PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας?

kavaliotis - Παρ 05 Σεπ 2003, 04:37:17
Θέμα δημοσίευσης: Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας?
Ιδου η απορια! Παντα μιλαμε για αμαξια που μπορουμε να τα παρουμε, δηλαδη μην αρχιζουμε να μιλαμε για Φεραρι, Skyline, Evo κτλ... Μιλαω για αμαξια που κυκλοφορουνε στην Ελλαδα!

Εγω παντως αν το αλλαζα τωρα το 206 θα επαιρνα ή το Ford Focus, ή το Seat Ibiza (αλλα οχι το σημερινο μοντελο, αλλα το προηγουμενο με την οθονη!) ή το αναμενομενο Peugeot 307cc.. Ενταξει δεν θα ελεγα οχι και στο 206 RC αλλα και εκεινο 206 ειναι οποτε δεν το συζηταμε!

Για κυβικα θα επαιρνα 1600 ασυζητητη..Ποτε πια 1400! Ακομα και 95-100 αλογα να εχουνε τα 1400, το 1600 θα εχει πολλα παραπανω και νομιζω ειναι η ιδανικη λυση για Ελλαδα...
Vini - Παρ 05 Σεπ 2003, 07:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Για το ASTRA Sport 1600 ... και χαίρομαι ιδιαίτερα που το έκανα ... Smile Smile Smile
Vaggelis - Παρ 05 Σεπ 2003, 08:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν άλλαζα τώρα αυτοκίνητο, θα έπαιρνα σίγουρα ένα μικρομεσαίο 1600άρι...
Οπότε, κατά σειρά προτίμησης θα επέλεγα είτε την Alfa 147, είτε το νέο Astra (που παραδόξως μου άρεσε τελικά...), είτε το 307 οικονομική επιλογή...
Sidobre - Παρ 05 Σεπ 2003, 08:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία!!!! O Nίκος κατέληξε σε κάτι πιο ταξιδιάρικο και ουδέτερο, οι 1,4 θέλουν να ανέβουν κατηγορία απο το 1400 στα 1600! Εγώ σε ποιά κατηγορία θα πρέπει να ανέβω????

Οπως συζητάμε αρκετά με τον αδερφό μου είναι λίγα τα αυτοκίνητα με λογικό Budjet που να έχουν την οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων που οδηγούμε (106 Rallye, 206 16v...) οπότε η επιλογή είναι καθαρά θέμα χρημάτων...

Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe (oταν με το καλό έρθει) ή Mitsubishi Lancer Evo VIII (χωρίς πλάκα!)
DRAKE - Παρ 05 Σεπ 2003, 09:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αν αφήσουμε στην άκρη το RC θα το άλλαζα για Honda Civic Type R
ΝΙΚΟΣ - Παρ 05 Σεπ 2003, 09:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
...........Μα δεν εχω 206 Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Αν ειχα ομως θα το αλλαζα με κατι σε V.K.της Γαλλικης σχολης παντα Wink

Οχι οτι με χαλαει δηλαδη κανενα παλιο RENAULT 5 TURBO με το μοτερ πισω...ξερετε εκεινα τα παλια Wink Laughing
SnakeMJK - Παρ 05 Σεπ 2003, 12:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
κατά σειρά προτεραιότητας, 206 RC, Civic Type-R... ή ανάποδα;; Δεν ξέρω!!
mick206 - Παρ 05 Σεπ 2003, 12:39:51
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή δεν χιονίζει Laughing θα έπαιρνα ένα MG ή ένα MR2... Wink
Δύο και καλοί... Wink
Απο 3 και πάνω στο αμάξι καταντάει ΒΑΒΟΥΡΑ! Laughing
Petros - Παρ 05 Σεπ 2003, 12:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μου έβγαιναν τα ψιλά, το Focus RS χωρίς δεύτερη σκέψη (ΥΠΕΡΟΧΟ αυτοκίνητο).

Επειδή όμως δε μου βγαίνουν, περιμένω να δω το Mazda 3 και το επόμενο Octavia (αν έχω αποκτήσει κουτσούβελα έως την κυκλοφορία του Smile ).
Tomcat - Παρ 05 Σεπ 2003, 13:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα με βλεπω με κανενα Wrangler ...!! Πως να το κανουμε Old Fashion School!!

Ειπαμε..... η του υψους , η του βαθους Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
alemao - Παρ 05 Σεπ 2003, 13:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αν άλλαζα το... rallye Razz θα έπαιρνα κανένα 205 rallye ή Gti Wink
και μετά θα έτρεχα στο Monte Carlo ή στην Κορσική με αντίπαλο τον ΝΙΚΟ Very happy
ΝΙΚΟΣ - Παρ 05 Σεπ 2003, 16:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
και μετά θα έτρεχα στο Monte Carlo ή στην Κορσική με αντίπαλο τον ΝΙΚΟ Very happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
seridim - Παρ 05 Σεπ 2003, 16:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το άλλαζα για το SEAT LEON CUPRA R 225 HP. Είναι και 4θυρο - οικογενειακό. Έκανα την προηγούμενη βδομάδα μια βόλτα και ακόμα μου τρέχουν τα σάλια.
Αλλά δυστυχώς για μένα θα παραμείνει ένα όνειρο Crying or Very sad Crying or Very sad
douf - Παρ 05 Σεπ 2003, 16:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα άλογα και οι μεγάλες τελικές, καλά τα γρήγορα και δυνατά μοτέρ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προσγειονόμαστε, ένα τζιποειδές 2λιτρο κατά προτιμηση ή ένα CHEROKEE Wink
lia206cc - Παρ 05 Σεπ 2003, 18:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe
Εκείνο το 7θέσιο για τους πολύτεκνους το σκέφτηκες; (σε κάνα μήνα θα το σκέφτεσαι...) Laughing Laughing Laughing
teoman - Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δύσκολα θα το αποχωριζόμουν,ίσως να το έκανα για...
...ένα RC ή στην χειρότερη με ένα 207 200hp+ Very happy Very happy

Ή φυσικά με το αποθημένο μου... Lancia Intergrale... Exclamation
Miltellas - Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τί θα λέγατε για ένα καλοσυντηρημένο Clio Williams, τον τελευταίο και καλύτερο των Μοϊκανών;

Για να μη μιλήσω για το συλλεκτικό των θηρίων: Renault 5 Group B 4x4! Μόνο στα όνειρά μου το οδηγάω αυτό το όχημα. Και όσοι γνώστες να με βλέπουν να τους πλησιάζω και να τους έρχεται ζαλάδα από την έκπληξη-έκσταση. Νίκο, για φαντάσου τί ιστορία θα έγραφε αυτό το όχημα στους αγώνες...
.......
Πάω για ύπνο...
TZAG - Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe (oταν με το καλό έρθει) ή Mitsubishi Lancer Evo VIII (χωρίς πλάκα!)

Τάσο εσύ θέλεις το "ελιξίριο" της ζωής...

Εγώ θα ζητούσα να "δραπετεύω" με ένα τζιπ...escapade!

ΝΙΚΟΣ - Σαβ 06 Σεπ 2003, 09:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Τί θα λέγατε για ένα καλοσυντηρημένο Clio Williams, τον τελευταίο και καλύτερο των Μοϊκανών;

Απ το στομα μου το πηρες ρε Μιλτο.Σε παραδεχωμαι Wink

Miltellas έγραψε:
Για να μη μιλήσω για το συλλεκτικό των θηρίων: Renault 5 Group B 4x4! Μόνο στα όνειρά μου το οδηγάω αυτό το όχημα. Και όσοι γνώστες να με βλέπουν να τους πλησιάζω και να τους έρχεται ζαλάδα από την έκπληξη-έκσταση. Νίκο, για φαντάσου τί ιστορία θα έγραφε αυτό το όχημα στους αγώνες...
.......
Πάω για ύπνο...

Ααααααααχχχχχχχχχχχχ Μιλτο..................................Υπαρχει ενα και μοναδικο.Το προτοτυπο στο μουσειο της RENAULT στην Γαλλια με PROJECT για πανω απο 1000 αλογα.Φοβερο και τρομερο Μιλτακοοοοοοοοοοοοοοοοο Wink
sps - Σαβ 06 Σεπ 2003, 12:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιο θεμα:

Λοιπον αν αλλαζα το 206 μου,για κατι καινουριο υποτιθεται,πρωτα θα κρατουσα το 206 και θα το εκανα cup, και μετα αφου θα ειχα ατμοσφαιρικο που θα ξυριζει,θα ηθελα κατι τουρμπατο και ροπατο για καθε μερα.
Ετσι πρωτη επιλογη θα ηταν το cupra R.
Αλλα σε αυτα τα λεφτα να μην παρεις ενα τετρακινητο?
Ετσι ισως κατεληγα σε ενα impreza 225 hp!
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 06 Σεπ 2003, 12:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
,πρωτα θα κρατουσα το 206 και θα το εκανα cup, !

Μεγαλε Thumb right
Mimis - Σαβ 06 Σεπ 2003, 12:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα προτιμούσα μια ALFA ROMEO

ΝΙΚΟΣ - Σαβ 06 Σεπ 2003, 12:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:

.......στα προβληματα Question Rolling eyes
YiannisK - Σαβ 06 Σεπ 2003, 22:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Focus RS, αλλα μας τα προλαβανε και τα 50!! (τοσα δεν ηρθαν στην Ελλαδα?)
Anonymous - Δευ 08 Σεπ 2003, 10:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μια Μ3 με 343 αλόγατα.......ακόμα ψάχνω τα ψιλά (30μύρια)
Τον πέζουλα αν και είμαστε λίγο καιρό μαζί θα τον κρατούσα με μερικές μετατροπούλες και θα έκανα την πλάκα στους ανυποψίαστους.. Twisted evil Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Δευ 08 Σεπ 2003, 11:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
YiannisK έγραψε:

Θα ερθουν αλλα 40 μεχρι το Νοεμβριο.Μην καθεσε καθολου Wink
pezomania - Δευ 08 Σεπ 2003, 13:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
θα το άλλαζα με:

206RC
TyPE R
S 2000
AUDI S3
LEON CUPRA R (225)
FOCUS RS
ALPHA 156 1.8TS
ALPHA 147 2.0
RX - 7 ΙΙΙ (όνειρο Crying or Very sad Crying or Very sad )
Vaggelis - Δευ 08 Σεπ 2003, 14:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω οτι έχουμε ξεφύγειμ από την κεντρική ιδέα του θέματος.....
Είπαμε με πιο ΝΟΡΜΑΛ αυτοκίνητο θα το αλλάζαμε και όλοι έχουν postάρει ένα σωρό dreamcars......
Ωραία λοιπόν, και εγώ θα το άλλαζα με μια Ferrari.... (δεν έχω πρόβλημα με το μοντέλο, όποιο να΄ναι...)
pezomania - Δευ 08 Σεπ 2003, 14:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Είπαμε με πιο ΝΟΡΜΑΛ αυτοκίνητο θα το αλλάζαμε και όλοι έχουν postάρει ένα σωρό dreamcars......
Ωραία λοιπόν, και εγώ θα το άλλαζα με μια Ferrari.... (δεν έχω πρόβλημα με το μοντέλο, όποιο να΄ναι...)

Βαγγέλη όλες οι παραπάνω επιλογές, είναι εκείνες για τις οποίες σκέφτομαι για μετά το 206!!!!! Μέσα στο θέμα είμαι έτσι;;
kavaliotis - Δευ 08 Σεπ 2003, 15:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Βαγγέλη όλες οι παραπάνω επιλογές, είναι εκείνες για τις οποίες σκέφτομαι για μετά το 206!!!!! Μέσα στο θέμα είμαι έτσι;;

Και μετα σου λεει ο αλλος οτι δεν εχει λεφτα ο Ελληνας! Wink Wink Wink
kostas29 - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕ ΝΙΣΣΑΝ SKYLINE 2700 MAXPOWER 1200HP TELIKH 328.ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ RC KAΛΛΟ.
ΝΙΚΟΣ - Δευ 08 Σεπ 2003, 19:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα το αλλαζα για το COLUMBIA αλλα δεν ξερω αν στην NASSA εχουν αλλο Laughing Laughing Laughing
jimos - Δευ 08 Σεπ 2003, 20:22:34
Θέμα δημοσίευσης: 231
εγω παντος θα το αλαζα μονο μεLADA1201γιατι η ελλαδα μονο για τετοια ειναι αν και κανα BMP H M113 ειναι οτι πρεπει γιατι η ελλαδα θυμιζει σελινιακο τοπιο!!!!!!!!!!!!!!! Bluegrab
zzzleepy - Δευ 08 Σεπ 2003, 20:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το 206 μου δεν το αλλάζω... εντάξει;

Αν μου περίσσευε κανένα φράγκο θα το έφτιαχνα λίγο, να πάρει κάπως τα πάνω του κι αυτό είναι όλο. Αν ήθελα άλλο αυτοκίνητο θα το έπαιρνα από την αρχή... έτσι;
YiannisK - Δευ 08 Σεπ 2003, 21:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
YiannisK έγραψε:

Θα ερθουν αλλα 40 μεχρι το Νοεμβριο.Μην καθεσε καθολου Wink

Νικολακη αν δεν κανω λαθος εισαι πωλητης της Ford στην Κοζανη, ετσι? αν τυχον και φθασει κανενα Focus RS εδω, ενημωρωσε μας να το δουμε και απο κοντα φιλαρακι !
kavaliotis - Τρι 09 Σεπ 2003, 02:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο για κοιταγμα??? Αν ειναι να μπορουμε να κανουμε και κανενα test drive, ερχομαστε και εμεις απο Θεσσαλονικη ομαδικα για χαζεμα!
Petros - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Έλα ρε Βάγγελε, τι εύκολος που είσαι; Έ όχι κι όποια να' ναι!
Αυτή η 550Μ σα διογκωμένο Hyundai Coupe είναι!!! Laughing Laughing Razz Razz
pezomania - Τρι 09 Σεπ 2003, 11:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
pezomania έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Και μετα σου λεει ο αλλος οτι δεν εχει λεφτα ο Ελληνας! Wink Wink Wink

Φίλε ο Έλληνας δεν έχει λεφτά, πολύ τρέλα έχει και...γραμμάτεια!!!! Wink
Vini - Τρι 09 Σεπ 2003, 11:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα έλεγα όχι σε ένα νορμάλ τζιπ ... π.χ. το νέο Chevrolet Lada Niva ή κάποιο KIA SPORTAGE , ακόμη και ένα σκληροπυρηνικό μεταχειρισμένο SUZUKI SAMURAI δεν θα με χάλαγε ...

Ετσι όπως είναι οι Ελληνικοί και κυρίως οι Αθηναϊκοί δρόμοι αλλά και οι Έλληνες οδηγοί, η 4χ4 λύση θεωρείται πλέον ποιο νορμάλ ...

χμμμ... SAMURAI ? Κάποιο λευκό με μεταλλικές μπάρες γύρω-γύρω , ζαντικό σιδερένιο λευκό ... σωστό τανκ! Ενδιαφέρον ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes είναι και φτηνά τα άτιμα ... Rolling eyes Rolling eyes
Anonymous - Τρι 09 Σεπ 2003, 12:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Δεν έχουμε ξεφυγει .....αντίθετα είναι μια άκρως φυσιολογική αντίδραση γιατί απλούστατα ναί μεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα
(όπως και όσοι χρησιμοποιουν άλλα νορμάλ αυτοκίνητα )
αλλά τί να άλλάξεις όταν τους άλλους τους βλέπεις να ταλαιπωρουνται χειρότερα απο ότι εσύ και να έχουν δώσει και τα 2α και 3α λεφτά...
kanelj - Παρ 12 Σεπ 2003, 04:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι εχω 2 στο μυαλο μου.......
η ενα RX7 να μην ισιωνω πουθενα Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
η
ενα VITARA να πηγαινω οπου θελω,αφου με αυτους τους δρομους που εχουμε..... Twisted evil
206xs - Πεμ 19 Φεβ 2004, 00:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρά ...Ferrari 308 22.000 euro με γερμανικές μοντέλο '79 και του βγάζω πινακίδες ΦΙΛΠΑ και έχω τη Φεράρι για τα Σ/Κ και το 206 για τις καθημερινές!
Εγώ πάντως το άλλαξα με ένα... 206
από 206 XS 1.4 σε 206 CC Rolland Garos 2.0 Σε πεζό το μόνο που θα σκεφτόμουν είναι το 406 κουπέ ίσως και το 407 κουπέ!
Αλλιώς Nissan 350Z ή Porsche Boxter δεκαετίας μεταχειρισμένη (και μη μου πεις οτι δεν υπάρχει δεκαετίας όταν το αλλάξω θα υπάρχει!) Άλλωστε έχω φίλους με Focus ST, Subaru Impreza GT, Lancia Integrale Evo 2, M5 για να ονειρεύομαι με ανοιχτά τα μάτια! Φιλάκια
Daloup-man - Παρ 20 Φεβ 2004, 13:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα άλλαζα το 206 μου με αρκετά!!!

Το πρώτο επικρατέστερο και με διαφορά είναι το ένα,το μοναδικό και ανεπανάληπτο HONDA S2000!!!!

Ανοιχτό,διθέσιο,με το καλύτερο ατμοσφαιρικό μοτερ ever και να βαράει 9άρες με λύσσα και κυρίως ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ της HONDA!!!

Το χρώμα του κίτρινο με μαυρα-κίτρινα δερμάτινα καθίσματα και με μια εξάτμιση MUGEN!!! Τίποτα άλλο!!!

Και όπως λέει ο κολλητός μου : Κάποτε δεν θα το πάρουμε?????

Η δεύτερη επιλογή SUBARU IMPREZA STi με τα 330hp!!!

Και η επιλογή μου για εξωτικό car,χωρίς δεύτερη σκέψη HONDA NSX . . . no comments . . .
PHSYBORG - Παρ 20 Φεβ 2004, 13:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
LANCER EVO VIII ..... κρατωντας ομως κ τον Πεζουλα ! Wink
margorita24(maria) - Παρ 20 Φεβ 2004, 14:15:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟ 206 ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ
Αν το αλλαζα θα επαιρνα την BMVMX5 ΤΟ jeep
για τους δρομους εδω που μενω ειναι τελειο
Επισης το honda s2000 γιατι ειναι καμπριο γρηγορο και πολυ πολυ μουρατοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
ΑΥΤΑ
Baphomet - Παρ 20 Φεβ 2004, 14:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
nissan 350Z και evo 7
teoman - Παρ 20 Φεβ 2004, 15:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα που το καλοσκέφτομαι,δεν θα με χαλούσε ένα Ford Mustang conv. του '66 (280 αλογάκια είναι αυτά) ή έστω το φετινό επετειακό (για τα 40 χρόνια) Mustang SVT Cobra με 390Hp
Daloup-man - Παρ 20 Φεβ 2004, 16:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
margorita24(maria) έγραψε:

Επισης το honda s2000 γιατι ειναι καμπριο γρηγορο και πολυ πολυ μουρατοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

Μουράτοοοοοοοο??????????
Αχ αυτές οι γυναίκες!!!!!
Χωρίς παρεξήγηση για μούρη θα έλεγα μια Ζ3 ή Ζ4 ή καμιά SLK που είναι και πιο φθηνά ή στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω!!!!
Το S2000 είναι πολύύύύύ διαφορετικής νοοτροπίας και δεν είναι για βολτούλες Κυριακή πρωί στη Γλυφάδα ή τουλάχιστον όχι μόνο γι'αυτό!!!!
douf - Παρ 20 Φεβ 2004, 21:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού η Ελλάδα δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ Ευρωπαική πόλη,ένα GRAND VITARA νομίζω θα ήταν το καλήτερο 5/θ και 2,0l V6. Wink Wink
mick206 - Παρ 20 Φεβ 2004, 23:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία...
Εγω θα ήθελα μια Dodge Viper(ναι ναι!! αυτό το κατακόκκινο υπεραμάξι) ή ένα Toyota Supra(κόκκινη πάλι!!!) αλα Fast and the Furiοus που κέρασε τσαγάκι την Ferrari!! Laughing Laughing Laughing
Ntinos - Σαβ 21 Φεβ 2004, 00:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Επειδή δεν χιονίζει Laughing θα έπαιρνα ένα MG ή ένα MR2... Wink
Δύο και καλοί... Wink
Απο 3 και πάνω στο αμάξι καταντάει ΒΑΒΟΥΡΑ! Laughing

συμφωνω απολυτα....στους 2 τριτος δεν χωρει
γιαυτο ενα Honda S2000 ειναι το νουμερο ενα η ενα RX-8 και δεν θα εβαζα κανεναν πισω Laughing αφου θα οξυγονοκολαγα τις πορτες.
βεβαια αμα πεζουν περισσοτερα φραγκα μια carrera cabrio θα ηταν μεσα στα προσεχη ενω με λιγοτερα ενα MX-5.
παντως για την ωρα σκεφτομαι να ξεφορτωθω το 106 και να παρω ενα CRX del sol vti ωστε να ικανοποιησω εν μερει τις ορεξεις για γκαζια και διθεσιο-καμπριο αφου το 206 θα εκπληρωνει τις χειμονιατικες και στριφτερες αναγκες Very happy
Daloup-man - Σαβ 21 Φεβ 2004, 15:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
παντως για την ωρα σκεφτομαι να ξεφορτωθω το 106 και να παρω ενα CRX del sol vti ωστε να ικανοποιησω εν μερει τις ορεξεις για γκαζια και διθεσιο-καμπριο αφου το 206 θα εκπληρωνει τις χειμονιατικες και στριφτερες αναγκες Very happy

Και το CRX με τις κατάλληλες επεμβάσεις(αναρτήσεις,μπάρα θόλων και μπάρες ψαλιδιών μπρος-πίσω)στρίβειειειειειειειειε . . .
Το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό αμάξι,όμως δεν έχει την κατάλληλη ακαμψία,η οποία με τις παραπάνω αλλαγές θα έρθει!!!
A!!! και τα φρένα του δεν είναι τέλεια!
netblaster - Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι προκατειλημενος!!! BMW και παλι BMW...Σε δυο χρονακια θα εχω τη Ci της μανας μου (ετσι λεει τωρα, γιατι μεχρι τοτε... Confused )!!! Αν ειχα την ευχερεια της επιλογης (και των ευρω... Very happy ) Μ3 με κλειστα ματια!!!
Touristas - Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
SKYLINE R-34 ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! Evil
nik7 - Κυρ 22 Φεβ 2004, 21:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
ego tha to allaza me opiodipote amaksi exei meta to onoma tou modelou ena apo ta gramata R kai S opos RS RC type-R S ktl tkl ..
to piasate to iponooumeno etsi...??? Wink
Alex - Κυρ 22 Φεβ 2004, 22:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πειτε με περιεργο, αλλα δεν θα αλλαζα το 206 μου παρα μονο με καποιο μεγαλυτερο μοντελο του. Απο περιεργεια θα ηθελα να δοκιμασω την elisse και απο υπεραυτοκινητα θα ηθελα μια Mclaren f1.
Vaggelis - Δευ 23 Φεβ 2004, 11:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Πειτε με περιεργο, αλλα δεν θα αλλαζα το 206 μου παρα μονο με καποιο μεγαλυτερο μοντελο του. Απο περιεργεια θα ηθελα να δοκιμασω την elisse και απο υπεραυτοκινητα θα ηθελα μια Mclaren f1.

Γιατί τώρα εγώ το περίμενα οτι θα προτιμούσες μια Mclaren, αντί για μια Ferrari...;;;; Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Ακόμα και εδώ αντιFerrarικός..... Laughing Laughing
1.1 i love you - Δευ 23 Φεβ 2004, 12:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:

Δε σκέφτεσαι τη μητέρα σου που θα αγωνιά κάθε μέρα;(γιατι με 18% προστασία στη μετωπική μάλλον θ αγωνιά)
1.1 i love you - Δευ 23 Φεβ 2004, 12:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ.!!Εγώ δε θα το άλλαζα......ήδη το αλλάζω Exclamation Exclamation και παίρνω το Renault Scenic II 1.6 16v Comfort Privilege Exclamation Παιδιά καταπληκτικό όχημα και μάλλον πλέον πρέπει να λέμε Γαλλική ποιότητα κατασκευής και όχι Γερμανική όπως επικρατούσε μέχρι σήμερα Smile colors Smile colors
kovac - Δευ 23 Φεβ 2004, 23:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι θα το άλλαζα μόνο με το 206 RC! Very happy
Τι να κάνουμε? Είναι να μη φας κόλλημα...και Ferrari να μου δίνανε, εγώ πάλι θα σκεφτόμουν πως να πάρω το RC (και να κρατήσω και τη Ferrari). Αν δε γινόταν, τότε θα την πουλούσα, θα έπαιρνα το RC και θα μου μένανε και τα λεφτά!!!

*Γιατί όπως λέει και το τραγούδι...
"Άμα έχεις παλαμάρι, τι τη θέλεις τη Ferrari
κι αν άμα έχεις ψ**ή σαΐνι, τι τη θες τη Lamporghini,
κι αν η π**τσα είναι κατάρτι, τι τη θέλεις τη Bougatti,
να τη τώρα, έλα πάρ' τη, ξέχασε την Aston Martin..."

Από Kafrillion το τραγουδάκι... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τι να τις κάνω τις Ferrari, που (εκτός από τα παραπάνω Laughing Laughing ) σκόνη τις κάνει το 206 μου.
Την άλλη φορά ήμουν στην παραλιακή στο φανάρι με μια γαλάζια ferrari (πρέπει να την έχει πάρει το μάτι σας, την έχω δει αρκετές φορές) και όταν άναψε το πράσινο έψαχνα να τον δω με τον πίσω καθρέφτη μου!!!!!
Βέβαια...εχμ...είχε κι ένα άλλο αμάξι μπροστά του αυτός.. Laughing Laughing ...συν το γεγονός ότι αυτός δεν το ήξερε πως έπρεπε να με "διαγωνιστεί"!!!! Laughing Laughing Laughing

Πέρα από την πλάκα...1.4 είναι το 206 μου, αλλά σε όποιο φανάρι και να σταθώ και ο άλλος μου αρχίζει τις ξερογκαζιές, πάντα ψηλά το κεφάλι και καρφωμένο το "ύποπτο" βλέμα και...φεύγει μόνος του!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Μόνο από Ferrari και πάνω δεχόμαστε!!!!!!!! Razz Razz Cool Cool Cool
Ronin - Τρι 24 Φεβ 2004, 08:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Χμμμ.!!Εγώ δε θα το άλλαζα......ήδη το αλλάζω Exclamation Exclamation και παίρνω το Renault Scenic II 1.6 16v Comfort Privilege Exclamation Παιδιά καταπληκτικό όχημα και μάλλον πλέον πρέπει να λέμε Γαλλική ποιότητα κατασκευής και όχι Γερμανική όπως επικρατούσε μέχρι σήμερα Smile colors Smile colors

WELCOME BACK JOHN!!!!!!!

Να σε δούμε και απο κοντά,για τα καλορίζικα!!!
Vaggelis - Τρι 24 Φεβ 2004, 09:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:

Καλή επάνοδο Γιάννη....
Που χάθηκες τόσο καιρό εσύ;;;
Βλέπω πάντως μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου..... Renault Scenic II ..... Πόρτο-Ράφτη....
Άντε να σε δούμε και από κοντά, στην πίτα...
Droemmen - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Δε σκέφτεσαι τη μητέρα σου που θα αγωνιά κάθε μέρα;(γιατι με 18% προστασία στη μετωπική μάλλον θ αγωνιά)

Οι νέες 147 έχουν βελτιωμένη θεωρητική (γιατί αυτό είναι το Euro N Cap) προστασία οδηγού... και είναι πραγματικά προτιμότερο να οδηγώ μια 147 ή ένα clio ή ένα κλπ κλπ από πχ. ένα corolla με 4 αστέρια και αμφίβολου ποιότητας κράτημα και φρένα για μια φορά...

Στο θέμα μας τώρα Very happy , ένα οποιοδήποτε πραγματικά διαχρονικό (αντιστοιχο του 206) αυτοκίνητο. Σκεφτείτε το, κυκλοφορούν τόσα 206 εδώ και έξι (νομίζω) χρόνια και μοιάζουν ακόμα και σήμερα τόσο φρέσκα... Cool
1.1 i love you - Τρι 24 Φεβ 2004, 12:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ένα αυτοκίνητο πρέπει να βοηθάει τον οδηγό να προλαμβάνει και να συγχωρεί λαθάκια κι εκεί η Αlfa 147 είναι άπαιχτη. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι και η πλειονότητα των δυστηχημάτων οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Όταν λοιπόν ο έλεγχος χαθεί και η αντοχή του αμαξώματος κληθεί να αποφασίσει (σχήμα λόγου γιατί ο Θεός θα αποφασίσει) αν θα επιβιώσεις τι γίνεται; Δυστυχώς τα αποτελέσματα του euro ncap είναι πραγματικά για τις συγκεκριμένες ταχύτητες που γίνονται και δεν είναι θεωρητικά γιατί δεν γίνονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά στην πράξη. Θεωρητικά είναι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα για μεγαλύτερες ταχύτητες όπου οι κατασκευαστές εκτιμούν πώς ίσως συμπεριφερθεί το αμάξωμά τους σε ισχυρότερο crash. Όμως αν ένα αμάξωμα τσακίζει κυριολεκτικά στα 64km/h σε μετωπική φανταστείτε σε έναν επαρχιακό δρόμο να πέσει σε μια μάντρα ίσως με 75km/h σας λέω εγώ...Οι αερόσακοι επανεξετάσθηκαν από την Αλφα Ρομέο και λίγο έφτιαξαν τα πράγματα. Το αμαξωμά της όμως που απαιτεί τεράστια κονδύλια για επανεξέταση δυστυχώς όχι. Άλλωστε έχει να κάνει με το πού ο κάθε κατασκευαστής ξοδεύει το κονδύλιο εξέλιξης ενός project. Η citroen για παράδειγμα τα έδωσε όλα για όλα στην εξέλιξη της υδροπνευματικής της ανάρτησης και από σχεδίαση και ποιότητα εσωτερικού.......διαβάστε τα περιοδικά. Η Renault τα έδωσε όλα στην ασφάλεια και σχεδίαση κι από ανάρτηση μία από τα ίδια με τέλειες όμως ρυθμίσεις. Η Αlfa Romeo έπρεπε να υπερνικήσει το κακό παρελθόν και τα έδωσε σε ποιότητα υλικών σχεδίαση και εξέλιξη των κακόφημων κινητήρων της, γι'αυτό και στέκεται άξια και κοντραρίζεται στα τεστ με γερμανικά αυτοκίνητα κύρους (για τα περιοδικά) Αudi A3 BMW 3 κτλ. Όμως η παθητική σε τελευταία μοίρα. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα παραθέσω και τα κονδύλια των κατασκευαστών για τα projects τους.
1.1 i love you - Τρι 24 Φεβ 2004, 12:55:31
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου Βαγγέλη Salute γεια σου Πάνο Salute !!! Όντως μεγάλες αλλαγές Afroman Βαγγέλη γι'αυτό και η απουσία. Μη φανταστεις ότι με ξεμυάλισε Crazy κάποια γυναίκα Love από Πόρτο-Ράφτη και παρήγγειλα και το scenic για την οικογένεια... Χαίρομαι πολύ που σας "ξαναβλέπω" πάλι όλους Multi color και με την πρώτη ευκαιρία τώρα που έχω και πάλι internet έσπευσα δεν άντεξα. Θα τα πούμε στην πίτα αν και δεν ξέρω πότε είναι. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να προσαρμοστώ Rolling eyes και να μάθω Study όσα έχασα.
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 08:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Όταν λοιπόν ο έλεγχος χαθεί και η αντοχή του αμαξώματος κληθεί να αποφασίσει (σχήμα λόγου γιατί ο Θεός θα αποφασίσει) αν θα επιβιώσεις τι γίνεται; Δυστυχώς τα αποτελέσματα του euro ncap είναι πραγματικά για τις συγκεκριμένες ταχύτητες που γίνονται και δεν είναι θεωρητικά γιατί δεν γίνονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά στην πράξη.

...στις 147, 156, 166 έχουν επανασχεδιαστεί και οι μπάρες ασφαλείας που υπάρχουν στα πλάγια και στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου...
Τα απότελέσματα του Euro N Cap είναι θεωρητικά από την στιγμή που οι δοκιμές δεν γίνονται σε πραγματικές συνθήκες και ισχύουν μόνο αν πηγαίνεις με την συγκεκριμένη ταχύτητα, στην συγκεκριμένη γωνία πρόσκρουσης, στο συγκεκριμένο ακίνητο εμπόδιο, συγκεκριμένης μάζας, συγκεκριμένου κλπ κλπ κλπ.
1.1 i love you - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς.....και σε αυτές τις συνθήκες για τις οποίες γίνονται τα τεστ (και για αυτές ακριβώς τις συνθήκες είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) που είναι πολύ χαλαρές οι συνθήκες, η Alfa 147 σε στέλνει αδιάβαστο. Ξέρεις..χωρίς παπά εννοω. Σε δυσκολότερες συνθήκες πιο πραγματικές, ίσως να διακτινίζεται το αμάξωμα της 147. Anyway. Πληροφορίες μετέφερα (η εικόνα) και δεν επιβάλλω σε καμία περίπτωση προσωπικές μου απόψεις. Στο θέμα άλλωστε δεν επανέρχομαι γιατί η φωτό του τεστ μιλάει μόνη της και βέβαια αφού μπήκαν οι μπάρες μπορεί σε επόμενο τεστ να πάρει 5 αστέρια η 147 (αν και στο τεστ που είδαμε οι μπάρες είχαν μπει γι'αυτό και το 100% στην πλευρική). Μου αρκεί όμως εμένα προσωπικά πως το Scenic II που παρήγγειλα σε αυτές τις "αστείες" συνθήκες του euro ncap άγγιξε το τέλειο, το άριστα οπότε ελπίζω σε πιο δύσκολες συνθήκες καθημερινές συν Θεώ να επιζήσω σαν τον φίλο μου τον Τάσσο που είχε ένα ατύχημα όπου ένας δολοφόνος κυριολεκτικά βγήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από stop την τελευταία στιγμή στο μέτρο και ο Τάσσος με το megane II που είχε έπεσε με μια ταχύτητα περίπου στα 110km/h πάνω σε αυτόν και του το τσάκισε στη μέση με την ταχύτητα που είχε το παιδί και που δεν πρόλαβε ούτε το πόδι από το γκάζι στο φρένο να πάει. Το αποτέλεσμα; Επειδή το είδα. Το megane του είχε παραμορφωθεί μέχρι την ρόδα την μπροστινή!!!! και ο φίλος μου μετά την σύγκρουση κατέβηκε να πάει να δει τον άλλον που είχε τραυματιστεί σοβαρά!!!!!!! Η ταχύτητα ήταν υψηλή γιατί μόλις έμπαινε για την Αττική οδό όπου του πετάχτηκε ο δολοφόνος από πάροδο με δύο τεράστια stop. Ο Τάσος αποζημιώθηκε από τον άλλον και πήρε πάλι το megane II.Ευτυχώς και ο άλλος μου λέει ο Τάσσος είναι σήμερα καλά στην υγεία του. Τα έζησα γι'αυτό είπα κάνε Γιάννη κι εσύ μια ασφάλεια ζωής. Scenic II 94% μετωπική προστασία 100% πλάγια προστασία. Λέτε ο euro ncap να είχε τόσο θεωρητικά αναξιόπιστα αποτελέσματα και να μην τον είχαν κράξει τώρα σύσσωμοι οι κατασκευαστές;;; Αντί αυτού όμως βλέπουμε τους κατασκευαστές να σέρνονται κυριολεκτικά πίσω από τον euro ncap και να ζητιανεύουν για μια επαναληπτική δοκιμή των μοντέλων τους για μια καλύτερη βαθμολόγηση από αυτόν με διάφορα τεχνάσματα όπως η saab mercedes που με την τοποθέτηση belt reminder και χωρίς να αλλάξουν την δομή του αμαξώματος πήραν 5 αστέρια από 4. Γιατί σέρνονται λοιπόν και δεν αποκηρύττουν τον οργανισμό;;
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς.....και σε αυτές τις συνθήκες για τις οποίες γίνονται τα τεστ (και για αυτές ακριβώς τις συνθήκες είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) που είναι πολύ χαλαρές οι συνθήκες, η Alfa 147 σε στέλνει αδιάβαστο. Ξέρεις..χωρίς παπά εννοω. Σε δυσκολότερες συνθήκες πιο πραγματικές, ίσως να διακτινίζεται το αμάξωμα της 147. Anyway.

Μάλιστα, μάλιστα προφανώς η φυσική δεν μας δίδαξε τίποτα... Rolling eyes Oh well...
Πραγματικά σε συνθήκες πιο δύσκολες το αμάξωμα της 147 μπαίνει σε τροχιά γιατί είναι και ελαφρύ ξέρεις το τσιγαρόχαρτο...
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Λέτε ο euro ncap να είχε τόσο θεωρητικά αναξιόπιστα αποτελέσματα και να μην τον είχαν κράξει τώρα σύσσωμοι οι κατασκευαστές;;;

Τα μοντέλα της Fiat μετά την ανακοίνωση μελλοντικής συνεργασίας με την GM γιατί ανέβηκαν κατηγορία ασφαλείας?
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
η saab mercedes που με την τοποθέτηση belt reminder και χωρίς να αλλάξουν την δομή του αμαξώματος πήραν 5 αστέρια από 4. Γιατί σέρνονται λοιπόν και δεν αποκηρύττουν τον οργανισμό;;

Ο καθένας με το κοινό του Rolling eyes Very happy
1.1 i love you - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
όντως αυτή η φυσική πήγε στράφι....τώρα πριν λίγο είδα ότι έχεις 147 οπότε never mind........
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
όντως αυτή η φυσική πήγε στράφι....τώρα πριν λίγο είδα ότι έχεις 147 οπότε never mind........

Μήπως έχεις κι εσύ Renault????
Επίσης αν μιλάμε για φυσική τι σχέση μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα του N Cap με διαφορετικές μοίρες πρόσκρουσης, διαφορετικό βάρος οδηγού... καμία? Σωστά...ακόμα και η διαφορετική ρύθμιση στα καθίσματα παίζει ρόλο.
Τα ίδια μοντέλα που στο Euro N Cap παίρνουν άριστα γιατί χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις για να πάρουν απλά τη βάση στο αντίστοιχο αμερικάνικο "ανεξάρτητο" οργανισμό? Μήπως γιατί εκεί τα test είναι διαφορετικά? Σωστα!
Άρα ποιό είναι πιο αξιόπιστο?
Ρίξε αν θέλεις και μια ματιά στο site του N Cap όπου αναφέρεται ξεκάθαρα πως τα αποτελέσματα της κάθε πρόσκρουσης ισχύουν μόνο για τις συγκεκριμένες συνθήκες...

Λοιπόν για να μην μονοπωλήσουμε το thread αν θέλεις να συνεχίσουμε με PM...
1.1 i love you - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Άστο φίλε μου δεν επιθυμώ συνέχεια. Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Όσο για το εάν έχω renault μάλλον δεν διάβασες τίποτα από όσα έγραψα και καλά έκανες και καλά κάνεις και αποσπάς ό,τι θέλεις από τα λεγόμενά μου. Κάθε δέντρο είπε κι ο Χριστός από τους καρπούς του κρίνεται. Μόνο σε παρακαλώ πίστευε ό,τι θέλεις δικαίωμά σου είναι αλλά μη μου απευθύνεις ερωτήσεις για τις οποίες θα πρέπει να απαντάω. Ας το κλείσουμε εδώ. Ο σκοπός μου με την δημοσίευση της φωτό δεν ήταν να σου επιβληθώ με τις απόψεις μου. Ήταν μια εικόνα -πείραγμα περισσότερο στο παιδί που προτιμούσε να πάρει μια 147 και είναι δικαίωμά του. Μη δώσουμε λοιπόν επιπλέον βαρύτητα. Να σαι καλά και πάντα ζώνη να φοράμε γιατί ο φίλος μου ήταν καλά προστατευμένος με την ζώνη αφού λειτούργησαν όλα τα συστήματα σωστά με αυτήν ως βάση.
Droemmen - Τετ 25 Φεβ 2004, 13:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Άστο φίλε μου δεν επιθυμώ συνέχεια. Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Όσο για το εάν έχω renault μάλλον δεν διάβασες τίποτα από όσα έγραψα και καλά έκανες και καλά κάνεις και αποσπάς ό,τι θέλεις από τα λεγόμενά μου. Κάθε δέντρο είπε κι ο Χριστός από τους καρπούς του κρίνεται. Μόνο σε παρακαλώ πίστευε ό,τι θέλεις δικαίωμά σου είναι αλλά μη μου απευθύνεις ερωτήσεις για τις οποίες θα πρέπει να απαντάω. Ας το κλείσουμε εδώ. Ο σκοπός μου με την δημοσίευση της φωτό δεν ήταν να σου επιβληθώ με τις απόψεις μου. Ήταν μια εικόνα -πείραγμα περισσότερο στο παιδί που προτιμούσε να πάρει μια 147 και είναι δικαίωμά του. Μη δώσουμε λοιπόν επιπλέον βαρύτητα. Να σαι καλά και πάντα ζώνη να φοράμε γιατί ο φίλος μου ήταν καλά προστατευμένος με την ζώνη αφού λειτούργησαν όλα τα συστήματα σωστά με αυτήν ως βάση.

κι όμως διάβασα τα πάντα απ'ότι έγραψες και απάντησα απ'ότι νομίζω με επιχειρήματα, επίσης ο χριστός είπε πίστευε και μην ερεύνα Smile ...
όπως και να 'χει, επίσης να'σαι καλά και να οδηγείς(ούμε) προσεκτικά Wink
1.1 i love you - Τετ 25 Φεβ 2004, 14:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
Επειχηρήματα ήταν αυτά; Beer Για τα υπόλοιπα μέλη προς αποκατάσταση της Αλήθειας (γιατί ο φίλος μας δεν φαίνεται να έχει και πολύ σχέση με αυτήν) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. Τώρα απάντα με νέο μήνυμα για να έχεις τον τελευταίο λόγο. ΑΑ ρε ελληνααα....
teoman - Τετ 25 Φεβ 2004, 14:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Χριστός έλεγε "ειρήνη ημίν"...
Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μάγκες... Wink
p206Mike - Τετ 25 Φεβ 2004, 17:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο η 147...
Και εξωτερικά και εσωτερικά και σε οδηγική συμπεριφορά απ όσο έχω διαβάσει και απ όσο έχουν και την δική τους φήμη τα ιταλικά ότι ''στρίβουν''....

Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα των crash - test ήταν μια απογοήτευση, με τις φωτογραφίες να φτάνουν σε σημείο να σε τρομάζουν...
Προσωπικά πραγματικά απογοητεύτικα με τις φωτογραφίες ιδιαίτερα γιατί μ άρεσε και πολύ....

Αυτό δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητούμε μας βολεύει δεν μας βολεύει...μιας και σαν οργανισμός θεωρείτε απόλυτα αξιόπιστος απ όλες τις εταιρείες και τον αποδέχονται όλοι.

Από εκεί και πέρα ειλικρινά εύχομαι να ναι αχρείαστα σε όλους μας αυτά τα αποτελέσματα, και να ευχαριστιέσαι απροβλημάτιστα το πανέμορφο αμαξάκι σου.... Wink

That’s my opinion.....
Vaggelis - Τετ 25 Φεβ 2004, 22:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κάθε αυτοκίνητο έχει τα + και τα - του....
Έτσι και η 147 έχει τα αρνητικά της, όπως και το 206 (περισσότερα ή λιγότερα...), όπως και το Golf, όπως και το Astra, όπως και το Focus κτλ......
Κανένα αυτοκίνητο - ευτυχώς - δεν είναι τέλειο.....
Αν ήταν όλα τέλεια, δεν θα είχαμε τη δυνατότητα επιλογής αυτού που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα μας.....
Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο "Για ποιό αυτοκίνητο θα αλλάζατε (αν αλλάζατε...) το 206 σας και ας αφήσουμε τα "αλληλομαχαιρώματα"...
Ο καθένας αγαπάει το αυτοκίνητό του για τα καλά του, όχι για τα στραβά του.....
Droemmen - Πεμ 26 Φεβ 2004, 08:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
Επειχηρήματα ήταν αυτά; Beer

Δεν σε είδα ν'απαντήσεις σε κανένα...

1.1 i love you έγραψε:
Για τα υπόλοιπα μέλη προς αποκατάσταση της Αλήθειας (γιατί ο φίλος μας δεν φαίνεται να έχει και πολύ σχέση με αυτήν) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

Πραγματικά δεν είπε ποτέ πίστευε και μην ερευνα...

1.1 i love you έγραψε:
Τώρα απάντα με νέο μήνυμα για να έχεις τον τελευταίο λόγο. ΑΑ ρε ελληνααα....

Σου έκανα ήδη πρόσκληση για PM, αλλά προφανώς αυτός είναι ο μόνος διάλογος που ξέρεις... κρίμα
Droemmen - Πεμ 26 Φεβ 2004, 08:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Κάθε αυτοκίνητο έχει τα + και τα - του....
Έτσι και η 147 έχει τα αρνητικά της, όπως και το 206 (περισσότερα ή λιγότερα...), όπως και το Golf, όπως και το Astra, όπως και το Focus κτλ......
Κανένα αυτοκίνητο - ευτυχώς - δεν είναι τέλειο.....

Φίλε μου έτσι είναι, εγώ δεν είπα τίποτα διαφορετικό, απλά ο οποιοσδήποτε δεν έχει επιδερμική -και μόνο- σχέση με το αυτοκίνητο, διαβάζει και μερικά πράγματα, εκτός από αυτά που του πασάρει η κάθε διαφήμιση...
και τέλος δεν είχα διάθεση ν'ανοίξω κάποια διαμάχη, απλά να τονίσω κάποια πράγματα τα οποία προφανώς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά...κρίμα γιατί τον τελευταίο καιρό γράφονται παντού...

1.1 i love you έγραψε:
Τώρα απάντα με νέο μήνυμα για να έχεις τον τελευταίο λόγο. ΑΑ ρε ελληνααα....

Θε σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο (αφού προφανώς δεν ξέρεις την έννοια του διαλόγου) και μετά θα θεωρήσω το θέμα λήξαν...
Ορίστε πυρ...
Vaggelis - Πεμ 26 Φεβ 2004, 10:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα......

Εγώ θα έχω τον τελευταίο λόγο....
Droemmen - Πεμ 26 Φεβ 2004, 12:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ζητώ συγνώμη απ'όλους, έτσι κι αλλιώς τέτοιου είδους θέματα συζητιούνται καλύτερα από κοντά. Στο επόμενο meeting ίσως...
Ydwr - Δευ 01 Μάρ 2004, 10:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και επανερχομαι στο θεμα Smile

Υπαρχουν πολλααααααααααααα μοντελα στην αγορα και οπως σωστα έχει ειπωθεί οι επιλογες εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα και την φαση που βρισκεται ο καθενας.

Ενα type -r ειναι αυτο που θα με εκανε να αλλαζα το 206.
Αργοτερα γυρω στα 35 ισως να ζητουσα ενα Α3 3,2 (ή S3).
Στα 45 θα αναζητουσα παλιπαιδισμο και κυριλα. Μια BMW Ζ8 και ενα Α4 ή ενα Αll terain (ετσι δεν το λεει η Audi?) για την οικογενεια.

Αργοτερα..... who knows Question

Καταραμενε Δαρβινε δεν αφησες ουτε τα αμαξια απ'εξω... ΕΥΤΥΧΩΣ Very happy
smpokos - Σαβ 26 Νοέ 2005, 12:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
προς το παρων προσπαθω να αλλαξω το citroen μου με ενα 206 grand turisme! για μετα βλεπουμε, ισως κατι σε muscle car εκ αμερικης!
bakclima - Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
μα με τι αλλο φυσικα με ενα 206 rc θα αλλαζα οπως και αλλαξα το 206 μου Wink
tirokomos - Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
μα με τι αλλο φυσικα με ενα 206 rc θα αλλαζα οπως και αλλαξα το 206 μου Wink

Μετα τα σημερινα,αν ειχα 206,χαλαρα το εδινα μπουλο το δικο μου για να παρω ενα CZT σαν του Μιλτου....Εγραψε και ζωγραφισε σημερα... Twisted evil Twisted evil
pezomania - Δευ 28 Νοέ 2005, 12:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
Λόγο οικογένειας με ένα leon Cupra...
-=N4X=- - Δευ 28 Νοέ 2005, 13:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω λογω πιο χαζοκοντραδικου υφους ενα Ibiza cupra......κ απαραιτητα τον Τυροκομο συνοδηγο για τρελο γελιο!!! Laughing Laughing Wink
fallen_angel82 - Δευ 28 Νοέ 2005, 14:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι αν και έχω το 206 7 μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα το έδινα με τα χίλια για ένα Α3. Και όχι για κάποια έκδοση τρελλλλλλή. Ακόμη και το 1,6 FSI μια χαρά με βολεύει. Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας! Μπορεί να είναι λίγο Off Topic αλλά θα το άλλαζα με μια GSXR! Στα ίδια λεφτά είναι περίπου. Την πήρε ο loco Tease ο θείος μου και είναι μαμό!!!
pug206gti - Δευ 28 Νοέ 2005, 14:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω κατι.πηρα πριν απο 10 μηνες το 206gti εργοστασιακο.15.600.εχω βαλει αυτην την στιγμη full body kit ld tuning πρεπι να τα εχετε δει τα σποιλερ ε?αεροτομη.καθρεπτες m3.μπακετ δερματινα κοκινο μαυρο.λεβιε με φουσκα δερματινη κοκκινη,χειρολαβη,dvd,ice με ενισχυτη και γουφερ,οργανακια,σκουπα,τελικο,προγραμμα και booster για το ηλ.γκαζι,ζαντες,ελατηρια χαμηλωματος πεζο σπορ.και λεω να το δωσω σε 2 χρονια απο τορα μαλλον.μπορει και ποιο νωρις στην τιμη 13.000.καλα ειναι?λεω να παρω το rx-7 to καινουργιο.Smile exei akoysei kaneis τιμη?
christhehealer - Δευ 28 Νοέ 2005, 15:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Kι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με μια...
'
Porsche Boxster S 1:1 Devil Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ΝΙΚΟΣ - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω με ενα PAGANI ZONDA Rolling eyes
DIMCHRI - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:02:50
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

Kι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με μια...
'
Porsche Boxster S 1:1 Devil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Συμφωνώ με τον christhehealer . ειδικά όταν έχεις οικογένεια πρέπει να παίρνεις διθέσιο !!! για να μην μαλώνεις ποτέ με την γυναίκα σου όταν σου λεει "να πάρουμε και την μαμά να πάμε για φαγητό "

Για αυτό λοιπόν εγώ θα το άλλαζα με ένα mr 2 ή με το νέο mx5.
Kouzman - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
εγω αλλαζω τοσο το 206, οσο και το megane και την Ελλαδα, με την Νεα Υορκη, ενα Jaguar X-type και ενα Mercedes ML-320 της γυναικας μου... Razz Razz Razz Razz

Εντος Γεναρη μετακομιζω. Με την εγκατασταση μου εκει και μολις στρωθω χτυπαω είτε Evo VIII GSR '05, ειτε EVO IX RS '06 (αν τελικα βαζουν το ABS σαν εξτρα διοτι εκει το χειμωνα πιανει πολυ χιονι)...

στεναχοριεμαι που αφηνω τις γαλλιδες μου, ομως τωρα σαν οικογενειαρχης πρεπει να αφησω τα 2+2 και να παρω ταξι... (βλεπε EVO Razz Razz Razz )...
DIMCHRI - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
εγω αλλαζω τοσο το 206, οσο και το megane και την Ελλαδα, με την Νεα Υορκη, ενα Jaguar X-type και ενα Mercedes ML-320 της γυναικας μου... Razz Razz Razz Razz

Εντος Γεναρη μετακομιζω. Με την εγκατασταση μου εκει και μολις στρωθω χτυπαω είτε Evo VIII GSR '05, ειτε EVO IX RS '06 (αν τελικα βαζουν το ABS σαν εξτρα διοτι εκει το χειμωνα πιανει πολυ χιονι)...

στεναχοριεμαι που αφηνω τις γαλλιδες μου, ομως τωρα σαν οικογενειαρχης πρεπει να αφησω τα 2+2 και να παρω ταξι... (βλεπε EVO Razz Razz Razz )...

ρε συ θυμάσαι που σου είπα να με υιοθετήσεις ????

Τα καλούδια του cc σου τι θα τα κάνεις ???
MEMsound - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο ταξί......
χαχαχαχαχαχαχαχα..... Laughing Laughing Laughing Laughing
shiba - Δευ 28 Νοέ 2005, 16:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ισωσ το αλλαζα με το megane cc ενοσ φιλου διπλα απο το σπιτι μου...ισωσ να το κανω κιολλασ του χρονου...μιλαμε παντα για το 2.0 με τα 180 αλογακια νομιζω
Kouzman - Δευ 28 Νοέ 2005, 17:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Kouzman έγραψε:

ρε συ θυμάσαι που σου είπα να με υιοθετήσεις ????

Τα καλούδια του cc σου τι θα τα κάνεις ???

το cc το οδηγει ο αδερφος μου και το megane ο πατερας μου. Ισως να πουλησουμε το megane με την καινουρια χρονια χωρις ομως να εχουμε καταλειξει σε καποιο μοντελο. Αυτο θα ειναι αποφαση του πατερα μου μιας και αυτος θα το οδηγει (αν και τον κοβω να παιρνει το καινουριο megane cc)....
DIMCHRI - Δευ 28 Νοέ 2005, 17:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εγω ισωσ το αλλαζα με το megane cc ενοσ φιλου διπλα απο το σπιτι μου...ισωσ να το κανω κιολλασ του χρονου...μιλαμε παντα για το 2.0 με τα 180 αλογακια νομιζω

163 ίππους έχει το δίλιτρο το τούρμπο. αλλά για ξανασκέψου το. το 307 cc με τα 180 πάει καλύτερα. διάβασε το συγκριτικό των 4τροχών. Wink
DimiP - Δευ 28 Νοέ 2005, 18:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
ξεκιναμε!

s3, νεο ford focus st, opel astra gtc, μηπως το νεο 308 που ερχεται ;

Laughing Laughing Laughing

μπα ! ασε θα tune-ίσω το δικο μου οσο παει Twisted evil και βλεπουμε
boxer - Δευ 28 Νοέ 2005, 18:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Για ενα NSX Type-R ισως και να το αλλαζα!!! Laughing Laughing
pug206gti - Δευ 28 Νοέ 2005, 20:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
περι της ερωτησσης μου?
nOkpos - Τρι 29 Νοέ 2005, 08:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
με το καινουργιο colt!! 150 αλογακια δεν θυμαμε κυβικα 17.500ε Crying or Very sad Crying or Very sad
Stevon - Τρι 29 Νοέ 2005, 09:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
pug206gti έγραψε:
να ρωτησω κατι.πηρα πριν απο 10 μηνες το 206gti εργοστασιακο.15.600.εχω βαλει αυτην την στιγμη full body kit ld tuning πρεπι να τα εχετε δει τα σποιλερ ε?αεροτομη.καθρεπτες m3.μπακετ δερματινα κοκινο μαυρο.λεβιε με φουσκα δερματινη κοκκινη,χειρολαβη,dvd,ice με ενισχυτη και γουφερ,οργανακια,σκουπα,τελικο,προγραμμα και booster για το ηλ.γκαζι,ζαντες,ελατηρια χαμηλωματος πεζο σπορ.και λεω να το δωσω σε 2 χρονια απο τορα μαλλον.μπορει και ποιο νωρις στην τιμη 13.000.καλα ειναι??

pug206gti έγραψε:
περι της ερωτησσης μου?

Φίλε μου αυτό που ζητάς είναι δύσκολο να απαντηθεί.......Αρχικώς όπως είπες το πήρες 15,600+3,000€ τα extra = 18.600 € τώρα απο εκεί και πέρα υπολόγισε ότι στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας ένα αυτ/το χάνει απο 20-35% της αξίας του στον δευτερο ένα ακόμα 10-15% κτλ....
Βέβαια δέν θα πρέπει να ξεχνάμε το ενδεχόμενο του ελευθερου εμπορίου (καινουριων-μεταχ/νων) που όσοι είναι του επαγγέλματος το περιμένουν πώς και πώς....
Τώρα βέβαια θα μου πείς πώς θα επιρεάσει την αξία του δικού σου αυτ/του....πολύ απλά.....έστω ότι αυτή την στιγμή στην αγορά του μεταχειρισμένου υπάρχουν 800 Gti 1.6 με αξία πώλησης = 12,000€ εάν αυτά αυξηθούν στα 3,000 αυτοκίνητα ίδιου τύπου αυτομάτως μειώνεται η αξία τους κατα πολύ...π.χ = 8,000€

Βέβαια να τονίσω...ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.... Wink Wink

sorry...για το Off Topic και την μακροσκελή απάντηση...
Kouzman - Τρι 29 Νοέ 2005, 10:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
shiba έγραψε:

163 ίππους έχει το δίλιτρο το τούρμπο. αλλά για ξανασκέψου το. το 307 cc με τα 180 πάει καλύτερα. διάβασε το συγκριτικό των 4τροχών. Wink

καλα ασε το τεστ και δες την πραγματικοτητα... η τουρμποροπη δεν μπορει να συγκριθει με ΤΙΠΟΤΑ... ασε που το μεγκανακι με ενα φιλτρακι, μια Ν75, ενα cat-back και το elia-box παει μια 200αρου με 300+ ΝΜ ροπη... το 180 ουτε στα πιο υγρα του ονειρα δεν μπορει να δει τετοια νουμερα... Razz Razz
ultra-one - Τρι 06 Δεκ 2005, 16:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είναι καλύτερα να αλλάξουμε την ερώτηση "Για ποιο αμάξι ΔΕΝ θα αλλάζατε το 206 σας?" Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οι επιλογές θα είναι πολύ λιγότερες!!!!!!!!!!!
ΓΑΛΛΟΣ - Παρ 20 Ιαν 2006, 13:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετω ολους τους φιλους της παρεας.Αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα,αποφασισα να γραψω σημερα,επειδη μολις παρηγγειλα το νεο μου 206 1,6 3d dynamic.Θα γνωριζετε,φανταζομαι,για τις προσφορες της εταιρειας,που φτανει τα 2100Ε στην περιπτωση μου.Επελεξα ενα αυτοκινητο,σχεδον 8ετους σχεδιασης-παρουσιασης,για πολλους λογους.Σιγουρα δε θα τους αναφερω εναν-εναν,ειδικα στον ''Ναο Λατρειας'' των Λιονταριων! Ενα πραγμα θα αναφερω μονο,το παρον αυτοκινητο μου... ειναι ενα PEUGEOT 206 1.4 3d-99' μοντελο.Ναι,καλα καταλαβατε,θα παρω το ιδιο(περιπου).Anyway,η αποφαση ληφθηκε μετα απο αρκετες προσεγγισεις-δοκιμες-συγκρισεις,μερικων νεων μοντελων που με ενδιεφεραν,σε αντιπαραβολη με το 206 1,6 3d.Λυπαμαι,πραγματικα,που το λεω,αλλα το "VALUE 4 MONEY" αυτου του αυτοκινητου,απεχει παρασαγγας των περισσοτερων ΝΕΩΝ μοντελων.Για μενα,λοιπον,ηταν μονοδρομος.-Κλεινοντας,θελω να διευκρινισω οτι "ανεξηγητα" πολιτογραφηθηκα ΓΑΛΛΟΣ,μιας και ονειρο ζωης,παραμενει ακομη,να βρω μια οχι και τοσο ταλαιπωρημενη DELTONA,και να της μεταμοσχευσω διαφορα συγχρονα καλουδια,διοτι το σχημα της παραμενει αξεπεραστο...
Ronin - Παρ 20 Ιαν 2006, 14:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΑΛΛΟΣ έγραψε:
-Κλεινοντας,θελω να διευκρινισω οτι "ανεξηγητα" πολιτογραφηθηκα ΓΑΛΛΟΣ,μιας και ονειρο ζωης,παραμενει ακομη,να βρω μια οχι και τοσο ταλαιπωρημενη DELTONA,και να της μεταμοσχευσω διαφορα συγχρονα καλουδια,διοτι το σχημα της παραμενει αξεπεραστο...

Άχ,μην το αναφέρεις το όνομα DELTONA γιατί εδώ και 2,5 χρόνια υπάρχει φίλου μια παρκαρισμένη ακίνητη σε γκαράζ και δεν μπορεί να την κάνει τίποτα (για νομικά θέματα).

Καλώς μας ήρθες.
volvos - Παρ 20 Ιαν 2006, 14:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
eγω παλι τουλαχιστον μια φορα το μηνα βλεπω στον υπνο μου τη βολτα που ειχα παει πριν πολλα χρονια με μια ασπρη ΜΑΡΤΙΝΙ...
Road_Runner - Παρ 20 Ιαν 2006, 19:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο για ένα Impreza WRX STI. τίποτα άλλο
tsosmoulis - Παρ 20 Ιαν 2006, 21:37:57
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα θα το αλλαζα(ξω) με ενα ραλλακι!!
Lef205 - Σαβ 21 Ιαν 2006, 03:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
μια χαρα θα το αλλαζα(ξω) με ενα ραλλακι!!

εγω το εκανα ηδη!
Το χειροτερο ειναι πως τις τελευταιες μερες ολο γυρνοβολαει στο μυαλο μου η εικονα ενος κατασπρου 13αριου 100% γνησιο, σαν καινουργιο με προοπτικες classic car. Rolling eyes
Stevon - Σαβ 21 Ιαν 2006, 09:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Το χειροτερο ειναι πως τις τελευταιες μερες ολο γυρνοβολαει στο μυαλο μου η εικονα ενος κατασπρου 13αριου 100% γνησιο, σαν καινουργιο με προοπτικες classic car. Rolling eyes

Χά χα...ναί έ...??
Και εγώ το σκέπτομαι αλλά με ένα μπλέ XSi 14άρι κατά προτίμηση απο τα τελευταία....με ηλιοροφή......
Αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις ...άλα λένε... Crying or Very sad
ninjalex - Σαβ 21 Ιαν 2006, 10:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Μόνο για ένα Impreza WRX STI. τίποτα άλλο

Sniper 2gunfire Armed Shoot Hunter Onfire

Ειναι το καλυτερο οπλο!!!!!!!!!!!!!
Θεμα χρονου ειναι να το παρω, και πολυ ευχαριστως να σου κανω και βολτες!!!!!!!!!!
Το σημαντικοτερο ειναι οτι οποιος ειναι διπλα σου θα σε σεβεται αλλα το ελατωμα του ειναι οτι σπανια θα κανεις κοντρες και παντα θα το πηγενεις normal διοτι εισαι ο ποιο γρηγορος.
Σκεψου λιγο και αυτο!!
Road_Runner - Σαβ 21 Ιαν 2006, 14:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
ninjalex έγραψε:
Το σημαντικοτερο ειναι οτι οποιος ειναι διπλα σου θα σε σεβεται αλλα το ελατωμα του ειναι οτι σπανια θα κανεις κοντρες και παντα θα το πηγενεις normal διοτι εισαι ο ποιο γρηγορος.
Σκεψου λιγο και αυτο!!

Το έχω σκεφτεί. Δεν έχω κόλλημα με τις κόντρες. Για μένα θα το έπαιρνα για να γουστάρω! Αντε, με το καλό και γρήγορα, για να με κάνεις και καμία βόλτα Laughing
ΓΑΛΛΟΣ - Δευ 23 Ιαν 2006, 01:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως ηρθα...τελικα,στο forum.Ειναι ιδιαιτερη τιμη για μενα να με καλωσοριζει ενας ''Samurai''.Επισης χαιρομαι που ξυπνησα μνημες απο το παρελθον! Να 'μαστε καλα,να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε(πολυ μ'αρεσει αυτος ο στιχος).-Καλα χιλιομετρα.
206xs - Πεμ 09 Φεβ 2006, 04:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
όπως προείπα το 206 το άλλαξα με ... 206 ! δηλαδή από το 1.4 xs του '99 πήγα σε 2.0cc του '04 rolland garros (και ας μην ξέρω τένις) έλα όμως που δεν υπολόγισα τον κλέφτη! Τώρα λοιπόν πρέπει να ξαναλλάξω για την ακρίβεια να αντικαταστήσω το κλεμένο με τι? έχω ανοίξει τόπικ ... εκτός αν κανείς βαρέθηκε το rc του και το δίνει κάτω από 18.000 Idea
ninjalex - Παρ 17 Φεβ 2006, 19:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
ninjalex έγραψε:
Σκεψου λιγο και αυτο!!

Το έχω σκεφτεί. Δεν έχω κόλλημα με τις κόντρες. Για μένα θα το έπαιρνα για να γουστάρω! Αντε, με το καλό και γρήγορα, για να με κάνεις και καμία βόλτα Laughing

Εκανα την ερευνα μου και με ατελειωτες ωρες στα sites αποφασισα εαν δεν παρω το Sti το επομενο θα ειναι το FOCUS ST η αγορα μου εαν πανε ολα κατα ευχη θα ειναι τον Σεπτεμβριο για να παραλαβω τον Νοεμβριο διοτι το σαλιγκαρακι θελει σεβασμο στο στρωσιμο και κρυο αερα.
Κολαω μονο στα χρηματα που εχουν διαφορα που ειναι 22000 ευρω(για ενα i ?), το ST ενταξει δεν ειναι sti και ουτε ποτε θα γινει αλλα μπορεις να το κανεις 330 ps εαν θελεις. Wink τουλαχιστον 300 που εχει και το T5 βλεπε VOLVO που εχει ιδιο κινητηρα.
TURBO - Τετ 29 Μάρ 2006, 16:02:57
Θέμα δημοσίευσης: Re: Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας?
ενο ιχ
palaiohelen - Τετ 29 Μάρ 2006, 17:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
θα το άλλαζα με:

206 CC
206 RC
Alfa 147
VW Golf
Citroen C2

Όλα σε μαύρο χρώμα φυσικά!!! Laughing
brz20 - Πεμ 30 Μάρ 2006, 01:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το αλλαζα με ενα Golf GTi ή με μια Μ3.
shiba - Πεμ 30 Μάρ 2006, 02:05:03
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το αποφασισα τελικα...με το audi tt quattro cabrio...mεγαλος ερωτας μιλαμε. Rolling eyes
Paladin - Παρ 31 Μάρ 2006, 02:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
Alfa 147... Cuore Sportivo....
netblaster - Παρ 31 Μάρ 2006, 13:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μια Ζ4 δεν θα με χαλαγε, αρκει να ηταν 6κυλινδρη!!!
Επειδη ομως το αυτοκινητο πρεπει να ειναι και πρακτικο η Μ3 (η εστω μια 330Ci) ειναι ολα τα λεφτα (αλλα πολλα λεφτα ρε παιδι μου...)!!!
Για το μονο "γηινο" αυτοκινητο που θα εδινα τα λεφτα "μου" και το 206 αυτη την περιοδο ειναι το Astra OPC!!! To οδηγησα και επαθα πλακα... Σαν βελτιωμενο Golf GTi ηταν (με λιγη δοση υπερβολης το σχολιο ετσι)!!!
Fotografos - Τετ 12 Απρ 2006, 12:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για το 206 wrc Καλό ε?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες