formulagloria έγραψε: |
2.μάθε στο 106 1.100cc και πάρε το 106 ραλλυε ή gti..
(σε 2 χρόνια).. ((..η καλύτερη συμβουλή που θα ακούσεις... ![]() |
quicksilver 106 έγραψε: |
kalispera paidia eimai neos sto club k sas xeretw olous .exw mia erwtisi :
exw to quicksilver 106 1.100cc ti veltioseis pernei???? rotaw gt exw akousei pola pou dn mou aresan |
Pughell έγραψε: |
Εγω,μετα απο 2 1300αρια Rallye,ενα 16v XSi και διαφορα αλλα,εχωντας πια ενα Saxo 1100,θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να το ψειρισεις τοσο πολυ...
Ενα φιλτρο στο φιλτροκουτι του,καταργηση του πνιχτη και αντικατασταση του με εναν σωληνα που θα φερνει κρυο αερα απο την μετωπη. Αν ειναι μοντελο με μονο ψεκασμο,τοτε και εναν ελευθερο καταλυτη με ενα τελικο καζανακι. Αν παλι εχει τον καταλυτη κολλημενο στην εξαγωγη,παρε τα πραγματα που χρειαζεται για να τον πας απο κατω... Δεν αξιζει τιποτα αλλο μιας και ο προσανατολισμος των συγκεκριμενων αυτοκινητων ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου. |
thodwrhs έγραψε: |
εσυ εχεις κανα φορουμ με σαξοραλλα που να μην εισαι γραμμενος???? |
thodwrhs έγραψε: | ||
Θα μιλησω εκ πειρας και πρωην κατοχος ραλλυε 8ν του 97. λοιπον εγω το πηγα αναποδα γιατι ειχα το σκεπτικο petal to the metal. κοινως ημουν καγκουρας και καφρος. μετα απ οτρεις μηνες συμβιωσης με το ραλλυε ειχα αρχισει να απογοητευομαι.ποιος ο λογος??? ουτε α/c ουτε υδραυλικο ουτε τπτ. εαν εισαι φοιτητης σαν εμενα εξου και πηρα 1.1 μετα θα βαλεις ενα τελικο Ν με μιρκο καζανακι( εμενα ακουγεται λες και εχει pt52 πανω εχω ψαρωσει πολυ κοσμο στην πατρα) μαμα φιλτεο απλα θα βγαλεις τον πνιχτη πριν απο το παπα και θα βαλεις σωληνα μεγαλυτερης διατομης. το μοτερ ετσι οχι απλα εχει ροπη μεχρι τον κοφτη αλλα ειναι και τελειως μαμα που σημαινει 0 προβληματα. σκουπες μηδια ξυδια ξεχνατα.εχω δοκιμασει βαρελακι και σκουπα φιλων το πνιγει το αμαξι τελειως. και αυτο που σου παν τα παιδια.μαθε σε αυτο και μετα παρε 1.6 αν θες για στησιμο επισης BILSTEIN SPRIN εμπρος κ πισω απορτισερ για να μην κοπαναει, με ελατηρια απεξ 3.5 ποντων(λογω πιο ελαφρου μοτερ κατεβαινει εναμισι ποντο πιο χαμηλα απο μαμα ραλλυε και ειναι ανετοτατο) μαζι με αξονα απο 16αρι και ραβδους απο ραλλυε 1.3... μετα στριβει σαν καρτ(στο λεω γιατι αυτο ειναι το σετ απ μου εκτος απο αξονα που δεν τον εχω βαλει ακομα) φιλικα theo |
PANOSBR έγραψε: |
[
μια απορια μιας και εχω το ιδιο οχημα,και εχω βαλει μηχανικα μερη ολα απο 16V.Γιατι να βαλει ραβδους στρεψης απο ραλλι 1,3?ουτως η αλλως οι ραβδοι του quicksilver ειναι 19mm ιδιες ακριβως και σε σκληροτητα με του 16v. η διαφορα ειναι στις αντιστρεπτικες 19mm μπροστα ενω 22mm στο 16v,και πισω 19mm ενω στο 16v 24mm.εννοειτε βεβαια και στα φρενα κτλπ. |