alemao έγραψε: |
και μετά θα έτρεχα στο Monte Carlo ή στην Κορσική με αντίπαλο τον ΝΙΚΟ ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe |
Sidobre έγραψε: |
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe (oταν με το καλό έρθει) ή Mitsubishi Lancer Evo VIII (χωρίς πλάκα!) |
Miltellas έγραψε: |
Τί θα λέγατε για ένα καλοσυντηρημένο Clio Williams, τον τελευταίο και καλύτερο των Μοϊκανών; |
Miltellas έγραψε: |
Για να μη μιλήσω για το συλλεκτικό των θηρίων: Renault 5 Group B 4x4! Μόνο στα όνειρά μου το οδηγάω αυτό το όχημα. Και όσοι γνώστες να με βλέπουν να τους πλησιάζω και να τους έρχεται ζαλάδα από την έκπληξη-έκσταση. Νίκο, για φαντάσου τί ιστορία θα έγραφε αυτό το όχημα στους αγώνες...
....... Πάω για ύπνο... |
sps έγραψε: |
,πρωτα θα κρατουσα το 206 και θα το εκανα cup, ! |
Mimis έγραψε: |
Εγώ θα προτιμούσα μια ALFA ROMEO
![]() |
YiannisK έγραψε: |
Focus RS, αλλα μας τα προλαβανε και τα 50!! (τοσα δεν ηρθαν στην Ελλαδα?) |
Vaggelis έγραψε: |
Νομίζω οτι έχουμε ξεφύγειμ από την κεντρική ιδέα του θέματος.....
Είπαμε με πιο ΝΟΡΜΑΛ αυτοκίνητο θα το αλλάζαμε και όλοι έχουν postάρει ένα σωρό dreamcars...... Ωραία λοιπόν, και εγώ θα το άλλαζα με μια Ferrari.... (δεν έχω πρόβλημα με το μοντέλο, όποιο να΄ναι...) |
pezomania έγραψε: | ||
Βαγγέλη όλες οι παραπάνω επιλογές, είναι εκείνες για τις οποίες σκέφτομαι για μετά το 206!!!!! Μέσα στο θέμα είμαι έτσι;; |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Θα ερθουν αλλα 40 μεχρι το Νοεμβριο.Μην καθεσε καθολου ![]() |
Ωραία λοιπόν, και εγώ θα το άλλαζα με μια Ferrari.... (δεν έχω πρόβλημα με το μοντέλο, όποιο να΄ναι...) |
kavaliotis έγραψε: | ||||
Και μετα σου λεει ο αλλος οτι δεν εχει λεφτα ο Ελληνας! ![]() ![]() ![]() |
Νομίζω οτι έχουμε ξεφύγειμ από την κεντρική ιδέα του θέματος.....
Είπαμε με πιο ΝΟΡΜΑΛ αυτοκίνητο θα το αλλάζαμε και όλοι έχουν postάρει ένα σωρό dreamcars...... Ωραία λοιπόν, και εγώ θα το άλλαζα με μια Ferrari.... (δεν έχω πρόβλημα με το μοντέλο, όποιο να΄ναι...) |
margorita24(maria) έγραψε: |
Επισης το honda s2000 γιατι ειναι καμπριο γρηγορο και πολυ πολυ μουρατοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! |
mick206 έγραψε: |
Επειδή δεν χιονίζει ![]() ![]() Δύο και καλοί... ![]() Απο 3 και πάνω στο αμάξι καταντάει ΒΑΒΟΥΡΑ! ![]() |
Ntinos έγραψε: |
παντως για την ωρα σκεφτομαι να ξεφορτωθω το 106 και να παρω ενα CRX del sol vti ωστε να ικανοποιησω εν μερει τις ορεξεις για γκαζια και διθεσιο-καμπριο αφου το 206 θα εκπληρωνει τις χειμονιατικες και στριφτερες αναγκες ![]() |
Alex έγραψε: |
Πειτε με περιεργο, αλλα δεν θα αλλαζα το 206 μου παρα μονο με καποιο μεγαλυτερο μοντελο του. Απο περιεργεια θα ηθελα να δοκιμασω την elisse και απο υπεραυτοκινητα θα ηθελα μια Mclaren f1. |
Mimis έγραψε: |
Εγώ θα προτιμούσα μια ALFA ROMEO
![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
Χμμμ.!!Εγώ δε θα το άλλαζα......ήδη το αλλάζω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Χμμμ.!!Εγώ δε θα το άλλαζα......ήδη το αλλάζω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δε σκέφτεσαι τη μητέρα σου που θα αγωνιά κάθε μέρα;(γιατι με 18% προστασία στη μετωπική μάλλον θ αγωνιά) |
Όταν λοιπόν ο έλεγχος χαθεί και η αντοχή του αμαξώματος κληθεί να αποφασίσει (σχήμα λόγου γιατί ο Θεός θα αποφασίσει) αν θα επιβιώσεις τι γίνεται; Δυστυχώς τα αποτελέσματα του euro ncap είναι πραγματικά για τις συγκεκριμένες ταχύτητες που γίνονται και δεν είναι θεωρητικά γιατί δεν γίνονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά στην πράξη. |
Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς.....και σε αυτές τις συνθήκες για τις οποίες γίνονται τα τεστ (και για αυτές ακριβώς τις συνθήκες είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) που είναι πολύ χαλαρές οι συνθήκες, η Alfa 147 σε στέλνει αδιάβαστο. Ξέρεις..χωρίς παπά εννοω. Σε δυσκολότερες συνθήκες πιο πραγματικές, ίσως να διακτινίζεται το αμάξωμα της 147. Anyway. |
Λέτε ο euro ncap να είχε τόσο θεωρητικά αναξιόπιστα αποτελέσματα και να μην τον είχαν κράξει τώρα σύσσωμοι οι κατασκευαστές;;; |
η saab mercedes που με την τοποθέτηση belt reminder και χωρίς να αλλάξουν την δομή του αμαξώματος πήραν 5 αστέρια από 4. Γιατί σέρνονται λοιπόν και δεν αποκηρύττουν τον οργανισμό;; |
όντως αυτή η φυσική πήγε στράφι....τώρα πριν λίγο είδα ότι έχεις 147 οπότε never mind........ |
Άστο φίλε μου δεν επιθυμώ συνέχεια. Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Όσο για το εάν έχω renault μάλλον δεν διάβασες τίποτα από όσα έγραψα και καλά έκανες και καλά κάνεις και αποσπάς ό,τι θέλεις από τα λεγόμενά μου. Κάθε δέντρο είπε κι ο Χριστός από τους καρπούς του κρίνεται. Μόνο σε παρακαλώ πίστευε ό,τι θέλεις δικαίωμά σου είναι αλλά μη μου απευθύνεις ερωτήσεις για τις οποίες θα πρέπει να απαντάω. Ας το κλείσουμε εδώ. Ο σκοπός μου με την δημοσίευση της φωτό δεν ήταν να σου επιβληθώ με τις απόψεις μου. Ήταν μια εικόνα -πείραγμα περισσότερο στο παιδί που προτιμούσε να πάρει μια 147 και είναι δικαίωμά του. Μη δώσουμε λοιπόν επιπλέον βαρύτητα. Να σαι καλά και πάντα ζώνη να φοράμε γιατί ο φίλος μου ήταν καλά προστατευμένος με την ζώνη αφού λειτούργησαν όλα τα συστήματα σωστά με αυτήν ως βάση. |
Επειχηρήματα ήταν αυτά; ![]() |
Για τα υπόλοιπα μέλη προς αποκατάσταση της Αλήθειας (γιατί ο φίλος μας δεν φαίνεται να έχει και πολύ σχέση με αυτήν) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. |
Τώρα απάντα με νέο μήνυμα για να έχεις τον τελευταίο λόγο. ΑΑ ρε ελληνααα.... |
Κάθε αυτοκίνητο έχει τα + και τα - του....
Έτσι και η 147 έχει τα αρνητικά της, όπως και το 206 (περισσότερα ή λιγότερα...), όπως και το Golf, όπως και το Astra, όπως και το Focus κτλ...... Κανένα αυτοκίνητο - ευτυχώς - δεν είναι τέλειο..... |
Τώρα απάντα με νέο μήνυμα για να έχεις τον τελευταίο λόγο. ΑΑ ρε ελληνααα.... |
bakclima έγραψε: |
μα με τι αλλο φυσικα με ενα 206 rc θα αλλαζα οπως και αλλαξα το 206 μου ![]() |
pezomania έγραψε: |
Λόγο οικογένειας με ένα leon Cupra... |
christhehealer έγραψε: | ||
Kι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με μια... ' Porsche Boxster S 1:1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
εγω αλλαζω τοσο το 206, οσο και το megane και την Ελλαδα, με την Νεα Υορκη, ενα Jaguar X-type και ενα Mercedes ML-320 της γυναικας μου... ![]() ![]() ![]() ![]() Εντος Γεναρη μετακομιζω. Με την εγκατασταση μου εκει και μολις στρωθω χτυπαω είτε Evo VIII GSR '05, ειτε EVO IX RS '06 (αν τελικα βαζουν το ABS σαν εξτρα διοτι εκει το χειμωνα πιανει πολυ χιονι)... στεναχοριεμαι που αφηνω τις γαλλιδες μου, ομως τωρα σαν οικογενειαρχης πρεπει να αφησω τα 2+2 και να παρω ταξι... (βλεπε EVO ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ρε συ θυμάσαι που σου είπα να με υιοθετήσεις ???? Τα καλούδια του cc σου τι θα τα κάνεις ??? |
shiba έγραψε: |
εγω ισωσ το αλλαζα με το megane cc ενοσ φιλου διπλα απο το σπιτι μου...ισωσ να το κανω κιολλασ του χρονου...μιλαμε παντα για το 2.0 με τα 180 αλογακια νομιζω |
pug206gti έγραψε: |
να ρωτησω κατι.πηρα πριν απο 10 μηνες το 206gti εργοστασιακο.15.600.εχω βαλει αυτην την στιγμη full body kit ld tuning πρεπι να τα εχετε δει τα σποιλερ ε?αεροτομη.καθρεπτες m3.μπακετ δερματινα κοκινο μαυρο.λεβιε με φουσκα δερματινη κοκκινη,χειρολαβη,dvd,ice με ενισχυτη και γουφερ,οργανακια,σκουπα,τελικο,προγραμμα και booster για το ηλ.γκαζι,ζαντες,ελατηρια χαμηλωματος πεζο σπορ.και λεω να το δωσω σε 2 χρονια απο τορα μαλλον.μπορει και ποιο νωρις στην τιμη 13.000.καλα ειναι?? |
pug206gti έγραψε: |
περι της ερωτησσης μου? |
DIMCHRI έγραψε: | ||
163 ίππους έχει το δίλιτρο το τούρμπο. αλλά για ξανασκέψου το. το 307 cc με τα 180 πάει καλύτερα. διάβασε το συγκριτικό των 4τροχών. ![]() |
ΓΑΛΛΟΣ έγραψε: |
-Κλεινοντας,θελω να διευκρινισω οτι "ανεξηγητα" πολιτογραφηθηκα ΓΑΛΛΟΣ,μιας και ονειρο ζωης,παραμενει ακομη,να βρω μια οχι και τοσο ταλαιπωρημενη DELTONA,και να της μεταμοσχευσω διαφορα συγχρονα καλουδια,διοτι το σχημα της παραμενει αξεπεραστο... |
tsosmoulis έγραψε: |
μια χαρα θα το αλλαζα(ξω) με ενα ραλλακι!! |
Lef205 έγραψε: |
Το χειροτερο ειναι πως τις τελευταιες μερες ολο γυρνοβολαει στο μυαλο μου η εικονα ενος κατασπρου 13αριου 100% γνησιο, σαν καινουργιο με προοπτικες classic car. ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Μόνο για ένα Impreza WRX STI. τίποτα άλλο |
ninjalex έγραψε: |
Το σημαντικοτερο ειναι οτι οποιος ειναι διπλα σου θα σε σεβεται αλλα το ελατωμα του ειναι οτι σπανια θα κανεις κοντρες και παντα θα το πηγενεις normal διοτι εισαι ο ποιο γρηγορος.
Σκεψου λιγο και αυτο!! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Το έχω σκεφτεί. Δεν έχω κόλλημα με τις κόντρες. Για μένα θα το έπαιρνα για να γουστάρω! Αντε, με το καλό και γρήγορα, για να με κάνεις και καμία βόλτα ![]() |