PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - 206 - Ελαστικά ΤΟΥΟ Τ1S

TZAG - Παρ 05 Σεπ 2003, 23:48:37
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ελαστικά ΤΟΥΟ Τ1S
Τι γνώμη έχετε (όσοι γνωρίζεται) γιά τα ΤΟΥΟ Τ1S 195/55/15 τα οποία τα βρίσκω 340 € Question

Miltellas - Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή. Η Toyo είναι θυγατρική της Bridgestone, άρα τεχνογνωσία υπάρχει. Μπορείς να την εμπιστευθείς.
Το συγκεκριμένο λάστιχο δεν το ξέρω αλλά στο παλιό μου αμάξι είχα τα Toyo F3 (σπορ λάστιχο που λογικά θα έχει καταργηθεί) και μου άρεσαν τόσο που τα ξαναέβαλα άλλες 2 φορές.
PoLiThS - Σαβ 06 Σεπ 2003, 01:48:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασσική περίπτωση καλού σπορ ελαστικού. Τα φοράει φίλος με Mazda 323 F 1.5 και είναι ευχαριστημένος...

Σαν καλό σπορ ελαστικο συνεπάγεται καλό κράτημα γρηγορες φθορές
Pughell - Σαβ 06 Σεπ 2003, 20:10:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παρα πολυ καλο λαστιχο απλα φθειρεται σχετικα γρηγορα.Το πιο κορυφαιο απο ολα ειναι οτι κραταει την θερμοκρασια του για πολυυυ ωρα ακομα και αν πεσουν οι ρυθμοι! Wink
Δημήτριος - Δευ 08 Σεπ 2003, 13:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Παρα πολυ καλο λαστιχο απλα φθειρεται σχετικα γρηγορα.Το πιο κορυφαιο απο ολα ειναι οτι κραταει την θερμοκρασια του για πολυυυ ωρα ακομα και αν πεσουν οι ρυθμοι! Wink

Παιδιά μάλλον αυτά θα βάλω στο αυτοκίνητό μου... Τα βρήκα με 350 ευρώ...
Αυτές τις μέρες θα αλλάξω λάστιχα, αφού όποιος βλέπει πως έχουν γίνει αυτά που έχω (Continental Premium Contact, εργοστασιακά) τρομάζει!!! Twisted evil (41.350 χλμ)

Βέβαια από 'δω και εμπρός τέρμα οι άσκοπες προσπάθειες για γρήγορη οδήγηση (και οι άσκοπες φθορές του ελαστικού). Σε αυτό το "σπορ" θα επιδίδομαι μόνο όταν πραγματικά έχω την διάθεση και την όρεξη... Αλλιώς αυτό το "σπορ" μπορεί να γίνει και επικίνδυνο...
Επίσης πρέπει να ελαχιστοποιήσω τα άσκοπα σπινιαρίσματά μου (που είναι ούτως ή άλλως λίγα), ώστε και από 'κει να γλυτώσω άσκοπη φθορά...
TZAG - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ όλους γιά την ενθαρρυντική απάντησή σας. Σίγουρα είναι η καλύτερη αξία για δαπάνη και κατά πάσα πιθανότατα, θα τα βάλω σύντομα.
NICK - Σαβ 27 Σεπ 2003, 10:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Ευχαριστώ όλους γιά την ενθαρρυντική απάντησή σας. Σίγουρα είναι η καλύτερη αξία για δαπάνη και κατά πάσα πιθανότατα, θα τα βάλω σύντομα.

Τα παρήγγειλα κι εγώ και θα τα βάλω τη Δευτέρα.Τιμές,195/55/15 στα 310Ε και 185/55/15 στα 300 Ε.¶ϊντε να δούμε τι σόι είναι...(για την αξία τους εννοείται).
Pughell - Σαβ 27 Σεπ 2003, 20:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστευω να "κατεβασες" το προφιλ απο 60 σε 55... Confused
Miltellas - Κυρ 28 Σεπ 2003, 05:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Τα παρήγγειλα κι εγώ και θα τα βάλω τη Δευτέρα.Τιμές,195/55/15 στα 310Ε και 185/55/15 στα 300 Ε.¶ϊντε να δούμε τι σόι είναι...(για την αξία τους εννοείται).

Βάλε τα 185/55/15.
NICK - Κυρ 28 Σεπ 2003, 07:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Βάλε τα 185/55/15.

Αυτά θα βάλω φίλε μου. Wink
Pughell - Κυρ 28 Σεπ 2003, 19:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εντωμεταξυ βλεπω οτι θελω...Τοση ωρα νομιζω οτι μιλαμε για 14αρι 307... Silly
Ναι οντως βαλε τα 185/55. Wink
Δημήτριος - Δευ 29 Σεπ 2003, 10:13:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα λάστιχα (Toyo T1-S 195/55/R15).
Δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω σκληρά αλλά από το λίγο που τα έτρεξα (και τα γλύστρισα) διαπιστώνω τα εξής:
- Κρατάνε καλά
- Η πληροφόρηση από το τιμόνι είναι υποδεέστερη σε σχέση με τα Continental (ξέρετε τα Premιum Contact). Αυτό πρέπει να έχει σχέση με το πως διαχειρίζονται τα θερμικά φορτία τα λάστιχα.
Πάντως εμένα με τρόμαζε λίγο στην είσοδο της στροφής το αυτοκίνητο. Περίμενα κάποιο σημάδι από το τιμόνι, αλλά τίποτα. Το γλίστρημα το καταλάβαινα μόνο από το τσίριγμα των ελαστικών...
- Είναι πιο τετράγωνα από τα Continetal. Το θέμα έχει συζητηθεί σε άλλο topic, αλλά εμένα μου αρέσει που το αυτοκίνητο δείχνει να φορά πιο πλατιά λάστιχα! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Όλα αυτά είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις, μιας και δεν είχα τον χρόνο να το πάω γρήγορα, ούτε και τόσο καλά όσο θα ήθελα... Μπορεί να τις ανακαλέσω στο μέλλον.
NICK - Δευ 29 Σεπ 2003, 15:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Παιδιά πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα λάστιχα (Toyo T1-S 195/55/R15).
Δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω σκληρά αλλά από το λίγο που τα έτρεξα (και τα γλύστρισα) διαπιστώνω τα εξής:
- Κρατάνε καλά
- Η πληροφόρηση από το τιμόνι είναι υποδεέστερη σε σχέση με τα Continental (ξέρετε τα Premιum Contact). Αυτό πρέπει να έχει σχέση με το πως διαχειρίζονται τα θερμικά φορτία τα λάστιχα.
Πάντως εμένα με τρόμαζε λίγο στην είσοδο της στροφής το αυτοκίνητο. Περίμενα κάποιο σημάδι από το τιμόνι, αλλά τίποτα. Το γλίστρημα το καταλάβαινα μόνο από το τσίριγμα των ελαστικών...
- Είναι πιο τετράγωνα από τα Continetal. Το θέμα έχει συζητηθεί σε άλλο topic, αλλά εμένα μου αρέσει που το αυτοκίνητο δείχνει να φορά πιο πλατιά λάστιχα! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Όλα αυτά είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις, μιας και δεν είχα τον χρόνο να το πάω γρήγορα, ούτε και τόσο καλά όσο θα ήθελα... Μπορεί να τις ανακαλέσω στο μέλλον.

Τα έβαλα λοιπόν κι εγώ σήμερα.Είναι όμως πολύ φρέσκα για να κάνω ταρζανιές.Προς το παρόν έγραψαν μόνο 100 κμ και οι πρώτες εντυπώσεις...
1)Πολύ μαλακά λάστιχα με πολύ χαμηλό θόρυβο κύλησης,όμως...
2)Έντονος κατά τη γνώμη μου θόρυβος που γίνεται αισθητός από τα 70 χαω και πάνω και έως τα 110χαω (από εκεί και πάνω καλύπτεται από τους άλλους θορύβους) και που φαντάζομαι με τα λίγα που ξέρω ότι θα οφείλεται στην κίνηση του αέρα μέσα από τη χάραξη.
3)Αύξηση,μικρή , του τραβήγματος του αυτοκινήτου καθώς η συνολική διάμετρος των τροχών επανήλθε στο φυσιολογικό,αφού έφυγαν οι ...θηριώδεις για 1400 195/55/15.
Όσο για την εντύπωση του ``φαρδύτερου`` που δίνει Δημήτρη μου,αν μπεις στην ιστοσελίδα της ΤΟΥΟ και δεις τις διαστάσεις,θα παρατηρήσεις ότι το 195/55/15 έχει πλάτος πέλματος 201 mm Exclamation Exclamation Exclamation ενώ το 185/55/15 που φόρεσα εγώ 193mm Exclamation Exclamation Exclamation .
ΥΓ. Είμαι περίεργος να δούμε τι...ψάρια πιάνει και στο βρεγμένο... Confused Scratch
p206Mike - Δευ 29 Σεπ 2003, 16:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικα - Καλοτάξιδα Νίκο...

Check this link...

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Toyo&tiremodel=Proxes+T1%2DS
GIANNIS206 - Δευ 29 Σεπ 2003, 21:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό λάστιχο για 265ευρώ που το βρήκα!
vangsgr - Τρι 30 Σεπ 2003, 08:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μια που το αναφέραμε. Έχω βρει τα P7000 (195/50 R15'') μόλις 250 euro σ' ένα λαστιχά στον Ωρωπό που είναι και φιλαράκι.
Τα φοράει κανείς;
Έχει κανείς κάτι να μου πει σχετικά;
NICK - Τρι 30 Σεπ 2003, 09:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
vangsgr έγραψε:
Μια που το αναφέραμε. Έχω βρει τα P7000 (195/50 R15'') μόλις 250 euro σ' ένα λαστιχά στον Ωρωπό που είναι και φιλαράκι.
Τα φοράει κανείς;
Έχει κανείς κάτι να μου πει σχετικά;

Μόνο ένας είναι ο ειδικός στο Ρ7000...ο Μίλτος.Ρώτα τον με πμ για λεπτομέρειες.Για να ξέρεις τι να περιμένεις,σου λέω από τώρα ότι θα σου πει τα καλύτερα λόγια.Πρόσεξε όμως την χώρα κατασκευής.
GIANNIS206 - Τρι 30 Σεπ 2003, 10:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι να προσέχετε την χώρα παραγωγής.Τα ρ7000 made in Germany είναι πιο ελφριά κατά 600 γραμμάρια και έχω πλαινά από κέβλαρ.Αντίθετα τα ρ7000 made in Brazil είναι τα πιο βαριά και χωρίς κέβλαρ!
Δημήτριος - Τρι 30 Σεπ 2003, 13:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Μα καλά αστιεύεστε;;;;

Που τις βρίσκετε τέτοιες τιμές;;;; (εγώ τα βρήκα με 350 ευρώ)
NICK - Τρι 30 Σεπ 2003, 17:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Μα καλά αστιεύεστε;;;;

Που τις βρίσκετε τέτοιες τιμές;;;; (εγώ τα βρήκα με 350 ευρώ)

¶σε Δημήτρη μου... Crying or Very sad κι εγώ που χάρηκα με τα 300€... NodNo βρε μπας και κάνει λάθος ο μικρός; ... 2gunfire
GIANNIS206 - Τρι 30 Σεπ 2003, 18:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν κάνω κανένα λάθος!!Η τιμή που μας έδωσε είναι απίστευτη!
Επειδή δεν ήμουν εδώ δεν μπόρεσα να το δημοσιοποιήσω!

Υ.Γ. υπάρχουν και τα τηλέφωνα!
Miltellas - Τετ 01 Οκτ 2003, 01:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Eμ, δε ρωτάνε Γιάννη μου, δε ρωτάνε...
Κοτζάμ club έχουμε, μπρίκια κολλάμε;
GIANNIS206 - Τετ 01 Οκτ 2003, 01:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποτε θα βάλουν μυαλό!!
NICK - Τετ 01 Οκτ 2003, 08:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Ποιός,εγώ Question Question Question ....... Evil Evil Evil
Δημήτριος - Τετ 01 Οκτ 2003, 21:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Καλά αφού στην κατάσταση με τους συνεργάτες του club δεν είδα να αναφέρεται κάποιος που να εμπορεύεται λάστιχα...
Miltellas - Πεμ 02 Οκτ 2003, 00:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:

Καλά αφού στην κατάσταση με τους συνεργάτες του club δεν είδα να αναφέρεται κάποιος που να εμπορεύεται λάστιχα...

Εννοείς ότι δεν είδες να αναφέρονται τα Toyo, γιατί από λάστιχα έχουμε πολλά...
Στο κάτω-κάτω πάρε κανα τηλέφωνο να μας πεις. Μόνο κερδισμένος θα βγεις και το ξέρεις.

Καλορίζικο τα Toyo σου. Είναι πολύ καλή επιλογή. Wink
TONY PAP - Πεμ 02 Οκτ 2003, 08:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωρίζει κανείς που θα βρούμε TOYO σε καλές τιμές εδώ στην Αθήνα ?

Γιατί 300 ευρώ Laughing είναι super τιμή, τι στιγμή που για conti - michelin μας
ζητάνε 450+ Evil ευρώ.

[/img]
Ronin - Πεμ 02 Οκτ 2003, 08:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Γνωρίζει κανείς που θα βρούμε TOYO σε καλές τιμές εδώ στην Αθήνα ?

Γιατί 300 ευρώ Laughing είναι super τιμή, τι στιγμή που για conti - michelin μας
ζητάνε 450+ Evil ευρώ.

[/img]

Με 300 ευρω ,εδω στην Αθηνα, μπορεις να βαλεις τα Eagle F1 σε διασταση
195/50/15....
Wink Wink Wink Wink
VVV - Πεμ 02 Οκτ 2003, 08:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά (goodyear F1) θα πάω να βάλω σήμερα το απόγευμα με 300 ευρώ (195-50-15) και εύχομαι να μην είναι πολύ σκληρά και δεν ζεσταίνονται με τίποτα στην πόλη...

Εντυπώσεις όμως την επόμενη εβδομάδα που θα στρώσουν.
Ronin - Πεμ 02 Οκτ 2003, 09:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
VVV έγραψε:
Αυτά (goodyear F1) θα πάω να βάλω σήμερα το απόγευμα με 300 ευρώ (195-50-15) και εύχομαι να μην είναι πολύ σκληρά και δεν ζεσταίνονται με τίποτα στην πόλη...

Εντυπώσεις όμως την επόμενη εβδομάδα που θα στρώσουν.

Κωστα,πιεση 30 για αρχικη χρηση δρομου,και θα δεις... Wink Wink

Οταν ζεσταθουν,θα τριζει το πλαισιο σου,απο το κρατημα.... Wink Wink Wink

Αριστη επιλογη......

Καλοφορετα...
VVV - Πεμ 02 Οκτ 2003, 22:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά υπάρχει έλλειψη στην αγορά απο Goodyear F1 και απο βδομάδα θα φέρουνε καινούργιες παρτίδες.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα να βάλω τα TOYO (τα βρήκα 300 ευρώ κοντά στο σπίτι μου) αλλά πιστεύω ότι τα goodyear ίσως είναι καλύτερα και αξίζει τον κόπο να περιμένω.
TZAG - Παρ 03 Οκτ 2003, 08:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
Για ΤΟΥΟ και διάσταση 195/55/15 έχω βρεί σε γνωστό στην Αθήνα (Βουλιαγμένης, στο ύψος 1ου νεκροταφείου) 340€ τιμή με τοποθέτηση.
Όποια/ος ξέρει καλύτερη τιμή, παρακαλώ ενημερώστε με μπας και κατεβάσουμε κι άλλο την τιμή.
TZAG - Παρ 03 Οκτ 2003, 08:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
¶λλη διάσταση το Goodyear κι άλλη το ΤΟΥΟ. Αποτέλεσμα, άλλη τιμή το ένα, άλλη τιμή το άλλο Exclamation Exclamation
Μην μπερδεύουμε ανόμοια πράγματα.
NICK - Παρ 03 Οκτ 2003, 08:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Για ΤΟΥΟ και διάσταση 195/55/15 έχω βρεί σε γνωστό στην Αθήνα (Βουλιαγμένης, στο ύψος 1ου νεκροταφείου) 340€ τιμή με τοποθέτηση.
Όποια/ος ξέρει καλύτερη τιμή, παρακαλώ ενημερώστε με μπας και κατεβάσουμε κι άλλο την τιμή.

