PSClub - Hellas
Κινητήρας - 307 - Airbag Fault
angelokeeper - Τρι 05 Οκτ 2010, 17:39:40
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Airbag Fault
γεια σας παιδες...προσφατα εκανα σερβις (λαδια -μπουζι)και αφου το πηρα μου βγαζει συνεχως την ενδειξη airbag fault-passenger airbag deactivated......το μηνυμα αυτο μου το βγαζει τυχαια η σε σταση η εν κινησει..ακομη οταν παω να βαλω μπροστα μετα απο 1 sec πεφτουν οι βελονες του καντραν στο μηδεν και επανερχονται στισ λειτουργιες του κινητηρα εκεινη την στιγμη...τι μπορει να φταιει...εχω παει στην Πεζο και δν βρηκε κανενα σφαλμα στον εγκεφαλο....αυτο εγινε ομως χωρις να ειναι αναμμενες οι ενδειξεις...εχω μπερδευτει....περιμενω βοηθειες και απαντησεις...ααα και κτ αλλο ..(ο μικρος που αλλαζε τα μπουζι αποσυνδεσε κατι φυσσες)...οταν συμβαινει αυτο αποσυνδεω την μπαταρια για να σβησουν οι ενδεικσεις η σβηνουν απλα με το κλεισιμο το κινητηρα και όποτε ξαναβγουν...
COOL ALEXIS - Τρι 05 Οκτ 2010, 18:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είναι μπαταρία
angelokeeper - Τετ 06 Οκτ 2010, 09:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
να αλλάξω μπαταρια δηλαδη?....πρωτα απολα ειναι σπιρτο...νομιζς πως ειναι κατι ηλεκτρονικο αλλα ακριβως δν ξερω..αν αλλαξω μπαταρια 8α μου στοιχισει και μπορει να μην μου λυσει το προβλημα μου.
giorgos80 - Πεμ 07 Οκτ 2010, 22:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι είναι ηλεκτρονικό το πρόβλημα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η μπαταρία. Αυτό το λέω γιατί όταν πέθανε η δική μου μπαταρία, δεν ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο από το remote control και το άνοιξα με το κλειδί. Πριν από αυτό όμως δεν είχε δείξει άλλα σημάδια δυσλειτουργίας απλά μια δυο φορές δεν ξεκλείδωσε με το πρώτο πάτημα από το remote control. Δεν μου έβγαλε κάποια ένδειξη για τους αερόσακους.
Μήπως όντως έχει πρόβλημα ο αερόσακος;
angelokeeper - Παρ 08 Οκτ 2010, 23:07:43
Θέμα δημοσίευσης:
το εχω παρατηρησει και μου αναβει οταν ειμαι σταματημενος....και οπως προειπα μου το κανει συχνα αφοτου παρελαβα το αμαξι απο το σερβις
angelokeeper - Δευ 07 Ιαν 2013, 00:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά ήταν τα μπούζι....σε παλιότερο σέρβις που είχα κάνει έξω μου έβαλε 2άκιδα μπουζί... μόλις έβαλα με μια ακίδα έσβησαν τα πάντα..
Giannis307 - Δευ 07 Ιαν 2013, 13:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
μπα δεν ειναι απο εκει.....θα στο ξανακανει....κοιτα για μοναδα διακοπτων η απλα βγαλτε τον αεροσακο που θα βγαλει το σφαλμα να ελενξετε τις φυσες
vasilisalessia - Δευ 07 Ιαν 2013, 13:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
απο ακοδα μπουζι σου βγαζει τετοιο σφαλμα?η μπαταρια στο τελος της και κανει τα τρελα..η βραχυκθκλωνει καπου
dimisboukis - Δευ 07 Ιαν 2013, 13:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
Κατα μεγαλο ποσοστο ειναι η μπαταρια στα τελευταια της.Και μενα μου το εκανε οταν ηταν προς αντικατασταση και εβγαζε και αλλα fault....Την αλλαξα και ολα μια χαρα.............
angelokeeper - Τρι 08 Ιαν 2013, 03:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
τα μπουζί είναι 100%...εχω 1.5 χρόνο κανένα πρόβλημα με την ίδια μπαταρία 4 ετίας που παραμένει τσακμακι...το θεμα ήταν στην στη κατά την εκιννηση του κινητήρα στο σπινθηρισμα...εκανε σινιάλο φώτων και αλάρμ μια φορα και μετά οι με το που έβαζα μπροσ...δλδ την ώρα που γυρνούσα το κλειδί...την μπαταρία σκέφτηκα αλλά ήταν από τα μπουζί...αν θυμαμι καλα μου είχε βάλει σε κείνο το σερβισ 3ακιδα όχι 2ακιδα..το εργοστασιακό του είναι με 1 οπότε και συνεχίζω να βάζω
HATZHS - Τετ 27 Φεβ 2013, 01:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
και σε μενα παντως το ιδιο μηνυμα μου εβγαζε οταν ηταν στα τελευταια της η μπαταρια σε τυχαιες φασεις κ μολις την αλλαξα ηταν οκ..κ να σημειωσω πως κ μενα η μπαταρια δεν ειχε θεμα πιο πριν ουτε καμια ενημερωση αλλη απλα ξαφνικα δεν επερνε μπρος το αμαξι νεκρο!!
reselie-206 - Τετ 27 Φεβ 2013, 09:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαταρία...Και εμένα τα ίδια ακριβώς έκανε μέχρι που έμεινα.... καμιά φορά έκανε και το χαρακτηριστικό μπίπ μαζί με το restart των οργάνων..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες