nikos 206cc έγραψε: | Ο συγκεκριμενος ειναι 20+ χρονια φιλος του πατερα μου και ολη η οικογενεια βαζει λαστιχα εκει εδω και χρονια..Αν δεν εισαι αποτομος στις στροφες δεν εχεις να φοβασαι για μουρες πισω ομως θελεις λαστιχο...Και ηδη το 206 υπερστρεφει αρκετα...Εχω παει για χιλιαδες αγγαρειες στον λαστιχα μου και ηταν παντα εξυπηρετικοτατος  |
nikos 206cc έγραψε: | Δεν ξερω παντως οταν ειπα στον λαστιχα μου για το εγχειρημα αυτο με εδιωξε..και οταν του ειπα για χιαστει μονο που δεν με εδειρε  |
αφού ο άνθρωπος είναι οικογενειακός κι εμπιστοσύνης νομίζω οτι θα μπορούσε να σου εξηγήσει γιατί να μην το κάνεις.
Είναι σαν να ερθεις σε μένα που έχω μαγάζι με λάστιχα και να σου πω τα goodyear θα βάλεις! Γιατί? Γιατί ετσι, στο λέω εγώ, ειμαι 70 χρονια λαστιχάς.
Χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άνθρωπο, οι περισσότεροι μάστορες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και φέρονται και σαν μοσχάρια.
Πολλοί ούτε για να βάλουν ενα τροχό δεν είναι ικανοί, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει δυναμόκλειδο και οτι για να σφίξεις ενα μπουλόνι δεν χρειαζεται να φωνάξεις τον Τάυσον... υπάρχουν κι αυτοι βέβαια που δεν τα βάζουν καν τα μπουλόνια, ετοιμόοοοοοοοοος. |