Για να μην σε κοροϊδέψουν,πρόσεξε τις τιμές που βρήκαμε εγώ και ο Γιάννης (265-300€ για 195/55/15).Κρίμα που είσαι τόσο μακρυά και δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Ronin - Παρ 03 Οκτ 2003, 09:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
¶λλη διάσταση το Goodyear κι άλλη το ΤΟΥΟ. Αποτέλεσμα, άλλη τιμή το ένα, άλλη τιμή το άλλο Exclamation Exclamation

TZAG δεν μπερδευουμε ανομοια πραγματα.Ο Κωστας (VVV) αλλωστε,δεν αναφερθηκε πουθενα σε διασταση,αλλα σε τιμη....
VVV - Παρ 03 Οκτ 2003, 09:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά και τα δυο έχουνε 300 ευρώ στην ίδια διάσταση 195/50/15.

¶ρα προτιμάω να περιμένω λίγο αφού τα ΤΟΥΟ είναι μεν καλά λάστιχα αλλά όχι να έχουνε και την ίδια τιμή με τα καλύτερα της γκάμας της goodyear.
Μου φαίνεται λίγο κοροιδία...

Αν τα έβρισκα το πολύ μέχρι 270 ίσως τα προτιμούσα.

Και όχι ότι έχουνε κάποια αξία τα 30 ευρώ αλλά η σύγκριση με τα ανταγωνιστικά λάστιχα.

(Τα Michelin Exalto τα βρήκα 260-270 αλλά δύσκολα βάζω εγώ michelin)
Ronin - Παρ 03 Οκτ 2003, 10:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια,παντος,ανθελετε τη δικη μου γνωμη,οποιο λαστιχο και να βαλει καποιος στο αυτοκινητο,ικανοποιημενος θα ειναι...
Michelin,Goodyear,Bridgestone,Pirelli,Toyo.κλπ κλπ,ολες ειναι εταιρειες οι οποιες βγαζουν πολλα χρονια λαστιχα,κατα συνεπεια,ολες εχουν να προτεινουν κατι καλο.
Εχω καταλαβει,οτι τελικα,βαζουμε καποιο λαστιχο,μετα απο γνωμες που ακουμε γυρω μας.Δεν λεω οτι αυτο ειναι κακο η κατακριτεο,απλα δεν ειναι παντα σωστο.Δεν ειμαστε οδηγοι αγωνων,και δεν οδηγαμε συνεχεια σε ρυθμους 10/10,για να μπορουμε να πουμε οτι αυτο ειναι καλο η αυτο δεν ειναι.Ζηταμε καποιο λαστιχο να παταει καλα στο δρομο,να φρεναρει,να αντεχει στο στριψιμο,να μην ειναι βαρκα στη βροχη και ειμαστε μια χαρα.Ε αυτα τα στοιχεια,πιστευω οτι ολες οι παραπανω εταιρεις τα καλυπτουν και με το παραπανω,εφ οσων μιλαμε για τα κορυφαια μοντελα τους.

Αυτη φυσικα ειναι η προσωπικη μου γνωμη,δεν ειναι απαραιτητα και η γνωμη ολων εδω μεσα.Απλα επειδη εχω δει να το ζοριζουμε πολυ το θεμα των ελαστικων,εγραψα αυτα που πιστευω...
VVV - Παρ 03 Οκτ 2003, 10:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ εν μέρη αλλά π.χ. εγώ Yokohama Α539 δεν θα ξαναέβαζα στο αυτοκίνητο μου γιατί δεν με ικανοποίησαν ποτέ απο τότε που τα έβαλα.

Shocked Τα Michelin είναι πολύ μαλακά για την Αθήνα με τις άπειρες λακούβες. Confused

Τα Bridgestone 720 είναι ΘΕΙΚΑ στον ΧΙΟΝΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο βρεγμένο, αλλά ΜΕΤΡΙΑ στο στεγνό διότι είναι σκληρά και δεν ζεσταίνονται σε ελαφρύ αυτοκίνητο.

Καλό θα ήταν να λέμε τη γνώμη μας γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποιους.

Wink Π.χ. πάω στοίχημα ότι τα 720 στην Αγγλία θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ λαστιχο με τους καλούς δρόμους και τις βροχές.
Laughing
Ronin - Παρ 03 Οκτ 2003, 10:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
VVV έγραψε:
Συμφωνώ εν μέρη αλλά π.χ. εγώ Yokohama Α539 δεν θα ξαναέβαζα στο αυτοκίνητο μου γιατί δεν με ικανοποίησαν ποτέ απο τότε που τα έβαλα.

Shocked Τα Michelin είναι πολύ μαλακά για την Αθήνα με τις άπειρες λακούβες. Confused

Τα Bridgestone 720 είναι ΘΕΙΚΑ στον ΧΙΟΝΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο βρεγμένο, αλλά ΜΕΤΡΙΑ στο στεγνό διότι είναι σκληρά και δεν ζεσταίνονται σε ελαφρύ αυτοκίνητο.

Καλό θα ήταν να λέμε τη γνώμη μας γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποιους.

Wink Π.χ. πάω στοίχημα ότι τα 720 στην Αγγλία θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ λαστιχο με τους καλούς δρόμους και τις βροχές.
Laughing

Κωστα,με βρισκεις 100% συμφωνο σε αυτο. Κι εγω αλλωστε το εψαξα το θεμα οταν εβαλα τα eagle..
Απλα εβγαλα καποια συμπερασματα,επειδη εγω οδηγησει διαφορα αυτοκινητα,με διαφορα λαστιχα...
sps - Παρ 03 Οκτ 2003, 10:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πιστευω πως ειναι καλο να λεει ο καθενας τις εμπειριες του αλλα με τον εξης τροπο:
Οποιος θελει να βαλει λαστιχα,να λεει πρωτα ποια κριτηρια θετει,πχ αν οδηγει σε πολη,ταξιδια κλπ, και υστερα εμεις οι υπολοιποι να του απανταμε αναλογα.
Πχ εγω θετω τα εξης κριτηρια για τα λαστιχα:
1)Θελω σκληρο πλαινο
2)θελω καλο κρατημα στο στεγνο
3)Θελω να κραταει την αποδοση του σταθερη οταν ζεστενεται(οχι υπερθερμανση-σαπουνιασμα)
4)Το θελω απλα αποδεκτο στο βρεγμενο.

Ετσι, οταν κανουμε πιο συγκεκριμενα τα κριτηρια μας , πιστευω πως με τις εμπειριες του καθενος βγαινει πιο ευκολα καποιο συμπερασμα.

Με τα κριτηρια μου, πιστευω ενα 720, η ενα p 7000 θα ηταν η επιλογη μου.
TZAG - Σαβ 04 Οκτ 2003, 06:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
TZAG έγραψε:

TZAG δεν μπερδευουμε ανομοια πραγματα.Ο Κωστας (VVV) αλλωστε,δεν αναφερθηκε πουθενα σε διασταση,αλλα σε τιμη....

Μπορεί ο φίλος Κώστας να αναφέρθηκε μόνο στη τιμή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη διαφορά τιμής από διάσταση σε διάσταση! Και επειδή το F1- DS3 δεν βγαίνει σε 195/55/15 βγαίνουν λάθος συμπεράσματα κατά την ανάγνωση.
Παρόλα αυτά, αβλεπώς κι εγώ θα προτιμούσα τα F1-DS3 από τα Τ1-S αν ήθελα 195/50/15 στην περίπτωση που έχουν ίδια τιμή (300€). Αλλά προτιμώ να μην αλλάξω βήμα και να παραμείνω στα 195/55/15.
Αλήθεια, είναι σίγουρα 300€ τα F1; Γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο γιά καινούργιας παραγωγής ελαστικά...Πάντως σίγουρα είναι και θέμα διάστασης.
Ronin - Σαβ 04 Οκτ 2003, 08:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Judger έγραψε:
TZAG έγραψε:

Μπορεί ο φίλος Κώστας να αναφέρθηκε μόνο στη τιμή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη διαφορά τιμής από διάσταση σε διάσταση! Και επειδή το F1- DS3 δεν βγαίνει σε 195/55/15 βγαίνουν λάθος συμπεράσματα κατά την ανάγνωση.
Παρόλα αυτά, αβλεπώς κι εγώ θα προτιμούσα τα F1-DS3 από τα Τ1-S αν ήθελα 195/50/15 στην περίπτωση που έχουν ίδια τιμή (300€). Αλλά προτιμώ να μην αλλάξω βήμα και να παραμείνω στα 195/55/15.
Αλήθεια, είναι σίγουρα 300€ τα F1; Γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο γιά καινούργιας παραγωγής ελαστικά...Πάντως σίγουρα είναι και θέμα διάστασης.

