PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - πτωση στροφων σε 206 1,6 8v μετρατροπη
gourtz - Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:11:38
Θέμα δημοσίευσης: πτωση στροφων σε 206 1,6 8v μετρατροπη
καλησπερα εχω ενα 206 με μοτερ 106 rallye 1,6 8v και εχει εκκεντροφορο, πολλαπλη εισαγωγης απο rallye 1300 και ειναι λιγο ανοιγμενη η πεταλουδα, συμπιεση ανεβασμενη δεν ξερω ποσο και προγραμμα τωρα εχω ps αλλα εχω κ αλλα φτιαχτω που τα κανω τραμπα που κ που......... το προβλημα κ με τα δυο προγραμματα ειναι οτι εχω πχ ρελαντι γυρω στις 900-1000rpm το εχω ανεβαση λιγο απο το βιδακι στην πεταλουδα και ολα οκ αλλα το προβλημα οταν ειμαι στο δρομο αν κανω κατι πχ αποτομο σταματημα η οταν ειμαι σταματημενος κ ζωρισω λιγο το τιμονι πχ το τερματισο σε κανα παρκαρισμα τπτ τετοιο πεφτουν οι στροφες γυρω στις 500 κ σβηνη οχι παντα ομως δλδ κ στο δρομο αν σταματησο ομαλα δεν εχω προβλημα αλλα στα αποτομα κτλ...... δλδ στο οτιδιποτε γινει οταν κατεβαινουν οι στροφες κοντα στις 1000 τισ ξεπερναει πολυ κ ερχετε παλι κοντα στις 1000.... μου ειπα μιπως φταιει το βολαν που εχω μιπως θελει ελαφρωμα ωστε να στροφαρει γρηγοροτερα κ να μην το κανει αυτο ωστε να μην εχει την ταση να πεφτουν οι στροφες....
υπαρχει περιπτωση να ειναι απο βολαν? το σασμαν που εχω ειναι απο 1400 και δισκο πλατο το ιδιο ......
η παιζει να ειναισ κανενα ποτενσιομετρο η ο map ο μαπ που εχω ειναι 100kpa αλλα δεν ξερω αν τεριαζει γιασ την συγκεκριμενη μετατροπη συνδεετε με σολινακι στην πολλαπλη.?
εχω δοκιμασει να ρυθμισω λιγο με το ποτενσιομετρο φτιαχνει καπως αλλα δεν εχει τοσο πολυ <<γκαζι>>,........
Giannis307 - Πεμ 30 Σεπ 2010, 20:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πολυ πλουσιο γιαυτο....
gourtz - Παρ 01 Οκτ 2010, 17:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
δοκιμασα κ τα δυο προγραμματα ομως ..........κ το ps και το αλλο που εχω το αλλο ειναι πιο φτωχο σε σχεση με το ps.......... εχει σχεση με τα μπεκ? μιπως?
γτ εχω την εντυπωση οτι εχω μπεκ απο 1400 κατι καφε ειναι αυτα πυο εχω....... του 1600 τι χρωμα ειναι....
αξιζει να βαλω απο το 1600 τα μπεκ το μοτερ μ ειναι 1600 τωρα αλλα μαλον εχει μπεκ 1400
αν κ οσο για το πλουσιο μειγμα θελω να εχει πλουσιο λογο εκκεντροφορου συμπιεση κτλ........
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες