμηθεις μια χαρα... να σου κανω μια ερωτηση!!! εμπειριες δεν εχει το πεζο σου??????...αν δεν με κατανοησες..εχεις δοκιμασει ολους του τους χωρους??? |
Mimis έγραψε: |
Αν είναι να φτάσω στο απελπιστικό σημείο να χρησιμοποιώ και το 206 μου σαν γκαρσονιέρα ![]() ![]() ![]() ![]() Ζήτω που καήκαμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
ΚΑΙ ΝΑΙ! Γίνεται αλλα το πρόβλημα το έχει το ετερον... Ακουμπάει το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει μια κλίση στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να φέρει πιάσιμο του σβέρκου αλλα who cares.... |
ady έγραψε: | ||
Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά..... Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... ![]() ![]() ![]() |
Ενώ με την ηλιοροφή, ούτε γάτα ούτε ζημιά..... Κοιτάει και έξω κιόλας, μήπως έρχεται και κανένας...... ![]() ![]() ![]() |
και παντα μαζι μας τι????ενα χαρτομαντηλο... |
zzzleepy έγραψε: |
Πάντως στο πορτ-μπαγκάζ μου υπάρχει πάντα ένα sleeping bag για παν ενδεχόμενο... και δυο τρεις φορές χρειάστηκε κιόλας... ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Καλά ντε, μη βαράς! Δεν είπαμε και τίποτα... Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετική. |
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω... |
HackerWerger έγραψε: |
Δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι ![]() |
HackerWerger έγραψε: |
δεν ξέρω που μένετε εσείς ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω σπίτι!! ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
γιατί απελπιστικό; το έχουν κάνει σχεδόν όλοι τουλάχιστον μία φορά εκεί μέσα ![]() ![]() το thread πρέπει να γίνει adult-rated ![]() |
εσυ hackerwerger που μενεις παιδι μου στην αργυρουπολη???...εκει στην πολη μας πουλανε αρκετα γυρω γυρω απο την πλατεια 206...η αμα θες τωρα που λειπει ο τεομαν διακοπες σου πουλαω το δικο του... |
αλλα εσυ στο σπιτι σου μονο στο κρεββατι το κανεις??? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
....στο ματι της κουζινας στους 50 βαθμους |
mick206 έγραψε: | ||
ΜΟΝΟ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Γιατί να βασανίζεται τα κοριτσόπουλα βρε ? |
SnakeMJK έγραψε: |
hmmm, kinky ![]() |
για το μαλ**α βεβαια μεσα στην σκηνουλα μου ο τεομαν ειμαι σιγουρη πως ηταν πιο πολυ αλλα ηταν και υγρα νωπα η οπως κ αν λεγεται αυτο οταν εξω βρεχει και δεν ειναι περα βρεχει... |
οι ζωνες ασφαλειας βρισκοντε σε τετοιο μερος που δεν βολευουν αρκετα(δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες..καταλαβαινετε νομιζω)... |
μιχαλακη??εσυ???πως σου φανηκε ο υπνος με τον κολητο τεομαν??? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Χαχα....Σας εβρεξε ![]() ![]() ![]() |
nikapos έγραψε: |
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nikapos/27093/320193[/img]
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nikapos/27093 από τις καλοκαιρινές διακοπές... |
...... έγραψε: |
αγαπητε φιλε
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου αλλα εγω την πρωτη μερα που αγορασα το πεζο κοιμηθηκα ολο το βραδυ εκει για να το χορτασω... |
...... έγραψε: |
αγαπητε φιλε
shark_zak έγραψε: | ||
τι... ![]() ![]() ![]() ημαρτον ρε παιδια... ![]() ο καλητερος συναγερμος εεεε.... ![]() |
underage έγραψε: |
Πάντως έχω ρήξει έναν τετράωρο ύπνο στο 206 της κουμπάρας μου |
Ti να πώ και γώ που το κάνω επανειλημένος οντας μετα απο μπουζουκιερIe δεν βλέπω την τυφλα μου και αποφευγω να οδηγήσω... |