Σωστα,το F1 GS-D3 δεν βγαινει σε 55αρι προφιλ,αλλα απο τι στιγμη που το TOYO υπαρχει σε 50αρι,μπορουμε να το δουμε συγκριτικα με το eagle.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω,ειναι η εμμονη στο 55αρι προφιλ.Την εχω κανει και με αλλους αυτη την κουβεντα,αλλα δεν εβγαλα ακρη....
Προσωπικα εγω,εμπιστευομαι τον κατασκευαστη στα παντα,και δεν εχω την διαθεση να παρεμβαινω στα εργοστασιακα προτυπα που αυτος εχει εφαρμοσει.Αλλα με 50αρι λαστιχο,(αντι για 55,που ειχε το αυτοκινητο απο τη μανα του) δεν ειχα αρνητικες επιπτωσεις πουθενα.Αντιθετως το αυτοκινητο φανηκε να ζωντανευει,να γεμιζει πλεον ποιο ευκολα....
NICK - Σαβ 04 Οκτ 2003, 12:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Αντιθετως το αυτοκινητο φανηκε να ζωντανευει,να γεμιζει πλεον ποιο ευκολα....

Λογικό δεν είναι αφού κόντυνε λίγο το βήμα σου;
Miltellas - Σαβ 04 Οκτ 2003, 22:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Judger έγραψε:

Nαι, αλλά επειδή γεμίζει νωρίτρα χάνει σε άπλωμα και βγαίνει στα ίδια πάνω-κάτω. Η ουσιαστική διαφορά βρίσκεται στην αμεσότητα της οδικής συμπεριφοράς λόγω του χαμηλότερου και σκληρότερου προφίλ.
Ronin - Δευ 06 Οκτ 2003, 08:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Judger έγραψε:

Νικο,εγω το ξερω...
Η απορια ειναι,για ποιο λογο να επιμενουμε σε 55αρι λαστιχο,αφου το 50,κανει ποιο ζωντανο το αυτοκινητο,χωρις να υστερει πουθενα,τη στιγμη που ειναι και σημαντικα φτηνοτερο....
NICK - Δευ 06 Οκτ 2003, 18:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Η απορια ειναι,για ποιο λογο να επιμενουμε σε 55αρι λαστιχο,αφου το 50,κανει ποιο ζωντανο το αυτοκινητο,χωρις να υστερει πουθενα,τη στιγμη που ειναι και σημαντικα φτηνοτερο....

Να σου απαντήσω κι εγώ με μια ερώτηση : γιατί ο κατασκευαστής προτείνει το 55άρι προφίλ;Κάποιους λόγους δεν θα έχει που σχετίζονται με τη σωστή λειτουργία της ανάρτησης και κατ` επέκταση με την ασφάλεια που προσφέρει το αυτοκίνητο;
Miltellas - Δευ 06 Οκτ 2003, 23:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εσύ Νίκο έβαλες 185/55/15 που έχει στην πράξη ίδιο ύψος προφίλ με το 195/50/15. Ο κατασκευαστής έχει βγάλει για το 2.0GTi καί το 185/55/15 και το 195/45/16 και το 205/45/16! Για το 1.6 16V βάζει το 195/55/15 που αντιστοιχεί σε διάμετρο με το 205/45/16. Το 195/50/15 αντιστοιχεί με τα άλλα δύο. ¶ρα καί αυτή η διάσταση είναι σωστή επιλογή, αφού βρίσκεται μέσα στα όρια του κατασκευαστή. Wink
Ronin - Τρι 07 Οκτ 2003, 08:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Judger έγραψε:

Να σου απαντήσω κι εγώ με μια ερώτηση : γιατί ο κατασκευαστής προτείνει το 55άρι προφίλ;Κάποιους λόγους δεν θα έχει που σχετίζονται με τη σωστή λειτουργία της ανάρτησης και κατ` επέκταση με την ασφάλεια που προσφέρει το αυτοκίνητο;

Με καλυψε ,και με το παραπανω ο Μιλτος.
NICK - Τρι 07 Οκτ 2003, 12:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Κι εσύ Νίκο έβαλες 185/55/15 που έχει στην πράξη ίδιο ύψος προφίλ με το 195/50/15. Ο κατασκευαστής έχει βγάλει για το 2.0GTi καί το 185/55/15 και το 195/45/16 και το 205/45/16! Για το 1.6 16V βάζει το 195/55/15 που αντιστοιχεί σε διάμετρο με το 205/45/16. Το 195/50/15 αντιστοιχεί με τα άλλα δύο. ¶ρα καί αυτή η διάσταση είναι σωστή επιλογή, αφού βρίσκεται μέσα στα όρια του κατασκευαστή. Wink

Δεν είπα πουθενά ότι εγώ ακολούθησα τις προδιαγραφές για το προφίλ.Τις ακολούθησα όμως σχετικά με τη συνολική περίμετρο των τροχών για να μην αλλάξει το βήμα.Το 185/55/15 που έβαλα είναι μόλις 2 χιλιοστά πιο μεγάλα σε περίμετρο από τα 175/65/14 που φορούσα,διατηρώντας το βήμα αναλλοίωτο.
Το έχω ξαναγράψει ότι όλοι οι κατασκευαστές δίνουν ένα περιθώριο 1,5-2% (+,-) στην περίμετρο του ελαστικού αντικατάστασης σε σχέση με το μανίσιο.¶ρα και το 195/50/15 βρίσκεται μέσα στα επιτρεπτά όρια.Αυτό που είπα παραπάνω ήταν απλώς απάντηση στην ερώτηση γιατί να επιμένει η PEUGEOT στο 55άρι προφίλ.
Miltellas - Τετ 08 Οκτ 2003, 01:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
....Αυτό που είπα παραπάνω ήταν απλώς απάντηση στην ερώτηση γιατί να επιμένει η PEUGEOT στο 55άρι προφίλ.

Και πολύ απλά: Δεν επιμένει!
GIANNIS206 - Τετ 08 Οκτ 2003, 02:50:51
Θέμα δημοσίευσης:
Wink
nikq - Τετ 08 Οκτ 2003, 07:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα μάγκες Cool Μετά από 40 χιλ χιλιόμετρα με τα GT2 αποφάσισα να τα αλλάξω γιατί βαρέθηκα το πατινάζ στην άσφαλτο... Twisted evil . Βρήκα τα TOYO T1S ΚΑΙ TA F1 250 εύρο. Exclamation Μόνο που τα F1 έχουν έλλειψη στην αγορά... Evil
VVV - Τετ 08 Οκτ 2003, 08:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν εγώ έβαλα χτές τα F1 σε διάσταση 195/50/15 με δείκτη ταχύτητας V με 300 ευρώ.
Συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω φυσικά πρίν τα στρώσω καμιά 200αριά χιλιόμετρα και με κανένα ταξιδάκι..
NICK - Τετ 08 Οκτ 2003, 17:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
NICK έγραψε:
....Αυτό που είπα παραπάνω ήταν απλώς απάντηση στην ερώτηση γιατί να επιμένει η PEUGEOT στο 55άρι προφίλ.

Και πολύ απλά: Δεν επιμένει!

Question Confused Scratch Question Confused Scratch
Miltellas - Πεμ 09 Οκτ 2003, 06:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
VVV - Πεμ 09 Οκτ 2003, 08:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτες εντυπώσεις με τα F1 χτές στη βροχή (που στο Μενίδι ισοδυναμεί με πλημμύρα) ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ..

Τέτοια συμπεριφορα στο βρεγμένο είχα να δώ απο τον καιρό τον Bridgestone 720 όταν ήταν καινούργια.
Με τα Α539 ακόμα και καινούργια προσευχόμουνα να μην βρέξει γιατί τα λάστιχα ήταν χείριστα στο νερό.

¶ντε να ανέβω κάνα Διόνυσο να πάω Μάκρη για καφεδάκι να τα πιέσω και λιγάκι να δούμε τι ψάρια πιάνουν.

P.S. Τα Bridgestone με έβγαλαν ΧΩΡΙΣ αλυσίδες απο ΦΙλαδέλφεια- Κηφισιά στο σταθμό την μέρα με το πολύ χιόνι πρίν 3 χρόνια περίπου εκεί που ακόμα και αυτοκίνητα που περίμενες να περνάνε κάναν στην άκρη.
Επίσης με είχαν βγάλει μέχρι Μακρυνίτσα πάλι ΧΩΡΙΣ αλυσίδες και με αρκετό χιόνι (αλυσίδες δεν ήταν υποχρεωτικές αλλά τις προτείνανε)
Τέλος έχω ανέβει και 2-3 φορές Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες με χίονι πάντα..
Bridgestone RE720: Το απόλυτο Χιονολάστιχο! Κρίμα που δεν ζούμε στη Φιλανδία και δεν έχουμε για κατοικίδια Ταράνδους Laughing
NICK - Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτες εντυπώσεις από τα ΤΟΥΟ στο βρεγμένο οδόστρωμα: φίλοι μου το λάστιχο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ.Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Υπήρχαν φορές που φοβήθηκα από αυτά που έκανα σε κάποιες στροφές του Πανοράματος,τα λάστιχα όμως βεντούζα.Στις μεγάλες ταχύτητες περνάνε τις πάμπολλες νερολακούβες με το πολύ νερό χωρίς να νιώσω ποτέ το χαρακτηρηστικό σήκωμα της ρόδας που πατά μέσα,το δε φρενάρισμα δεν απέχει και πολύ από αυτό σε στεγνό δρόμο.
Όσο περισσότερο τα ζω,τόσο περισσότερο τα εκτιμώ και τα θεωρώ πολλή καλή επιλογή σε σχέση και με την αξία τους.Δυστυχώς παραμένει ο θόρυβος που έχω αναφέρει αλλού,όμως χαλάλι μπροστά στην ευχαρίστηση που προσφέρουν σε όλες τις συνθήκες.
GIANNIS206 - Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ γλυστράω μπροστά και μάλλον πρέπει να κατεβάσω την πίεση!
NICK - Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Ταχύτητα στις στροφές να μειώσεις... Silly
GIANNIS206 - Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Ταχύτητα στις στροφές να μειώσεις... Silly

Μπα και στην ευθεία πάνω από 4000στροφές αρχίζει ψαρεύει αλλά θα μειώσω και λίγο!!
NICK - Κυρ 19 Οκτ 2003, 16:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

Σήμερα υπό τρελλή βροχόπτωση και βγαίνοντας από παράδρομο στο δρόμο της Χαλκιδικής με 1η και 15 χαω,πάτησα απότομα το γκάζι και το αμάξι πετάχτηκε μπροστά χωρίς ίχνος σπιναρίσματος,κι ας είχε κάτω 2-3 πόντους νερό σε εκείνο το σημείο.Προς Καλλικράτεια άνετα 130-140 χαω περνώντας μέσα από τις αμέτρητες μικρές λίμνες και ποτάμια που σχηματίστηκαν,χωρίς ούτε μια φορά να νιώσω την παραμικρή δόση υδρολίσθησης,το παραμικρό ελάφρωμα του τιμονιού.Έχω μείνει κατενθουσιασμένος από τα ΤΟΥΟ ,ΚΑΙ στη βροχή,παρόλο που στην αρχή είχα σοβαρές αμφιβολίες για την απόδοσή τους σ`αυτόν τον τομέα (λόγω χάραξης).
106S16 - Δευ 20 Οκτ 2003, 14:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά δώστε καμιά διευθηνση-τηλέφωνο από ΤΟΥΟ στην Α. Θεσσαλονίκη
NICK - Τρι 21 Οκτ 2003, 15:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
106S16 έγραψε:

Δυστυχώς τις χαμηλώτερες τιμές τις πήραμε ο Γιάννης κι εγώ από...το Κιλκίς και τις Σέρρες (270-300€ για τα 185/55/15).Στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου μένω κι εγώ,δεν μπόρεσα να τα βρω κάτω από 370€.
GIANNIS206 - Τρι 21 Οκτ 2003, 18:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
106S16 έγραψε:

Δυστυχώς τις χαμηλώτερες τιμές τις πήραμε ο Γιάννης κι εγώ από...το Κιλκίς και τις Σέρρες (270-300€ για τα 185/55/15).Στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου μένω κι εγώ,δεν μπόρεσα να τα βρω κάτω από 370€.

Με κάλυψες! Wink
106S16 - Τρι 21 Οκτ 2003, 22:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστώ πσιδιά
TONY PAP - Τετ 07 Απρ 2004, 12:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ΤΟΥΟ Τ1S 195/55/15 Η στην Αθήνα. Κατα προτίμηση Νότια Προάστεια ?
paradisos9_mr2 - Πεμ 08 Απρ 2004, 14:06:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟΥΟ Τ1S
TZAG έγραψε:
Τι γνώμη έχετε (όσοι γνωρίζεται) γιά τα ΤΟΥΟ Τ1S 195/55/15 τα οποία τα βρίσκω 340 € Question

και αυτο ειναι το δικο μου 205/50/15 Toyo T1s μετα απο 1 μηνα

zzzleepy - Πεμ 08 Απρ 2004, 16:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζομαι αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι πίσω έτσι;

Σε ένα μήνα βρε θηρίο; Wink
TZAG - Τρι 13 Απρ 2004, 06:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Η φωτογραφία δεν υποδεικνύει ταυτόχρονα και γνώμη, παρόλα αυτά, είναι τα ελαστικά που παρήγγειλα. Και φυσικά δεν έχω πρόθεση να τα κρατήσω μόνο μερικές εβδομάδες.
DimiP - Τρι 13 Απρ 2004, 10:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
τα TOYO εχω κι εγω και εδω και 3 μηνες περιπου πανε πολυ καλα!
φυσικα για να γινουν λιωμα σε 1 μηνα οπως τα παραπανω στη φωτογραφια πρεπει να εφαγαν πολυ σκισιμο.
Δεδομενου οτι αν και V εχουν πολυ μαλακη γομα (τυπου Η) τρωγονται γρηγορώτερα ειδικα αν τα σκιζεις.
Οπως και να εχει για νορμαλ χρηση αλλα και "νορμαλ" σκισιμο προτεινονται ανεπιφυλακτα.
Το προσον τους: Δουλευουν σχεδον αμεσως γιατι ζεσταινονται ευκολα σε αντιθεση με τα F1 που θελουν αλογα για να δειξουν τις αρετες τους. Wink
Tomcat - Τρι 13 Απρ 2004, 14:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
για προσδιόρισε το "Normal" σκίσιμο ...
Vini - Τετ 14 Απρ 2004, 07:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα & Χρόνια Πολλά ... Rolling eyes

Διαβάζω με ενδιαφέρον όσα λέγονται και γράφονται ... οπότε ας κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις ... Smile

Πρόκειται σύντομα και εγώ (κατά 99%) να περάσω σε ΤΟΥΟ Proxies T1S σε διάσταση 215/40/17 ή 205/45/17 (αν θα βρω στην Ελλάδα) ... Θα ήθελα να ρωτήσω (από όσους το φοράνε) κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι και αν τελικά ζεστένεται γρήγορα ??
Εχει την αίσθηση του σκληρού ελαστικού όπως για παράδειγμα του Pirelli ή του Bridgestone ?

