kavaliotis έγραψε: |
Στις ανηφορες τα σκουντανε για να πανε??? 54 αλογα? Που πα ρε καραμητρο??? ![]() ![]() ![]() Γενικα αυτα τα πολυ μικρα αμαξακια δεν μου αρεσουν καθολου, μονο για την πολη ειναι για κοπελες για πρωτο αμαξι... |
alemao έγραψε: |
και εγώ είχα ένα yugo παλιότερα που μπορεί να είχε 45 άλογα μόνο (και να με περναγαν και οι πεζοί που λεει ο λογος ![]() ![]() οπότε ας μην κρίνουμε με βάση την δύναμη. κάθε αμάξι έχει το κοινό του ![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: | ||
βάλε και μένα στο Υugo Club ... Και εγώ δύο χρόνια με ένα Υugo45 ... και τα πήγε μία χαρά ... άσε που ήταν το πλέον ανέξοδο αυτοκίνητο! ![]() ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Vini kai alemao με 45 αλογα σε αμαξι? Απο οσα εχουν ειπωθει εδω στο φορουμ κατα καιρους, δεν μπορω να σας φανταστω να ειστε με τοσα λιγα αλογα!!!! ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Yet despite the improvements that have been made to the styling and the interior, it’s the new engine that’s the real star of this Panda. The 100bhp 1.4-litre 16-valve powerplant drives the front wheels through a six-speed gearbox. It propels the tiny tearaway from 0-60mph in 9.5 seconds and then sees it through to a 115mph top speed. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Θα μας ζαλίσουνε τον έρωτα με δαύτα... |