pol έγραψε: |
μου χαλασε η σκαστρα και μοθ ειπαν στην peugeot οτι δεν πουλανε μονο την σκαστρα οτι παει μαζι με την tourbina ελεοσ |
NoDsl έγραψε: |
Επειδή κυκλοφορούν ελεύθερα, απο τα pdf του LW -> PR037977
![]() ![]() |
mathanas έγραψε: |
Καλα μιλαμε σοβαρα δε δινει τη βαλβιδα ξεχωριστα ???? Αν ισχυει αυτο ειναι τραγικο , να το πουλησω τωρα το μπουρδελο...... |
giannis27 έγραψε: |
δώστε 55€ ρε παιδιά κ πάρτε την καινούργια μεταλλική βαγκόσκαστρα! |
Παράθεση: |
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες; |
Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες; Ντάξει... Έλεος με την peugeot σε τέτοια θέματα. ![]() |
franch_power έγραψε: |
φιλε διονυση μια ειναι η απαντηση ''peugeot'' ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||
Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπερνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... ![]() |
Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες; Ντάξει... Έλεος με την peugeot σε τέτοια θέματα. ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||
Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... ![]() |
mathanas έγραψε: |
Τωρα μιλαμε σοβαρα ειναι αυτη κατασταση ?
Να σου χαλασει μια ηλεκτροβαλβιδα και να σου λενε οτι δε την δινουνε ξεχωριστα ή λογω αγνοιας και προβληματικου software δε μπορουνε να τη βρουνε σα part και σιγουρα θα υπαρχουνε ανθρωποι που για ενα ανταλλακτικο 50 euro αντε 100 που το χρεωνει για να χει 500% κερδος θα χουνε δωσει 1500 euro και θα βαλανε καινουργια turbina ?????? Δλδ γιατι θα πρεπει εγω που δεν εχω σηκωσει πιεση ουτε προγραμμα εχω ουτε με νοιαζει να πρεπει οταν ερθει η ωρα γιατι θα ρθει να κοβω και ραβω ανταπτορες και καλωδια για να βαζω σκαστρες απο S3 ή να κανω εγχειρηση στη σκαστρα και να αλλαζω τα σωθικα της...αν αυτος δεν ειναι λογος να το πουλησεις ποιος ειναι ....... |
ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα? |
ironman02 έγραψε: | ||
Εγώ ξέρω οτι οι φύσες δεν είναι ίδιες στις 2 σκάστρες..Τις αλλάξανε? ![]() |
ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα? |