glf έγραψε: |
Λοιπόν... μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε λίγο παραπάνω από βδομάδα, το διαφορικό τα κούρεψε όλα μέσα...
κάτι είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα που το είχα πάρει... σε σπάσιμο 1ης και 2ας άκουγα και ένιωθα κάτι σαν να πηδάνε δόντια από γρανάζι... το είπα στο μηχανικό αλλά μου είπε ότι αποκλείεται να είναι η μετάδοση... στον αγώνα, την 1η την έδινα σταδιακά για να μην έχω τα ίδια και ευτυχώς που το έκανα.... σήμερα που πήγα από το συνεργείο για να αλλάξω λάστιχα και να ξαναβάλω το φιλτροκούτι (ενόψει ράλι ΔΕΘ) το ξαναθύμισα στο μηχανικό και του... έκανα επείδειξη με αυτόν μέσα.. να μην τα πολυλογώ, εγώ να του λέω μετάδοση, και αφού το ξαναείδε μου λέει να το δώσω με τραβηγμένο χειρόφρενο... ε του δίνω εγώ και μετά κλανγκ! έμεινα χωρίς μετάδοση !! κάτι κατάλαβα ότι κούρεψε από το πινιον και μετά μιας και όποια ταχύτητα και να έβαζα δεν είχα εμπλοκή... μολις μου τηλεφώνησε ότι κούρεψε-έσπασε πλανήτες-δορυφόρους και έκανε και τρύπα στη χελώνα !!!! σε άλλο σημείο από εκεί που την κόλλησα την προηγούμενη εβδομάδα..... και έρχομαι να ρωτήσω όσους έχουν κολλητό τον Κρασούλη (έλα Αριστείδη, ακούει ? ![]() Τα αγωνιστικά Α6 πως τα ενισχύουν για να μη γίνει αυτό ? κάτι θυμάμαι για κόλληση της κορώνας αλλά δεν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς.... κάντε τα κονε σας και δώστε φώτα!! ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! ![]() |