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω και το εξής ....
Ποιος μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο τα TOYO έχουν περί τα 300 με 400 euro η τετράδα και από την άλλη τα YOKOHAMA Parada ή τα AVS Sport έχουν περί τα 600 με 700 euro στην Ελλάδα ? ? ? ? Exclamation Exclamation

Εχω και άλλες ερωτήσεις αλλά σιγά-σιγά ... Confused Confused Rolling eyes
DimiP - Τετ 14 Απρ 2004, 21:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
για προσδιόρισε το "Normal" σκίσιμο ...

normal σκισιμο= το σκιζω οταν θελω αλλα προσεχω γιατι ξερω πως ειναι λαστιχο και καποια στιγμη θα φαγωθει, αυτο σημαινει πως δεν χρειαζεται να το φερνω στα ορια του ειτε παω για τσιγαρα στο περιπτερο ειτε στο χωριο μου για το Πασχα. Wink
TZAG - Πεμ 15 Απρ 2004, 07:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά σου Νίκο και χρόνια πολλά. Θα ρωτήσω το γνωστό μου, (εκεί που θα βάλω κι εγώ τα Τ1) για τις συγκεκριμένες διαστάσεις.
Vini - Πεμ 15 Απρ 2004, 09:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Γειά σου Νίκο και χρόνια πολλά. Θα ρωτήσω το γνωστό μου, (εκεί που θα βάλω κι εγώ τα Τ1) για τις συγκεκριμένες διαστάσεις.

thank u!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile
paradisos9_mr2 - Πεμ 15 Απρ 2004, 09:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Καλημέρα & Χρόνια Πολλά ... Rolling eyes

Πρόκειται σύντομα και εγώ (κατά 99%) να περάσω σε ΤΟΥΟ Proxies T1S σε διάσταση 215/40/17 ή 205/45/17 (αν θα βρω στην Ελλάδα) ... Θα ήθελα να ρωτήσω (από όσους το φοράνε) κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι και αν τελικά ζεστένεται γρήγορα ??
Εχει την αίσθηση του σκληρού ελαστικού όπως για παράδειγμα του Pirelli ή του Bridgestone ?

Τι δεικτη εχουν τα ΤΟΥΟ, ποσα αλογα ειναι το αμαξι σου και τι διαδρομες κανεις??
TZAG - Παρ 30 Απρ 2004, 22:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
paradisos9_mr2 έγραψε:
Τι δεικτη εχουν τα ΤΟΥΟ??

Αν και η ερώτηση είναι αόριστη, αναφέρω ότι η ΤΟΥΟ ως εταιρία παραγωγής ελαστικών, παρέχει για όλα τα αυτοκίνητα, το ίδιο φάσμα επιλογής ελαστικού και δείκτη όπως η Michelin, Continental κ.α. ¶ρα εξαρτάται απο ποιό τύπο ελαστικού θα επιλέξεις να βάλεις. Τα συγκεκριμένα Τ1S ξεκινούν απο δείκτη V και πάνω.
paradisos9_mr2 - Δευ 03 Μάϊ 2004, 08:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
paradisos9_mr2 έγραψε:
Τι δεικτη εχουν τα ΤΟΥΟ??

Αν και η ερώτηση είναι αόριστη, αναφέρω ότι η ΤΟΥΟ ως εταιρία παραγωγής ελαστικών, παρέχει για όλα τα αυτοκίνητα, το ίδιο φάσμα επιλογής ελαστικού και δείκτη όπως η Michelin, Continental κ.α. ¶ρα εξαρτάται απο ποιό τύπο ελαστικού θα επιλέξεις να βάλεις. Τα συγκεκριμένα Τ1S ξεκινούν απο δείκτη V και πάνω.

thes na mou peis oti mporo na bro lastixo 215/45/17 se diekth H???

rotisa gia ton deikth giati anaferane ean zestenonte grhgora!!!!
TZAG - Δευ 03 Μάϊ 2004, 18:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωρίζω τι θες κατ' αρχάς να ρωτήσεις για να μάθεις τελικά. Ήμουν πιστεύω απολύτως σαφής ως προς την πρώτη σου ερώτηση. Ότι ελαστικό βρίσκεις απο τους άλλους κατασκευαστές ελαστικών, το βρίσκεις και στην ΤΟΥΟ στον αντίστοιχο δείκτη.
Αν εσύ τώρα ψάχνεις να βρείς 215/45/17 και με δείκτη Η, δεν γνωρίζω που θα τα καταφέρεις. Κι αν τα βρείς ενημέρωσε κι εμάς τους υπόλοιπους. Για την ΤΟΥΟ πάντως υπάρχουν, αλλά όχι με δείκτη Η κι όχι στην Ελλάδα!
Τέλος, αναφέρω (χωρίς να είμαι ειδήμων) ότι ο δείκτης δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αν ζεσταίνεται γρήγορα το ελαστικό η όχι. Ο δείκτης έχει να κάνει με την ικανότητα του ελαστικού να δουλεύει σωστά μέχρι μιά συγκεκριμένη ταχύτητα. Ενώ το κατά πόσο γρήγορα ζεσταίνεται ένα ελαστικό, έχει να κάνει με τα υλικά με τα οποία είναι κατασκευασμένο το ελαστικό αυτό. Κατά πόσον γρήγορα φτάνει στη θερμοκρασία καλής λειτουργίας, και κατά πόσον την συντηρεί αυτή.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο... Very happy
paradisos9_mr2 - Τρι 04 Μάϊ 2004, 09:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
ok οτι πεις!!!
kfilis - Τρι 04 Μάϊ 2004, 12:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
H Michelin έβγαλε καινούργιο exalto II με ασύμετρο πέλμα.
TONY PAP - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 09:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορούμε να έχουμε μερικά σχόλια απο εσας που φοράτε τα TOYO σχετικά με την απόδοση αλλά και την φθορά τους ύστερα απο τα Χ χιλιόμετρα που έχετε κάνει ?
Γιωργος77 - Παρ 11 Ιούν 2004, 22:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν λιγες μερες εβαλα τα ΤΟΥΟ σε διάσταση 205/50/15 στο 1.6 16ν μου. Τα πήρα 350 ευρώ από τον Χατζηγεωργίου στο Νέο Ψυχικό. Τα 195/55/15 ειναι στα 320. Το έχω μόνο περίπου 100 χμ αλλα οι εντυπώσεις είναι άριστες σε σχέση με το continental που φορούσα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα. Μια παρατήρηση έχω μόνο. Ενώ έχω βάλει πίεση 2,4 μπρος πισω αλλά τα λάστιχα δε φαίνονται αρκετά φουσκωμένα. Ο τυπος είχε βάλει 2,2. πόσο βάζετε εσείς που τα έχετε ήδη φορέσει τα ΤΟΥΌ;
Ntinos - Σαβ 19 Ιούν 2004, 19:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:
Πριν λιγες μερες εβαλα τα ΤΟΥΟ σε διάσταση 205/50/15 στο 1.6 16ν μου. Τα πήρα 350 ευρώ από τον Χατζηγεωργίου στο Νέο Ψυχικό. Τα 195/55/15 ειναι στα 320. Το έχω μόνο περίπου 100 χμ αλλα οι εντυπώσεις είναι άριστες σε σχέση με το continental που φορούσα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα. Μια παρατήρηση έχω μόνο. Ενώ έχω βάλει πίεση 2,4 μπρος πισω αλλά τα λάστιχα δε φαίνονται αρκετά φουσκωμένα. Ο τυπος είχε βάλει 2,2. πόσο βάζετε εσείς που τα έχετε ήδη φορέσει τα ΤΟΥΌ;

σου φενεται απλα,ειναι ο τυπος και η διασταση του ελαστικου που προκαλει την εντυπωση αυτη.Αν και τσεκαρε το σε αλλο μανομετρο αν η πιεση σου ειναι σωστη γιατι στα βενζιναδικα τα μηχανηματα μερικες φορες δειχνουν λαθος πιεσεις.επισης φροντισε να κοιτας το οργανο τοποθετημενος ακριβως στην ευθεια του καθετα (η οριζοντια αν το κρατας ψηλα) διοτι αν το κοιτας υπο γωνια δεν βλεπεις την σωστη πιεση.Ελεγξε και το βιβλιο του κατασκευαστη για το ποια ειναι η σωστη πιεση που χρειαζεται στην συγκεκριμενη διασταση (πρεπει να υπαρχει ενα πινακακι με πιεσεις σε διαφορες διαστασεις ελαστικων).Παντως τα 2,4 ειναι αρκετα πιστευω εως και μπολικα.
volvos - Σαβ 19 Ιούν 2004, 21:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
να ξερεις κατι οτι η πιεση που θα εχουν τα λαστιχα στα πρωτα 800-1000χλμ που οι πιο πολλοι θεωρουν οτι εχει στρωθει ενα ελαστικο θα πρεπει να ειναι και η πιεση που θα εχεις οταν το ζοριζεις και γενικοτερα αυτη που θα κρατας....
εχει παρατηρηθει πολλοι να τα τσιτωνουν μετα και να πετυχαινουν χειροτερο αποτελεσμα απο αλλους που τα ειχαν φουσκωμενα απο αρχη
εχει λογικη για να μην αρχισω να στο εξηγω επιστημονικα και παει μακρυα

ειναι σα το ρουχο π.χ λεμε τωρα που στην αρχη παιρνει το σχημα του σωματος.....

οποτε και ψαξτο και μαλλον φουσκωσε τα απο τωρα...
Ntinos - Κυρ 20 Ιούν 2004, 02:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
να ξερεις κατι οτι η πιεση που θα εχουν τα λαστιχα στα πρωτα 800-1000χλμ που οι πιο πολλοι θεωρουν οτι εχει στρωθει ενα ελαστικο θα πρεπει να ειναι και η πιεση που θα εχεις οταν το ζοριζεις και γενικοτερα αυτη που θα κρατας....
εχει παρατηρηθει πολλοι να τα τσιτωνουν μετα και να πετυχαινουν χειροτερο αποτελεσμα απο αλλους που τα ειχαν φουσκωμενα απο αρχη
εχει λογικη για να μην αρχισω να στο εξηγω επιστημονικα και παει μακρυα

ειναι σα το ρουχο π.χ λεμε τωρα που στην αρχη παιρνει το σχημα του σωματος.....

οποτε και ψαξτο και μαλλον φουσκωσε τα απο τωρα...

μαλλον για ξεφουσκωμα παει αφου 2.4 bar (34.8 psi) ειναι αρκετα εως πολλα
Γιωργος77 - Δευ 21 Ιούν 2004, 17:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παιδια. μαλλον τα 2,4 ειναι οκ απο οτι βλεπω οσο περναει ο καιρος. πραγματι η ξεφουσκωτη οψη οφειλεται στη διάσταση και την οπτική γωνία. οταν το ειδα απο διαφορετική άποψη ηταν οκ. εκανα παντως έλεγχο και σε αλλα βενζιναδικα και ηταν πράγματι 2,4
Ntinos - Δευ 21 Ιούν 2004, 18:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια. μαλλον τα 2,4 ειναι οκ απο οτι βλεπω οσο περναει ο καιρος. πραγματι η ξεφουσκωτη οψη οφειλεται στη διάσταση και την οπτική γωνία. οταν το ειδα απο διαφορετική άποψη ηταν οκ. εκανα παντως έλεγχο και σε αλλα βενζιναδικα και ηταν πράγματι 2,4

μερικες φορες μπορει και λογο κλισης δρομου (συνεπως μετατοπισης του βαρους σε μια μερια) να πατανε τα λαστιχα λιγο περισσοτερο αφου δεχονται μεγαλυτερη δυναμη η ακομα και λογο μορφολογιας εδαφους
Γιωργος77 - Τετ 23 Ιούν 2004, 01:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από λίγο καιρό με τα ΤΟΥΟ έχω τις εξης παρατηρήσεις.

1. Έχουν πολυ καλύτερη ελκτική πρόσφυση από τα continental που φόραγα.
2. Έχουν έκμηδενιστεί οι τάσεις φυγής του πίσω μέρους σε καταστάσεις πίεσης
3. Υπάρχει μεγάλη προοδευτικότητα στις αντιδράσεις σε όλες τις συνθήκες.
4. Σε φρενάρισμα πανικού από τα 90 χμ, είχα πολύ ικανοποιητικό έλεγχο της κατεύθυνσης του αυτοκινήτου.
5. Το λάστιχο αυτό φαίνεται αρκετα μαλακό στον σκελετό του. Δεν έχει την αμεσότητα στην αίσθηση ενός σκληρού σε σκελετό ελαστικού, όπως π.χ. bridgestone re720.

Ελπίζω οι παρατηρήσεις να είναι χρήσιμες... Η αξιολόγηση συνεχίζεται...
NICK - Τρι 13 Ιούλ 2004, 09:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Μπορούμε να έχουμε μερικά σχόλια απο εσας που φοράτε τα TOYO σχετικά με την απόδοση αλλά και την φθορά τους ύστερα απο τα Χ χιλιόμετρα που έχετε κάνει ?

Μετά από 30.000 κμ και με νορμάλ χρήση (σπάνιες στιγμές έξαρσης αντικοινωνικής συμπεριφοράς),τα λάστιχα είναι τέλεια,για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.¶ψογο κράτημα στο στεγνό αφού ζεσταθούν,βεντούζα στο βρεγμένο,δεν σκλήρυναν,δεν τσιρίζουν.Μόνο στα χιόνια του χειμώνα είχα πρόβλημα,αφού δεν πιάνουν καθόλου και δεν μπορούσα να ξεκινήσω ούτε με τρίτη στο κιβώτιο.Και βέβαια παραμένει ο κάπως αυξημένος θόρυβος (όχι κύλησης από το οδόστρωμα,αλλά από τον αέρα φαντάζομαι που περνά μέσα από το πέλμα).
Γενικά πιστεύω ότι είναι καλό και τίμιο για τα λεφτά του ελαστικό,το οποίο πολύ πιθανόν να αποτελέσει και την επόμενη επιλογή μου όταν έρθει η ώρα αντικατάστασης.
Lord Cypher - Πεμ 09 Σεπ 2004, 18:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά κατέληξα και εγώ σε ΤΟΥΟ Τ1S σε 195/50/15. Δεν τα έχω βάλει ακόμα αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν αρκετές καλές γνώμες. Τιμή δεν θα σας πω γιατί θα φρικάρετε. Πάντως τα πήρα πολύ πιο φθηνά από ότι έχει ειπωθεί ως τώρα. Είχα γνωστό στην αντιπροσωπεία και θα το παλέψω λίγο οι τιμές να είναι χαμηλές για όλα τα μέλη του κλάμπ. Νεότερα με την δοκιμή τους.... Twisted evil
mick206 - Πεμ 09 Σεπ 2004, 18:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Τελικά κατέληξα και εγώ σε ΤΟΥΟ Τ1S σε 195/50/15. Δεν τα έχω βάλει ακόμα αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν αρκετές καλές γνώμες. Τιμή δεν θα σας πω γιατί θα φρικάρετε. Πάντως τα πήρα πολύ πιο φθηνά από ότι έχει ειπωθεί ως τώρα. Είχα γνωστό στην αντιπροσωπεία και θα το παλέψω λίγο οι τιμές να είναι χαμηλές για όλα τα μέλη του κλάμπ. Νεότερα με την δοκιμή τους.... Twisted evil

Αγορίνα άντε με το καλό να τα φορέσεις και να μας πεις εντυπώσεις γιατί νομίζω πως θα μου χρειαστεί και εμένα αυτή η διάσταση... Cool Laughing Twisted evil Laughing
Baphomet - Παρ 10 Σεπ 2004, 00:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα έβαλα τα michelin pilot exalto 2 195/50/15 82W και οι πρώτες εντυπωσεις ειναι κάτι παραπάνω απο θετικές. Αρχικά το λάστιχο ειναι πολύ μούρη, ασσυμετρο με τρια βαθιά αυλάκια. Δευτερον ειναι αρκετα αθόρυβο σε αντιθεση με το Pilot exalto 1 που ακουγόταν εντονα. Τα κρατηματα του ειναι πάρα πολύ καλά αν και θέλει λίγο ζεσταματακι (ίσως φταιει το W?). Καμμία σχέση με τα μαμα λάστιχα που ειχα πριν... περισσότερα συντομα...
PHSYBORG - Παρ 10 Σεπ 2004, 07:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Σήμερα έβαλα τα michelin pilot exalto 2 195/50/15 82W και οι πρώτες εντυπωσεις ειναι κάτι παραπάνω απο θετικές. Αρχικά το λάστιχο ειναι πολύ μούρη, ασσυμετρο με τρια βαθιά αυλάκια. Δευτερον ειναι αρκετα αθόρυβο σε αντιθεση με το Pilot exalto 1 που ακουγόταν εντονα. Τα κρατηματα του ειναι πάρα πολύ καλά αν και θέλει λίγο ζεσταματακι (ίσως φταιει το W?). Καμμία σχέση με τα μαμα λάστιχα που ειχα πριν... περισσότερα συντομα...

Περισσοτερα οταν παμε Διονυσο ! Wink Wink Wink Twisted evil
mick206 - Παρ 10 Σεπ 2004, 09:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

Καταρχας καλοφόρετα! Very happy
Πέτρο μάλλον φταίει το W για το ζέσταμα... Rolling eyes
Πιστεύω πως το V θα σε κάλυπτε απόλυτα...
Baphomet - Παρ 10 Σεπ 2004, 09:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

ευχαριστώ μιχάλη αλλα ήταν συνειδητή η επιλογη W μετα απο συζήτηση με Pugsang... Wink
mick206 - Παρ 10 Σεπ 2004, 10:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
mick206 έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

ευχαριστώ μιχάλη αλλα ήταν συνειδητή η επιλογη W μετα απο συζήτηση με Pugsang... Wink

Αφού ήταν συνειδητή η επιλογή σου και μίλησες με το Δάσκαλο τότε πάω πάσο! Wink Καλά στριψίματα Twisted evil
netblaster - Παρ 10 Σεπ 2004, 11:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για πες μας κεμας Πετρο γιατι προτιμησες τα ελαστικα με δεικτη W ?!?!?! Rolling eyes Ποσο πηγε το μαλλι???
scrat - Παρ 10 Σεπ 2004, 17:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
Από 195/55-15 σε 195/50-15 η συνολική αλλαγή διαμέτρου του τροχού είναι μεγαλύτερη από 3%, δεν πρέπει να αποφεύγεται τέτοια αλλαγή;
Lord Cypher - Παρ 10 Σεπ 2004, 21:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Από 195/55-15 σε 195/50-15 η συνολική αλλαγή διαμέτρου του τροχού είναι μεγαλύτερη από 3%, δεν πρέπει να αποφεύγεται τέτοια αλλαγή;

Εγώ πάντα τέτοια φόραγα πάντως από την στιγμή που άλλαξα τις 14" και έβαλά 15". Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα και η συμπεριφορά γενικότερα είναι πολύ καλή.
Όσο για τα ΤΟΥΟ από τα πρώτα 20 χλμ που έκανα σήμερα δείχνουν πολύ καλά. Το βασικό που παρατήρησα είναι ότι δεν κοπανάει το αμάξι όσο πρίν. Πάντως ότι και να πω είναι πολύ νωρίς, δεδομένου το ότι είχα συνηθίσει με τα πολύ φθαρμένα UNIROYAL τον τελευταίο καιρό ,οπότε ότι και να έβαζα θα μου φαινόταν τρομερό.
vaspap - Παρ 17 Σεπ 2004, 14:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:

ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Γιωργος77 - Τρι 21 Σεπ 2004, 23:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ

(σορρυ για τα κεφαλαια...αλλα...)
TONY PAP - Τετ 22 Σεπ 2004, 09:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο τρείς ερωτησούλες
Πόσα χλμ (πανω-κάτω) σου είπαν ότι θα βγάλουν τα toyo ? (πχ τα Α539 περίπου 25000 χλμ)
Κανονικά στην πόρτα σου αναφέρει πίεση 2,3-2,1 ?
Νιώθεις να χεις χάσει λίγο σε ρεπρίζ ?
Γιωργος77 - Πεμ 23 Σεπ 2004, 19:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δε ρώτησα πόσο θα βγάλουν σε χλμ. γιατί γενικά δεν εμπιστεύομαι οτι και να μου πουν αν δεν μου το εγγυόνται με κάποιο τρόπο. Πάντως το πέλμα έχει δείκτη φθοράς 280, όσο δηλαδή και τα κοντινένταλ που είχε από τη μάνα του.

Η πόρτα μου γράφει πίεση 2,4 και τόσο βάζω και στα ΤΟΥΟ.

Δεν έχω παρατηρήσει μείωση στη ρεπρίζ καθόλου. Θα έλεγα το αντίθετο, αλλα ίσως είναι ιδέα μου.
TONY PAP - Παρ 24 Σεπ 2004, 07:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο Γιώργος ! Γενικά πρέπει να έιναι πολύ καλά τα Τoyo ειδικά σε σχέση με τα continental. Ζεστένονται γρήγορα ?
Πάντως γιώργο εγω με sachs+HR όποτε βάλω πάνω απο 31(2,1) μπροστά χάνω πάρα πολύ σε άνεση εσυ με 35 (2,4). Shocked
sps - Παρ 24 Σεπ 2004, 08:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Σωστός ο Γιώργος ! Γενικά πρέπει να έιναι πολύ καλά τα Τoyo ειδικά σε σχέση με τα continental. Ζεστένονται γρήγορα ?
Πάντως γιώργο εγω με sachs+HR όποτε βάλω πάνω απο 31(2,1) μπροστά χάνω πάρα πολύ σε άνεση εσυ με 35 (2,4). Shocked

Ναι μεν, αλλα κραταει πολυ καλα με 2,4!
TONY PAP - Παρ 24 Σεπ 2004, 09:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο αυτό ισχύει και τον χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα κατα την γνώμη σου ?
sps - Παρ 24 Σεπ 2004, 09:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη,καταρχην να σημειωσω οτι μιλαω για 195-55-15.
Τα 195-50-15 δεν ξερω με τη πιεση δουλευουν.

Η γνωμη μου ειναι πως το χειμωνα εχουμε καλυτερο κρατημα,λογω πιο καθαρων(πλυμενων) δρομων,ενω και η χαμηλη θερμογρασια περιβαλλοντος βοηθαει το λαστιχο να μην ανεβαζει τρελες πιεσεις, με αποτελεσμα να εχουμε πιο σταθερη αποδοση σφαιρικα.
Εοπισης βοηθαει και η χαμηλοτερη θερμοκρασια της ασφαλτου.
Γιωργος77 - Παρ 24 Σεπ 2004, 13:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω οτι χάνεις λιγο σε άνεση αλλά εμένα αυτή η αίσθηση μου αρέσει. Και όντως η διαφορά στο κράτημα είναι αισθητή. Πάντως με τα 205/50 ΤΟΥΟ που έχω βάλει το 2.4 είναι πολυ πιο άνετο από ότι ήταν με την ίδια πίεση το 195/55/15 continental που είχα.
Γιωργος77 - Παρ 24 Σεπ 2004, 13:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ουπς, Ξεχασα να σου απαντήσω για το ζέσταμα. Δεν έχω παρατηρήσει να θέλουν να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να ζεσταθούν. Γενικά ζεσταίνονται γρήγορα. Αυτά με το 1,6 16ν μου. Πάντως κρατανε ασύγκριτα καλύτερα απο τα Continental όταν ήταν καινούρια.
TONY PAP - Παρ 24 Σεπ 2004, 13:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μετανιώνω που δεν τα έχω βάλει... Cool
George - Τετ 29 Σεπ 2004, 17:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα εχω μπερδευτει.... Rolling eyes Question
Τελικα αξιζουν τα TOYO T1S Question ή ειναι απλα μια φτηνη λυση αλλα χειροτερα σε επιδοσεις σε σχεση με Goodyear και τα Michelin Question
TONY PAP - Δευ 04 Οκτ 2004, 09:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΓΉΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Τ1-R.
vaspap - Σαβ 16 Οκτ 2004, 12:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
ΒΓΉΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Τ1-R.
ΤΟ T1R ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟ Τ1S.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ
vaspap - Σαβ 16 Οκτ 2004, 12:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
George έγραψε:
Καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα εχω μπερδευτει.... Rolling eyes Question
Τελικα αξιζουν τα TOYO T1S Question ή ειναι απλα μια φτηνη λυση αλλα χειροτερα σε επιδοσεις σε σχεση με Goodyear και τα Michelin Question
ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2004.
Αυτό ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.
ΒΑΣΙΛΗΣ
vaspap - Σαβ 16 Οκτ 2004, 12:48:26
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Γιώργο τρείς ερωτησούλες
Πόσα χλμ (πανω-κάτω) σου είπαν ότι θα βγάλουν τα toyo ? (πχ τα Α539 περίπου 25000 χλμ)
Κανονικά στην πόρτα σου αναφέρει πίεση 2,3-2,1 ?
Νιώθεις να χεις χάσει λίγο σε ρεπρίζ ?
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΑΝ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ Η’ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΕΛΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες