| kavaliotis έγραψε: |
| Στις ανηφορες τα σκουντανε για να πανε??? 54 αλογα? Που πα ρε καραμητρο??? Γενικα αυτα τα πολυ μικρα αμαξακια δεν μου αρεσουν καθολου, μονο για την πολη ειναι για κοπελες για πρωτο αμαξι... |
| alemao έγραψε: |
| και εγώ είχα ένα yugo παλιότερα που μπορεί να είχε 45 άλογα μόνο (και να με περναγαν και οι πεζοί που λεει ο λογος οπότε ας μην κρίνουμε με βάση την δύναμη. κάθε αμάξι έχει το κοινό του |
| Nikos(Vini) έγραψε: | ||
βάλε και μένα στο Υugo Club ... Και εγώ δύο χρόνια με ένα Υugo45 ... και τα πήγε μία χαρά ... άσε που ήταν το πλέον ανέξοδο αυτοκίνητο! |
| kavaliotis έγραψε: |
| Vini kai alemao με 45 αλογα σε αμαξι? Απο οσα εχουν ειπωθει εδω στο φορουμ κατα καιρους, δεν μπορω να σας φανταστω να ειστε με τοσα λιγα αλογα!!!! |
| Παράθεση: |
| Yet despite the improvements that have been made to the styling and the interior, it’s the new engine that’s the real star of this Panda. The 100bhp 1.4-litre 16-valve powerplant drives the front wheels through a six-speed gearbox. It propels the tiny tearaway from 0-60mph in 9.5 seconds and then sees it through to a 115mph top speed. |
| COOL ALEXIS έγραψε: |
| Θα μας ζαλίσουνε τον έρωτα με δαύτα... |