PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Σκάστρα

pol - Δευ 11 Οκτ 2010, 16:32:00
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σκάστρα
μου χαλασε η σκαστρα και μοθ ειπαν στην peugeot οτι δεν πουλανε μονο την σκαστρα οτι παει μαζι με την tourbina ελεοσ
mathanas - Δευ 11 Οκτ 2010, 17:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως τη πουλανε μαζι με ολο το αμαξι? Πιο λογικο αυτο ε..... Evil
pol - Δευ 11 Οκτ 2010, 17:03:35
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt
και εγω
αυτο τους ειπα παρε τηλ και ρωτα για μην νομιζετε οτι λεω μαλακ.....
king207cc - Δευ 11 Οκτ 2010, 17:52:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: skastra 207 gt
pol έγραψε:
μου χαλασε η σκαστρα και μοθ ειπαν στην peugeot οτι δεν πουλανε μονο την σκαστρα οτι παει μαζι με την tourbina ελεοσ

xaxa καλο!
NoDsl - Δευ 11 Οκτ 2010, 18:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια συγκεκριμένη αντιπροσωπία στην έδωσε αυτή την φανταστική πληροφορία;
akis23 - Δευ 11 Οκτ 2010, 18:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος μαλ**ας ξεστομισε αυτο το αισχος?
vansak - Δευ 11 Οκτ 2010, 18:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
!!!
pol - Δευ 11 Οκτ 2010, 18:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια τι να κανω αντιπροσοπιες πηρα και εγω δεν το πιστευα Crying or Very sad Mad
NoDsl - Δευ 11 Οκτ 2010, 19:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιές πήρες;;;;

Να κάνω και εγώ ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί Twisted evil
pol - Δευ 11 Οκτ 2010, 19:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
στο Γερακα που ειναι και δεν ξερω και που αλλου πιρε ο μηχανικος
giannis27 - Δευ 11 Οκτ 2010, 19:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαρώστε παιδιά!
η πεζό όπως κ η σιτροέν δεν έχουν την σκάστρα σαν ανταλλακτικό!
οπότε αν σου χαλάσει η σκάστρα η αντιπροσωπεία σου αλλάζει τουρμπίνα!δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από την στιγμή που δεν υπάρχει στο σύστημα τις σαν ανταλλακτικό!

πάνε σε μια βαγκοαντιπροσωπεία κ πάρε από εκεί μια σκάστρα !
pol - Δευ 11 Οκτ 2010, 19:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω τι να κανω να πληρωσω 1400 ευρο αρε peugeot για αυτο δεν το η8ελα to peugeot h μαλ***ες πληρονοντε
mathanas - Δευ 11 Οκτ 2010, 20:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα μιλαμε σοβαρα δε δινει τη βαλβιδα ξεχωριστα ???? Αν ισχυει αυτο ειναι τραγικο , να το πουλησω τωρα το μπουρδελο......
franch_power - Δευ 11 Οκτ 2010, 20:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
Την είπαν πάλι τα αστέρια της πεζό τα καμάρια μας Evil αν είναι δυνατόν αυτό δεν το έχω ξανά ακούσει ήμαρτον! Evil φίλε μου πάρε μια σκάστρα vag να ησυχάσεις! τι να πω δεν ξέρω εγώ χάσει κάθε ιδέα κάνω τον σταυρό μου Exclamation
NoDsl - Δευ 11 Οκτ 2010, 22:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή κυκλοφορούν ελεύθερα, απο τα pdf του LW -> PR037977

Gr13 - Δευ 11 Οκτ 2010, 22:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέψου μια φορα που είχα πάει στην αντιπροσωπεία για service και είδε το παιδί ότι είχα αλλάξει την "σκαστρα" με vag με ρώτησε αν μπορώ να του πουλήσω την μαμά μου "σκαστρα" γιατί δεν βρίσκει, έλεος.
giannis27 - Δευ 11 Οκτ 2010, 23:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Επειδή κυκλοφορούν ελεύθερα, απο τα pdf του LW -> PR037977

αυτόν τον κωδικό τον βγάζει στο καλάθι αλλά στην αναζήτηση τον βγάζει ανύπαρκτο Question
επίσης στην υπερπλήρωση δεν δείχνει ούτε αναφέρει πουθενά την σκάστρα!
οπότε λογικά θα πρέπει να φταίει το service box που δεν εμφανίζει την σκάστρα σαν ανταλλακτικό .
πάντως βλέπω στην εικόνα που πόσταρες ότι υπάρχει η κλασική σκάστρα που φοράνε η τουρμπίνες μας κ η δεύτερη είναι η παλιά βαγκόσκαστρα την οποία σε αντιπροσωπεία βαγκ την αγώραζες με 35€ η πεζό την πουλάει 118€ έλεος 4 φορές πάνω η τιμή.
δώστε 55€ ρε παιδιά κ πάρτε την καινούργια μεταλλική βαγκόσκαστρα!
MEMsound - Τρι 12 Οκτ 2010, 01:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Καλα μιλαμε σοβαρα δε δινει τη βαλβιδα ξεχωριστα ???? Αν ισχυει αυτο ειναι τραγικο , να το πουλησω τωρα το μπουρδελο......

πολυ σοβαρος λογος για να πουλησεις ενα αμαξι
χαχαχαχαχα

giannis27 έγραψε:
δώστε 55€ ρε παιδιά κ πάρτε την καινούργια μεταλλική βαγκόσκαστρα!

το αυτο!!!

μερικοι πνιγεστε σε μια κουταλια νερο!!!

αλλωστε υπαρχει ολοκληρο (32 σελιδες...) τοπικ εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12459

χρησιμοποιηστε και λιγο την ρημαδα την Αναζητηση
NoDsl - Τρι 12 Οκτ 2010, 08:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.

Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες;

Ντάξει... Έλεος με την peugeot σε τέτοια θέματα. Bluegrab
ParisMcridis - Τρι 12 Οκτ 2010, 09:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Αν του άλλου δεν πιάνουν τα χέρια του πρέπει σώνει και ντέ να μπλέκει με αντάπτορες; Και να σκάσεις εξουσιοδοτημένο και να σου λένε έβαλες χέρι και μπίπες;

Ενταξει ειναι τραγικοι αλλα δεν ειναι στο μονο.Παντως δε θες κ τρελες γνωσεις κ δυσκολια να αλλαξεις τα σωθηκα της με μιας vag κ δε θα καταλαβει κ κανεις σε εξουσιοδοτημενο τιποτα.Υπαρχει νομιζω κ how to.
Οσο για την τιμη της στην πεζο απλα γελαω...σκεψου να εβγαζαν κανενα s3 που η σκαστρα του κανει 55 θα την χρεοναν 200. Shocked Shocked Shocked
franch_power - Τρι 12 Οκτ 2010, 11:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Μάνθος, οκ δεν είναι λόγος να δώσεις το αμάξι επειδή είναι μαλ**ες αλλά μλκια δεν είναι να μην μπορείς να πάρεις μια μαμά σκάστρα; Αν θέλανε να τη βγάζουν ενιαία ας μην έβαζαν αλενόβιδες.

φιλε διονυση μια ειναι η λεξη "peugeot'' Bomb
mathanas - Τρι 12 Οκτ 2010, 11:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα μιλαμε σοβαρα ειναι αυτη κατασταση ?
Να σου χαλασει μια ηλεκτροβαλβιδα και να σου λενε οτι δε την δινουνε ξεχωριστα ή λογω αγνοιας και προβληματικου software δε μπορουνε να τη βρουνε σα part και σιγουρα θα υπαρχουνε ανθρωποι που για ενα ανταλλακτικο 50 euro αντε 100 που το χρεωνει για να χει 500% κερδος θα χουνε δωσει 1500 euro και θα βαλανε καινουργια turbina ??????

Δλδ γιατι θα πρεπει εγω που δεν εχω σηκωσει πιεση ουτε προγραμμα εχω ουτε με νοιαζει να πρεπει οταν ερθει η ωρα γιατι θα ρθει να κοβω και ραβω ανταπτορες και καλωδια για να βαζω σκαστρες απο S3 ή να κανω εγχειρηση στη σκαστρα και να αλλαζω τα σωθικα της...αν αυτος δεν ειναι λογος να το πουλησεις ποιος ειναι .......
NoDsl - Τρι 12 Οκτ 2010, 11:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
φιλε διονυση μια ειναι η απαντηση ''peugeot'' Bomb

Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... Laughing
franch_power - Τρι 12 Οκτ 2010, 11:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
franch_power έγραψε:

Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπερνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... Laughing
αθάνατο αυτοκίνητο Smile
MEMsound - Τρι 12 Οκτ 2010, 11:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:

δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα Wink Wink

NoDsl έγραψε:
franch_power έγραψε:

Γαλογερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ένα datsun(nissan) να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος... Laughing

εγω αυτο κανω...
Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Τρι 12 Οκτ 2010, 12:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Τωρα μιλαμε σοβαρα ειναι αυτη κατασταση ?
Να σου χαλασει μια ηλεκτροβαλβιδα και να σου λενε οτι δε την δινουνε ξεχωριστα ή λογω αγνοιας και προβληματικου software δε μπορουνε να τη βρουνε σα part και σιγουρα θα υπαρχουνε ανθρωποι που για ενα ανταλλακτικο 50 euro αντε 100 που το χρεωνει για να χει 500% κερδος θα χουνε δωσει 1500 euro και θα βαλανε καινουργια turbina ??????

Δλδ γιατι θα πρεπει εγω που δεν εχω σηκωσει πιεση ουτε προγραμμα εχω ουτε με νοιαζει να πρεπει οταν ερθει η ωρα γιατι θα ρθει να κοβω και ραβω ανταπτορες και καλωδια για να βαζω σκαστρες απο S3 ή να κανω εγχειρηση στη σκαστρα και να αλλαζω τα σωθικα της...αν αυτος δεν ειναι λογος να το πουλησεις ποιος ειναι .......

δεν κοβεις και δεν ραβεις τπτ...βγαζεις βαζεις...κ αφου αυτοι ειναι νουμερα
ας το περνει αλλος το 60 ευρω για το ανταλακτικο...που ειναι και καλυτερο!
giannis27 - Τρι 12 Οκτ 2010, 14:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα?
ironman02 - Τρι 12 Οκτ 2010, 14:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
ναι ρε παιδιά δεν κόβεις ούτε ράβεις τίποτα ξεβιδώνεις τις 3 αλενόβιδες ξεκουμπώνεις την παλιά σκάστρα κουμπώνεις την καινούργια κ ξανά βιδώνεις τις αλενόβιδες .
κ από την στιγμή που η βαγκόσκαστρα είναι κ στην μισή τιμή κ πιο ανθεκτική τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για την μαμά σκάστρα?

Εγώ ξέρω οτι οι φύσες δεν είναι ίδιες στις 2 σκάστρες..Τις αλλάξανε?Smile
android - Τρι 12 Οκτ 2010, 14:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Εγώ ξέρω οτι οι φύσες δεν είναι ίδιες στις 2 σκάστρες..Τις αλλάξανε?Smile

αφηνεις μαμα καβουκι
franch_power - Τρι 12 Οκτ 2010, 20:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
+1000 Wink
action_peugeot - Δευ 18 Οκτ 2010, 22:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
Σκάστρες έχει ξανά η Peugeot κατάλαβαν τη μλκια που έκαναν και φεραν πάλι σκάστρες
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες