PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 308 - Πολλαπλασιαστής
mayas - Τετ 06 Οκτ 2010, 15:49:06
Θέμα δημοσίευσης: 308 - Πολλαπλασιαστής
Καλησπέρα σε ολους,
Σε 308 1.6 κατι λιγότερο απο 2 χρόνια (οριακα εντος εγγυησης) ο πολλαπλασιαστης λειτουργει προβληματικά. Αποτέλεσμα να έχει πρωινα "βηξιματα" κ ασταθη λειτουργια ρελαντί όσο δεν ειναι ζεστό. Σε συνεργείο φίλου το είδα κ ο πολλαπλασιαστής ειναι off!!! Υπόψιν ότι πριν 7 μήνες είχα αλλάξει καταλύτη.... ΌΜΩΣ στην αντιπροσωπεία της πεζο που το πήγα μου λένε ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τον πολλαπλασιαστή αφού δε βγαζει κάποια ενδειξη ο εγκέφαλος.....
Ρωταω εγω τώρα, τί σόι ενδειξη περιμένουν να δουν για πολλαπλασιαστή????
Πρέπει να ξαναχαλασει ο καταλύτης κ να τον πληρώσω απόι την τσεπη μου αυτη τη φορα???? Πόσο ασχετοι μπορεί να ειναι???
android - Τετ 06 Οκτ 2010, 17:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
οταν τα παιζει τελιως βγαζει σφαλμα μεχρι κ σε ποιον κυλινδρο ειναι
mechanic - Τετ 06 Οκτ 2010, 18:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
το γνωστο after sales blexing...
παντως απλα για την ιστορια
μπορει καποιο πρωινο στο δρομο σου για την αντιπροσωπια
και ελαχιστα πριν φθασεις εκει
ξαφνικα να "χαλαγε" τελιως ο πολ/στης
ισως απο καποιο βραχυκυκλωμα
και για τα επομενα 50 με 150 δευτερολεοπτα λειτουργιας του μοτερ
να δουλευει 3κυλινδρο
οποτε αναγκαστικα θα στο αλλαξουν θελοντας και μη...
(καλα ειναι αν σου τυχει τετοιο προβλημα να εχεις καθαρη 100αρα βενζινη)
και εννοειται να μην το ζορισεις... πριν αλλα και για λιγο μετα την επισκευη
vansak - Τετ 06 Οκτ 2010, 19:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδικά σε αυτό το θέμα ξεκίνα να ψάχνεις λύσεις και εκτός αντιπροσωπείας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πρόβλημα στους πολλαπλασιαστες είχαν παρουσιάσει τα renault megane 2001 - 2002.
Κόστος αντιπροσωπείας 150 έκαστος(SAGEM made in tsioutsiou), ενω π.χ. οι BERU είχαν 90-100 και ήταν γερμανικοί.
Και μην ξεχνάμε οτι Lion = Όμιλος Θεοχαράκη... Όσοι έχουν nissan είναι "ενημερωμένοι" επαρκώς!!!
ParisMcridis - Τετ 06 Οκτ 2010, 22:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου εκανε κουλα στο 206 κ μου δουλευε τρικιλυνδρο...δεν εβγαζε σφαλμα αφου οταν ηταν κρυο δουλευε κανονικα....μετα απο το γνωστο χεσιμο που θελουν γενικα μου τον αλλαξαν κ στην εγγυηση κ ας ειχαν περασει 3 χρονια.πηγαινε εκει κ πες τους να σου βαλουν εναν αλλον κ αν εχει καποιος απο κει 308 ας τον βαλει αυτος να δει τη γλυκα.
αν επιμεινεις θα στον αλλαξουν παντως στην εγγυηση.
NoDsl - Πεμ 07 Οκτ 2010, 10:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε 220 απο την πρίζα και ρίχτου στη φύσα να σκάσει εντελώς να το δούν με τα μάτια τους να τελειώνεις.
Διαφορετικά κατανόησε οτι έχεις πάρει πεζό και πήγαινε με τα πόδια πάρε έναν πολλαπλασιαστή και άλλαξέ τον να αποφύγεις και το άγχος.
Φιλικά, Διονύσης
mayas - Πεμ 07 Οκτ 2010, 10:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για τις συμβουλες... Απλα για την ιστορία όταν ειναι κρύο μυρίζει βενζίνη εντονα καθόσον καταλαβαινεις ότι λειτουργεί παράξενα... κ προβληματικά.
Αυτό με την πρίζα ήταν καλή ιδέα!!!
vagelis207 - Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε αν σου μυριζει βενζινη κοιτα μηπως εχεις καμια διαρροη απο την αντλια υψηλης.Αν μυριζει βενζινη μπροστα δεξια στο χωρο του κινητηρα οπου ειναι η αντλια, καλου κακου τσεκαρε το.Εχει τυχει σε φιλο να εχει διαρροη εκει απο κατι ταπες που εχει και την αλλαξε εγγυηση.
mayas - Παρ 08 Οκτ 2010, 16:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρηξιμο πηγε συννεφο αλλα μαυρο...
Να χαρώ εγώ εγγυησεις κ σιγουρια πεζο
Τελος αλλαγη για να μη πληρωνουμε μετα κ αλλα γ@μ....
mayas - Παρ 08 Οκτ 2010, 16:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14778&sid=049c926c33aaeb0131c09f49fa2d0531
απ'οτι ειδα το εχουνε ξανασυζητησει το θεματακι....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες